voisitteko auttaa lihottaako kolesterolilääke

Anonyymi

syksyllä paino oli 95 kiloa ja nyt 87kg. Syksyllä tulee se hetki kun pitää käydä verikokeissa ja terveydenhoitaja aikoo määrätä mulle kolesterolilääkkeet jos arvot on nousseet ja harkitsee myös niiden määräämistä jos arvot ei ole tippuneet. Niin miten nuo kolesterolilääkkeet vaikuttaa painoon että lihottaako ne? Meinaa alkaa iskeä masennus ja ahdistus hieman nyt kun asia masentaa ja ahdistaa. Stressi myös lisää kolesteroliarvoja. Ja geneettiset tekijät. Kannattaako mun edes hommata itselleni kolesterolilääkkeitä vaikka terveydenhoitaja kehottaisi? Kun jos ne pian alkaa lihottaa ja mä en tule sitä kestämään ehkä sillä saatan romahtaa rajummin henkisesti koska mulle on tärkeää nyt tuo painonpudotusvaihe. Ruokavalioni on kunnossa mutta paino ei ole tippunut omasta mielestäni tarpeeksi syksystä tähän päivään kun ottaa huomioon sen liikunnan raskaan elementin eli teen melkein joka päivä liikuntaa ja harrastan eri tyylistä liikuntaa kuten kävelyä, juoksua, punttia, lyhyitä vetoja, pitkiä vetoja, 7-10 kilometrin kävelylenkkejä, koordinaatiotreeniä eli polvennosto ja pakarajuoksuja. Paniikkihäiriöni takia en voi aina tehdä kovin fyysistä treenaamista koska voi sen seurauksesta iskeä paniikkihäiriö.Syön pääosin kalaa, kanaa, perunaa, kasviksia, ja oon vähentänyt melko paljon punaisen lihan syöntiä. Leipää menee 4-6 palaa päivässä eli vaihtelee tuon 4-6 välillä. Syön aina ruisleipää tai jotakin moniviljaleipää. Kaikki roskaruoat ja herkut oon ottanut pois ruokavaliostani. Ihmettelen erityisen paljon sitä että paino ei putoa enempää huolimatta siitä että harrastan liikuntaa melkein niin paljon kuin silloin kun harrastin yleisurheilua eli siis liikuntamääräni on melkein jo treenaamisen puolella aika ajoin tai melko useinkin välillä. Juon vettä 2 litraa päivässä. Rasvatonta maitoa käytän. Valkoista makaroonia en käytä vaan tummaa makaroonia.

23

13375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      lisään sen vielä että annoskoot on pienet ja syön 3-5 kertaa päivässä. lisään ruoan määrää jos liikuntamäärä on raskaampi/isompi. iskee heti heikotus jos syö liian vähän ruokaa suhteessa kovaan liikuntaan ja se on myös terveysriski. jos en harrasta liikuntaa tai liikkamäärä pienempi niin annoskoko on pieni ja 3-5 kertaa päivässä syön.

      • Anonyymi

        Ota huomioon, lihakset painavat enemmän kuin läski.

        Kaikille ei sovi hurjat treenit, näin se vaan on. Jos teen jotain liikuntaa enemmän, väsyn ja syön enemmän.

        Itse en ole koskaan yhtään kuntoillut, vain 20 kg käsipainoa olen kahdella kädellä nostellut, pari leukaa vedellyt, pari punnerrusta ja kävelylenkkiä 2 -3 km 7 km/h. Kaikkia edellisiä 1-2 kertaa kuukaudessa, melko terve 75v iso-isopappa olen. Vain verenpainelääke, 1 vrk ja kolesteroli 50v jälkeen 10 mg Lipitori ja nyt ATORVASTATIN PFIZER 74vuotiaana 40mg. <suosittelen juuri tuota ATORVASTATIN PFIZER, on alkuperäislääketehtaan tuote.

        Minulle ei ole mikään liikunta hyväksi, ei salilla, ei marjastamassa tai perunamaalla, joka jutusta aamulla kankea. Tavallinen elämä, ei mitään vaivaa 45 vuoteen, vain yksi nuhakuume ja yksi nielutulehdus, molemmat sain lasten synttäreiltä.


      • Anonyymi

        Paras kolesterolilääke - https://nplink.net/1pghlo67
        Ei mitään haittavaikutuksia, kokesteroliarvot vaan nykyisin erittäin hyvät, niin HDL, LDL, kokonaisKOL kuin triglytkin,


    • Anonyymi

      Kolesterolilääke ei lihota, sehän vaan estää huonon kolesterolin kertymisen elimistöön. Ilman muuta kannattaa ottaa lääke, jos arvot ei laske ruokavaliolla.

      • Anonyymi

        okei kiitos tiejosta.


      • Anonyymi

        Minä lopetin kolesterolilääkkeem vatsavaivojen ja tönkön olon takia. Vatsavaivat jäivät.


      • Anonyymi

        "Ilman muuta kannattaa ottaa lääke, jos arvot ei laske ruokavaliolla."

        tunnen noin kymmenkunta jotka yritti ruokavaliolle, tulos tasan nolla.
        Itsellä oli 45 v alkaen lääkäri joka testas kolesterolit ja muutakin 3-4 kertaa vuodessa. Vaikka kuinka söin kaikkea kolesterolitonta ruokaa ja söin kolesterolia alentavaa margariinia 5 x annokset, tulos noin arvosta 6 laskua 0,1-0,2.
        Kun silloin otin Lipitoria, heti 2 kk kuluttua noin 4 ja aina se oli 4 molemmin puolin.

        Olin siis todella kolesterolittomalla ruoalla 5 kk. Jopa rasvattoman maidon jätin pois yms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä lopetin kolesterolilääkkeem vatsavaivojen ja tönkön olon takia. Vatsavaivat jäivät.

        Atorvastatin 50 mg, jalkasärky, jäätävä ummetus, pahin lääke ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ilman muuta kannattaa ottaa lääke, jos arvot ei laske ruokavaliolla."

        tunnen noin kymmenkunta jotka yritti ruokavaliolle, tulos tasan nolla.
        Itsellä oli 45 v alkaen lääkäri joka testas kolesterolit ja muutakin 3-4 kertaa vuodessa. Vaikka kuinka söin kaikkea kolesterolitonta ruokaa ja söin kolesterolia alentavaa margariinia 5 x annokset, tulos noin arvosta 6 laskua 0,1-0,2.
        Kun silloin otin Lipitoria, heti 2 kk kuluttua noin 4 ja aina se oli 4 molemmin puolin.

        Olin siis todella kolesterolittomalla ruoalla 5 kk. Jopa rasvattoman maidon jätin pois yms.

        Maksa valmistaa kolestrolia söipä miten tahansa.


    • Anonyymi

      Lihas painaa enemmän kuin läski. Eli kun treenaat paljon, tulee lihaksia. Ei kannata pelkkää puntaria pitää ainoana mittarina. Hyvin sulla menee ja hienosti hoidat itseäsi. Onnittelut ja tsemppiä

      • Anonyymi

        tota itteki funtsinu että varmaan punttitreenaus lisää painoa, ja muuten en kertonu sitä että mun vatsa on pienentynyt huomattavasti jopa viime syksystä että jotakin positiivista siis, mutta aika äimen käkenä oon kuitenki ettei paino tipu enempiä, ihanteena olisi pudottaa 80 kiloon, mutta vielä aika paljon on työmaata, liekkö saavankaan sitä niin alas, mut vaatii varmasti sitkeyttä aika paljkon, mut se on varmaa, etten palaa enää huonoihin ruokailutottumuksiin ja se varmaa, etten romahda, sillä sain viestistäsi henkistä voimaa. Kiitos olet ihana!


    • Anonyymi

      Kyllähän se niin on että koulutettu hoitohenkilökunta on ainut joka voi vastata sinun kysymyksiisi, koska heillä on sinun journaalit mistä näkevät arvosi ja mikä lääke on parasta sinulle . Netissä ei saa vastausta näihin asioihin koska heistä kukaan ei tiedä sinusta mitään mikä olisi tarpeellista tietää kun tälläisistä asioista puhutaan. Kukaan rivoilla liioin verrata itseensä antaessaaan ” neuvoja” koska hoito on yksilöllistä.

      • Anonyymi

        "Kyllähän se niin on että koulutettu hoitohenkilökunta on ainut joka voi vastata sinun kysymyksiisi,"

        Olen kyllä näin 75 aivan eri mieltä. Moni lääkäri on niin kapeakatseinen, vasta eläköityvät ja alastaan edelleen kiinnostuneet ymmärtävät kysellä asioita laaja-alaisesti ja tehdä johtopäätöksiä.

        Minulla on "löydetty" useampia vaivoja, mutta sitten todettu että ihminen on niin monimutkainen laitos että erehtyäkin voi. En syö kuin 2 pilleriä, verenpaine ja kolesteroli.

        Viimeksi huhtikuussa väsyi polvi, kuvattiin, olisin saanut lonkkanivelen. Syy löytyi kengistä, hyvistä kengistä olikin tullut huonot talven ajan kuivuttuaan. Laitoin pohjallisen alle, Altra kengissä 4 mm pronaatio tukea. Nyt on 3 kk testattu ja olo kuin nuorella.


    • Anonyymi

      Sana rivoilla on ei voi kone teki tepposet

    • Anonyymi

      elä aloita .

    • Anonyymi

      Todella vaarallista sanoa toiselle ,että älä aloita, kyllä sinun kannattaa luottaa terveydenhuollon henkilökunnan asiantuntemukseen jolla on sinun tietosi ja jos vielä mietityttää ja on mahdollista käydä Gardiologilla yksityisesti tai jos mahdollista pyydä palveluseteli gardiologille saat oikeaa tietoa,pitää myös muistaa että joskus joutuu kokeileen useamman kolesterolilääkkeen joka sopii ,siitä ei kannata hermostua.

    • Anonyymi

      En ota kantaa lääkitykseen, mutta erittäin hyvä painon pudotus. Ja kerta noilla toimilla jos paino on tasaantunut noihin lukemiin niin voisiko ajatella että se on aika lähellä "luonnollista"? Ihmisillä on eri vartalotyyppejä ja näin. Jos saisin oman painon tuolle kymmenelle ja pysymään tuollaisessa luvussa niin olisin tyytyväinen :) kolesteroli sitten erikseen. Verenpainetta ei kannata nostattaa! Tsemiä :)

    • Anonyymi

      Atorvastatin 50 mg, jäätävät lihas ja jalkakivut, ummetus, turvotus, väsymys...jne

    • Anonyymi

      Lihottaa, aiheuttaa diabetesta, heikentää lihaksia ja tekee rytmihäiriöitä, kun heikentävät myös sydänlihasta. Lenkillä väsyttää, treenit ei suju, seksuaaliset halut katoaa. Vahva punariisi 100 x parempi, jonka lääkebisnes kielsi, mut punariisi hyvä ja berberiini. Voi niitä lääkkeitäkin kokeilla, mut älä ylläty, jos tulee noita oireita. Länsimaalainen lääketiede on lääkebisnestä, joka ei paranna, vaan hoitaa oiretta ja takoo rahaa todella usein. Lääkärit käyttää noita luonnontuotteita ja antaa lapsilleen, vaikka vähättelevät. Shanghaissa käytetään luonnontuotteita.

      • Anonyymi

        Mutta kun punariisikin sisältää erästä statiinia, jota myydään myös erikseen tabletteina!


    • Anonyymi

      Lihottaa ne. Nyt asiaan... Onko kellään tietoa mistä saisi ostettua sydämen tahdistimen. Hukkasin sen viikonlopun ryyppyreissulla ja sydän hutkii miten sattuu. En kehtaa lääkäriin mennä, kun tulee avokämenellä korville ja se sattuu. Käytettykin kelpaa.

      • Anonyymi

        He he kyllä naurattaa


    • Anonyymi

      Jätä viljaleivät pois ja vaihda ne ketoleipään. Peruna myös pois, onhan muita vihanneksia; parsa- ja kukkakaalit, porkkana esimerkiksi. Toisin sanoen vähennä hiilareita, mutta syö kuitenkin kunnolla ettei elimistösi mene säästöliekille. Huomioi myös liikuntatottumukset, liika liikunta saa stressitilan elimistöön. Silloin ei paino putoa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe