Viitasin väärään tuttuun!

Shalom! Häpi Hanuka! Valitettavasti Bar Mitsva meni konkurssiin, koronan vuoksi ja Jeti jäi 400 000 velkaa vuokranantajalle!

Juhannus menijaoli ja Jeesus ei tehnyt jussina mitään, mutta Johannes Kastelija syntyi. Johannes pukeutui kamelinnahkaan ja söi vain heinäsirkkoja ja hunajaa. Freddie Mercury uskoi vain Johannekseen, eikä Jeesukseen lainkaan.

Kerroin tutulle, että tunsin 90- luvulla pojan pääkaupunkiseudulla, joka kantoi aina selkäpuolellaan isoa siirtolohkaretta. Tämä lettipää käytti aina pystyraidallisia, sinivalkoisia housuja, joita on saatavilla ainoastaan kivijalkaliikkeistä - sieltä kai se hänen lohkareensakin oli ostettu. Harrastuksenaan hän metsästi villisikoja. En halunnut kertoa tuttavalleni hänen nimeään, vaan sanoin hänen olevan senjasen poika, mutta sitten muistin, että senjanen ja hänen vaimonsa olivat homoja, joten muistin varmaan väärin.

Hyvää yhdensuuntaisuuskuukautta vaan kaikille! Meillä on homo ulkoministeri ja kolmiloikkaaja, joten emme tulisi toimeen ilman näitä luonnonoikkuja!

Eilen löysin sattumalta metsästä vuonna 2012 lakkautetun Vasaramäen pieneläinhautausmaan. Pitkä ruoho peitti hautakiviä ja -ristejä. Joillakin kymmeniä vuosia vanhoilla haudoilla oli tuoreita kukkia. Tippa tuli silmään, kun ajattelee molemminpuolista uskollisuutta ja rakkautta, ihmisen ja eläimen välillä.

Pienenä menohinttinä haluaisin kertoa, että torstaista sunnuntaihin on taas keskiaikamarkkinat Turussa, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Paljon mielenkiintoisia myyntikojuja ja eväistä mainittakoot (jos hyväksyt eväät ensin) : Kokonainen possu vartaassa, kypsennetty omena tikussa ja savuava jäätelö.
http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/

Kun teet matkan Turkuun, käy samalla Naantalissa, jossa on hienostunut, vanha puutaloalue ja valtakunnanjohtajan entinen päämaja, osoitteessa Alikatu 9.
https://youtu.be/I-7jB1BJgKI?t=54 (Nauravat Natsit; musaa)

2

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää.. kesäää teillekin. Noin suurista summista en oo kuullukkaan. Muutama nolla pois.
      Juhannuksena olin vain humalassa joten siinähän se meni. Niinkuin melkein koko kesäkuu. Kävin tosin kolmasti pitkällä lenkillä pulahtaen järveen. Olin siellä haukien kanssa. En saanut pataan enkä uuniin.

      Minä uskon Johannekseen ja Jeesukseen. Hyvää teippiikin osaa tehdä vaikka oli kapinallinen puuseppä vaiko sen vuoksi?. Jesarilla kuntoon.

      Olen varmaan nähnyt sen siniraitaheebon stadissa aikoinani pyöriessä Ensin tuli mieleen ne letit ja pöksyt ja sitte se siirtolohkare. Hauska hattukin taisi tyypillä olla.

      Kaikkea tarvitaan niitä kolmiloikkaajiakin kuten mercury.

      Taas TUruuss tapahtuu mutta kun on nilkka kipee, käyttövarat vähissä plus laskut..eo oo pyörää ei moposkootterii..eikä entinen kekkosen autokuskikaan suostu enää näin köyhälle kuskiks.

      Jees suomen kesä ja taas nyhvätään pätsisessä penthousessa ilkosillaan kun on niin pirun kuuma.... verhot ja kaihtimet kii. Tuuletin kuluttaa sähköö.

      Kuumuus nousee yläkerrokseen ja alkaa aivot palaa ja hermostuu..kurkkuu kuivaa ja potuttaa.. hyvää kesääää vaan..

    • Anonyymi

      Tänään kävi keskiajan läpi ja tässä esimerkkihintoja: keitetty omena - 3,50 tai 3 kpl 9 euroa. Miten voi yksittäin ostettuna olla halvempaa? Seljankukkasima 2 euroa/lasi. Paahdetut mantelit 4 euroa/pussi.

      Joo! Ihan samat kauppiaat ja tavarat siellä oli, kuin ennen koronaakin. Henkilökunnallakin oli samat vaatteet. Eipä ole keskiaika muutamassa vuodessa kehittynyt lainkaan. Täytyy odottaa 500 vuotta, ennenkuin keskiaikamarkkinat ovat tietokone- ja kännykkäajassa.

      Ostin muutaman tötterön Rainbow- olutta, Wiklundin Herkusta, kun olet sitä niin kehunut. Sehän on käytännössä vettä - vain 4,3 prosenttia. Tälläinen juoma on tarkoitettu naisille, koirille ja homoille piste Keskiaikana suurissa kaupungeissa ei juotu vettä lainkaan; ainoastaan olutta. Vettä pidettiin suurena terveysriskinä ja silloin pidettiin Turussakin kaikkien aikojen suurin mielenilmaisu, kun Turun Vesihuolto alkoi pumpata puhdasta pohjavettä kaupunkilaisille.

      Hajusta jatkaisin vielä sen verran, että nyt kun on helle, niin sanotaan, että pallit ja kainalot hikoavat. Ainoastaan kohdat iho- organismissamme hikoilevat, jotka hankaavat toista ihoa vasten. Pallien hikoilu loppuu, kun kävelee vähän jalat leveämmällä ja kainalohaju lakkaa, kun käsivarret pidetään irti muusta kehosta. Jalat eivät haise muuten, mutta varpaanvälit haisevat. Laitappas kolme hernettä varpaiden väliin per jalka, kun lähdet seuraavaksi reissuun (isovarpaan ja etuvarpaan väli ei tarvtse hernettä). Näin haju loppuu, kun varpaanvälit saavat koko ajan ilmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe