Voittavat uskonnot kehottaa antautumaan pahan edessä

Anonyymi

Tämä maailma on menetetty pahalle. Voi vain odottaa uutta maailmaa.
Hare Krishna, Islam ja kristityt ovat tulevaisuuden uskonnoista suuria, ja ne kehottaa kaikki lopettamaan huolehtimisen ja antautumaan pahuuden edessä.

Uudessa maassakin pahat ovat pääroolissa. Siellä on kuitenkin myös Uusi Jerusalem, jossa Jehova, Allah ja Kristus ovat heikoimmat lenkit totuudessa. Pyrkiä tuon kaupungin muuriin merkitsee vaikeidenkin totuuksien tunnustamista. Ja olemista totuudessa todella suuremmat kuin kykenemme kuvittelemaan nyt.

Mitään pelkoa esim ei saa olla. Ei demonien tai epäjumalten palvontaa. Jne.

Tämä nykyinen maailma on hävitty taistelutanner. On pakko pyrkiä uuteen maahan ja siirtää ajatukset sinne.

10

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saatana joka 1998 sai Jumalan koko voiman käyttöönsä on lopullisesti tämän maailman Jumala, vaikka tekeytyisi valkeuden pukuun.

      Emme enää tässä maailmassa voi elää tiedostamatta tuota seikkaa, jos aiomme totisia totuuksia puhua.

      Meidän kotimme ei voi olla tämä maailma, vaan pyrimme ajattelemaan asioita uuden maailman näkökulmasta. Bhagavadgita esittää että kaikki työn tulokset tässä maailmassa pitää uhrata ja antaa pois. Se merkitsee antautumista pahan edessä. Emme saa mitään pitää omanamme.

      Tämä on myös koraanissa. Koko maa kuuluu Jumalalle ja meidän tehtävä on vain antaa ja antaa omastamme.

      Kristityt kehottaa antamaan jokaiselle, joka pyytää ja siunaamaan pahoja.

      Kaikki nuo uskonnot ovat ymmärtäneet saatanan voittaneen tämän maailman omakseen ja olevan tämän maailman Jumala.

    • Anonyymi

      Kaikki jotka tahtoo tietää ovatko uskonnot totisia myös tulevaisuudessa voivat huojentaa mielensä. Uskonnot tiedostaa totuuden, vaikka salaavat paljon. Ne ovat ikuisesti ajan tasalla.

      Emme voi luottaa lainkaan tähän nykyiseen maailmaan, vaan ainoastaan tulevaan maailmaan voimme vähän luottaa ja sinne pyrkiä.

      Tämä maailma ei tarjoa meille mitään, vaan ainoastaan saatanan omille.

    • Anonyymi

      Kristuksella on Totuus.
      Islamilla Korkein Totuus.
      Juutalaisilla Iankaikkinen Totuus.
      Hare Krishnoilla Absoluuttinen Totuus.
      Jne. Nuo uskonnot ovat toinen toistaan parempia ja täydentävät toisiaan.

      Emme me kaikki ole totuudessa suuria. Monille rakkaus, toiveet, usko ja oikeus ovat tärkeämpiä.
      He voivat olla jopa täysin vailla totuutta ja elävät ikään kuin muissa maailmoissa.

      Ne jotka uskovat totuuden tärkeyteen voivat ymmärtää tämän maailman olevan vihollinen, jota ei saa rakastaa, ja kokevat olonsa epämukavaksi täällä.

      Se heidän pitää oppia näkemään, että kaikki uskonnot tietävät pahan vallan ja ovat opissaan ottaneet sen huomioon. He ovat tässä maailmassa alistuneet ja laittaneet kaiken toivonsa tulevaan maailmaan.

      Vuonna 1998 alkoi varmistua asian tämä puoli lopullisesti. Tämä maailma on pahan valtakuntaa ja se tulee vastedes vuosikymmen toisensa jälkeen yhä ilmeisemmäksi.

    • Anonyymi

      Elämä on saanut minut rakastamaan jopa maailmaa. Pyhä Henki 1991 sanoi tuolloin tulleensa kohottamaan Suomen kulttuuria hieman. Kun noin 11 vuotta sitten hylkäsin totuuden ja aloin elää täysillä yritin kulttuurin korottamista ja tiedettä. Rakastin maailmaa.

      Nyt kuitenkin maailma on menettämässä hohtoaan ja olen kyllästynyt siihen. Paluu totuuteen on välttämätön. En hyödy mitään maailman voittamisesta Jumalasta peräisin olevien ideoiden avulla. Vaikka ne voittaa maailman joutuu itse vahinkoon.

    • Anonyymi

      Voi kuinka vähäisiä vielä olemme totuudessa ja rohkeudessa ja oikeassa Jumalan palveluksessa.
      Emme uskalla tunnustaa ilmeisiä totuuksia ja sitä kuinka kaikki uskonnot ovat rämpimistä saatanan edessä hänen armoillaan.

      Ne jotka eivät tahdo rämpiä unohtakoon tämän maailman ja tähdätköön kaikin voimin tulevaan maailmaan. Jossa Totuus, rohkeus, oikea Jumala ovat kuin äärettömän suuria.

      Meidän totuutemme on yhden päivän viiden minuutin työn tulosta. Uuden maan totiset ovat kuin kuukauden ajan 16 tuntia päivässä harjoittaneet totuutta vuosikausia.

      Aivan liikaa tähtäimemme on ollut tässä maailmassa. Kuinka voin aloittaa uuden maailman elämän ja totuuden harjoittamisen.

      Pitääkö todella rukoilla viisi kertaa päivässä ja opiskella koko sunna. Pitääkö myös harjoittaa todella säännösteleviä periaatteita kuten Hare Krishna opettaa.
      Entä miten kristityt?

    • Anonyymi

      Ikäväähän se on että on sotia, ja että Venäjä hyökkää suomeen, kun se on niin uhannut. Mutta seei auta että laittaa pään pensaaseen ja odottaa, että joku tulee hakemaan, koska venäjähän se sieltä tulee...!
      Nyt on tämä hetki,tämä todelisuus, eikä pilvilinnat kanna, koska on syötävä kun nälkä tulee ja vaatetettava, jos tulee vilu.
      Päivä kerrallaan vaan, eihän tässä mitään muutakaan ole.
      Etsi Jumalaa, jos et ole sellaista löytänyt, kolkuttavalle avataan...!

    • Anonyymi

      Niin tuollahan tuo saatanan valtaistuin onkin. Ja siellä Bileamin oppi ja Nikolaiitat. Joten asiat risteevät toisiaan. Pahan edessä joutuu aina luopumaan ja antautumaan. Se on varas ja murhaaja.

      Mutta tämä ketju ei ole tarkoitettu aivan kaikille uskoville. Ainoastaan Uuteen Jerusalemiin pyrkiville. Siellä Karitsa on valo ja Jehova temppeli. Mutta asukkaat ovat vahvat totuudessa eikä palvo epäjumalia , iljetyksiä, toiveajattelua tai harhaa.

      Täällä maan päällä sen sijaan sinisilmäinen usko, toivo ja rakkaus kaikkine harhoineen vallitkoon!
      Tänne Jumala on järjestänyt paljon toivoa, uskoa ja rakkautta totuuden kustannuksella. Viisain Kuningas Salomo sanoi totuudesta. Se ei myy eikä käy kaupaksi. Totuus ei ole arvostettu korkealle täällä.

    • Anonyymi

      Profeetta Daniel kertoo 12. Luvussa että kansan oikeat opettajat koetellaan tulella, tuskalla ja ahdingolla hyvin suurella. He ovat siis tuoneet totuutta liikaakin eivätkä ole pitäytyneet puhtaan uskon ja terveen opin kannalla.

      1. Rakkaus 2. Toivo 3. Usko 4. Oikeus 5. Laupeus ja vasta 6. TOTUUS 7. Rauha 8. Jne......

      Niinpä esim. Inkvisition aikana kirkolla oli oikea oppi ja oikea ajoitus, mutta kansan oikeat opettajat tahtoivat raamatun kaikkien haltuun jopa sikojen ja koirien. He pitivät Raamattua tuolloin korkeimpana totuutena mitä on.

      He joutuivat suureen ahdingoon raamatun ja totuuden vuoksi. Kirkko oli tuolloin siis aivan oikeassa ja hyvässä opissa sekä tiesi ajat oikeat jokaiselle tulevalle tehtävälle oikein.

      Kirkko on se jolle kuuluu paras oppi ja Totuus on vasta kuudenneksi parasta kun muusta ei apua ole.

    • Anonyymi

      Apostoli Paavali uskoi myös löytäneensä suuren ja profetaalisen totuuden kumotessaan Mooseksen lain. Juutalaiset pitäytyivät laissa ennemmin kuitenkin ja kärsivät 70 kansanmurhassa suuren tappion. Toki myös kristityt kärsi suuresta totuudestaan huolimatta vainoa lähes 300 vuotta. Molemmat olivat väärässä? Laki ei auttanut, mutta ei myöskään laittomuus. Niin vaikea tämä asia on. Emme voi tietää auttaako totuus yhtään mitään, emme voi tietää auttaako valehtelu yhtään mitään.

      Luulen että Totuus ei auta kuin vain sille säädettynä aikana. Ja valheet auttaa vain sille säädettynä aikana. Mutta Isä yksin tietää kunkin ajan tehtävän. Ei edes Poika tiedä.

      Onko nyt totuuden aika vai onko nyt valheiden aika sitä en tiedä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe