Pride kulkue vähentää homofobiaa?

Anonyymi

Televisossa, tuossa totuuden mottoritiessä, esitti pride kulkueessa oleva olevansa siellä siksi, että on vielä niin paljon homofobiaa jäljellä.

Kulkueet ovat voimannäyttöjä. Hyviä esimerkkejä ovat vappumarssit, lakkolaisten kulkueet, katujen valtaukset ja puolustusvoimien paraati. Niiden tehtävä on näyttää joukkovoimaa.

Fobia on taas liiallinen tai perusteettoman voimakas pelko jotain asiaa kohtaan. On päivänselvää, että voimannäyttö ei vähennä pelkoa vaan lisää sitä. Voidaan perustellusti sanoa, että Pride-kulkue lisää homofobiaa.

Rehellisyyden nimissä Pride-kulkueen tarkoitus on lisätä vastakkainasettelua ja luoda mielikuva yhteisestä vihollisesta. Sillä pääsee mediaan. Mediaan pääsy taas on hyvä ponnahduslauta poliittisele uralle tai vaikka menestykseen tinderissä.

Pride-kulkueen tilalle voi laittaa minkä tahansa muun julkisuutta haluavan joukkonäyttäytymisen ja kaava on sama. Haetaan julkisuutta kärjsitämällä vastakkainasettelua ja toivotaan, että joku sekopää tekee jotain, jolla pääsee lehteen.

Onneksi ei ole olemassa sellaista asiaa, jolle ei löytyisi aina vähintään yksi latvakakkonen, joka ärsyyntyy siitä. Sen yhden hullun avulla voidaankin perustella koko tapahtuma kaikkinen lisukkeineen. Jos vastustajia ei löydy, niin sitten lisätään provosoinnin määrää.

Suomessa kukaan ei vastusta päästöjen vähennystä. Elokapinakin sai näkyvyyttä vain haitatessaan ihmisten elämää, ei siksi, että joku vastustaisi sen tavoitteita. Sama pätee moneen muuhunkin.

Seksuaalisuuden eri ilmenemismuodoista on puhuttu jo viimeset 40 vuotta suvaitsevaisesti. Hyvin harva suhtautuu negatiivisesti ja jossain vaiheessa nekin loppuvat ja loput ovat Niuvanniemessä. Alakaako Pride sitten vaikka myrkyttämään kaivoja "hyvän asian" edistämiseksi :D

15

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sairaan himon kulkueet. Noin paljon noita perkeleitä on. Ihan ensin kaikki apurahat pois Seta lta ja prideiltä ja viherpunikeilta. Töihin koko porukka niin alkaa eheytysprosessi.

    • Anonyymi

      On kyllä nin friikkiä porukkaa että aivan varmasti lisää vaan ennakkoluuloja tai osoittaa ne todeksi. Miksi kukaan normaali hetero tai homo menisi tuohon porukkaan ja miehiä eivät halunneetkaan mukaan kun eivät halua tasa-arvoa miehille.

    • Anonyymi

      tällä menolla apinarokko on pian kansantauti nro 1. Sitä saa mitä tilaa.

    • Anonyymi

      Näköjään löytyy latvakakkosia, joita pride ärsyttää.

      • Anonyymi

        Varmasti löytyy, se on ehtymätön luonnonvara.
        Tosin se, ettei pidä pridesta ei ole merkki mistään älyyn tai seksuaalisuuteen liittyvästä. Ei fiksu homokaan välttämättä pidä siitä eikä se tee hänestä vähemmän homoa tai vähemmän älykästä.

        Ihmisiä on useampaa sorttia ja yksi sortti on sellainen, joka haluaa spektaakkeleita. Sitten on niitä, jotka eivät halua. Asiaa voisi verrata vaikka rauhanmarssiin. Se, ettei halua marssia, ei tarkoita, että haluaisi sotaa tai ettei arvostaisi rauhaa.


    • Anonyymi

      Tuliko tuossa kulkueessa naisten tasa-arvo paremmaksi mitä se on ?
      Pride kulkueessa ei ollut niitä naisia jotka joutuvat alistumaan ja pukeutumaan mustiin kaapuihin ja peittämään päänsä ja kasvonsa hunnuilla.
      Naisten tasa-arvo on erittäin huono verrattuna miehiin jotka voivat pukeutua vapaasti ilman mitään rajoituksia.
      Suomessa tasa-arvo on huonosti hoidettu asia ja vaatisi eduskunnassa säätää laki joka antaisi naisille samat oikeudet mitä miehilläkin on.

      • Anonyymi

        Mene hullu suvakki vaatimaan oikeuksia musumaihin. Täällähän femakot ovat säätäneet pelkästään epätasa-arvoisia lakeja, poikia saa silpoa mutta tyttöjä ei, naisilla oikeus mennä inttiin, mutta miehillä pakko jne.


      • Anonyymi

        Onko noin?

        Miten vertaat 15-vuotiasta poikaa, joka pakotetaan sotaan 15-vuotiaan tytön kanssa, joka pakotetaan naimisiin?

        Maailmassa on paljon vähemmän naisten alistamista kuin miesten, jos lasketaan mukaan myös se, että miehet pakotetaan alttiiksi kuolemalle sotavoimissa. Velvollisuudet ovat stereotyyppisiä, mutta on tyhmyyttä katsoa vain yhdestä näkökulmasta.


    • Anonyymi

      Cristal Snow ilmoitti kärsivänsä heterofobiasta. Jos Pride ei ole häntä vielä fobiasta parantanut, ei Pride kyllä toimi homofobiasta kärsivillekään.

      • Anonyymi

        Sinun täytyy siis löytää jokin muu keino.


    • Anonyymi

      Sinähän se tässä olet tekemässä vastakkain asettua, koska jostain syystä pelkäät homoja. Mistä tämä sinun pelkosi on lähtöisin?

      • Anonyymi

        Miksi kukaan pelkäisi homoja?

        Onko sinulla jotain selvittämättömiä asioita?
        Normaali ihminen ei heti ajattele pelkoa motiiviksi asioille. Pelko on itse asiassa hyvin harvinainen syy.


      • Anonyymi

        Homofobia out. Heterofobia in.


    • Anonyymi

      Homot ja lesbot on ratkaisu ilmastonmuutokseen ”jos on ihmisen aiheuttamaa” eivät ainakaan lisäänny ja helvetillinen väestönkasvu loppuisi.

    • Anonyymi

      Totta. Fobiademokratia muistuttaakin ajattelun vapaudesta, ei mielen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe