Kullin odotus pani teinipilluni tulvimaan

Anonyymi

Asuin silloin pienessä maalaiskaupungissa ja olin juuri täyttänyt 17 ja olin melko kokematon vielä, mutta kiihoitun aina nettipornoa katsellessani kun nainen on vähän alistettuna ja keski-ikäiset naivat nuorta tyttöä vuorotellen.
Olin juuri saanut kouluni terkkarilta resepetin ehkäsypillereihin, jotka hainkin heti apteekista, mutta ongelmana oli ettei mulla ollut silloin poikakaveria jonka kanssa olisin ollut sillaill. Parin viikon päästä hyppäsin lauantaina bussiin jolla pääsi 40 kilsan päässä olevalle tanssilavalle järven rannalla joka oli silloin erittäin suosittu ja onhan se vieläkin pystyssä. Ilta oli pettymys, kun ei kukaan ikäiseni hakenut mua tanssimaan, mutta yksi noin nelikymppinen oli kovasti musta ja ehkä liikaakin, kun tunsin kuinka kovan kaluni alavatsaani kohdalla vetäessään mua väkisin itseään kohti.
Ilta loppui pettymykseen ja lähdin kävelemään kohti bussiani joka odotti kauempana.
Mutta siinä tienvierustaa kävellessäni pysähtyi viereeni auto jossa tunnistin kiimaisen tanssittajani etupenkillä ja kysyi kelpaisiko kyyti ja sanoivat olevansa matkalla samaan suuntaan, kieltäydyin kohteliaasti ja muistin kuinka äitinikin oli varoittanut menemästä vieraiden kyytiin. En tiedä mikä minuun meni, kun hyppäsin kuitenkin etupenkille miehen syliin, koska taakse ei mahtunut ja humasin heti että olin tehnyt virheen, kun tunsin miehen kalun alkavan kovettumaan ohutta kellohamettani vasten.
Kaksi miestä jäi matkanvarrella pois kyydistä ja menimme takapenkille ja siinä sitten istuin kahden äijän välissä tuntien kuinka alkoivat hyväilemään molemminpuolin mua.
Läppäsin monta kertaa, mutta eihän se mitään auttanut ja sittenhän pelästyin tosissani, kun huomasin auton kääntyvän kuoppaiselle mökkitielle ja kuskin sanoessa että mentäisiin saunomaan hänen veljensä mökille joka oli tyhjillään.
Auto kurvasi mökin pihaan ja vastentahtoisesti lähdin kuitenkin sisään, miesten vannoessa että kuskaisivat mut parin tunnin päästä kotiin joka olikin melko lähellä.
Heti sauna pantiin lämpiämään ja miehet olivat terassilla olutta lipittämässä, itse istuin sisällä melkoisen kiukkuisena tilanteestana, mutta kylmä siideri alkoi maistumaan.
Miehet menivät heti saunomaan, minä kieltäydyin tulemasta ja sanoin meneväni pikaisesti vain uimaan ja sieltä tultuani olivat kaikki jo tulleet terassille vilvoittelemaan, munat paljaana siinä höyrysivät. Itse olin uimasta käytyäni vain se mekko päälläni ja olin laittanut märät alkkarini käsilaukkuuni, kun isttuttuani terassille hameeni valahti kuin vahingossa auki ja heti yksi tajusi että ei alla ollut mitään. Olin tietysti tahallani sen tehnyt ja huomasin heti kuinka vastapäisellä miehellä alkoi kalu ottamaan etukenoa nytkähdellen.
Menimme kaikki sisälle ja siellähän meno alkoi heti muuttumaan miesten alkaessa kaikki kopeloimaan mua, estelin ainakin muodollisesti ja tunsin kuinka pimppini alkoi kastumaan. Mutta sitten yksi ehdotti pokeria jonka tarkoituksen vasta jälkeenpäin tajusin, siinä miehet pelasivat tovin ja mulla kiima vain yltyi, kun tajusinkin että ne meinaa kaikki naida mua vuorotellen, pimppini suorastaan alkoi valuttamaan mehuani. Tajusin, että mun salainen toiveeni taitaa toteutu tänä yönä, peli loppui nopeasti ja voittaja kaappasi mut heti syliinsä ja alkoi kantamaan makkariin jossa oli leveä sänky, vastustelin kovin muodollisesti, mes laittoi oven lukkoon ja siinä makasin selälläni sängyssä jalat tiukasti yhdessä. Hameeni nostettiin ylös ja enhän nähnytkään mitään kun se oli pääni päällä, mutta toki tunsin kuinka kuumaa kullia alettiin työntämään sisääni, mies kehui märkyyttäni, naurahti todetessaan kuinka märkänä olinkaan. Hitaasti kuuma kulli alkoi työntymään sisääni ja huomasin kuinka aloitin huohottamaan levittäessäni jalat aivan ääriasentoon, kulli alkoi työstämään nopeutettuun tahtiin nuoressa pillussani, aloin saamaan orgasmia joka vain yltyi, kun ajattelin että siellä oven takana odottaa vielä kaksi kullia kuumana.
Mies kiihdytti tahtia ja kohtahan ähisten alkoi laskemaan sisääni kuumia sperma laukauksia, liian nopeesti ajattelin, mutta asiahan korjaantui heti kun oven aukaistuaan toinen ryntäsi heti sisään ja samantien painoi kullin pilluuni aivan pohjaan. Orkkuni jatkui toisella kullilla ja nyt vasta huomasin kuinka miehellä olikin melkoisen iso elin, koitin katsoa ja pelästyin sen kokoa pilluni huulten olevan melkoisen tiukkana kun kalu oli pohjassa. Tähänasti olen pidätellyt ääntäni, mutta nyt aloin orkun ollessa parhaimmillaan päästin melkoisen äänen ja sen kuultuaan miehet vasta innostuivat sanoen, että taitaa Reiskan iso mela tehdä melkoisen hyvää tytölle ja tekihän se. Tunsin kuinka kalu alkaa nytkähtelemään sisälläni ja kuumat spermaiskut tuntuivat ihanilta pimppini pohjukassa, herkkutatin vihdoin tullessa ulosma maiskahtaen lorahti spermaa melkoisesti. Kolmas tuli välittömästi takaapäin sisääni ja melkoisen kovan mäiskinnän jälkeet laski lastinsa sisääni. Eikä se siihen loppunut, tultuani saunasta huuhtomasta pilluani, tuli eka wonkaamaan uusintaa, annoin...

11

1632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivottavasti oot oikeesti nainen. Kiva stoori varsinkin jos tosiaan oot mimmi etkä mikään feikki tyyppi

    • Anonyymi

      Olen 23 sinkku ja tilasin kaalimadosta 6 erikokoista tekokalua ja yhden ison mustan ja jokaisessa on pieni säiliö jonka voi täyttää kuumahkolla vedellä joka "laukeaa" sisääni pusseja puristamalla - niillä sitten herkuttelen koko illan ja kuvittelen olevani joukkopanossa - koko ilta on yhtä orkkua.
      Viimeisenä se tosi iso musta pääsee laukomaan turvonneedseen pilluuni isoimman mällin, tuntuu tosi hyvältä.

      • Anonyymi

        Eikö oikee kullikin maistuisi


      • Anonyymi

        Laita niihin maustamatonta jugurttia, tuntuu aidommalta ja voi ottaa mällit myös suuhun, heh, heh.


      • Oliko se isoin vain musta?


      • Mutta tuntuu. Moni sanoo ettei koolla ole väliä. Se on väri joka ratkaiseen. Musta on kuulema kiihoittavampi väri kuin valkoinen.


    • Anonyymi

      Ei ollut vaan ihan kunnon suomi mies

    • Anonyymi

      Perheeni on seurakunta ihmisiä. Se rajoittaa teininä vapaa-ajan viettoa. Vanhempani ei välitä. Itse en vain halua nolata heitä. Kesällä olen monesti kaveiden kanssa kaupungilla. Paljon myös viihdyn mökkillämme ja varsinkin sen lähellä olevalla tanssilavalla. Monesti istun tanssilavan kahviossa alkuillasta. Olen kuin odottaisin ystäviäni. Katselen millaisia porukoita tulee. Pariskunnista en välitä mutta miesryhmät painan mieleeni. Jos sellaiseen kuuluva hakee minua tanssimaan. Suostun ja en kiellä vaikka käsi selässä valuisi liian alas. En ujostele mutta punastun kyllä. Hyvällä tuurilla miehen kaveritkin tanssittavat. Loppuillasta suostun heidän kyytitarjoukseen. Kerron etten normaalisti suostuisi. Mut nyt vanhemmat eivät päässet ja joutuisin kävelemään pitemmän matkan takaisin mökille. Sovin tapaamisen parkkipaikan toiseen päähän. He menevät ensin ja minä seuraan perässä. Jos heitä on neljä, istun takana keskellä. Jos taasen viisi istun takana keskimmäisen sylissä. Kerron olevani koko viikon yksin. Uin, saunon ja luen. Miehet kysyvä aina mitä, vastaan lukevani O:n tarinaa. Kaikki tietävät sen. Yleensä jo ennenkuin pääsemmä tanssilavan hiekkatieltä pois kädet liukuvat reisiäni pitkin. Risteyksessä tulee se vakio kysymys. Kumpaan suuntaan vai käydäänkö heidän mökillä ensin. Suostun aina vierailulle jos he lupaavat tanssia kanssani. Saunomme ja uimme alasti. Saunassa istun vuorotellen kaikkien sylissä. Kädet vaeltavat pitkin kehoani. Tunnustelevat rintojani. Tarkistavat pilluni kosteuden. Kun palaamme siihen isoon huoneeseen, tupa tai olohuone. Minulla on yksi pakko mielle jonka haluan aina tapahtuvan. Haluan tansia heidän kanssa. Minulla on vain korkkari jalassa ja miehet ovat alasti.

      • Anonyymi

        Kyllä miehet on kullipystyssä.ja käsi vaeltaa sun pakaroissa ja toinen tanssittaja jo sun takana kulli sun valossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä miehet on kullipystyssä.ja käsi vaeltaa sun pakaroissa ja toinen tanssittaja jo sun takana kulli sun valossa.

        Suostuin ja kerran niinsanotuttuun leikkiraiskaamiseen mökillämme. Neljä miestä sitoi minut leveään sänkyyn nyorillä jalat levällään siinä olin mutta alkoivatkin ensin pienellä hieromasauvalla ärsyttämään klttaani ja kyllä siinä alkoi pimppini valuttamaan kiimanestettä ja melkein anelin jo että alkavat naimaan mua.
        Välillä aukaisivat pilluani ja kehuivat kuinka mahla valui sieltä lakanalle, äijien kalut olivat kovana ja kullinpäät hehkuvat sinipunaisina valuttaen touhutippaa.
        Olin lopulta niin kiimassa että jalatkin vapisivat ja lopultahan sitä kulliakin alkoi tulemaan, mutta olivat sopineet että antavat vain yhden sykäyksen pohjaan asti ja nopeasti vetäsevät kalun ulos, alkoivat kilpailemaan siitä kenen herkkutatti antaa isoimma maiskahduksen kun terska tulee nopeasti ulos.
        Ensimmäisellä oli tavallisenkokoinen kalu, mutta seuraavalla olikin tatti niin hiton iso, että koko maiskaus olikin melkoinen ja muut kehuivat että pimppini ei meinannut sulkeutua sen jälkeen lainkaan ja siitäkös riemu nousi, lisää tahtoi joku huusi.
        Kolmas rikkoi heidän sääntöjä ja alkoi vimmatusti naimaan ja tunsin kuinka kalu alkoi sykkimään sisälläni pumpaten kuumaa spermaa sisään, toiset kirosivat.
        Kyllä tekikin hyvää ja orkkua alkoi puskee joka vain jatkui kun uusi mies alkoi paukuttamaan tosissaan kyykkyasennossa tikkasi kuin kone, oli siinä pilluni kovilla.
        Vapauduin siteistä, mutta sitten yksi keksikin että menee selälleen ja pani kalunsa sisääni ja käski toisen tulla edestäpäin samaan reikään, eihän se sinne helpolla mennyt, mutta lopulta alkoi hitaasti menemään sisääni, ensin vähän sattui.
        Molemmilla oli erittäin pitkät kalut ja olinhan melkoisen märkäkin, tasatahtiin alkoivat naimaan, oli siinä pillunhuulet kireällä ja ensijännityksestä toivuttuani alkoi tekemään tosi mukavaa. Ajattelin että harvoin nainen saa kahta kullia yhtäaikaa pilluunsa ja olihan se aikas rietasta kun molemmat alkoivat siementää mua melkei samalla hetkellä, voi sitä sperman määrää joka sisääni pumpattiin ja uloshan se kaikki tuli melkein samantien.
        Oli se melkoinen kokemus jota nyt joskus muistelen, mutta en suosittele kun seuraavana päivänä oli tosi arkana koko pilluni, mutta hieno kokemus sinänsä.
        Kyllä tiukkakin pillu antaa tilaa, kunhan kalut ovat kovana kuin kanget, kehuivat miehet jälkeenpäin, kolme päivää oli alapääni arkana, mutta olihan se kieltämättä erikoinen ja hieno kokemus.


    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1575
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1292
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      110
      1040
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      867
    6. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      785
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      685
    10. Kristitty kuvittelee olevansa Jumalan yläpuolella

      Kristinusko eroaa muista väkivaltaisuuden osalta, henkisen väkivallan, pakottamaisen osalta. Psyykkinen väkivalta on jop
      Hindulaisuus
      373
      658
    Aihe