Ex vaihtoi taas naista

Anonyymi

Meille tuli avioero minun aloitteesta kohta pari vuotta sitten ja jaamme lastemme huoltajuuden. Ex-mieheni löysi pian uuden naisen, jonka kanssa heilasteli muutaman kuukauden. Tämän suhteen päättymisen jälkeen aloitti heti reilun vuoden suhteen. Tämäkään suhde ei onnistunut, ja nyt exällä on taas jo uusi nainen vaikkei tuosta edellisestäkään erosta ole kuin muutamia viikkoja. Ongelma tässä on se, että ex on tuonut kaikki nämä naiset lastemme nähtäville kysymättä lupaa minulta. Lapset ovat olleet aivan pyörällä päästään, kun isällä naiset vaihtuu. Ex-miehelläni tuntuu olevan jokin ongelma, kun ei osaa olla hetkeäkään yksin. Lisäksi nämä naiset ovat olleet jotain ihme sutturoita, tämä viimeisinkin on paljon nuorempi venäläisnainen.

18

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viesti katkesi näköjään kesken. Onko kellään muulla samanlaisia kokemuksia? Oon yrittänyt puhua exälle järkeä, ettei heti vedä lapsia mukaan, kun ei tiiä kestääkö suhde vai ei. Ei ole ollut vaikutusta, vaan kuulemma ihan sama mitä ajattelen hänen ihmissuhteistaan. Haluaa nähdä naistaan muulloinkin kun vapaa viikoilla. Lapset ne harmittaa tässä kaikkein eniten. Edellisestäkään naisesta eivät tykänneet ja aina halusivat tulla mun luo, jos lapset isällään ja nainen siellä.

    • Anonyymi

      Eihän tuo lapsille ole millään tavalla reilua mutta ainoa fakta on se ettet pysty toisen elämää hallitsemaan etkä voi vaikuttaa siihen etteikö hän naisiaan lapsille ns. tuo näytille. Voit pyytää hänet istumaan alas ja puhua hänelle omasta näkökulmastasi ja antaa lapsien puhua omastaan tuohon asiaan. En tiedä lapsien ikiä mutta myös heidän kanssaan olisi hyvä keskustella erilaisista parisuhdemalleista asiallisesti.

    • Anonyymi

      Voi hyvää päivää, missä maailmassa te oikein elätte? Kivikaudellako? Nykypäivän nuoret tietää ja suvaitsevaisia. Heillä on suhteita miehiin, naisiin, muun sukupuolisiin, ties mitä. He eivät arvota ihmisiä ihonvärin, kansallisuuden, sukupuolen, uskonnon ym. mukaan. Mä luulen, että isän uusi puoliso, jos ei nyt ihan pipipää oo, ei paljon hetkauta.

      • Anonyymi

        Kyllä se vaan hetkauttaa. Avioeron jälkeen lapset kuitenkin tarvitsee sopeutumisajan kahteen eri kotiin ja siihen, ettei enää olla ydinperhe. Jos siihen heti tuodaan sotkemaan uusi äiti- tai isäpuoli, joilla voi olla vielä lapsiakin niin sekoittaa se lasten elämää. He kuitenkin toipuvat vähän eri tavalla ja ajassa erosta kun mitä aikuiset.


    • Anonyymi

      Toi on ikävä tilanne ja epäreilukin lapsia kohtaan. Vaan et sä oikein vois sille mitään tehdä. Voit yrittää jutella asiallisesti sen eksäsi kanssa, mutta ilmeisesti siitä ei ole mitään hyötyä. Sulla ei myöskään ole mitään juridisia keinoja tuohon vaikuttaa. Toinen saa vaihtaa seuralaista vaikka joka viikko, ei siihen pysty puuttumaan. Tietysti jos tilanne olisi jotenkin ihan aidosti ja oikeasti lapsille vaarallinen vai vahingollinen, jos joku vaikka on väkivaltainen tai vetää huumeita siellä, niin heti mars lastenvalvojan puheille. Pelkästä kumppanin vaihtamisesta nyt ei kuitenkaan ole tuohon aihetta.

      Se mikä ehdottomasti kannattaa tehdä, on jutella asiallisesti, mutta suoraan lasten kanssa. Ikätason mukaisesti, mutta peittelemättä ja kaartelematta. Mieluiten niin, että eksäsi on siinä keskustelussa mukana.

      • Anonyymi

        Sehän tässä huonoa onkin, että juridisesti en voi asiaan mitenkään vaikuttaa. Lapset ovat oireilleet tekemällä kaikkea tyhmää ja koulumenestys on ollut sitä ja tätä. Ex ei vaan tätä ymmärrä. Syyttää, että opettajissa vika jne kun eivät hänen lapsiaan ymmärrä. Ja tosiaan olettaa, että lapset sopeutuu hänen elämäänsä
        AP


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän tässä huonoa onkin, että juridisesti en voi asiaan mitenkään vaikuttaa. Lapset ovat oireilleet tekemällä kaikkea tyhmää ja koulumenestys on ollut sitä ja tätä. Ex ei vaan tätä ymmärrä. Syyttää, että opettajissa vika jne kun eivät hänen lapsiaan ymmärrä. Ja tosiaan olettaa, että lapset sopeutuu hänen elämäänsä
        AP

        Kysy lapsilta haluavatko he mennä isänsä luokse alkuunkaan.
        Jos nuo tapaamiset ovat noin traumaattisia lapsille, eiko todellakin olisi parasta etteivät he mene sinne lainkaan?
        Isänsä voi aina vierailla sinun ja lastenne kodissa yksin, viettää muutaman tunnin laatuaikaa heidän kanssaan. Oli se sitten kerran viikossa tai harvemmin.

        Sinä kuulostat älykkäämmältä vanhemmalta keskittyessäsi täysillä lapsiin, huomaat miksi he oireilevat. Tiedät myoskin ettei lasten ole hyvä nähdä isäänsä kaikenlaisten naisten kanssa. Isälle nuo naiset ovat tärkeimmät kuin lapset.

        Vaikka kuinka väittää että jokaiselle kuuluu kaikki mitä ikinä haluavat tehdä, se on väärä väite silloin kun lapset ovat kuvioissa mukana.

        Aikuiset, ilman lapsia, ovat eri asemassa käyttäytymisensä kanssa.

        Lapset kuitenkin aina nenevät 100%sti kaiken muun edelle. Heille kuuluu vanhempien tahto opettaa, kouluttaa, ohjata ja tukea lapsiaan. Jakaa aikansa ja rakkautensa lapsilleen.
        Lapset kasvavat niin nopeasti ja kohta ovat pois vanhemmiltaan.
        Silloin on liian myohäistä katua tekemättä jättämisiään.
        Lapset kantavat hedelmää jonka vanhemmat ovat omalla esimerkillään ja opetuksillaan heille antaneet.


    • Anonyymi

      Diibadaabaa ja lasten manipulointia "äitinsä" toimesta. Nämä mukahuolissaan olevat exät ovat pahimpia lastensa mielenmyrkyttäjiä mouhoomisillaan.

      Aloittaja itse traumatisoi lasten mielet. Menköön itseensä ja miettiköön omaa osuuttaan asiaan. Oksettaa tuollaiset naiset tai siis naisenkaltaiset.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä! Nää on näitä vuoden äityleitä, omasta mielestään. Osaa sitä, tätä ja tota. Vain he osaavat rakastaa lapsiaan. Loput ollaan välinpitämättömiä vapaakasvattajia. Tällä äitylityypillä mies on jätetty varastoon, koska lapset ovat SE TÄRKEIN JA RAKKAIN.
        Lenkillä tämän tyypin tunnistaa kireistä treenihousuista laiskalla kävelyllä ystävän kanssa, pakarat roikkuen.


      • Anonyymi

        Hyvä vastaus mutta täysin väärälle ketjun aloittajalle.
        Tuo vastaus sopii Diiba.....le itselleen. Sitä kai onki käyttänyt peilinään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä vastaus mutta täysin väärälle ketjun aloittajalle.
        Tuo vastaus sopii Diiba.....le itselleen. Sitä kai onki käyttänyt peilinään.

        Tunsit kuitenkin piston sydämmessä?


    • Anonyymi

      Tottakai sitä toivoisi pysyvämpää suhdetta exällesi jottei lasten maailma olisi aivan pyörällään. Mutta oletko itse miettinyt omaa asennetta? Onko katkeruus saanut lastenkin päät pyörälle tilanteista missä ehkä ääneen ihmettelet tilannetta..? Lapset sopeutuvat tilanteisiin kun heille annetaan tukea. Enemmän lapset heijastavat vanhempien tunteita. Toki jos ex on päihdeongelmainen ja mt tapaus on tilanne paljon vakavampi. Tsemppiä elämään ja koita itsekin saada uutta sisältöä siihen.

    • Anonyymi

      Jotkut on vaan sellaisia, että yksinolo on pahinta kaikesta. Ovat mielummin huonossa suhteessa kuin yksin. Kyky käsitellä asioita on kapea ja yksioikoinen. Ei ajattele, siitä olevan haittaa muille. Harvemmin asettuvat toisen asemaan, varsinkaan lasten.

      Elävät aikaa, jota kokevat myöhemmin harmaaksi alueeksi elämässään, jota eivät halua muistella myöhemminkään. Huolestuttavaa, koska läheisetkin siitä aina kärsivät. Itsekkyyttä, keskittyvät vain tähän hetkeen, ajattelematta seurauksia.

      Ehkä sisimmässään toivovat, että löytäisivät naisen, joka saisi heidän elon raiteilleen? Koska yksin eivät siihen kykene. Elämä on toisille vaikeampaa kuin toisille ja jotkut tekevät siitä tahtomattaan vaikeampaa. Kun eivät löydä sopivaa ihmistä rinnalleen tai eivät pärjää yksin elämässään.

      • Anonyymi

        Lisään vielä, vastuuttomuuden omaan elämään.


      • Anonyymi

        Mitä.sinä ole arvostelemaan ihmisiä, jotka haluavat parisuhteen. Pidät huonoina niitä, jotka eivät löydä sopivaa kumppania vierelleen ja huonoina niitä, jotka epäonnistuvat kumppanin valinnassa. Kun vain pysyy sinkkuna niin ei varmasti tee huonoa valintaa. Osa tykkää olla sinkkuina ja se heille suotakoon, osa on parisuhdeihmisiä, jotka haluaa jakaa asioita läheisen ihmisen kanssa. Ei kaikki jaksa kymmeniä ystäviä tai tuttavia ja puolestaan osalle sinkkuelämä on helpompaa sosiaalisuuden ja elämänpiirinsä myötä. Eikö tärkeintä ole, että tietää mikä itselle on hyväksi. Tuon alottajaäidin kantsii muuten pitää varansa ettei omistaudu täysin lapsillensa, sekään ei ole ihan tervettä. On tää kyllä himmee palsta, oikeesti.


    • Anonyymi

      Ongelma on sinulla ,ei miehellä.

    • Anonyymi

      Toivon exälleni kaikkea hyvää ja toivon hänen löytävän naisen, jonka kanssa parisuhde toimii ja että hän tulisi toimeen myös lastemme kanssa. Toivon että ex löytäisi jotain pysyvää eikä vaihtaisi naista usein. Itse olen mennyt elämässä eteenpäin avioeromme jälkeen. Olin melkein vuoden yksin ennen kuin tapasin nykyisen miesystäväni. Meillä on hyvä parisuhde ja lapseni pitävät hänestä.

      Ap

      • Anonyymi

        Sinä olet luonut lapsillesi turvallisen kodin.
        Miksi lasket heitä x-miehen luokse näkemään jotain mikä vioittaa ( pysyvästi!?) heidän näkemystään ja luottoaan aikuisia kohtaan?
        Näe äitinä sen verran vaivaa että olet itse paikanpäällä niinä tunteina kun ja jos lapsesi haluavat mennä x.säsi luokse. Haluavatko he edes??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe