Feministit

Anonyymi

Luuleeko feministit tosiaan että paheksumalla valittamalla ja keksimällä kaikkea moskaa miehistä heidän normaali käytöksensä joka on luonnollista muuttuu joksikin toiseksi? Luuleeko nämä vähä järkiset naiset ja jotkut soijamiehet että he voivat muuttaa luonnollista asiaa jossa mies on kiinnostunut naisen vartalosta? Se ei ole perverssiä tai muutakaan vaan luonnollista. Toki miehellä voisi olla enemmän käytöstapoja ja voisi pitää kiinnostuksensa omana tietonaan siitä olen samaa mieltä. Nainen ei voi silti sitä hallita eikä valita. Feministi ajattelee myös että jos nainen on seksikäs miehen mielestä häntä esineellistetään eikä häntä voi esim kunnioittaa tai hänen taitojaan ei voi arvostaa. Se on pötypuhetta nainen voi olla haluttava sekä taitava ja arvostettu kaikkia yhdellä kertaa. On varmasti vaikea elää naisena jos luulee että kaikki hänen mielestään epäkiinnostavat miehet on pervoja ja ne mitkä hänen mielestään on kiinnostavia ovat rohkeita ja aloitteellisia. Tuosta jo näkee että nainen ei oikein käsitä realiteettejä. Kasvakaa aikuisiksi ja olkaa iloisia siitä että teidät huomataan koska mitään ette voi sille asialle tehdä ja juuri siitä syystä ihmiset ovat synnyttäneet aina uuden sukupolven. Koska olette seksikäs. Ymmärtäkää että mies ja nainen ajattelee eri tavalla naisen vartalosta. Miehelle paljas pinta=seksi halusitte tai ette. Näin se vaan menee. Nyt jäädään odottamaan jonkun soijapojan vastaiskua joka väittää että hänen munansa seisoo siksi koska nainen on kiva tai koulutettu. Se ei ole mahdollista ikävä kyllä. Pitäisi koulussa opettaa jo ihmisen käyttäytymistä mitä testosteroni aiheuttaa jne. Moni nainen näyttää vielä aikuisenakin ajattelevan että heidän tavallaan nähty maailmankuva on oikein ja muut väärin jotka täytyy muuttaa. Herätkää todellisuuteen jo vihdoin.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Misogynia ei ole kiihottavaa jos on normaali. Sinä et ole.

      • Anonyymi

        Voit keksiä kaikkia nimityksiä mitä haluat heteromies joka on kiinnostunut naisista on normaali halusit tai et.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit keksiä kaikkia nimityksiä mitä haluat heteromies joka on kiinnostunut naisista on normaali halusit tai et.

        Missä on naisvihaa? Kerroin vaan miten asiat on ja että siitä on turha vinkua koska se ei tule koskaan muuttumaan. kannattaa keksiä jotain muuta tekemistä ja hyväksyä tilanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit keksiä kaikkia nimityksiä mitä haluat heteromies joka on kiinnostunut naisista on normaali halusit tai et.

        Asiaa!


    • Anonyymi

      Elämäsi tärkein kysymys?

      Eikö ensimmäinen ja tärkein asia olisi tietää totuus ikuisuudesta! – Mitä Sinulle tapahtuu kuoleman jälkeen? Mihin silloin menet? On kaksi mahdollisuutta: Tuonela ja Paratiisi. Molemmat ovat väliaikaisia paikkoja, joissa odotetaan ikuisuutta:
      1. Uskoon tulleet pääsevät Paratiisiin, jossa odotetaan Jeesuksen takaisin tuloa. Paratiisi on onnen ja autuuden paikka, lopullisen Taivaan kodin esikartano.
      2. Jumalan armon hylänneet siirtyvät kuolemansa hetkellä Tuonelaan, jossa odottavat lopullista tuomiotaan. Se on kauhujen paikka, kadotuksen eli helvetin esikartano.
      Jeesus on sovittanut syntitilasi Goltatan ristillä. Hänen sijaiskärsimyksensä ja verensä kautta voit saada syntisi anteeksi. ”Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.” Joh. 11:25

    • Anonyymi

      Työpaikoilla lesbojoukko voi tuhota heteromiehen terveyden, etenkin ,jos hallinto on haluton puuttumaan asiaan, tai on alistunut lesbojen vihaan .

      • Anonyymi

        Vahva, maskuliini, terveellä itsetunnolla varustettu, miehisyytensä ylpeydellä kantava MIES ei heikkojen lammasnaisten kitinöihin kaadu.


    • Anonyymi

      Saan itse päättää millaiset miehet eivät kiinnosta. Teidän kaltaiset eivät kiinnosta, eikä teillä ole myöskään mitään oikeuksia minuun. Eli se siitä. Riehukaa jossain, jossa jotakuta kiinnostaa, kiitos.

      • Anonyymi

        Saat päättää se on totta mutta et voi päättää millaiset miehet kiinnostuvat sinusta. Siihen ei sinulla ole valtaa. Eikä sinusta kiinnostuvissa miehissä jotka ei sinua kiinnosta ole yhtään sen enempää vikaa kuin niissä jotka sinua kiinnostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat päättää se on totta mutta et voi päättää millaiset miehet kiinnostuvat sinusta. Siihen ei sinulla ole valtaa. Eikä sinusta kiinnostuvissa miehissä jotka ei sinua kiinnosta ole yhtään sen enempää vikaa kuin niissä jotka sinua kiinnostaa.

        En ole moisiin ongelmiin koskaan törmännyt.

        Ei mua kiinnosta onko joku minusta kiinnostunut, jos ei hän minua kiinnosta. Kinnostuksensa saa tietenkin osoittaa, kerran. Vaan kun sanotaan, ettei kiinnosta, niin pitää jättää rauhaan.

        Olen aina löytänyt itseäni kiinnostavia ja samalla minusta kiinnostuneita miehiä. Tuo jälkimmäinen pohdiskelu on siis täysin teoreettista.


    • Anonyymi

      Jos kuvittelisin aloittajan olevan tosissaan, niin tämä loukkaisi minua miehenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe