Onneksi koulut alkaa pian

Anonyymi

Saadaan olla ilman miehen lapsia taas useammin. Nyt häiriköitäv liiaksi meidän perhe elämää, kun ei voi asioita suunnitella pitkälle.
Aina pitää ottaa huomioon ylimääräiset lapset. Hankaliahan ne ovat, joten kolut kun alkaa on rennompaa. Mun lapsetkin ovat rennonmpia kun ei ole kiusankappaleita täällä usein. Yleensä pyrin oleen poissa, mutta aina se ei onnistu.

Viikolla ei tarvi pal nähdä, mutta lauantaisit menee yleensä kerran kuussa säätämiseen. Mieskin on rennompi, kun ei tarvi olla isä monelle yht aikaa. Kyllä se vaikuttaa kun on ylimäräisiä l apsia,, se on paha. Yritä olla kiva äiti heille, mutta minkäs voi kun lapset ovat hankalia, ihan heidän vika ettei olla normaali perhe, kun eivät koskaan osaa käyttäytyä, sen he siitä saavat, ettei k ukaan pidä kun ei osata kunnioittaa talon omaa väkeä. Koulut taas pelastaa meidän perheen ja voimme olla rauhallisin mielin, ja mennä vaik hoploppiin kun meilllä on vaan kivaa ilman ylimääräisiä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi koulut alkaa pian, saadaan olla ilman eukon lapsia taas useammin. Nyt häiriköivät liiaksi meidän perhe elämää, kun ei voi asioita suunnitella pitkälle.
      Aina pitää ottaa huomioon eukon pennut . Hankaliahan ne ovat, joten koulut, kun alkaa on rennompaa. Mun lapsetkin ovat rennompia, kun ei ole eukon kiusankappaleita täällä joskus sentään käyvät isällään. Yleensä pyrin oleen poissa, mutta aina se ei onnistu.

      Viikolla tarvii nähdä ,mutta lauantaisit menee yleensä kerran kuussa isälleen .eukkokin on rennompi, kun ei tarvi olla äiti. koko aikaa Kyllä se vaikuttaa kun on eukon lapsia pirtti täynnä ,, se on paha. Yritä olla kiva isäpuoli heille, mutta minkäs voi kun lapset ovat hankalia, ihan heidän vika ettei olla normaali perhe, kun eivät koskaan osaa käyttäytyä, sen he siitä saavat, ettei k kukaan pidä kun ei osata kunnioittaa talon omaa väkeä. Koulut taas pelastaa meidän perheen ja voimme olla rauhallisin mielin, ja mennä vaikka ulos syömään kun meilllä on vaan kivaa ilman eukon kakaroita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2004
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      205
      1696
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1468
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1461
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1147
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      1
      1122
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      128
      1048
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      996
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      968
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      946
    Aihe