Miehen exä koko ajan vaikuttamassa

Anonyymi

Noin vuoden verran olen seurustellut miehen kanssa. Varsin mukava ja kiltti mies, mutta hänen exä koko ajan sekaa jotain. Mitä tehdä?

Emme siis varsinaisesti asu yhdessä, mutta aika usein olen hänen luonaan vierailulla ja yökylässä, välillä toki toisinkin päin. Hyvin usein kun mies on lapsivapaalla viikolla, niin lapset tupsahtaa yhtäkkiä mitään varoittamatta sisälle, ja usein syynä on se, että miehen exä on jossain menoissaan, eikä katso lastensa perään. Toisaalta kyse voi olla tahallisestakin toiminnasta, eli hän usuttaa lapsia ex-miehelleen, kun asuvat vajaa kilometrin päässä toisistaan. Häiritäkseen kahdenkeskistä aikaamme.

Eikä siinä, pidän lapsista, silloin kun on hänen lapsiviikko, niin silloin asia on ok. Mutta kun haluaisin olla miehen kanssa kahdestaan, niin yhtäkkiä lapset vain pömähtää sisälle. Lapset ovat siis ala-aste ikäisiä.

Sitten kun miehellä on lapsiviikko, niin tämä exä painuu matkalaukkuineen eri paikkakunnalle, jonkin uuden miehen luo, eli lapset eivät voi mennä välillä hänen luo, koska asunto on viikon täysin autiona.

Ja kun heidän eronsa meni vieläpä niin, että tuo miehen exä oli se, joka petti ja jätti sekä lähti lennosta uuden miehen matkaan, niin aika törkeää touhua siltäkin osin. Itsellänikin on lapsia, ja vaikka olen itsekin eronnut, en olisi koskaan voinut kuvitellakaan katsella uutta valmiiksi jo ennen eroa, kuten tuo miehen exä teki. Itse olin eron jälkeen 3 vuotta ilman miestä, kunnes löysin tämän nykyisen, puhtaalta pöydältä.

Mies jäi siis omakotitaloon asumaan, ja exänsä muutti pieneen kolmioon. Kuitenkin välillä exäkin tupsahtaa autolla, kuin kotiinsa, hakemaan milloin lapiota, milloin lasten leluja, tai joskus jopa tuo lapset ilman kysymättä pihaan ja lähtee itse kuntosalille tms liihottamaan. Eihän noin voi toimia. Miehen koti toimii kuin jonain hoitopaikkana, jonne voi vain tulla lupaa kysymättä.

Mistä tuollainen röyhkeä käytös johtuu? Onko miehen exällä paha olla, kun joutuu elämään matkalaukkuelämää kahden kodin välillä, sekö kismittää? Vai onko perusluonne vain niin röyhkeä, ettei osaa ottaa muita kuin itseänsä huomioon?

52

3159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet alakynnessä. Valitettavasti.

      Mies lastensa takia hyväksyy x.nsä käytöksen. Onko se värin? Ei tässä tapauksessa.
      Lapset selvästikin viihtyvät isänsä kanssa ja piipahtavat hänen luonaan muulloinkin kuin vain "Isän viikolla". Pienille lpsille on tarpeetonta selittää että "nyt on isän viikko, vain silloin saatte olla hänen kanssaan, tai nyt on äidin viikko , isän luo ei voi mennä"

      Tietenkin sinä haluat viettää aikasi miehen kanssa , mutta se ei ilmeisestikään sovi isän perhekuvioihin näinä vuosina.
      Halutessasi voit nostaa pyörremyrskyn vesilasissa.
      Mitä ja ketä se hyödyttäisi?
      Ei ketään.
      Ainoa joka heitettäisi pois kuvioista , olet sinä.

      Sinulla on nyt valinnan mahdollisuus: joko hyväksyä lasten vierailut isänsä luona x vaimon visiitit
      tai
      poistua hyvän sään aikana ja jatkaa etsintää.
      Sinulla on oikeus valita tuleva aviopuolisosi ilman lapsia tai jo aikuisten lasten kanssa.

      Sinussa eikä isässä ole mitään pahaa!!!!
      Olosuhteet ovat vain sinun halujasi vastaan.

    • Anonyymi

      Viisaita sanoja edelliseltä kommentoijalta.

      Lisäsin vielä, että jos ryhtyy suhteeseen lapsellisen ihmisen kanssa kannattaa muistaa,että vuorottelusysteemi voi koska tahansa muuttua siten, että lapset ovat toisella jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä pointti. Minullekin vakuuteltiin että lapsi on isällänsä aikuisuuteen asti. Siitäpä ei kulunut kauankaan kun oli samalla jääkaapilla. Harvassa se uusperhekuvioon ryhtynyt lapseton jota ei käytettäisi hyväksi.


    • Anonyymi

      Sä saitkin jo hyviä neuvoja. Jos toisella on lapsia, niin tilanne nyt vaan on tuo, etkä sinä sille oikein mitään.

      Et ihan tarkkaan sanonut lasten ikää, mutta ihan pieniä eivät siis ole. Tuon ikäiset jo päättävät ihan itsekin, usuttamatta, mennä toisen vanhemman luo. Näin varsinkin, jos se toinenkin vanhempi on noin lähellä kuin kerroit. 12 vuotias voi jo itse sanoa sanottavansa siihenkin missä hän asustelee. Siihenkin kannattaa siis henkisesti varautua, että lapset voivat kohta olla vaikka kokoaikaisesti isällään. Eihän sitäkään tiedä kyllästyykö se eksä matkalaukkuelämään ja muuttaa kokonaan sinne uuden miehensä luo. Silloin voi olla, että lapset jäävät isälleen, etteivät koulut ja kaverit muuttuisi.

      Sitä en ymmärrä miksi edes pohdit heidän eroonsa liittyviä asioita. Eivät ne kai sinulle kuulu. Jos mies on noiden asoiden kanssa ok, niin sitten on ja vaikkei olisikaan niin ajattelee lasten parasta ja pitää välit ainakin näiden ollessa pieniä. Turhaan sinä noita spekuloit. Ei sinun tarvitse siitä eksästä pitää, kunhan nyt pystyt käyttäytymään neutraalisti.

    • Anonyymi

      Mies haluaa olla lapsilleen isä. Sinä kuulostat ylimieliseltä. Eiköhän siihen kauppaan kuulu lapset, jos perheellisen kanssa alkaa touhuta. Oma valinta, älä valita.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu. Turha valittaa. Mallikelpoinen isä lapsille. Lapsilla on täysi oikeus olla isällään milloin haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin sanottu. Turha valittaa. Mallikelpoinen isä lapsille. Lapsilla on täysi oikeus olla isällään milloin haluaa.

        Niinpä niinpä mutta asiasta toiseen on naisia tämän tapaisia mennään ja tulan eikä pidetä lupauksista kiinni !!! ? Ja lapset ovat isälän pää säännöllisesti tämmöiset ihmiset ei osaa ottaa vastuuta omat asiat menevät aina edelle !!!.


      • Anonyymi

        Näin on. Et voi valita pelkästään miestä. Koko paketti on otettava, jos näin olet aikonut tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niinpä mutta asiasta toiseen on naisia tämän tapaisia mennään ja tulan eikä pidetä lupauksista kiinni !!! ? Ja lapset ovat isälän pää säännöllisesti tämmöiset ihmiset ei osaa ottaa vastuuta omat asiat menevät aina edelle !!!.

        Näitä on, ja vielä enemmän on miehiä tämän tapaisia, että tullaan ja mennään eikä pidetä sovituista ja lupauksista kiinni.


    • Anonyymi

      Mistä exän käytös johtuu? Hänen luonteenpiirre. Itsekäs jne.

      Sinulla on hyvä mies. Tutustu hänen lapsiinsa ja olkaa perheenä. Opit arvostamaan sitä. Voit mieheltä nätisti kysyä, eikö hän yhtään ihmettele asiaa. Pienellä profiililla.

    • Anonyymi

      Auttaisiko vaikunpoisto?

      • Anonyymi

        Ei mutta ehkä maisemien vaihto kun on vielä nuoruudenkin kukoistuksessa.


    • Anonyymi

      Niin no ei nuo lapset tuossa nyt sillä tapaa ongelma ole. Ehkä kirjoitin hieman huonosti tai oikoen. Eniten ärsyttää tuo miehen exän toiminta, kun käyttää miestäni hyväkseen, käyttäen tätä omalla viikollaan ikäänkuin kaatopaikkana tai varastona, hakee tavaraa, tulee koputtamatta sisälle etsimään hanskoja yms. Hakee ilman lupaa lapion, sahan, rautakangen, jne jne. Miestänikin ärsyttää tämä, ja hän on viestillä laittanut, että ei ole kivaa tuollainen toiminta, että tullaan toisen tontille kysymättä penkomaan tavaroita. Mansikkamaaltakin kävi poimimassa mansikoita, kysymättä.

      Ja asiasta on monta kertaa tekstattu hänelle. Joka kerta tämä exä on vastannut, että ei hän enää jatkossa tule ilman lupaa, silti asia toistuu.

      Se ei haittaa, jos lapset omasta ilosta tulevat isäänsä katsomaan, se on okei. Mutta kun välillä tämä exä tuo lapset autolla pihaan, ja kaasuttaa tiehensä. Sitten joskus lapset tulevat pyörällä, ja sanovat että äitinsä käski heidät tänne hetkeksi aikaa, kun hän käy kuntosalilla.

      Itseäni ärsyttää se, että mieheni ei voi tehdä omalla lapsiviikollaan vastaavaa, koska tämä exä muuttaa aina viikoksi pois, eli katoaa kuin pieru saharaan. Eli mieheni ei saa mitään apuja, jos hänellä on omia menoja. Tämä harmittaa miestänikin paljon, mutta hän ei jaksa alkaa asioista vääntämään, kun hän omien sanojensa mukaan haluaisi olla mahdollisimman vähän tekemisissä exänsä kanssa. Mikä on ihan ymmärrettävää, sillä exänsä teki eron noin ikävällä tavalla.

      Sitä vaan ihmettelen, että minkä takia exä haluaa jatkuvasti pitää mieheni omassa vaikutuspiirissään, ja tietyllä tapaa epäsuorasti kontrolloida ja toimia epäreilustikin. Tämä exä esittää että heillä olisi hyvät välit, vaikka oikeasti haluaa vain kiusata.

      Niin omapa on valinta...

      • Anonyymi

        Ja lisään vielä sen verran, että miksei tuo exä keskity siihen uuteen mieheen ja olisi tyytyväinen. Että minkä takia pitää vielä seata entisenkin kanssa? Taikka niinkuin seata kiusaamismielessä, koska kiusaamiselta tuo minusta vaikuttaa. Taikka toisen kontrolloinnilta. Miksei voisi tämä exä elellä viikkojaan lasten kanssa ilman, että on koko ajan jotain sekaamassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja lisään vielä sen verran, että miksei tuo exä keskity siihen uuteen mieheen ja olisi tyytyväinen. Että minkä takia pitää vielä seata entisenkin kanssa? Taikka niinkuin seata kiusaamismielessä, koska kiusaamiselta tuo minusta vaikuttaa. Taikka toisen kontrolloinnilta. Miksei voisi tämä exä elellä viikkojaan lasten kanssa ilman, että on koko ajan jotain sekaamassa.

        Exän aivoituksia on vaikea tietää, koska kukaan ei täällä ole selvännäkijä. Voi olla jonkinlaista kontrollointihalua tai vaan puhtaasti ajattelemattomuutta. Voi olla, ettei miehesi kerro koko totuutta hänen ja eksänsä välisistä suhteista.

        Jos miehesi olisi jämäkkä, hän asettaisi exälleen selvät rajat vaihtamalla lukot ja tekemällä rikosilmoituksen (varoituksen jälkeen tietenkin). Hän kuitenkin ilmeisesti pelkää exää niin kovasti, että parasta mihin pystyy on tekstiviestittely. Mukavuudella ja kiltteydellä on kääntöpuolensa, kuten kaikilla muillakin luonteenpiirteillä.


      • Anonyymi

        Tapa yrittää pitää lastensa isänkin elämä helvettinä kun ei itse osaa hoitaa edes omaa elämäänsä


      • Anonyymi
        Yogamies kirjoitti:

        Exän aivoituksia on vaikea tietää, koska kukaan ei täällä ole selvännäkijä. Voi olla jonkinlaista kontrollointihalua tai vaan puhtaasti ajattelemattomuutta. Voi olla, ettei miehesi kerro koko totuutta hänen ja eksänsä välisistä suhteista.

        Jos miehesi olisi jämäkkä, hän asettaisi exälleen selvät rajat vaihtamalla lukot ja tekemällä rikosilmoituksen (varoituksen jälkeen tietenkin). Hän kuitenkin ilmeisesti pelkää exää niin kovasti, että parasta mihin pystyy on tekstiviestittely. Mukavuudella ja kiltteydellä on kääntöpuolensa, kuten kaikilla muillakin luonteenpiirteillä.

        Tai sitten haluaa vain välttää turhia oikeuden käyntejä ne kovin harvoin kääntyy isän eduksi ellei isä pysty osoittamaan että äiti ei sovellu vanhemmaksi


      • Anonyymi

        Sinulla on ongelma ja et ole itsevarma tyyppi vaan ruikutat miehen exästä.
        Hanki oma elämä jos niin ahdistaa miehen exä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on ongelma ja et ole itsevarma tyyppi vaan ruikutat miehen exästä.
        Hanki oma elämä jos niin ahdistaa miehen exä.

        Mä sanisin et hanki ikioma mies niin ei tarvitse ruikuttaa.


      • Anonyymi

        Jaa, että haluaa olla vähemmän tekemisissä exänsä kanssa...voi helvat, sun "aivoitusta". tästä asiasta? - oletko tosiaan noin naiivi?


      • Anonyymi

        Vaikutat todella lapselliselta. "Mies ei haluaisi olla missään tekemisissä". Eikö? Me nyt sitten miehesi kanssa rautakauppaan ostaan työkaluja. Josko se siitä sitten loppuisi. Ja kyllä, oma on valintasi. Kanna seuraukset eli lapset ja exä. Exä kuuluu niin kauan miehesi elämään, kun nuorinkin on täysi-ikäinen ja vielä senkin jälkeen. Vanhemmuus jatkuu kuolemaan asti. Moni mies kuvittelee, että perheestä pääsee eroon helposti, kun vaihtaa muijaa ja voi pitää kivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapa yrittää pitää lastensa isänkin elämä helvettinä kun ei itse osaa hoitaa edes omaa elämäänsä

        Tai ex-miehen uusi muija on epäluotettava, hirveä, kamala akka, eikä ex-muija uskalla jättää lapsiaan sen vaikutuspiiriin vaan tekee tikusta asiaa, ethä pääsee tsekkaamaan kuinka lapset voi.


    • Anonyymi

      Miksi annat pikku juttujen vaikuttaa elämäänne? Kaikasta nyt saa ongelman aikaseksi jos tahtoo. Oma suhtautuminen vaikuttaa. Keskity siihen mieheen. Ja anna vanhempien hoitaa lapsi kuviot. Lapset kärsii jos koko ajan huono ilmapiiri.

    • Anonyymi

      Ohhoh kylläpä olet p….skaan polkaissut :(

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Meillä miehen exällä ei ole mitään asiaa tontille eikä taloon.

      • Anonyymi

        Noin se pitäisi olla puolin ja toisin ja lasten vaihto tapahtuu jollain neutraalilla paikalla kuten vaikka jonkin huoltoaseman pihalla niissä kun on nykyään nuo valvontakamerat jos tarvitsee alkaa väkivaltaisuutta todisteleen tai puollusteleen syyttömyyttään


    • Anonyymi

      Isä tietää että exänsä on rasittava kusipää ja ottaa siksi lapsien edun nimissä lapset vastaan milloin tahansa.

      Ja kyllä, nuo lapset tulevat SINUN tiellesi, koska sinäkin olet pohjimmiltasi rasittava kusipäänainen joka haluaa järejstellä elämänsä oman mieltymyksensä mukaisesti.

      Sinä et omista sitä miestä etkä hänen aikaansa, vaan hän on päättänyt että lapset ensin. Sinä olet puolestasi tyypillinen nainen joka ei osaa hyväksyä tätä kuviota vaan tavoittelet itsetärkeää rooliasi, jolloin olet pohjimmiltaan aivan samanlainen kuin se exä joka järjestelee asiat mieluisaksi piittaamatta lapsistaan tai (ex)miehestään.

      Olisi parempi että pakkaat kamasi ja poistut siitä seurasta joka ei ole sitä mitä haluat. Joku viisaampi ehkä ajattelisi että helvetti, tuo mieshän hoitaa raskaan roolinsa aivan täydellisesti ja tekee sitä mikä on tärkeintä - eli takaa että lapsilla on aina turvallinen aikuinen koska sitähän tuo ex-nainen ei pysty takaamaan. Etkä muuten pysty sinäkään kun kaikki on uhkaa ja rasitetta.

      • Anonyymi

        Ny on mahdollisesti ollu luetun ymmärryksessä vikaa tai sit olet kyseisen miehen kateellinen exä


    • Anonyymi

      Kyseessä on itsekäs nainen ei osaa ajatella omaa nenäänsä tai napaansa pidemmälle tossa kohti olisi ehkä jopa parempi että lapset olisi kokonaan tyystin isällään niin äiti voisi lentää persettään jakamassa mikä vaikuttaisi kirjoituksesi perusteella olevan hänelle tärkeämpää kuin lastensa kanssa olo tosin siinä sinun ja lasten isän tulee keskustella säännöt ja sinun tulisi hyväksyä että lapset olisi siinä täysi päiväisesti lasten ja äidin tapaamiset kun pystyy hoitaa sosiaalihuollon kautta jos lapset edes haluavat tavata tuon kaltaista äitiä joka ei heistä juurikaan välitä

      • Anonyymi

        Olen juuri samaa mieltä kyllä mutta jos joku ei osaa pitää housujan jalassa on hänen ongelmansa ?? Ja joka ikinen tekee itselleen !! Ja eiköhän lapset yleensä vanhempana huomaa mikä on tilanne


      • Anonyymi

        Eikös se mieskin jaa "parastaan", kun uusi doris nillittää täällä palstalla, että lapset liikaa paikalla?
        Aviopari on yhdessä tehnyt lapset, ne pitää myös hoitaa yhdessä. Hirveä tilanne lapsille.


    • Anonyymi

      Tyypillinen eroakka.Niin normaalia touhua tässä maassa ja lain suojaamaa.
      Miehet ja lapset täysin altavastaajia.
      Miehet yrittää tehdä oikein vaan piruiksi lähes muuttuneet naiset käyvät katkeraa sisäistä taisteluaan.

    • Anonyymi

      Lapsiraukat! Miehen kotihan on myös heidän toinen koti, ei sinun koti.
      Niinhän se pitään mennäkin että lapset saa aina tulla!
      Nyt sinun olisi hyvä aika lähteä jos tilanne ärsyttää. Lapset tulee aika äkkiä teini-ikään.
      En ole ex, olen lapseton leski. Valitettavasti. Miehen lapsi sai tulla, koska itse halusi. Ja tulee vieläkin keski,-ikäisemä, vaikka isä on kuollut.

      • Anonyymi

        Kiva että sait hyvät välit miehen lapsen kanssa ettei tarvitse vanhuuttaan viettää kuitenkaan yksin on joku joka susta välittää tai jopa rakastaa sua sen verrankin että käy sua aikaajoin katsomassa


    • Anonyymi

      En yhtään ihmettele jos sinua aloittaja häiritsee. Jos olisi toisinpäin että lapset menisivät äitinsä luokse silloin kun heidän pitäisi olla isällään olisi eri ääni kellossa. Sovituista asioista pitäisi pitää kiinni. Tilanteelle pitäisi tehdä jotain tai se tulee jatkumaan.

      • Anonyymi

        Lisäyksenä vielä että lasten äiti taitaa pitää ex miestään lasten hoito paikkanaan hänellä täytyy olla oma elämä toisilla sitä ei saa olla siltä kuulostaa. 🤭
        Mielestäni myös miehellä saa olla oma elämä johon lapset eivät silloin kuulu kun ovat äidillään kun on kerran erottu.


    • Anonyymi

      Selvät pelisäännöt vaan suoraan päin naamaan eiköhän usko kusipää 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

    • Anonyymi

      Seurusteletko Tuomaksen kanssa?

    • Anonyymi

      Avaajalla lienee empatian puutetta. Kannattaa etsiä mies, jolla ei ole pieniä lapsia, jos lasten läsnäolo noin kovasti ärsyttää. Tai sitten jatkatte tapailuanne vain sinun luonasi.

    • Anonyymi

      Selvät pelisäännöt esim viikko viikko ja exä ei tule tontille vaan max rajalle ja jättää tai hakee lapset.

      • Anonyymi

        Mutta eikös vuoroviikkoasuminen velvoita vanhemmat saumattomaan yhteistyöhön ja kynnyksettömään keskusteluun. Ei siihen kuulu lasten jättämiset tontin rajalle, sanaakaan vaihtamatta. Lastenvalvoja jos kuulisi tämmöisestä, niin yhteishuoltajuus loppuisi hyvin äkkiä. Se osapuoli joutuisi hankaluuksiin, joka ei halua keskustella ja tehdä yhteistyötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta eikös vuoroviikkoasuminen velvoita vanhemmat saumattomaan yhteistyöhön ja kynnyksettömään keskusteluun. Ei siihen kuulu lasten jättämiset tontin rajalle, sanaakaan vaihtamatta. Lastenvalvoja jos kuulisi tämmöisestä, niin yhteishuoltajuus loppuisi hyvin äkkiä. Se osapuoli joutuisi hankaluuksiin, joka ei halua keskustella ja tehdä yhteistyötä.

        Tuskinpa se keskustelu on pakollista mu olisi kuitenkin hyvä osata niistä lapsiin liittyvistä asioista osata kahden aikuisen keskustella keskenään jotta asiat hoituisi lapsen/lasten edun mukaisesti ja lasten parhaaksi


    • Anonyymi

      Olisi outoa jos lapsilla ei olisi oikeutta tulla isänsä luokse milloin tahansa? Ei isä ole valinnut lapsivapaata vaan saanut oikeuden viettää lasten kanssa vain joka toisen viikon. Olisi varmasti halunnut viettää lastensa kanssa jokaisen viikon, mutta se ei vaan ole mahdollista. Jos sinua häiritsee miehen lapset niin olet väärä kumppani miehelle.

      Ehkä mies ei ole vielä valmis uuteen suhteeseen jos antaa exän paukata sisälle taloon milloin tahansa. Oletteko keskustelleet tästä asiasta?

      Se milloin miesystäväsi exä on löytänyt uuden rakkauden ei kuulu sinulle tippaakaan. Ei sen pitäisi aiheuttaa sinulle minkäänlaisia tuntemuksia. Vai eikö miesystäväsi ole vielä käsitellyt eroaan tältäkään osin?

      • Anonyymi

        En tiedä kuinka te muut tuon tekstin ymmärsitte mutta itse ymmärsin sen niin että exä tulee paikalle kuin omaan kotiinsa vaikka ei asu kyseisessä osoitteessa ja lasten osalta ei pysty pitämään kiinni yhteisesti luultavammin vielä tuomioistuimen avustuksella sovituista tapaamisista oli si viikko viikko tai mikä tahansa


      • Anonyymi

        Mitähän tekevät äidillään kun isän seura vain kiinnostaa. Kannattaisi varmaan hakea yksinhuoltajuutta ja äidiltä porttikielto.


    • Sinua käytetään hyväksi, eikä miehesi puolusta sinua. Kerro hänelle, miten asian koet ja korjatkaa yhdessä tilanne. Jos mies ei tajuu, korjaa luusi ja hanki itsellesi hyvä mies.

      • Anonyymi

        Olettaisin että he ovat asiasta keskenään puhuneet mu ku ne ei ole aivan niin yksinkertaisia asioita hoitaa jos lasten vanhemmilla ei keskustelu yhteys toimi tai kuten tuossa tapauksessa uskoisin olevan niin kyseessä mahtaa olla äiti joka pystyy ajattelemaan vain omaa etuaan ei edes lastensa parasta mikä olisi että vanhemmat pystyisivät keskenään sopimaan lapsiin lapseen liittyvät asiat ja yhdessä erosta huolimatta toimimaan lasten parasta ajatellen


    • Sano sille miehelle, että jos se ei lopu, niin se jatkuu. Ja oot jo lähtölaskelmissa. 🌹👀

    • Anonyymi

      Haukut exää, kehut itseäsi, et siedä miehen lapsia, koska häiritsevät seurustelua. Isän koti on lasten koti, sinne he ovat aina tervetulleita.

    • Anonyymi

      tuollaista se on jumalattomien elämä, yhtä sekasotkua kaikki.

    • Anonyymi

      Tämä on nyt sitten tuon yhden kirjoittajan tyttöystävä , jonka ukko kirjoitti, että ” exä kadehtii”.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe