Otanko vai jätänkö

Anonyymi

Miehen, joka ei kysele viestitellen kuulumisia kuin pinta puolisesti. Vaikuttaa kiireiseltä, ei esitä jatko kysymyksiä. Hän tavallaan "katkaisee" sen yhteyden erossa ollessa minkä rakennamme yhdessä ollessa. Suhdetta takana 6kk.

8

90

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jätä. Et tule saamaan muuta kuin siipees.

    • Anonyymi

      Jätä. Valitettavasti vain seksin perässä.

    • Anonyymi

      Osta köyttä itElles

    • Anonyymi

      Ei kiinnosta mitä teet. Mun mies ei oo tollanen.

    • Anonyymi

      Et vain kiinnosta sitä tarpeeksi. Itsellä vasta ollut samankaltainen tilanne erääseen kiinnostavaan mieheen harrastuksen parissa, oli hyvin pitkiä katseita, hermostuneisuutta ja vaikka mitä muuta mutta sain lyhyitä vastauksia ja tekosyitä kiireestä. Kyseli kaikilta muilta kuulumisia paitsi minulta. Ei kysellyt jälkeenpäinkään mitään silloin kun loukkasin itseni. Kerrankin kysyi jotain minua koskevaa asiaa toiselta ihmiseltä eikä suoraan itseltäni. Eli pelleili vain muutoin kanssani.

    • Anonyymi

      Jätä.

    • Anonyymi

      Seksin perässä menee,

    • Anonyymi

      Skitsoiditaipuvainen ehkä, puhun nyt omasta näkökulmasta.

      Skitsoidit eivät ole "henkilökohtaisesti välinpitämättömiä" vaan kaikki läheisyys on heille vaikeaa. Skitsoidille voi riittää olemassaolosi, hän ei kiusaa sinua mutta lähestyminen ja henkilökohtaisuus on 10 kertaa vaikeampaa kuin normaalille.

      Skitsoidi ei pyöritä taustalla montaa naista tai ole taipuvainen pettämään, vain eristämään itsensä. Skitsoidi on kuin tuote joka ei koskaan pääse ulos pakkauksestaan, sisältö voi olla priimaa mutta se on siinä tavoittamattomissa vaikja olisi aivan lähellä.

      Suhteessa skitsoidiin on tämä epäsuhta ymmärrettävä. Etenkin skitsoidimiehillä on ominaisuutensa kanssa PALJON ongelmia koska sekä heidän ominaisuutensa estää että kulttuurimne vaatii miehen aktiivisuutta. Skitsoidimiehen hyvä suhde vaatii naiselta noin kolminkertaista panostusta miehen kohtaamiseen ja tämä vain lievissä tapauksissa. Luonnehäiriötasoiset skitsoidit ovat järjestäen erakkoja.

      Skitsoidit eroavat ja heistä erotaan. Tämän asian negatiivinen ilmentymä on vale-minä; skitsoidisuus ei estä sosiaalisuutta ja hyvinkin positiivista kanssakäymistä. Tämä kanssakäyminen on kuitenkin luonnoltaan sellaista joka tehdään peitellen skitsoidin todellisia tarpeita - joka johtaa toisen osapuolen näkökulmasta lähes täydellisen ihmisen kanssa olemisen illuusioon, mutta taustalla skitsoidi menee itsensä suhteen vastakarvaan ja ajdistus kasvaa kunnes vale-minä purkautuu ja todellinen skitsoidiluonne alkaa eristää itseään.

      Skitsoidin kanssa onnistuminen perustuu sille että kumppani tuntee ja hyväksyy tuon ominaisuuden ja suhde on luotettava ja sisältää sen extra-vaivan skitsoidia kohti. Jos ajatellaan "tavallista naista" niin ei edes kannata kokeilla, kumppanilta vaaditaan paljon, enemmän kuin on kohtuullista pyytää - ja lopullista ratkaisua tai parantumista ei ole, vain mahdollinen tasapainotila.

      Toivon itse löytäväni ymmärtäväisen ja lämpimän kumppanin joka kykenee elämään tämän ominaisuuteni kanssa, annan vaikka käyttöohjeen.... Mutta ymmärrän ja hyväksyn että se on epätodennäköistä ja valmistaudun henkisesti yksinäiseen loppuelämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe