Neljäs koronarokote, mitä se sisältää, mikä on suositus?

Anonyymi

Saattaa olla, että jos saa useita rokotuksia samaa tautia vastaan lyhyen ajan sisällä, rokotustahti heikentää vastustuskykyä muita vakavia infektiotauteja vastaan,. On todella hyvä asia , että rokotteita tarjotaan, eikä ihmisiä jätetä heitteille ja ilman sitä oletettua parasta suojaa. Yksilön kannalta ei ole kuitenkaan samantekevää mikä tulee olemaan rokotusten aikaväli ja mitä rokotetta käytetään. Nyt aikaväli esim. 70 vuotta täyttäneiden kohdalla ja myös nuorempien erityisryhmien kohdalla saattaa vaihdella melkoisesti ja kuntakohtaisesti. Lisäksi olisi hyvä tietää mitä rokotetta on tarjolla, etenkin jos on saanut melko selviä sairastumisen oireita jostakin tietystä aikaisemmasta rokotteesta,

36

1155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskokaa jo herranjumala ettei tämä covid injektio suojaa vakavaa eikä lievää tautimuotoa vastaan! Vaan piikit vie lopulta sinun oman immuniteetin ja olet altis kaiken maailman monkey poxille jne jne kulkutaudeille.ja oletteko huomenneet esim jalkapalloilijoiden äkkinäiset sydänpysähdykset...ne ei todellakaan ole long covidia vaan piikki haittoja! Ja aivoinfarktit...ruusut...sydänlihastulehdukset.synnä on samainenmyrkky injektio! Nyt on kahdella nuorella yleisurheilijalla ehkäpä lopetus edesssä koska pulssi hakkaaa tuhatta ja sataa.syynä ei todellakaan long covid

      • Anonyymi

        Uskon enemmän the Lancettia ja vastaavia sivustoja kuin Meidän Venäjä tai Esson baari juttuja 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskon enemmän the Lancettia ja vastaavia sivustoja kuin Meidän Venäjä tai Esson baari juttuja 😂

        Saati hussilassea ja muita marionetteja joilla on kädet yltä päältä veressä 🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskon enemmän the Lancettia ja vastaavia sivustoja kuin Meidän Venäjä tai Esson baari juttuja 😂

        En oikein sovi joukkoon. Onko muita vaihtoehtoja? Lancettia ei enää usko kukaan tämän farssin jälkeen. Sekoporukkaa mukana joka tekee "tutkimuksia" rahasta ja maineesta, lääkärinvalan unohtaen. Siitä saa hyvät rahat lasten kouluihin ja vaimokin voi päteä Vuittoneillaan.


    • Anonyymi

      Tässä on 3 x rokotus saatu.missän Helsinki ei ole tiedotettu edes tähän päivä menessä 30.7.. mistä saa neljännen rokoteen normaali eläkeläinen .Mutta kaikki vouhottaa asia.Eikä se viellä ole jaossa.Kun rokote numerot isot rokote pisteet ei orkanisoitu takas paikoille.

      • Anonyymi

        Eipä missään mediassa tiedoteta haittavaikutuksistakaan. Törmäsin eilen ulkamaalaiseen sivustoon, jossa vauva oli kuollut. Ei päässyt lukemaan, access denied. No kaverini sitten rapakon takaa laittoi minulle tuon uutisen. Melkoista sensuuria. Mittakaava varmasti ihan järkyttävän suuri. Suomessa ei ole kerrottu YHTÄÄN uutista mikä olisi negatiivinen liittyen näihin mRNA-piikkeihin. Kuitenkin ongelmia on erittäin paljon. Kannattaa seurata uutisia muualtakin kuin Suomesta. Voi silmät avautua hyvinkin äkkiä.


      • Anonyymi

        Ei tiedottanut Espookaan. Salaa ja pikavauhtia rokotetiin Espoon kuolemattomat mykkäset ja muut kypäräpuoleen roistot.
        Nyt ei rahvaalle ole vapaita aikoja. Kaikki ajat bluffivarattuja jotta rahvaan rokotekulut saadaan nollattuja. Espoon arvauskeskusten sisäinen oma kanta versio.


    • Anonyymi

      Tässä video Pfizerin maaliskuun 19. julkaistusta salaisesta raportista heidän rokotteensa aiheuttamista kuolemista ja vakavista haitavaikutuksista, kerättynä eri maiden virallisista tilastoista.
      https://rumble.com/v15dv67-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine.-beyond-manslaughter.-the-eviden.html
      Rokote olisi pitänyt niiden valossa vetää välittömästi markkinoilta. Media kuitenkin puffaa piikejä suurimman ilmoitustuloja antavan teollisuudenalan vaatimuksesta. Gates jakoi säätiönsä kautta medialle yli 430 miljoonaan lääketeollisuuden lisäksi. Rahalla saa aivan liian monet ihmiset uskomaan mustaa valkoiseksi.
      Haittavaikutuksista: miten onkaan syntyvyys kehittynyt kaikissa maissa? Entä keskenmenot?

    • Anonyymi

      Eiköhän nuo piikitykset voisi jo riittää. Uutistietojen mukaan Usa:n presidentti sairastui uudestaan koronaan saatuaan jotain synteettimuotoista korona-pilleriä.

      Kysymys kuuluukin, olisiko tuo uudelleen sairastuminen voitu välttää, esimerkiksi jättämällä nuo pillerit väliin.

      • Anonyymi

        Heh.ette taida muistaa kun tää kusetus kampanja alkoi niin sanottiin että kun on saanut ns.koronan niin sen jälkeen ei saa mennä korona testiin puoleen vuoteen koska niin pitkään voi näyttää pcr testi sut koronapositiiviseksi.


      • Anonyymi

        No ei todellakaan. Bideenihän on pahinta riskiryhmää ja on hienoa että on vielä hengissä. Kiitos terveydenhoidon.


    • Anonyymi

      Kesällä kirjoiteltiin, että tavallinen nuhakuume voi olla Korona.

      Ei ollut, se oli normaali nuhakuume ja kaikki Korona pelottelut olivat turhia.

      Joku hyötyy Korona pelottelusta?

      • Anonyymi

        Lääketeollisuus hyötyy todella paljon Korona pelottelusta. Saavat taas myydä uutta piikkiä miljardeilla.


    • Anonyymi

      Ei heikennä vastustuskykyä vaan lisää sitä. Sehän sen rokoituken tarkoitus on vaikka kuinka taikauskoiset yrittävät kääntää senkin asian päinvastoin.

      Joskus voisi esim. itse tykönään ihmetellä, miksi ihmeessä rokotteita annetaan ja jopa suositellaan, jos niistä ei muka hyötyä olisi.

      Ei ole mitään salaista maailmanjärjestöä, johon lähes kaikki lääkärit ja tutkijat ja THL olisivat liittyneet ja haluasivat tappaa ihmiset. Varsin huono tappoase se vielä olisikin koska edelleenkin rokottamattomat sairastastuvat ja kuolevat suhteessa selvästi enemmän, vaikka rokotteiden teho onkin huonontunut.

      Yli puoli vuottahan Suomessa on nyt uusien varianttien aikana pidetty väliä rokotteilla, ne häviävät elimistöstä aika pian ja siksi täytyy uusia vaikka jonkun verran tehoa edellisestäkin piikistä vieläkin on jäljellä.

      Jos on riskiryhmässä , niin nyt kohta kannattaisi ottaa se neljäs rokote, niin voisi säästyä vakavalta taudilta, kun juuri alkaa levitä se hyvin moniin tarttuva uutuuskoronavariantti. Toki jotkut kuolevat silti, mutta 65 prosenttia paremmat mahdollisuudet on selvitä lievällä taudilla.

      • Anonyymi

        Huh huh....oletko ajatellut ottaa jossain kohtaa pään perseestä ja hoitaa kuntoon tukholma syndroomasi.sinulle ei avaa silmiä nämä tuhannet urheilijoiden yht äkkiset kuolemat ja räjähtäneet infarkti ja sydänkohtaukset jotka johtuu täysin piikeistä ei mistään muusta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh huh....oletko ajatellut ottaa jossain kohtaa pään perseestä ja hoitaa kuntoon tukholma syndroomasi.sinulle ei avaa silmiä nämä tuhannet urheilijoiden yht äkkiset kuolemat ja räjähtäneet infarkti ja sydänkohtaukset jotka johtuu täysin piikeistä ei mistään muusta .

        Vähintään yksitoista ruotsalaista huippusuunnistajaa on kuollut mystisellä tavalla sydämen toiminnan loputtua. Ruotsalaiset tutkijat epäilevät, että kuolemantapauksia saattaa olla vielä enemmän. Nämäkin johtuivat aivan selvästi koronarokotteista ei mistään muusta vaikka tapahtuivatkin jo 30 vuotta sitten.


      • Anonyymi

        Otahan myös rokote vyöruusua vastaan, koska koronapiikitys voi laukaista myös sen sairauden....


      • Anonyymi

        RokoItustyyppi täällä taas, moi vaan! Mitäs jos vaikka ottaisit sen nelosen ja häipyisit, tosin sinäkin sitten itsellesi vastaat tästä kaikesta mitä olet saanut aikaan.


      • Anonyymi

        Jos lisäävät vastustuskykyä, niin miksi duunissa vain rokotetut ovat koko ajan koronassa? Itse kuulun riskiryhmään, ei ole tarttunut vaikka bussilla joka pv kuljen duuniin ja käyn ostareilla ja ravintoloissa. Ilman maskia. Käytän samoja työvälineitä kuin nämä sairastavat, jopa joskus puhelintakin lainailen sekä kalkuraattoria. Missä tauti????


    • Anonyymi

      Tämän vuoden aikana 8 ystävää/sukulaista delannut.Ikä 50-62v.Kaikki perusterveitä rökötettuja...Pistää hieman miettimään!
      Ei vastaavaa kuolinsumaa lähipiirissä vielä koskaan koettu.Sattumaako?Tuskinpa...kolmesti tämän korona nuhan muuten olen pitänyt ja tosiaan parin päivän nuhalla ja kurkun karheudella menneet ohi.Rokotettuna olisin tietysti sairastanut LIEVÄNÄ(lol)
      Mikähän se olis ollu se lievempi versio tuosta?Kuitenkin aika pahojakin oireita ollut rokotetuilla tutuilla/työkavereilla.Mutta jokainen tavallaan ja lykkyä pyttyyn oli rokotteet tai ei.

      • Anonyymi

        Minulta on kuollut kaksi koko peruskoulun ajan samalla luokalla ollutta aivan yllättäen viime vuoden loppupuolella, ikää heillä oli n. 53 vuotta.


    • Anonyymi

      Joo,me uskotaan näitä foorumin "professoreita" ja hui hait välitetään terveydenhuollon suosituksista , nehän on salaseuran juttuja , ja muuten , vain otettu lääke auttaa. piikille mars.....

      • Anonyymi

        Korona,sota,energia..nälkä...???? Usko vaan


    • Anonyymi

      Otin neljännen rokotteen ja heti ilmeni sen ottamisen jälkeen erittäin vaikeita sivuoireita.
      Vasen jalkani puutui omituisesti ja sitten katkesi kävellessä polven alapuolelta ihan irti poikki. Myös saman puolen silmäni sokeutui ja oikeasta korvasta lähti kuulo. Ajattelin että kyllä tässä jotenkin pärjää kun oikea jalka on kunnossa ja ehyt. Nyt kuitenkin huomasin aamulla herätessä että siitäkin jalasta varpaat olivat yöllä mustuneet ja alkaa näyttää siltä että varpaat tippuvat yks kerrallaan. Voihan tämä olla jotain muutakin , mutta pahoin pelkään että rokotteesta tämä johtuu. Se tässä harmittaa kun koko koronaa ei edes ole olemassa . Se on vain maailmanlaajuisen salaliiton järjestämä keino saada ihmiset valtaansa rokotteen avulla.

    • Anonyymi

      Eiköhän nuo asiantuntijat ja tutkijat tiedä paremmin asiat kuin Suolen sairastajat.

      • Anonyymi

        Mitäs nämä sensuroidut asiantuntijat kertoivat? Tiedätkö edes? Tuskin, koska hyväksyt vain yhden totuuden ja se on mitä iltapäivälehdet kertovat. Tätä surkeata huomata, että ihminen ei viitsi edes varmistaa ja kun ollaan nenää myöten upoksissa, huudetaan apuja. Muistathan olla sitten hiljaa, ei kiinnosta auttaa tuollaisia jotka pettävät muut suomalaiset ja edesauttavat maan alasajoa.


    • Anonyymi

      Minä en ottanut kolmatta (mutta sairastin koronan toisen jälkeen). Voinko ottaa suoraan neljännen?

    • Anonyymi

      Itse en ota kolmatta enkä neljättä rokotetta, odotan neljättäkymmenettä!

      Miíksi turhaan ottaa noita välirokotteita, joista voi mahdollisesti olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

    • Anonyymi

      Katso tästä, mitä Kanadan Ontarion osavaltiossa tapahtui, kun lääkärit joutuivat ottamaan 3. boosterin: https://www.bitchute.com/video/9m9y1TkTXKHg/
      27 nuorta lääkäriä kuoli kahden viikon aikana. Sitä ennen heitä oli kuollut piikeihin vain 8 kappaletta.
      Boosterit tehoaa, mutta onko se rokotetun etu?

    • Anonyymi

      Aina vain löytyy uutta tietoa ja aineita noista piikeistä:
      https://www.drrobertyoung.com/post/scientists-around-the-world-discover-toxic-non-disclosed-ingredients-in-the-covid-vaxxines?utm_campaign=4f508aa0-9e6d-4930-8825-a26e33c36a69&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=8486780f-da1f-4521-b90f-6e16cd07da5c
      Hyvä tutkimus kuvineen löydetyistä myrkyistä ja metalleista. Koskee kaikkien tehtaiden valmisteita.
      Käsittämätöntä, että terveysviranomaiset laittavat päänsä puskiin, eivätkä reagoi löytöihin mitenkään. Millä aineistolla niitä oikein kiristetään? Faucikin ilmoitti jo eroavansa, kun noutajat alkavat lähestyä ja maa polttaa jalkojen alla.

      • Anonyymi

        Raha ratkaisee


      • Anonyymi

        Toiset saavat suuret palkkiot ja hyvät virat tämän episodin jälkeen, toiset saavat pitää työpaikkansa. Jälkimmäiset myös hautaavat omaisiaan tai etsivät heille hoitopaikkoja mitä ei ole. Tämä ei ole mitään muuta kuin tuhoamista - Et omista mitään ja olet onnellinen. Sopii bisnekseen, sopii elämiseen. Sähkön hinnan nousulla saadaan lunastettua monen omakotitalo tontteineen pois. Maanviljely ja karjan kasvatus loppumassa. Tarviiko vielä rautalangasta vääntää? Tyypillinen vanhempi suomalainen ei usein tykkää hyvää kasakoista. Nyt kyllä taitaa olla niin että tämän kaikki mitä tapahtuu, laitetaan Venäjän syyksi. Ise heitä vihaan mutta näen kyllä että ei ole puhtaat jauhot tässä Suomella. Klaus säveltää ja Sanna ja Sauli huitelevat partituurin läpi. Yrittävät. Näki jos Saulin kommentista koskien Sannan sähellyksiä. Ei Saulin tyyppistä kommentointia, joten kuullessani tuon silmäni olivat lautasen kokoiset Suomi on kovaa vauhtia menossa vasaran alle, tai itseasiassa eihän meillä enää oikeastaan mistään itse päätetä. Sensuurikin alkoi 2020 alussa. Enää ei saa sanoa mieliipidettään asioista. Factchekkerit, joista kukaan ei tiedä mitään, saavat mielipuolisesti estää mielipiteen esiintuontia, oli se miten kiltisti tahansa kirjoitettu. Hoitajia ei ole ja kuukausitolkulla joku saatanan Linden miettii miten hoitaa parhaiten. Eikö se tyyppi tajua mitään vai ostetaanko tässä aikaa jotta mahdollisimman moni kuolisi, etenkin vanhukset. Mitä olette mieltä, miksei Linden saa tehtyä asille mitään? 48a pois?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiset saavat suuret palkkiot ja hyvät virat tämän episodin jälkeen, toiset saavat pitää työpaikkansa. Jälkimmäiset myös hautaavat omaisiaan tai etsivät heille hoitopaikkoja mitä ei ole. Tämä ei ole mitään muuta kuin tuhoamista - Et omista mitään ja olet onnellinen. Sopii bisnekseen, sopii elämiseen. Sähkön hinnan nousulla saadaan lunastettua monen omakotitalo tontteineen pois. Maanviljely ja karjan kasvatus loppumassa. Tarviiko vielä rautalangasta vääntää? Tyypillinen vanhempi suomalainen ei usein tykkää hyvää kasakoista. Nyt kyllä taitaa olla niin että tämän kaikki mitä tapahtuu, laitetaan Venäjän syyksi. Ise heitä vihaan mutta näen kyllä että ei ole puhtaat jauhot tässä Suomella. Klaus säveltää ja Sanna ja Sauli huitelevat partituurin läpi. Yrittävät. Näki jos Saulin kommentista koskien Sannan sähellyksiä. Ei Saulin tyyppistä kommentointia, joten kuullessani tuon silmäni olivat lautasen kokoiset Suomi on kovaa vauhtia menossa vasaran alle, tai itseasiassa eihän meillä enää oikeastaan mistään itse päätetä. Sensuurikin alkoi 2020 alussa. Enää ei saa sanoa mieliipidettään asioista. Factchekkerit, joista kukaan ei tiedä mitään, saavat mielipuolisesti estää mielipiteen esiintuontia, oli se miten kiltisti tahansa kirjoitettu. Hoitajia ei ole ja kuukausitolkulla joku saatanan Linden miettii miten hoitaa parhaiten. Eikö se tyyppi tajua mitään vai ostetaanko tässä aikaa jotta mahdollisimman moni kuolisi, etenkin vanhukset. Mitä olette mieltä, miksei Linden saa tehtyä asille mitään? 48a pois?

        Maassa olevat rokoteannokset pitäisi saada piikitettyä. Siksi 48a pitää pitää voimassa. Muutenhan putoaisi rokottamiselta pohja pois.
        Hyötyä siitä ei ole muille kuin hautausurakoitsijoille; 100 henkilön viikkovauhtia kuolee moneen kertaan piikitettyjä ikäihmisiä Thl:n tilaston mukaan edelleen.


    • Anonyymi

      ota kokellinen mrna injektio saat ihan varmasti ongelmia

    • Anonyymi

      Tämä rokotteiden perässä juokseva porukka on se testiporukka, jota kautta saamme tietoa, miten pitäisi toimia. Pitkälläjuoksulla nähdään, mitä aiheuttaa.

      Esimerkiksi sikainfluenssa rokote aiheutti useille sen ottaneille narkolepsian.

      Maailmalla on vielä paljon pahempiakin kokemuksia rokotteista, esimerkiksi Filippiinieillä denque-kuumetta vastaan annettu rokote tappoi uutisten mukaan satoja pikkulapsia.
      https://www.theguardian.com/global-development/2019/sep/12/hundreds-of-children-die-in-philippine-dengue-epidemic-as-local-action-urged

      • Anonyymi

        Kuten jokainen englantia osaava voi lukea, uutisessa ei sanota noin. Vain tämä maksettu foliohattu väittää niin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      217
      1825
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1679
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      67
      1480
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1152
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1070
    6. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    7. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1045
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      960
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      930
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe