Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Puolison (60v) oudot puuhat

Anonyymi

Mitä ihmettä vaimo puuhastelee. kun hän ei enää halua seksiä eikä edes saunaan yhdessä? Hän ei jätä puhelintaan hetkeksikään yksin, vaan sujauttaa sen aina laukkuunsa tai viereensä näyttö alaspäin. Lisäksi hänestä on tullut ylimielinen tai kylmä. Kuitenkin hän on kyselemässä minulta heti, jos olen pari tuntia jossakin. Voiko tämä olla alkavaa muistisaitautta vai kenties jotain vanhaa romanssia, jota hän nyt lämmittelee? Mitä teen vai teenkö mitään ?

14

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisään edelliseen, että tottahan toki seksi tekisi vielä eetvarttia, mutta kun se ei sovi. Ei siis kysellä siitä asiasta, vaan jäädään odottamaan. Tärkeimmät hommat sillä on jo tehty, niin että näinkin pärjää.

    • Anonyymi

      Typeriä kyselet. Lähe meneen.

      • Anonyymi

        Sattuiko kipeästi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sattuiko kipeästi?

        Miksi minuun olisi sattunut?


    • Anonyymi

      Joku musta mies kiikarissa, joka lähettelee lemmen viestejä?👀

      • Anonyymi

        Ei pidä mustista eikä arabeista.


    • Anonyymi

      Vaimollasi voi olla (todennäköisesti) peliä selkäsi takana. Mutta voi olla joku muukin juttu mistä ei halua sinukn tietävän (terveys, yllätys, tai epäilee sinun juoksevan vieraissa ja selvittää asiaa).

    • Anonyymi

      Puhelimen piiloittelu ja kauhea epäluuloisuus vihjaa siihen, ettei ole omat jauhot puhtaina pussissa. Taitaa olla oheishoito.
      Nimim. Kokemusta on, just noilla oireilla. Bo, yhteissaunaa ei oma vältellyt.

    • Anonyymi

      Muistisairaus ilmenee vähän muulla tavalla. Esimerkiksi vaimosi "hukkaa" puhelintaan piilottelun sijaan tai muuten vain on tullut entistä hitaammaksi liikkeissään ja toimissaan.

      Paha sanoa, onko mitään salasuhdetta menossa ja parhaiten se selviää kysymällä. Tai palkkaamalla etsivän seuraamaan vaimosi liikkeitä.

      Älä kuitenkaan ikinä alennu itse tuohon paskaan ja rupea kiukuttelemaan ja muuttumaan kylmäksi ihmiseksi. Voin sanoa, että jos ihminen on ennen ollut lämmin ja läheinen ennen kylmyyttään, niin todennäköisesti kipuilee kylmyytensä kanssa, vaikka joku salasuhde olisikin pelissä. En sano, että anna anteeksi vaimollesi vaan yritä ymmärtää. Ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä, ei missään nimessä.

    • Anonyymi

      Lesta

    • Anonyymi

      Muistin heikentyminen ja Facebookin kaverisuhteen elvyttämä vanha rakkaus on vaarallinen yhdistelmä. Netin ja puhelimen avulla vanha suhde leimahtaa liekkeihin. Kännykamera päälle ja ah se vanha rakas on taas vieressä. Ja sitten päästään hekuman huipulle. Tätä tapahtuu Suomessa vaikka kunka paljon, vaikka se on aivan hullua. Onko sitten ihme, että muistisairas tietämättään rikkoo pitkän avioliiton? Paljon jää terveen puolison vastuulle ja annetun avioliittolupauksen varaan. Onko kokemusta tästä?

    • Anonyymi

      Miehet erottuvat muista siinä, että ne ovat miehiä myös vaikeuksissa.

      • Anonyymi

        Puhuu taasen toisena henkilönä esiintyen!


    • Anonyymi

      J.P.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe