Miksi jouduin mankkaalle?(ja alkoholisoiduin).

Miksi jouduin mankkaalle? (ja alkoholisoiduin).

Kirjoitin noin 42 vuotta sitten opuksen Vxttumaisia säkeitä. Se julkaistiin ollessani mankkaan psykiatrisessa sairaalassa hoitaja/lääkäri harjoittelijana.

Ihan aluksi..Ymmärsin tiettyjen lahkolaisten/uskontojen ja muiden yhteneväisiä ajatuskia ja ihmisten hallintaa aivopesemällä. Laitoksen pesulassa kävi kova kohina öisin kun jotkut (eräät) aivopesivät uusia harjoittelijoita tähän.

Minä onneksi huomasin ja pelastauduin siltä kohtalolta.

Kirjoitin opuksen joka kertoi tästä. Nimesin sen Vxttumaisia säkeitä. Sain sen julkaistavaksi. kaikki eivät siitä tykänneet. Voitin kuitenkin erään kirjallisuuden palkinnon tästä mutta sillä seuraamuksella että vaikka sainkin mökkitontin mankkaalta nämä vihaihmiset muuttivat asian niin että jouduinkin mankkaan kaatopaikalle.

Tontti löytyi paikallisten juoppojen kylästä. Yritin saada oikeutta oikeudessa mutta suomihan nyt tunnetaan laeistaan. Uhrilla ei oikeuksia.

Niin no..kirjoitin vielä lisää vXttumaisia säkeitä jolloin nämä vihaihmiseni antoivat minusta eliminointi palkkion.

Muutamaa vuotta myöhemmin sainkin puukosta. minut hakattiin ja minut yritettiin myrkyttää feikkivodkalla. Se aiheutti minulle ryppyjä, neurologisia ongelmia harmaan ihon ja minusta tuli likinäköinen. Tunsin itseni charles bronsoniksi. paitsi että minulla on pienet kädet sekä olen likinäköinen enkä ollut oikeasti niin wanha.

Selvisin niistä jutuista kuitenkin ajan kanssa ja selvisin mankkaaltakin joten nyt olen saanut olla rauhassa.

Maine on menevä ja tässä tapauksessa hyvä niin. Maailma on muuttunut ja henkenikin on vain 20 euron luokkaa. Täytyy hullu olla (lahkolainen?)että riskeeraa elämänsä 20 euron vuoksi.

Mitenköhän kävi heionjen murhissa???

Haley bobb ei vienyt mukanaan avaruuteen..enkä päässyt portugaliin mutta nyt olen pentholusessa ja perintöä odotellessa. jos perseidien kakat eivät pommita minua hengiltä harkitsen muuttoa tästä byroslaviasta viimestään kun on perintö hallussa.

2

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletkin näköjään ottanut neuvostani vaarin ja vaihtanut alkoholin koviin huumeisiin tai skitsofreniaan. Tämä oli hyvä kirjoitus! Heinojen autokin oli parkkeerattuna Mankkaan kaatopaikalle eli kaikki täsmää.

      Aiotko yöpyä vai ovatko vammasi liian vakavat? Jos ihmisellä on pienet kädet, niin hänellä on kansanperinteen mukaan pienet tulotkin.

      Hannu Salama tuomittiin aikanaan vankeuteen jumalanpilkasta, mutta Kekkonen armahti. Nämä eräät maat elävät ainakin 3000 vuotta perässä meistä. Nillä ei ole muuta nykyaikaista kuin aseet, joita Putinillekin myyvät.

      • Otin neuvostasi muorin.

        Luulin näitä vieroitusoireiksi kun en ole alkoholia voinut juoda eikä sitä pirun keskikeppanaa. Vodkasta aidostakin sekoo pää. Entinen kihti jalka on rasitusarka mutta kihti kadonnut. luulen.

        En ole kuitenkaan uskaltanut juoda alkoholia ja rahaakin on säästynyt. Sijoita en mutta säästöön laitan. parempi tontti pois espoosta. Nukun kotona ja lähikauppaon kaukaisin paikka missä olen käynyt. tai no kaikki alle 5 kilometrin säteellä.

        Voi viddu pienet kädet mutta kätevät.

        Aseet ovat tärkeitä takapajuisille maille. Jollain pitää pullistella muttei älyllä. Tuhoamalla vaan. Sotaa sotaa jumalan nimeen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      682
      5087
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3287
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2543
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2369
    6. 261
      1960
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1389
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe