Aika luovuttaa ...

Anonyymi

Mulla on ollut ihana panosuhde jo usean vuoden ajan. Mies on ollut kohtelias, mukava ja ottanut hyvin huomioon. Seksi on ollut todella ihanaa, monipuolista ja kiihkeää. Arvata saattaa, että kyllähän tuollaisessa suhteessa kehittyy tunteita ja kiintyykin toiseen. Itse olen välillä halunnut enemmän, mies on kertonut haluavansa vaan hauskanpitoa. Kummallakin on ollut muita, silti ollaan aina löydetty toistemme luo. Mies on myös halunnut pitää minusta kiinni, vaikka olisi ollut jonkun toisen kanssa eli on pettänyt kumppaniaan.

Yleensä on nähty parin viikon välein. Viime aikoina on nähty harvemmin ja pidettiin taukoakin miehen aloitteesta. Nyt olen pohtinut, olisiko aika lopettaa juttu kokonaan tai antaako sen vaan lopahtaa itsestään. Joka tapauksessa jää ihanat muistot, ollaan tapailtu yli 7 vuotta, pahalla en ainakaan muistele.

En osaa sanoa, miksei juttumme ole edennyt. Mies on vähän estynyt, minulla on ollut ikäviä kokemuksia. Ehkä tämä on yhtälö miksei juttu ole edennyt henkisellä tasolla. Itsellä myös paljon vihaa miehiä kohtaan aiemmista kokemuksista johtuen, minun on kovin vaikeaa ottaa mies tunnetasolla vastaan ja päästää lähelle. Vihdoin olen tämän tajunnut ja taitaa olla tämän jutun suhteen myöhäistä.

13

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mulla 15vuotta pano ja henk. Suhde..
      Ollaan nyt 64 hiljalleen hiipuu mut
      Ikävä aina tulee tavataan jossain.
      Viimeksi autossa pitkästä sikaa💞
      Hän nuolee ihanan orgun pitää hyvänä.
      Tykätään paljon toisistamme.
      Mutta varattuja olemme

      • Anonyymi

        No, ei olla oltu edes varattuja, joten on vähän harmi, kun juttu ei ole edennyt. Mutta onhan kaikenlaiset suhteet okei. Täytyy tällä munkin panomiehellä jotain kiintymystä olla, kun aina tulee luokse. Ei kai se mikään ihme ole, jos välillä hiipuu, kun on pitkään paneskeltu.


    • Anonyymi

      Tuollainen "antaa hiipua itsestään" on aika raukkamaista jos pitäisi olla selvännäkijä. Käyttäydyt passiivisesti ja toinen ihmettelee että mikä nyt on. Reilumpaa vain on tehdä selväksi että tilanne on muuttunut ja kaipaat enemmän kuin hauskanpitoa. Et varmasti itsekkään tykkäisi jos mies viestittää sinulle "kai se nyt tajuuuu" asenteella sinulle ettei enään kiinnosta???

      Ja totuus on että monille miehille riittää seura ja satunnainen paneskelu. Se yhtälö kattaa riittävän hyvin tarpeet. Vakava parisuhde ei välttämättä anna paljoa enempää eikä sitä käytännössä kaivata ellei sitten mies ole aidosti ihastunut sinuun myös tunnetasolla. Nyt tämä tunnetaso puuttuu ja parisuhteen vaatiminen tuntuu miehestä ahdistavalta.

      • Anonyymi

        Miten niin raukkamaista? Se olisi raukkamaista jos asetelma olisi niin päin että mies olisi rakastunut tai rakastumassa ja aloittaja haluaisi vain seksisuhteen ilman sitoumuksia. Silloin kyse olisi raukkamaista pyrkimyksestä jättää toisen tunteet huomiotta. Mutta kun sillä miehellä ei ilmeisesti ole tunteita pelissä. Se tässä on se ongelman ydin: miehellä ole kovin kummoisia tunteita. Mieshän ei selvästikään halua muuta kuin hauskanpitoa eikä ole koskaan halunnutkaan. Aloittaja kaipaisi jo muutakin, mutta sitä muuta ei ole saatavilla. Kun sitä muuta ei ole saatavilla, niin aloittaja haluaisi päästää pikkuhiljaa irti. Tuollaisessa suhteessa pysymällä hän satuttaa itseään.

        Ja kyllä aloittaja voi valita sen tavan irtaantua joka on hänelle itselleen helpoin ja tuskattomin. Jos vaivihkaa perääntyminen takavasemmalle satuttaa häntä vähiten, valitkoon sen.

        Jos huomaa etääntymistä naisen puolelta, hänen ei tarvitse vain ihmetellä sitä mielessään. Hän voi ottaa asian esille ja kysyä. Mutta tuskin hän mitään huomaa. Miehet eivät pääsääntöisesti huomaa naisten mielialan muutoksia ollenkaan.


    • Anonyymi

      Ja tänne päätit kirjoittaa asiasta. Heh, mikset pitänyt panosuhdettasi omana tietonasi?

      Nyt on sitten kiva fiilistellä muiden edessä.

      • Anonyymi

        No ketä se haittaa, jos panosuhteesta haluaa avautua? Ketäänhän tässä anonyymeina ei loukata, mutta ajatuksia voi vaihtaa ja jollain voi olla näkökohta, joka ei itselle ole tullut mieleen. Hyviä panoja kaikille:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ketä se haittaa, jos panosuhteesta haluaa avautua? Ketäänhän tässä anonyymeina ei loukata, mutta ajatuksia voi vaihtaa ja jollain voi olla näkökohta, joka ei itselle ole tullut mieleen. Hyviä panoja kaikille:)

        Samaa mietin. En ymmärrä mitä ärsyttävää tai väärää tai sopimatonta tässä aiheessa on. Mutta niinhän se näyttää olevan, että kirjoittaa tänne mitä hyvänsä ja miten hyvänsä niin aina joku ottaa sen henkilökohtaisena loukkauksena.


      • Anonyymi

        Mikä sinua vaivaa? Käykö kateeksi kun jollakulla on ollut vuosia kestänyt hyvä seksisuhde? Onko se sinulta pois? Kateus on tyhmää. Minullakaan ei ole koskaan ollut toimivaa seksisuhdetta, ei koko elämäni aikana, mutta en todellakaan kadehdi ketään jolla sellainen on.


    • Anonyymi

      Harmittaako sua jotenkin mun fiimistely? Tottakai kirjoitan, koska jutun hiipuminen painaa mieltäni. Suhde on ollut mahtava, mutta toki toivon löytäväni kokonaisen ihmissuhteen, en pelkkää hauskanpitoa. Minulla on ikävä miestä, haluan purkaa tuntojani jonnekin.

      • Anonyymi

        Älä välitä. Kateelliset ja ilkeät ihmiset kirjoittelevat anonyymeina tällaisille palstoille ja purkavat omaa elämänpettymystään. Totta kai saat kertoa asiasta täällä. Joku tietenkin ottaa siitä herneen nokkaansa, luultavasti joku jota harmittaa kun joutuu itse elämään ilman seksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä välitä. Kateelliset ja ilkeät ihmiset kirjoittelevat anonyymeina tällaisille palstoille ja purkavat omaa elämänpettymystään. Totta kai saat kertoa asiasta täällä. Joku tietenkin ottaa siitä herneen nokkaansa, luultavasti joku jota harmittaa kun joutuu itse elämään ilman seksiä.

        Niinpä. Ei kannata välittää kaikista kommenteista. Itse en näe omassa elämässäni tuollaisella suhteella mitään arvoa, mutta eihän se tarkoita, etteikö aloittaja voisi sitä arvostaa. Maailma on siinä mielessä moniarvoinen.

        Tosin hänkin tuntuu kaipaavan "oikeaa" suhdetta, mutta suhde on vain edennyt noin kuin kertoi.

        itse neuvoisin aloittajaa lopettamaan panosuhteen. Se antaisi tilaa niille muunlaisille suhteille. Mutta tämä neuvo lähtee toki minun arvojeni pohjalta.


    • Anonyymi

      homot

    • Anonyymi

      Olen päättänyt laittaa miehelle viestin, jossa kerron tuntemuksistani. Kerron myös,että haluan lopettaa tapailut. Minua sattuu, kun mies ei ehdi enää niin usein luokseni kuin aiemmin. Luulen, että hän on löytänyt jonkun. En halua odottaa ja nöyryyttää itseäni. Voi olla, ettei nähdä enää koskaan. Aion myös kertoa, että minullakin on sutinoita muiden kanssa.. Miehen ei pitäis tästä loukkaantua tai olla mustasukkainen, jos kerran hänellä ei ole minua kohtaan tunteita. Toisaalta nyt miehen pitäisi toimia, jos huomaakin, että välittää. Hyvästi rakastajani...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2511
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      412
      2164
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      41
      2018
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      118
      1324
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1310
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1169
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1113
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1087
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1064
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      988
    Aihe