Sinkkuna pitkään ja kohtasin femme fatalen

Anonyymi

Tässä on nyt vierähtänyt vuosikaudet ilman naisseuraa, kun erosin kauan sitten kihlatustani. Ei ole ollut kiinnostusta sen enempää, vaikka joillakin deiteillä olenkin väkisin yrittänyt käydä joskus (etteivät homoksi luule). Sinkkuus on ihan OK, enkä koe yksinäisyyttäkään introverttina.

Nyt kuitenkin käväisin tarvikkeita ostamassa eräästä kauppakeskuksesta, niin myyjänä oli varmaankin suloisin nainen päällä maan. Hups! Tietenkään siinä mitään ruvennut flirttailemaan, vaikka luulen hänen jonkinlaista flirttiä pitäneenkin minuun päin.

Tällaista sattuu ja olin hieman sitä ajatuksissani ennakoinutkin. Ajattelin tänään sitten käväistä liikkeessä uudestaan, josko hän sattuisi siellä olemaan paikalla, mutta äh, kantti petti jo matkalla. "Eihän tietenkään myyjät nyt mitään asiakkkaisiin sekaannu", ajattelin. Näin sitä torjuu ajatukset jo ennalta mielessään, vaikka tiedän eräänkin palveluammatissa olevan olevan minusta kiinnostunut, mutta en itse ole sen tyyppisistä (ekstroverteista) naisista kiinnostunut kuin hän.

No, eihän tuo tietenkään selviä, ellei asialle jotakin tee. Jotenkin niin "tyhmää" ihastua, jos nyt kukaan sellaista ymmärtää.

2

516

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloita minikeskustelu tuon ihastuksesi kohteen kanssa maksaessasi ostostasi.
   Odota kunnes ei ole sillä hetkellä muita maksajia ja sitten kysäise, esim.saippuasta tai partavaahdosta : tuleekohan tämä koskaan alennukseen? Tai viimeisimmästä uutisaiheesta kun samalla tutkiskelet lehtihyllyä kassan lähellä. Tai kerro miten kiva tässä kaupassa on poiketa kun heillä on hyvä valimoima tarvitsemiasi asioita , tjms. kohteliaan yleistä.

   Muutaman kerran asioituasi voi aivan hyvin kysyä onko hänellä aikaa toiden jälkeen pysähtyä kahvikupilliselle lähikahvilassa.
   Jos ei sovi, ei haittaa ketään. Ehkä hänellä on jo perhe ja 5 lasta odottamassa äitiä toistä kotiin.

  • Anonyymi

   Mulla tulee ihan vaan mielen vikistämiseksi flirttailtua myyjättärien kanssa, vaikka mitään en ole ollut hakemassa. Pieni flirtti piristää hänen ja sinunkin päivää. Jos se johtaa johonkin, niin mitäs se haittaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   89
   3183
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2034
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1196
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   426
   1121
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   41
   1031
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   766
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   734
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   687
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   667
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   636
  Aihe