Onko se niin

Anonyymi

että pelkäät etteivät ihmiset hyväksy sinua sellaisena kuin olet, tietyllä tavalla erilaisena ja se aiheuttaa pelkoa sinussa.

29

640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No nyt mies älä liikaa mieti minua tällä tavalla. :)

    • Anonyymi

      Joku voi ajatella noin, mutten minä. Minä olen ylpeä siitä millainen olen. Olen juuri sitä, millainen haluankin olla.
      Eilen ja tänään vietin aikaani henkilön kanssa, jonka kuulin etukäteen olevan hieman erikoisen. Yllätyksekseni (tai ei ihan!) tämä olikin ihan mahtava tyyppi, todella särmikäs omat vahvat mielipiteet omaava. Oikein värikäs tyyppi, jonka ansiosta sain näinä päivinä monet hyvät naurut. :D
      Hänellä oli todellinen sarkastinen näkemys kaikkeen ja huumori sellaista, jota kaikki ei ymmärrä. Oli todella antoisaa ja mielenkiintoista saada keskustella tämän spesiaalin kanssa.

      • Anonyymi

        Ainut tunnelmaa varjostava seikka oli se, että tämä oli Moskovasta kotoisin oleva, tosin jo 30 vuotta täällä muualla asunut.


    • Anonyymi

      Mä en pelkää mitään enkä ketään. Se on pelotavaa ja ongelma. Näillä eväillä.
      Osaan tehdä hiekkakakkuja ilman vertaistukeakin.

      • Anonyymi

        Heh


    • Anonyymi

      Kokemusteni mukaan eivät hyväksy, niin sen takia on hyvin vaikeaa uskoa, että jatkossakaan tulisi kukaan hyväksymään. Epäilys on, että joko kuvittelen toisen hyväksynnän, kyse on jonkin tasoisesta hyväksikäytöstä tai suuremman luokan kusetuksesta. Harvassa on ne oikeasti vilpittömät ja hyväntahtoiset ihmiset.

    • Anonyymi

      Olen ylpeä siitä kuka olen. Olen aina ollut erilainen kuin muut ja siitä en ole pahoillani. Pelkoa en tunne ihmisiä kohtaan, miksi pitäisi?

    • En pelkää, tottunut jo olemaan oudoksuttu. Ei liikuta, jos jossain ei hyväksytä. En kaipaa hyväksyntää, kaipaan ymmärrystä.

      • Anonyymi

        Kiitos kun vastasit.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kun vastasit.

        Ole hyvä. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kun vastasit.

        Kenen kuvittelit vastanneen? Huomenta vaan hyvinnukutun yön jälkeen.


    • Anonyymi

      Pelkäätkö sinä jääväsi kiinni salakatselusta

      • Anonyymi

        Se on sen luokan outoutta ja perversiota, sairaalloista, naurettavaa vallanhimoa, mitä minä ainakaan EN HYVÄKSY kenessäkään ihmisessä.


    • Anonyymi

      En muita pelkää. Hyväksyy kuka hyväksyy. Tunnistan ja ne tietyt ihmistyyppit joihin suhtautua varauksella. Tarkkailen ja kuuntelen yleensä jonkin aikaa muita ennen kuin kerron itsestäni.

    • Anonyymi

      Jossain vaiheessa pelko ollut hyvinkin vahva, nyt jo hieman päässyt siitä ajatuksesta ylitse.

    • Anonyymi

      Ei.


      Rakastan ja syleilen outouttani.
      Enkä välitä, vaikka siksi jäisin yksin, jäähän minulle kuitenkin se.

    • Anonyymi

      Miten ja missä se hyväksyntä näkyis, ihmiset käy töissä ja mahdollisesti seurustelee muutaman ihmisen kanssa vapaallaan mukaan lukien suhteensa, joten ei kai sitä sen suurempia hyväksyntöjä kukaan saa elämässään.

    • Anonyymi

      Kiitos tästä yleisluontoisesta kysymyksestäsi, jonka päämäärä on ilmeisesti aiheuttaa muissa ihmisissä huonommuuden tunteita ja tarvetta tasapäistää itseään/neutralisoida tai saada miettimään omaa ns eksentrisyyttään tai jopa sen puutetta miten haluaa kokea.

    • Eivät kaikki hyväksy, eikä ole tarvekaan. Ei se mitään pelkoa minussa herätä kuitenkaan. Taidan herättää pelkoa niissä jotka eivät hyväksy. Tai sitten jotain inhon väristyksiä.

    • Anonyymi

      Ei ihan.
      Kyllä monet ihmiset hyväksyvät, se vain, että heillä on suhteeni odotuksia, joihin minä en jaksa vastata. En ystävänä ole kovinkaan aktiivinen yhteyden ottaja ja koen rasitteena liiallisen seurallisuuden. Suhteeseen minusta ei ole. En jaksa sellaista enää. Olen väsynyt henkiseen ja ruumiilliseen kipuun. Pidän etäisyyttä siksi.

    • Anonyymi

      Jaa, eipä kiinnosta mitä muut ajattelevat minusta, huoh!

    • Anonyymi

      Aloittaja, mikä sulla on?

    • Anonyymi

      Eipä pelota, eikä haittaa. Olkoovat omissa liemissään. Huvittaa kummiskin tuo homma, vaikka jotkut saattaisikin olla kiinnostuneitakin, saattavat jättää yleisen linjan tautta ottamatta yhteyttä? Mutta se on heidän ratkaisunsa, mitä he sitten sillä voittavat? Sen tietenkin, että eivät jiudu samanlaiseen jamaan.

      • Anonyymi

        Järkyttävää, voitko kertoa tästä lisää?


    • Anonyymi

      En ole ihmiskeskeinen. Teen asioita, joista pidän. En ole kiinnostunut, mitä muut ovat mieltä. Viihdyn yksin. Harrastuksia pitää olla.

    • Anonyymi

      Sunkaltaisen ihmisen ei kannata lähteä edes arvailemaan. Ihan vaan vinkki

    • Anonyymi

      Samanhenkisyyttä kaipaava. Erihenkisyyttä kokeneena, sitä alkaa keskittymään enemmän omaan tekemiseen. Itse olen valmis juttelemaan, jos joku tulee juttusille, mut en ole enää aloitteellinen sen suhteen. Erehtyäkin voi toisesta kunnolla. Hyvällä voi saada myös pahaa aikaan.

      Pelkoa on monenlaista, olen kohdannut skitsofreenisen, joka oli aloitteellinen ja ystävällinen aluksi, mut kääntyi myöhemmin enemmän kielteiseksi. Siksi varovaisempi jatkossa. Monissa tilanteissa on mahdollista, ettei saa hyväksyntää.

      Huonommuuden tuntoisia ihmisiä on olemassa, itsekin tunnustan tämän piirteen tulevan esiin tilanteissa, jotka eivät tunnu sellaisilta, että olisin vahvoilla. Epävarmuus ja pelot ovat silloin läsnä. Sellaista epämukavuutta koettuna, et toivoo, ettei samaa ikinä tarvi uudelleen kokea.

      • Anonyymi

        Olet kovin väärässä paikassa kun moraali ja ymmärryskyky, tai toisen lukemisen kyky on tolla tolalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kovin väärässä paikassa kun moraali ja ymmärryskyky, tai toisen lukemisen kyky on tolla tolalla.

        Aika rankkoja väitteitä esität? Meillä on näköjään näkemyserot suuria. Sitäkin tullut koettua. Ymmärtää saa, jos siihen on halua, toisilla ei ole siihenkään halua. Epäileväksi tulee, kun kohtaa ihmisiä, joiden kanssa ei vain kemiat kohtaa. Korostan, olen joukkuepelaaja ollut sitä jo junioreista asti. Joten tiedän mistä kirjoitan.

        Mut en lämpene enää kovin helposti toisiin, tiedän sen, et itse myös häviän periaatteeni vuoksi. Toiset haluaa riidellä enemmän ja toiset enemmän sovittelevia. Korostan, jokainen kirjoittaa omista lähtökohdista ja kokemuksista. Nehän muokkaa näkemyksiä jne. Niiden pohjalta myös oppii ymmärtämään asioita omalla tavalla. Lopulta monet erilaisetkin asiat liittyvät toisiinsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      148
      2597
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1548
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1403
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      113
      1330
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1122
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      41
      1108
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1085
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1077
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      73
      986
    Aihe