Jos ois sata tonttua, niin missä olisitte?

Sata ylimääräistä tonttua! Tää on se Lomatonni eli on pakko käyttää matkusteluun.

Tekisin kuukausien matkan Irlantiin, Skotlantiin ja muutamiin Englannin kaupunkeihin. Alottaisin ehkä helmikuussa ja suvivirren aikaan takaisin. Irlannissa yöpyisin yli kymmenessä kaupungissa - samoin Skotlannissa, jossa olisin Edinburghissa vähän pitempään. Englannissa ainakin Liverpool, York ja Bath.

Nyt povarit povaavat syyskullekin vielä hellelukemia tänne Vetelä- Suomeen. Lehti ei ehkä pääse tippumaan, kun puut hämmentyvät. Karhu ei mene nukkumaan pääskynen ei poistu päiväksikään.

Sanovat, että nämä korkeapaineet jäävät päälle pitkiksi ajoiksi myös talvella ja se tietää kolmenkympin pakkasia viikoiksi.

Oletteko käyneet etelässä. Millä korkeudella ei enää lehti puusta tipu?

Conan O'Brienkin löysi sukunsa linnan Irlannista. Siellä on kiva tutustua satoihin linnoihin, kun lämmin läntinen löyhyttelee:
https://www.youtube.com/watch?v=30J_A42iyKA

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skotlannista on ollut puhe viimeset 4 vuotta kavereiden kanssa. tontut ovat karanneet alkoon niinkuin tänäänkin epävirallisen kihtikuukauden juomattomuuden jälkeen. kossua ja viinä muttei puriinikaljaa tai sitten itken ettän pääse uimaantai lähikauppaan.. ja rahattomana skotlantiinkaan vaikak se on pihi angus ankan kitupiikin kotimaa.. ja sukulinnakin..muistakaaa haggis and scottisshpie..ja ne neidot ylämaan..

      • Skotlannissa kasvaa puissa, whiskytislaamojen vieressä jäkälälajeja, joita ei mistään muualta löydy. Ne tarvitsevat sitä alkoholinhuuruista ilmaa elääkseen.

        Ei se haggiskaan kuulemma pahaa oo - enemmänkin ne kusiset munuaispiiraat Pohjois- Englannissa. Loch Nessillä vois käydä kalastelemassa, jos se iso vonkale tarttuis koukkuun. Asuisin sadan tontun omistajana linnoissa, joissa on paljon majoitustoimintaa. Satasellakin saa syrjäisestä linnasta kahden hengen kokoisen huoneen.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Skotlannissa kasvaa puissa, whiskytislaamojen vieressä jäkälälajeja, joita ei mistään muualta löydy. Ne tarvitsevat sitä alkoholinhuuruista ilmaa elääkseen.

        Ei se haggiskaan kuulemma pahaa oo - enemmänkin ne kusiset munuaispiiraat Pohjois- Englannissa. Loch Nessillä vois käydä kalastelemassa, jos se iso vonkale tarttuis koukkuun. Asuisin sadan tontun omistajana linnoissa, joissa on paljon majoitustoimintaa. Satasellakin saa syrjäisestä linnasta kahden hengen kokoisen huoneen.

        kusiset piiraat pitää ryöpätä tai maidottaa jotku tykkää..vähän sma kun inspiraatiossa nuolee naisen pilleshorsdoffenii..no ei oo haggis pahaa jos on elänyt pulajan myös lähiössä kuin vankkaalaleiku mankkaalla.. jäteauto toi murentunutta lihaa..niinkuin doku..mentti vuodelat 1981 kertoo..

        haggsi on tehty mahalaukkuun avatsalaukkuun ei niihin turistien junttilaukkuihin vaan yleensä lampaan.minä oon syönyt sydäntä maksaa., kieltä verta joten kyllä haggis käy marjasoseella ei sokeria kiitos..

        jos cranberies alkaa laulattaa sopii vaikka vielä ollaan skottien puolella..mahalaukkua ei ole pakko syödä..kaljaa kun ei voi vetää eikä' viskikään maistu niin ginii prkl ginii..ja jotain hyvää lantrinkii.. tai rommii..


    • ei lehti tipu puusta? turkki taurusvuoristo heinäkuu 1995..oli aika kylmää ei puitakaan metrejä taisi olla merenpinansta 2400-2600metrii?alhaalla merentasolla 44 astetta..ylhäällä shortseissa16- 20 astetta ja pfuioshmkshikdigi JÄÄTY. omenatee onneksi lämmitti ja oli siellä lampaitakin ja kylän herroja pussihousuissa. Hieno matka. mutta puut ei enää kasvanut sillä korkeudella. eli aika korkealla oltiin.

    • Anonyymi

      Amsterdamissa kuluisi aika mukavasti, nähtävyyksiä tutkien!!

      • Alankomaat kuuluu periaatteessa pohjoismaihin, kun se on ainoa paikka, jossa syödään myös salmiakkia. Ei kai se muuten oo kummoinen maa maisemiltaan. Mieluummin sitten vaikka Saksan linnoja katselemaan. Kyllä se museoissa kiertelykin alkaa jurppiin, parin päivän jälkeen.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Alankomaat kuuluu periaatteessa pohjoismaihin, kun se on ainoa paikka, jossa syödään myös salmiakkia. Ei kai se muuten oo kummoinen maa maisemiltaan. Mieluummin sitten vaikka Saksan linnoja katselemaan. Kyllä se museoissa kiertelykin alkaa jurppiin, parin päivän jälkeen.

        Burg eltz ja mooselin viinit..


    • Anonyymi

      Rehupaali jatko puheet, joka tanssiin, kenen on omii kohta, jatkavat saat pitää,joka pakko tärykalvot,muihin tuotteisiin
      Pohjois-pohjanmaa

    • Anonyymi

      Lahjat jotka ovat sana avoimia lahjoja,

    • Anonyymi

      Aikomus viesti, pyyntö poliisit Jaana laminointi outo tehtävä Kaarlo koodi laittakaa Haajärven poliisilaitos rikospuolen oveen ulkopuolella kyltti, terapia ym ilmoitukset, seksuaalinen häirintä.

    • Matkustaisin Kirmille viettämään rantalomaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe