Miehen profiili

Anonyymi

Hei palstan naiset

Millainen miehen deitti profiilin pitäisi olla että saisi tykkäyksiä saati vastauksen aloitteeseen?

9

65

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainakin kolme hyvää kuvaa: nätti naamakuva, kokovartalokuva ( jossa EI näy paljasta pintaa - naisia inhottaa jos.mies esittelee valikuvissa rintakarvojaan!) ja kolmas jossa olet isommassa seurassa, esim. veneessä, ja olet iloisen näköinen. Siitä kolmannesta kuvasta näkyy että sinulla on ystäviä.

      Profiilitekstissä kirjoita hyvää suomea: ei yhdyssanoja erikseen kirjoitettuna, ei slangia, ei pilkkurivejä lauseen lopussa (lause voi päättyä pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkin mutta ei pilkkuun!), ei mitään tökerön alkeellisia kirjpitus- ja kielioppivirheitä.

      Kerro itsestäsi jotain konkreettista, kuten mitä harrastat, mitä teet työksesi, missä asut.

      Kun kerrot toiveistasi, kerro positioiden äläkä negaatipiden kautta: kerro mitä haluat sen sijaan että luettelisit asioita joita et halua.

      Jos etsit parisuhdetta, kerro etsiväsi tyttöystävää, parisuhdetta tai vakituista kumppania. Jos etsit pelkkää seksiseuraa, sano sekin selvästi mutta fiksusti. Älä puhu panemisesta, naimisesta, seksistä tai panoseurasta vaan kirjoita esimerkiksi: "En etsi vakavaa parisuhdetta vaan toivon löytäväni naisseuraa intiimiin yhdessäoloon ilman sitoumuksia."

      Kerro toiveistasi siis positioiden kautta. Kerro mitä haluat ja toivot - eikä mitä et halua etkä toivo. Esimerkiksi näin: "Etsin iloista, vapaata, lapsetonta luonnossa liikkumisesta nauttivaa naista seuraksi marjametsään ja sienestämään."

      Eikä näin:"Vetelät liikunnan vihaajat, urbanisoituneet lihavat sohvaperunat ja yh-äidit älkää vaivautuko!" Tuollainen kuulostaa vihaiselta, ja saa myös ne hoikat lapsettomat marjastajat karttamaan sinua.

      Älä valehtele ikääsi, painoasi tai pituuttasi. Äläkä varsinkaan esiinny sinkkuna jos olet parisuhteessa. Jäät siitä kumminkin kiinni!

      • Anonyymi

        Lainaus: "Siitä kolmannesta kuvasta näkyy että sinulla on ystäviä."

        Oletko miehen vai hänen ystäviensä perässä? Mitä teet näiden ystävien/kavereiden kuvillla?
        Aika outo kommentti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lainaus: "Siitä kolmannesta kuvasta näkyy että sinulla on ystäviä."

        Oletko miehen vai hänen ystäviensä perässä? Mitä teet näiden ystävien/kavereiden kuvillla?
        Aika outo kommentti.

        Tiedä kumpaa ap on vailla, mutta itse en laittaisi ystävien kuvia deittiprofiiliin ensinkään, en ystävien luvalla saatikka ilman lupaa. Nykyään kun mikään nettiin päätynyt ei sieltä häviä, on parempi ettei sotke ystäviään oman elämänsä kiemuroihin netissä enempää kuin on pakko.


      • Anonyymi
        randombypasser kirjoitti:

        Tiedä kumpaa ap on vailla, mutta itse en laittaisi ystävien kuvia deittiprofiiliin ensinkään, en ystävien luvalla saatikka ilman lupaa. Nykyään kun mikään nettiin päätynyt ei sieltä häviä, on parempi ettei sotke ystäviään oman elämänsä kiemuroihin netissä enempää kuin on pakko.

        Joskus on hankalaa, jos kuvassa on useampia miehiä, ei voi tietää kenen profiili on.


    • Anonyymi

      Oho, ketju asiallisella vastauksella varustettuna, taidan tulostaa ja kehystää tauluksi :)

    • Anonyymi

      Monella miehellä on surkeat kuvat joista ei näe mitään: otettu itse eteisen peilin kautta, tai niin rakeinen ja suttuinen kuva ettei siitä saa mitään selvää. Nykyään kuka tahansa voi ottaa itsestään hyvän kuvan! Kaikilla on kännykkäkamerat, eikä valokuvaaminen maksa mitään. Pyydä jotain kaveria ottamaan itsestäsi kuvaasarja ja valitse niistä ne parhaat. Hyvä valaistus tulee kun kuvaatte ulkona. Jos et osaa hymyillä kuvassa niin vakava ilme o ihan ok. Siis vakava, ei vihainen.

      Joitakin tuntuu ärsyttävän jos profiilissa on kuvia lemmikkieläimiä, veneistä, maisemista ja kesämökistä. Ne eivät haittaa jos mukana on MYÖS hyviä ja selkeitä kuvia sinusta. Pelkät maisemakuvat herättävät kysymyksen, miksi tuo mies ei halua itse näkyä, mitä hän piilottelee, onko hän kenties ihan susiruma tai varattu. Hyvät kuvat sinusta ovat se a ja o. Jos mukana on noita harrastus- ym. -kuvia niin toinen saa käsityksen myös harrastuksistasi, elämänpiiristäsi ja siitä mikä on sinulle tärkeää. Koiran kuva ärsyttää lähinnä koiranvihaajia. Hyvä vain kun sellaiset karsiutuvat pois heti kättelyssä. Jos sinulla on koira johon olet kiintynyt, niin tuskin haluatkaan tutustua naiseen joka vihaa koiria?

      Älä laita kymmenen vuotta vanhaa, saati toiselta varastettua kuvaa. Jäät kiinni kun olette treffeillä.

      • Anonyymi

        Pieni tarkennus. Kirjoitin: Koiran kuva ärsyttää lähinnä koiranvihaajia. Hyvä vain kun sellaiset karsiutuvat pois heti kättelyssä

        En tarkoittanut että koiran kuvat pitää karsia pois vaan että koiran omistajan kannattaa karsia koiranvihaajat pois. Siis että koiran omistajan kannalta on vain hyvä kun koiranvihaajat karsiutuvat pois heti kättelyssä. Joten jos harrastat koiria, laita mukaan yksi kuva jossa silität koiraasi. Siis yksi kuva, ei kymmentä. Jos inhoat eläimiä tai olet niille allerginen, mainitse asiasta tekstissäsi. Huom!Älä kirjoita että vihaat koiria vaan että etsit naista jolla ei ole lemmikkieläimiä/ koiraa/kissaa/hevosta. Samoin, jos tykkäät ajaa moottoripyörällä, laita ihmeessä mukaan kuva pyörästäsi. Kaunis maisemakuvat kertoo arvomaailmastasi: luonto on sinulle tärkeää. Jos joku nainen ärsyyntyy kuvasta jossa on järvi ja metsää ja pyyhkii sinut sen kuvan vuoksi vasemmalle, niin eipä haittaa, koska kyseessä on nainen jonka kanssa arvot eivät kohtaIsi muutenkaan.

        Summa summarum: hyvät kuvat harrastuksistasi täydentävät kuvakavalkadia, jossa olennaista ja tärkeintä on kuitenkin sinä näyt siellä itse.

        Naiset tutkimusten mukaan lukevat tarkkaan profiilitekstin, joten panosta siihen! Naiset EIVÄT katso vain kuvaa.


    • Anonyymi

      Jonkinlainen kuvaus itsestäsi. Oma kuvasi, johon olet hiukan panostanut, eli hymyile, kampaa hiuksesi, ja ja laita yllesi jotain muuta kuin työvaatteet tai kuluneet pieruverkkarit. Synkän mörkön näkeminen saa naisen juoksemaan kirkuen karkuun! Harrastuksista voi saada kivoja kuvia, mutta jos profiilissasi on kolme kuvaa motskarista tai autosta, on se ehdoton nou nou.

    • Anonyymi

      Pitää olla hyvät kuvat ja pitää olla komea, jos et ole komea, niin ei peliäsi silti ole pelattu. Sinun pitää olla kuitenkin vähintään tavismies, että saat mätsejä. Jos et saa mätsejä, niin et saa myöskään naisia ja tavismiehistä tavisnaiset harvoin kiinnostuvat, koska tavisnaiset saavat mallimiehiä mätsihaaremeihinsa ja useat mallimiehet antavat tavisnaisille jopa seksiä eli tavisnaiset tavoittelevat mielummin mallimiehiä parisuhteeseen, koska ulkonäkö ratkaisee jyvät niin sanotusti akanoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe