Kuulutko sinä jauhojengiin,sokeririippuvuus,miten lihominen alkaa

Anonyymi

Sokeri on huume joka aiheuttaa riippuvuutta aivan kuin alkoholi,tupakka.Huumeenkäyttäjällä oireet ovat rajut.

Riippuvuus on omasta tahdosta riippumaton olotila,se johtuu sokerin syömisestä
Sokerista tulevat oireet.Herkkuja tekee mieli syödä koko ajan.Siitä parantuu vain niin että EI SYÖ yhtään mitään jossa on vähäkään sokeria.
Kaikki viljatuotteet pitää myös lopettaa KOSKA vilja muuttuu kehossa sokeriksi.

Lihominen alkaa pienestä
Esim syö ensin 2 suklaakeksiä,sitten kohta on syöty koko keksipaketti.Sitten käy kaupasta hakemassa vähän herkkuja joka aiheuttaa sen että kalorit on iltaan mennessä 3500-5500 päivässä ja siitähän lihoo.

Laihtuminen on lähes täysin mahdotonta jos syö sokeria ja viljaa jossakin muodossa.Se kyllä onnistuu mutta silloin joutuu sietämään koko ajan tätä sokerin aiheuttamaa riippuvuutta eli koko ajan tekee mieli syödä vaikka maha olisi kuinka täynnä.
Toinen lihottava tekijä on sokerin sisältämä suuri kalorimäärä.Monesti sokeria sisältävissä tuotteissa on myös paljon rasvaa tai jauhoja tai näitä kumpaakin.

Sokeri ON huume
https://tieku.fi/ihminen/aivot/sokeri-on-aivoille-huumetta

Sokerin syönti ei silloin haittaa mitään kun ei laihduta ja harrastaa paljon liikuntaa tai tekee ruumiillisesti raskasta työtä,koska liikkuminen kuluttaa energiaa.Mitä enemmän liikut sitä enemmän saat syödä.

5

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä parantuin itse SOKERIHUUME riippuvuudestani alkamalla syömään perunoita.
      Perunat sisältää myös pieniä määriä sokeria,mutta niin pienet määrät eivät haittaa mitään.(perunan hiilihydraatit on hyviä hiilihydraatteja jotka eivät aiheuta sokeririippuvuutta)
      Tällä uudella ruokavaliolla syön sokeria ainakin 90% vähemmän kuin ennen.
      Kalorimäärätkin on pysyneet hyvin alhaisena noin 1900 ja on saanut syödä erittäin paljon ja ruoka on ollut hyvää.(paljon parempaa kuin se lihottava roskaruoka)

      Laihtumisnopeuteni on suunnillen 4 kiloa kuukaudessa tällä uudella ruokavaliolla.
      Syön paljon ja laihdun.Ruoka on myös hyvää.

      • Anonyymi

        Kiitos vinkki! Itse en ennen syönyt itän sokeri tuoteita. Aloin lääkitä itseäni lidi halpa 50g. suklaa joka ilta 6kk.Joten näkyy vyötäröllä yhä. Irotanut itseni sokeri koukusta ja hyvin sitä onistuin. Kunnes menin joku ryhmä yksinäisytäni ja mentyksieni takia. Mitä siellä aina tarjolla ilmasta kahvia ja pulla mössöä avoimen ovien päivänä. muinakin päivnä.Jos oli ihana kakku kuin homaamatta otin itseltäni.Oikein sanoivat ottakaa nyt. Alkoi taas kiristää vyötäröllä vaateet. Joten lopetin koko kerhon.Siellä seurasin laihat vetäjät eivät niihin itse koskene. Kyllä se kaupalla käynti kassa jonossa herkut tarjolla sinä.On aina voitto kun en osta.Meinaan Itäkeskus Prisma .


    • Anonyymi

      Itse olen pääsyt sokeri koukusta eroon.Kuin valkoinen vehnä! En myöskään tupakoi,ei käytä alkoholia. Minulla on kuitenkin 4-6 kg ylipainoa kehossa. Pyrin syömän oikein lahdutamatta. Pahin viholliseni on ollut leipä. Kuin kerhoissa pullamössö tarjolla aina kahvin kanssa.Joka todella vatinut henkistä kietäytymistä tahdon voimaa. Miksi aina on tarjolla sipsit pulla mössöt? Tarjoava ja kustantaja osa puoli ei kuitenkaan ota niitä itse?Miksi ei pelkkä kahvi tai tee? Jos ei jakseta hakea vihaneksia tarjottaviksi tai hedelämät kerhotoimminan piikin,sen yrtyksen joka maksaa siis kultu? Tarjoajina siis laihat Aikuiset naiset. Savatko itse mieli hyvää kun kykenevät kietäyty pöydän antimet ja me pulskat naiset niitä otamme? Samalla he vilkaisevatko omia askekta.kalorien kulutus? Ahh sästyin tuolta kalorimäärältä mitä nuo lapaa suuhunsa taas. Olen voittaja .Sokeri oikeasti on pahaksi kuin valkoisen vehnän pulla,kakut ymm.Nihin jää ripuvaiseksi ja taistelua pästä eron nistä: KUN NITÄ TYÖNETÄN JOKA KERHOTIMINTA.OTA EI 1 PALA LIHOITA.LIHOTAA.KUN 1-2 KERTAA VIIKOSSA LAPAAT NITÄ SUHUN.

      • Anonyymi

        Saa sitä syödä 50 g mitä tahansa kahvikakkua 2 kertaa päivässä kahvin kera kunhan jättää pois kaikki muut missä on vähäkään sokeria.Kalorit pysyy 1500 kalorissa siltikin ja laihtuu 4 kiloa kuukaudessa.EI nämä ylimääräiset 300 kaloria mikä näistä kahvikakuista vaikuta mitenkään laihtumiseen.

        Pitää jättää pois nämä
        Kaikki viljatuotteet esim past,riisikaurapuuro yms ,sokeri,karkki,jugurtti yms
        MIKSI siksi koska jos näitä syö kalorit on kokemukseni mukaan 3500-5500 päivässä ja lihoo 2 kiloa viikossa OIKEAA LÄSKIÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa sitä syödä 50 g mitä tahansa kahvikakkua 2 kertaa päivässä kahvin kera kunhan jättää pois kaikki muut missä on vähäkään sokeria.Kalorit pysyy 1500 kalorissa siltikin ja laihtuu 4 kiloa kuukaudessa.EI nämä ylimääräiset 300 kaloria mikä näistä kahvikakuista vaikuta mitenkään laihtumiseen.

        Pitää jättää pois nämä
        Kaikki viljatuotteet esim past,riisikaurapuuro yms ,sokeri,karkki,jugurtti yms
        MIKSI siksi koska jos näitä syö kalorit on kokemukseni mukaan 3500-5500 päivässä ja lihoo 2 kiloa viikossa OIKEAA LÄSKIÄ

        Tässä on siis kyse sokerin vähentämisestä.Sokerin syönti vähenee automaattisesti 99% edellämainitulla tavalla.Ei tarvitse olla aivan 0 linjalla sokerinkaan suhteen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe