il-po lehdessä taas huonoin pääkirjoitus pitkään aikaan

Anonyymi

että kaikki vaan asumaan kirkonkyliin ja kunnat liitoksiin, aitoa kokoomuslaista polittiikkaa

14

232

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyläkoulut ovat suurin voimavara kylille ja kunnille.

  • Anonyymi

   Lehdestä paistaa läpi globalismin ihannointi ja vihervasemmistolaisuus.

   • Anonyymi

    Ihmetellä täytyy kun Yle tekee nykyään Kaikki uutiset. Kuten nosti Tommi Mäen asian. IP kiiruhtaa perään ja tekee huonommin. Eivät ole perillä lehdessä oikein mistään. Atrian investointi ym aina samat otsikot. Toisella ilmainen toisella maksaa.


  • Anonyymi

   Ilkasta on vissiin parhaat toimittajat lähteny Ylelle, Hesariin ja iltapuluihin. Jäljellä on enää niitä surkimuksia jotka ei oo mihinkään muualle päässy ja sinne palkataan muutenkin lähinnä kepuliväen kouluttamattomia sukulaislapsia joilla on niin surkeat todistukset, etteivät pääse mihinkään koulutukseen. Eipä sillä porukalla kovin hyviä edellytyksiä ole muuhun kuin copy pasten käyttöön. Yle Pohjanmaa on terästäytyny paljon sen jälkeen kun Ilkan ex päätoimittaja Takala siirtyi sinne. Hakkaa mennen tullen ekaluokkalaisen tasoiset kynäilijät. En usko että kukaan enää maksaa Ilkan kirjoituksista.

  • Anonyymi

   Takala oli huonoin päätoimittaja Ilkan historiassa. YLElle varmaan sopii.

   • Anonyymi

    Takalahan sinne nosti esimiehiksi ja päättäjiksi omat suosikkinsa yhden toisensa jälkeen. Siitä nyt maksetaan. Toimittajia on turha syyttää, jos ei uutisia ole. Toimittajat on juoksupoikia, joita uutispäälliköt ja muut pomot juoksuttavat.


  • Anonyymi

   Veikko Pirilä on ollut paras päätoimittaja.

  • Anonyymi

   Mulle on yks ja sama onko joku kokoomuslainen tai mikä tahansa. Mutta eihän tuos nyt ole mitään järkeä nykyään, että ihmisiä asuu pitkin metsäkyliä, kaukana palveluista ja kaupoista. Se kuormittaa koko yhteiskuntaa, kun pitää järjestää kela-taksit yms. Ja turhaa kuormitusta lisää myös kaikki sähkö ja vesi verkostojen ylläpito jonnekin korpeen. Energiaa kuluu polttoaineen tai sähkön muodossa, kun lähdetään hakemaan ruokaa kaupasta pitkän matkan takaa. Koululaisista puhumattakaan..

   Paras olisi, jos ihmiset hakeutuisi asumaan jonnekin taajamaan. Niitäkin riittää maakunnassa, kenenkään ei tarvi kovin kauas muuttaa, kun on jo marketti ja koulut yms tarvittavat vieres.

   Mörköpereien ylläpito on kallista ja aiheuttaa turhia kustannuksia yhteiskunnalle. Olisi edukasta, jos mahdollisimman moni asuisi taajamassa. Enkä tarkoita että Seinäjoelle kaikkien pitäisi muuttaa, Lapualta ja muista pienemmistäkin löytyy perusasiat.

   • Anonyymi

    Ja auto toki on välttämätön, mutta käytän sitä ainoastaan silloin kun on pakko. Asun järkevästi s-marketin lähellä, ja pystyn käymään kaupassa ilman autoa.


  • Anonyymi

   Glopalistien pitkänlinjan strategia. Tapetaan kaikki pientoiminta, keskitytään suuriin kokonaisuuksiin pienelle alueelle. Näin on helpompi kontrolloida/johtaa kansaa.
   Pienissä kunnissa/kylissä ei ole enää kouluja, kauppoja, terveys palveluja yms. Maatalouden harjoittaminen on muutettu teolliseksi toiminnaksi jota johdetaan etäältä keskusjohtoisesti.

  • Anonyymi

   Mahtoivatkohan kuntaliitokset olla turhia kun päätösvalta siirretään maakuntatasolle noiden typerästi nimettyjen ns hyvinvointialueiden muodossa?

   • Anonyymi

    Tavoitteena vallan keskittäminen. Vauhti on kova.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tavoitteena vallan keskittäminen. Vauhti on kova.

    Sä et ny kyllä ymmärrä mistään mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sä et ny kyllä ymmärrä mistään mitään.

    Saattaapi olla, että jonkun ajan kuluttua kaupunkien/kuntien hallintorakenteet puretaan tarpeettomina päällekkäisyyksien takia. Perustelut liian suuret menoerät. Tavoitehan on, että päätösvalta katoaa kansalaisilta, kasvottomien toimijoiden haltuun. Tämä sama agenda on menossa EU tasolla jäsenvaltioihin nähden. EU on jo nyt ajautunut syvälle totalitarismiin. Juuri siihen mistä se kovaan ääneen syyttää Venäjää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   113
   4054
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   451
   2167
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   451
   1428
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1331
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   53
   1322
  6. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   6
   942
  7. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   11
   930
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   229
   816
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   190
   756
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   707
  Aihe