malesia ei ole sivistysmaa

Itä malesia on yhden kuningas-maanomistajan armoilla. myynyt metsät,alaiset(heimot jotka ei tiedä tästä kuninkaasta mitään) palmuöljyviljelmille ,haitalliselille plantaaseille, puujalostusyhtiöille,malminetsijöille.

Mystinen lapsuuteni raikas villi vapaa Borneo on nykyään likaviemäri ja omistaja muka kuningas hukkuu ikääntyessä omaan varakkuuteensa..kumpa heimot kostaisivat (samaa kiitos putinille) ja laittasivat tämän itä-malesian kuninkaan tangonnuppiin persuuksista lähtinen (vlad tepes) malliin sekä suuuurrreen kärsimyksen saattamana.

3

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Borneo oli Huuhaa- sedän sydäntä lähellä. Kappaleessaan "Tyrvään Närhet" hän kertoo siitä, kuinka syksyisin närhet lähtevät parvina Borneoon; "ahtaavat banaania naamariin" ja kevään tullen palaavat takaisin kotiseudulleen. kaikki muistanevat myös "Borneolaisen Passipoliisin Paremman Huuhaa- laulun".

   Kaikki väki Indonesiassa on pakkautunut Sumatran saarelle ja Borneon viidakossa elelee vain muutama hassu viidakon kuningas, jotka kulkevat liaaneita pitkin, lähes lävitsepääsemättömässä maastossa. Illan tullen lauma mölyapinoita aloittaa kilpalaulannan. Meidän on aika palata hotelillemme, jossa kerrossiivooja jo lopettelee päivän työtänsä, pölyhuiskanaan norsun häntä. Kerron hänelle Auri Kanasesta ja mies lähes tikahtuu nauruun.

   Väki puhuu Indonesiassa yli 700:a kieltä ja nämä kaikki on pakko kirjoittaa ylioppilaskokeessa. Englanti on sitten valinnainen ja ruotsi myös. Siellä ei ole mitään helevetin pakkoruotsia, kuten meillä!

   Ihmiselle on evoluutiossa annettu käsky olla parempia kuin kollegansa. Ihmisellä ei ole koskaan tarpeeksi rahaa tai naisia. Sitten on myös alakulttuureissa muita kisoja; seurakunnissa on kova kisa olla hurskaampi ja nöyrempi, kuin muut veljet ja sisaret. Arabeilla ei ole koskaan tarpeeksi kameleita, eikä romaneilla koskaan tarpeeksi uuttta mersua tai tarpeeksi hyvää hevosta.

   Ei näitä Putineita voi pysäyttää, koska aina tulee uusia. Se ominaisuus, joka oli geeneissämme tarpeellinen vuosimiljoonien ajan ja joka johti nykyiseen hyvinvointiimme eli ahneus ja kilpaileminen, johtaa raakuuksiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin. Se ominaisuus on kuitenkin edelleen tarpeellinen, sillä muuten seuraa rappio. Ymmärtäkää ihmiset, että ristiriidat ovat elämän suola - ne täytyy hyväksyä!

   • No nyt on kyllä vägevää puhetta putlerin kaltaisita kuin lahkolaisten valtakunnansalissa. Toivon kyllä että tässä oli jotain..sarkasmia? ettette olisi puheittesi mukaan kovin "paatunu"?


   • Kovin velton oloisia nuo Borneon orangit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2767
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2407
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   1831
  4. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   21
   1643
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   276
   1398
  6. 68
   1290
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   322
   1187
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   355
   1102
  9. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1084
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   58
   1052
  Aihe