Epäluuloja/-harhoja

Anonyymi

Moro. Tällaista tapahtunut...
Olen tässä ollut vajaa pari vuotta hieman myrskyisessä, mutta suuria tunteita olevassa suhteessa, mikä on tuntunut merkitykselliseltä, merkityksellisimmältä so far elämässäni (keski-ikäinen ukko). Myrskyisyydestä johtuen tässä on ollut sellaisia pari kpl sellaisia muutamien viikkojen off-aikoja, jolloin olimme tahoillamme ns. netissä (eli tinder ym), joista viimeisin viime kevätalvella.
Nyt tässä viimeisen parin-kolmen viikon aikana sillä tapaa, että olimme tämän kumppanin kanssa veneilemässä ja hän sieltä kännyllä videoi yhden jutun ja näytti mulle sitä ja siinä samalla jakoi sen mun wa:han. Siinä vieressä istuessani olin näkevinäni, että ns. viimeisten keille jaettu jotain mediaa seassa olisi ollut jokin kalju ja parrakas mies. Tuon perään toki itseksesni ajattelin, että saatoin nähdä omiani, enkä hänelle ottanut aihetta puheeksi.
Sitten tästä muutamia päiviä eteenpäin mulle tuli IG:ssä ehdoitus seurata yhtä yritystä, jonka seuraajina oli muutamia tuttujani ja ihmettelin, että miksi kumppanini oli tämän yrityksen seuraaja myös, puolin-toisin ja katsoinkin, että ns. tykkäyksiä oli ollut joitakin viime kevättalvelta asti. Ja kun huomasin, että tämä mies kenen tuo yritys on, muistutti pitkälti kuvaa, jonka olin aiemmin veneessä nähnyt, niin mainitsin kumppanille asiasta, että onko tämä tyyppi yksi kenet hän treffasi kertaalleen meidän off-aikana.
Hän ei itse osannut suoraan siihen mitään, koska oli hämmentynyt, koska seurannut vain firmaa, eikä henkilöä, joten ei vastannut heti oikeastaan mitään, vaan puhe ajautui toisaalle.
Sittemmin seuraavana päivänä kysyin asiasta uudelleen, jolloin tuli ilmi, että tämä kalju-parrakas kaveri kenen yrityksestä oli kyse, niin tosiaan oli ollut mätsi/treffi tuolloin off-aikana ja hän ei tosiaan ollut tarkoituksella seurannut tyyppiä, vaan hänen yritystään (tykännyt pariin otteeseen kyllä tyypin omakuvasta firman ig:llä). Tästä johtuen kysyin kumppaniltani, että onko ollut hänen kanssaan tekemisissä sen off-hetken yhden kerran treffien jälkeen (viime helmikuussa), johon hän vastasi että ei, mutta nyt juurikin muutama päivä sitten tuli tuntetamattomasta numerosta viesti: "onnea uudesta duunista" ja hän oli ottanut numerosta selvää ja se oli osoittaunut tuoksi mieheksi.
Että tällaistakin elämä joskus on... Mä näin veneessä jostain syystä harhojani, eli hän ei ollut jaellut mitään mediaa tälle kaljulle-parrakkaalle, vaan oli vain kertaalleen treffannut talvella ja sen lisäksi nyt sai viestin "onnea duunista" ja asiasta seurasi tuollainen läpikäynti..

1

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä vain jaksaa ihmetyttää nämä onoff suhteilijat. Myrskyisät wtf suhteet vie vain turhia vuosia elämästäsi.
   Tuoko se sitten jonkinlaista euforiaa kun ollaan jatkuvasti rikkinäisessä veneessä ja hetken on auvoista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   340
   1508
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   62
   1199
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   967
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   935
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   897
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   861
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   852
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   59
   799
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   741
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   702
  Aihe