SensePro automaattinen hammasharja on huijaus?

Anonyymi

Harkitkaa tarkkaan, ennen kuin tilaatte SensePro automaattisen hammasharjan netistä. Koko juttu vaikuttaa huijaukselta. YouTubessa pyörivällä mainoksella esimerkiksi kerrotaan, että laitteen on suunnitellut "Hammaslääkäri Jukka Metsälä". Tällaista Jukka Metsälää ei ole olemassakaan. Mainoksissa myös kerrotaan useista tuotetta suosittelevista tutkimuksista, mutta myöskään näitä tutkimuksia ei ole olemassa (yrittäkääpä etsiä). Lisäksi vielä kaikki suomenkieliseksi käännetyt asiakasarviot ovat keksittyjä. Älkää menkö siis halpaan, jos törmäätte näihin mainoksiin.

34

11408

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   JEP. Ärsyttää tällaiset roskamainokset. Neljä minuuttia suolletaan täyttä roskaa, joka vaikuttaa välillä vakuuttavalta, esim. tämä Jukka Metsälä-kohta.
   "Tavallisen hammasharjan käytöstä voi seurata:" (luettelee kaikki hampaiden pesemättömyyden seuraukset). "Hammaslääkärien suositusten vastaisia" jaah, aina mulle kyllä suositeltu sähköharjaa. "Perinteiset harjat ovat ykkössyy hammaslääkärikäynteihin" itse asiassa hampaista huolehtivien pääsyy on esim. Hampaiden vinoutuminen.

  • Anonyymi

   Harvinaisen röyhkeä kusetus

  • Anonyymi

   Veikkaan huomattavaa myyntiä tässä WinCapian ja OneCoinin maassa...

  • Anonyymi

   Näitä riittää, hyvällä medialukutaidolla pystyy heti näkemään että kyseessä on huijaus, SensePro on jonkinlainen Kiinassa tehty hilavitkutin joka tärisyttää hampaita. Hammaslääkäri Jukka Metsälää ei löydy mistään, ei myöskään Valviran JulkiTerhikki lääkärirekisteristä, eli kysymyksessä on kusetus. SensePro on tyypillinen terveystuotehuijaus. Ilmoittakaa aina Googlelle kyseiset YouTuben mainokset! SensePro hammaspuhdistus on siis täysi huijaus.

  • Anonyymi

   Mainoksen spiikkaaja kuulostaa tutulta. Taitaa olla sama henkilö kuin Tvidler korvanpuhdistaja -mainoksessa.

   • Anonyymi

    Samat ääninäyttelijät esiintyvä monissa mainoksissa.


  • Anonyymi

   Ostin kyseisen laitteen, kiinakaupasta tuli wish paketin näköinen. Huonosti englanniksi käännetyt tekstit ja tuotteessa ei minkäänlaista logoa, ei edes tuotepaketissa. Ei kannata ostaa, täysi huijaus.

  • Anonyymi

   Videolla esiintyvä "hammaslääkäri Jukka Metsälä" on oikeasti parodontologi Joseph R. Nemeth, jonka videoita voi katsoa YouTubesta.

   • Anonyymi

    Eli lääkärin nimi on "kansallistettu" jotta saataisiin lisää vakuuttavuutta. Sama tilanne on vaikkapa VitaePron ja monen muun tuotteen mainoksissa, alkuperäisiä esiintyjiä väitetään suomalaisiksi, yleensä dubbaamalla puhe.


   • Anonyymi

    Näin on, ja hän antaa mm harjaus- ja lankausopetusta videollaan eikä mitään tästä hömpästä. Törkeää vedätystä taas.


   • Anonyymi

    Tunnistin siis tuon Joe Nemethin tuolta videolta, kannattaa tutustua hänen YouTube-kanavaansa, siellä on paljon hyviä videoita liittyen parodontiittiin ja suun terveyteen yleensä.

    Pidin tätä siis itsekin ensin täytenä huijauksena, koska en ollut aiemmin törmännyt vastaavaan hammasharjaan. Todellisuudessa näitä tämäntyyppisiä U-muotoisia hammasharjoja on ollut jo vuodesta 2017, jolloin julkistettiin Amabrush, joka oli ilmeisesti ensimmäinen laatuaan.

    Tuo Joe Nemeth on muuten videoillaan testannut näitä siten, että käyttänyt ennen ja jälkeen harjauksen plakin värjäävää tablettia, joka kertoo kuinka tehokkaasti tuollainen urheilijan hammassuojaa muistuttava härveli puhdistaa.

    Niitä on erilaisia, joissakin on samanlaiset harjakset, kuten tavallisissa hammasharjoissa, jotka puhdistaa hyvin ja joita hän itsekin suosittelee, joissakin taas samanlaiset silikoniset kuin tässä mainoksessa, jotka ei puhdista juuri ollenkaan, joten niissä rahat menee hukkaan.
    Eli ei nuo kaikki U-muotoiset hammasharjat välttämättä olekaan täyttä humpuukia.


  • Anonyymi

   jep, täähän on vähän niinkuin se kahviperäruiskeesta kertova valeuutinen

   • Anonyymi

    Kahviperäruiske! Jumankauta se menis kaupaksi Ruotsissa!


  • Anonyymi

   Tilasin tuollaisen ihmelaitteen. On huijaus. Menetin rahat ja hampaat.

  • Anonyymi

   Minä jopa kiinnostuin siitä ja katsoin koko mainoksen mutta nyt tiedän ettei se ole totta

   • Anonyymi

    Sama. Onneksi väistin luodin ja tutkiessani ks. innovaatioota, tutustustuin ja tilasin Lumoralin. Ei ole ainakaan kusetusta ja on ihan suomalainen huippuinnovaatio. Lumoral.fi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama. Onneksi väistin luodin ja tutkiessani ks. innovaatioota, tutustustuin ja tilasin Lumoralin. Ei ole ainakaan kusetusta ja on ihan suomalainen huippuinnovaatio. Lumoral.fi

    Eiköhän laite ole kotoisin samasta kiinalaistehtaasta kuin nämä huijareiden myymätkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama. Onneksi väistin luodin ja tutkiessani ks. innovaatioota, tutustustuin ja tilasin Lumoralin. Ei ole ainakaan kusetusta ja on ihan suomalainen huippuinnovaatio. Lumoral.fi

    Lumoral kunnon kusetusta. Hirmu hinnat ja sitten joudut ostamaan tabletteja ja huomaat että tuhansiin euroihin menee vuositasolla. Taidat olla kyseinen huijari.


  • Anonyymi

   Tuohonhan menee ihan jäätävä määrä hammastahnaa, kun sitä pitää levittää koko matkalle molemmin puolin vs. tavalliseen harjaan pieni määrä. Epäilyttää tuon harjan puhdistus, ja ennen kaikkea noin aggressiivinen mainonta keksittyine keksijöineen. Kiertäkää kaukaa!

  • Anonyymi

   Kyllä, selvä HUIJAUS on. Ei näy yhteystietoja, ei vastuuhenkilöä, ei valmistusmaa, KUKA SUOMALAINEN HAMMASLÄÄKÄRI MUKA.
   Anna sinne yhteystietosi, niin he tietävät, että olet jymäytettävissä muullakin tavalla, ehkä.

  • Anonyymi

   Pukkasi tällä viikolla minun YouTubeen koko ajan sama lyhyempi ja pitempi mainos. Eli vaikuttikin ihan täydeltä huijauksenlta. Meillä on useampia sähköhammasharjoja jotka toimii oikein hienosti eli emme tarvitse mitään huijari sense pro hammasharjoja.

  • Anonyymi

   Miksi YouTube sallii tällaiset huijausmainokset? Välillä on ollut myös vastaavia kryptovaluutta- ja sijoitushuijausmainoksia, ja aina samalla tavalla koottuna halvoista stock photoista ja klipeistä spiikattuna joko text to speechillä tai muuten Google translatella käännettynä. Täysin moraalitonta.

   • Anonyymi

    No mutta Youtube pyrkii ignooraamaan kuitenkin sellaisia videoita, joissa kerrotaan liian arkoja totuuksia


  • Anonyymi

   Tämän lisäksi nettisivujen tietosuoja lapuissa käytetty firma on lopettanut toimintansa 2021.

  • Anonyymi

   Minulla on töysin samanlainen tuote, joka on siis tilattu Wishistä. Hintaa tuolla laitteella oli tuossa pari vuotta sitten n. 3-5€ (en muista tarkalleen). Ja tosiaan tämä laite ei tee kyllä yhen vittua sun hampailles :DD

  • Anonyymi

   Olen hammaslääkäri ja tilasin mielenkiinnosta tämän laitteen. Joten voin kertoa, että siinä ei ole mitään muuta toimivaa osaa kuin valo, ja sekin on turha. Harmi, että ihmisiä huijataan.

  • Anonyymi

   Menin halpaan. Tänään tuli paketti. Jotenkin kun YouTube tätä tarjosi, se tuntui turvallisemmalta kuin esim. FB:ssä vastaantuleva kama. Paha sinänsä sanoa, miksi näin. Asiasta tietämättömälle tuote tuntui ihan järkeenkäyvälle ja mielikuva markkinointi oli toeutettu ihan kiitettävästi....
   Aika harvaan asiaan uskaltaa enää nykyjään luottaa ja tässä tulos kun poikkeuksia tekee.

   -- Saatana!

   • Anonyymi

    Sense Pro sivustolta napattu:
    Laivaus

    Jos haluat palauttaa tuotteesi, sinun tulee postittaa tuotteesi logistiikkakeskukseemme. Oletvastuussa omien toimituskulujen maksamisesta tuotteen palauttamisesta. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, palautuksen toimituskulut vähennetään palautuksestasi.
    Riippuen siitä, missä asut, aika, joka voi kestää, ennen kuin vaihdettu tuote saavuttaa sinut, voi vaihdella.
    Jos lähetät yli 50 dollarin tuotteen, sinun kannattaa harkita seurattavan lähetyspalvelun käyttöä tai toimitusvakuutuksen ostamista. Emme takaa, että saamme palautetun tuotteesi.


  • Anonyymi

   Hyvin tehty kusetus. Vakuuttava mainosvideo, nettisivut jne. oma epäily heräsi vasta siinä vaiheessa kun luottokortin maksamisen yhteydessä ei kysytty verkkopankkitunnistautumista. Myöskään tilausvahvistuksen numerolla ei pystynyt seuraamaan tilausta eikä mistään löytynyt ohjeita tai yhteystietoja miten tilauksen voi käytännössä peruuttaa tai palauttaa. Sivuilla oli kyllä mainittu kuinka nopeasti palautus tulisi tehdä jne. mutta siitä miten se tehdään tai keneen voi ottaa yhteyttä, ei ollut mitään infoa.

   Suljin siis heti kortin jolla tein ostokset jotta sitä ei voi käyttää väärin. Tein maksureklamaation, tämän tekemiseen ohjeet omasta pankista. Lisäksi löysin nettisivuilta piilotettuna sähköpostiosoitteen johon lähetin tilausnumeroni ja käskin perua välittömästi tilauksen.

   Sähköpostiin kyllä vastattiin, ja ilmoitettiin että maksu hyvitetään muutaman päivän kuluessa... jäämme odottamaan mitä tapahtuu. Jos maksua ei palauteta pitää viedä asiaa eteenpäin.

   Youtubesta en löytänyt paikkaa jossa olisi voinut ilmoittaa asiattomasta mainoksesta. Onko jollain tietoa mistä tällaisen ilmotuksen voi tehdä?

  • Anonyymi

   Tuo mainos on pyörinyt myös Ruotsin TV:ssä. Voi "ennakkotilata" mutta hintaa ei mainita.
   En muista mainostavan lääkärin nimeä, mutta keksijä oli muka ruotsalainen.
   Ihmettelen, miten tuollainen edes sopisi erikokoisiin suihin.

  • Anonyymi

   Juu, älkää missään nimessä ostako. Pienellä googlettelulla näitä samoja myydään alta 15e

  • Anonyymi

   Tällaisen osoitteen antoivat Palautusosoitteeksi. Onkohan paikka olemassa?

   Return address:
   First High-tech Industrial Park
   Sandy Kong
   Room 308, Building 109, No. 72
   Guowei Road,the ,
   Luohu District,
   ZIP CODE: 518004
   Shenzhen
   China

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   181
   5743
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   554
   2469
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1760
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1210
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1156
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   347
   1145
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   766
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   744
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   56
   672
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   632
  Aihe