Oulun tulli!

Anonyymi

Piipahdimme hampurilaisaterioille. Voi juma, ihan raakoja pihvit keskeltä, pikkuisen pintaa ruskistettu! Vittttuen mene enää ikinä.

38

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa järkevä kommennti oikein karavaanari sivulle. Eikö siellä ollu henkilökuntaa kun tänne piti valittaa. Taisit käydä vaan parkilla siinä ja eväät oli jäähtyny. Siinä ne muutkin poikkeaavat parkkeeraa.

      • Anonyymi

        No haloo, ostimme hamppariateriat ja ajoimme rauhallisempaan paikkaan syömään, eipä viitsinyt enää takaisin ajaa. Ikinä lisää ei ole hamppariateriat pihvit olleet täysin raakoja sisältä.
        En valita henkilökunnalle, halutaan täällä ja seuraavan kerran ajan vaan ohi seuraavaan hampparipaikkaan missä osataan paistaa pihvit läpi kypsiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No haloo, ostimme hamppariateriat ja ajoimme rauhallisempaan paikkaan syömään, eipä viitsinyt enää takaisin ajaa. Ikinä lisää ei ole hamppariateriat pihvit olleet täysin raakoja sisältä.
        En valita henkilökunnalle, halutaan täällä ja seuraavan kerran ajan vaan ohi seuraavaan hampparipaikkaan missä osataan paistaa pihvit läpi kypsiksi.

        "Ammattilaiset" ovat alkaneet tyrkyttämään tietoa että hampurilaispihvikin pitää olla puoliraaka. Mutta se on vaarallista, jauheliha on aina kypsytettävä kokonaan koska siinä on muuten ruokamyrkytysvaara.

        Hampurilaiset, pizzat ja muutkin ruoka-annokset pitää syödä kuumana. Makukin heikkenee kun annos jäähtyy. Syön aina tuollaiset pikaruokaloiden annokset heti, kylmänä ne ovat pahanmakuisia.


      • Anonyymi

        Siksi karavaanaarisivulle koska olen karavaanari.


    • Anonyymi

      Kiitos hyvästä vinkistä.
      Läpikypsäksi paistettu pihvi hampurilaisessakaan ei ole mehevä,,,

      • Anonyymi

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.

        Täyttä asiaa liha ja sen laatu on hyvin tärkeä asia onnistuneen pihvin paiston suhteen. Joten jos huippuravintoloiden annoksista puhutaan niin naudan lihan osalta medium on se paras tuotteen kannalta jos maku nautintoa ajatellaan. Medium pihvi ja siihen kylkeen hyvä punaviini niin mikä sen parempaa ihmisen makuaisteille. Kun puhutaan paistilihasta niin moni ruuanvalmistaja ottaa herkkupaloja suuhunsa ihan raakalihasta ja ei siinä ole mitään vaaraa. Kun sitten puhutaan ruhon muista osista pitää liha kypsentää ehdottomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä asiaa liha ja sen laatu on hyvin tärkeä asia onnistuneen pihvin paiston suhteen. Joten jos huippuravintoloiden annoksista puhutaan niin naudan lihan osalta medium on se paras tuotteen kannalta jos maku nautintoa ajatellaan. Medium pihvi ja siihen kylkeen hyvä punaviini niin mikä sen parempaa ihmisen makuaisteille. Kun puhutaan paistilihasta niin moni ruuanvalmistaja ottaa herkkupaloja suuhunsa ihan raakalihasta ja ei siinä ole mitään vaaraa. Kun sitten puhutaan ruhon muista osista pitää liha kypsentää ehdottomasti.

        En pilaa hyvän ruuan makua viinillä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,

        JOS se hampurilaispihvin jauheliha on jauhettu välittömästi ennen valmistusta, sen voi jättää puoliraa'aksi, koska se vastaisi tartarpihviä. Mutta jos jauheliha on ollut edes muutaman tunnin jauhettuna, siinä on bakteerikasvu päässyt jo vauhtiin ja raakana se on vaarallista. Jauhelihaahan ei saa maistaakaan raakana maustettaessa, maistamispala pitää paistaa jotta bakteerit kuolee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,

        Rupesikin taas tekemään mieli Seahorsen tartarpihvoä. Kunnon lihasta, sipulin, munankeltuaisen ja kapriksen kera. Vähän vihannesta lisukkeeksi ja se on siinä. Nam.


    • Anonyymi

      No syökää te niitä raakoja pihvejä.. siksi ne jätetään raaoiksi että ravintoja-annokset valmistuisi nopeammin. Siksi tuo "hifistely".
      Minä tykkään että pihvi on paistettu kuivaksi niin että suu tuntuma on vahva eikä mikään lötkö.
      Ihmettelen näitä tsrtsrpihvuen syöjiä, sitten kun he saavat joskus syötäväkseen ylikypsää kylkeä niin kuuluu että "voi että on hyvää...ihan taivaallisen hyvää"!

      • Anonyymi

        Kerran olen erehtynyt tilaamaan tartarpihvin, enkä erehdy toiste (onneksi en maksanut itse). Minusta pihvissä pitää maistua paistettu liha eikä vain pippuri ja suola mauttoman raa'an lihan seassa.


      • Anonyymi

        Ei tartarpihvin ystävän tarvitse ollenkaan väheksyä ylikypsänkään lihan makua. Molempi patempi.


    • Anonyymi

      Aloittajana sanon että homojenhommaa syödä pikkusormi pystyssä ja kehua raakoja pihvejä!
      Tosimies syö pihvit/lihat ykikypsänä.

      • Anonyymi

        Ylikypsä on juuri oikea ja mausteet piilottaa ruoan maun.


    • Anonyymi

      Hyvä tietää olen aina etsinyt tuollaisia tuotteita en kegän pohjia

      • Anonyymi

        Siinäpä taas osui yhteen pikkusormi pystyssä puoliraakaa pihviä mussuttavaan kaappihomoon🤣 päälle lipittää varmaan punaviiniä🤣🤣

        Äijät vetää kunnolla kärvennettyä pihviä ja plle kalastaa bissee ja palanpainikkeeksi kossua tai viskiä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös raa’at vihannekset, salaatit ja idut voivat olla EHECin lähde sekä pastöroimattomat maitotuotteet.

        Jotkut onnelliset hölmöt tekee tartar-pihvit valmiista jauhelihasta.
        Oikein tehtynä kokolihasta täytyy veitsellä pinta pois ja sisemmästä lihasta hakataan tartarpihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut onnelliset hölmöt tekee tartar-pihvit valmiista jauhelihasta.
        Oikein tehtynä kokolihasta täytyy veitsellä pinta pois ja sisemmästä lihasta hakataan tartarpihvi.

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.

        No veitsellä hienontaminen on hakkaamista, en tarkoittanut lihanuijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.

        Aito homomainen lihansyöjä herkuttelee raa'alla lihalla. Aito lihansyöjä-äijä grillaa lihat ja makkarat niin että pinnassa on herkullista karsinogeeniä.
        Aidon lihansyöjä-äijän painajainen on näiden neitimäisten miesten järjestämät illalliset joissa tarjotaan liharuokia joissa raa'aksi jätettyä lihaa. Pitää olla Volvon takakontissa oma grilli missä voi käydä pihvit käristämässä että pääsee herkuttelemaan.
        Herkullista on liha myös silloin kun luut voi karistella ravistamalla irti ettei tarvitse lihoja kärsiä luista irti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aito homomainen lihansyöjä herkuttelee raa'alla lihalla. Aito lihansyöjä-äijä grillaa lihat ja makkarat niin että pinnassa on herkullista karsinogeeniä.
        Aidon lihansyöjä-äijän painajainen on näiden neitimäisten miesten järjestämät illalliset joissa tarjotaan liharuokia joissa raa'aksi jätettyä lihaa. Pitää olla Volvon takakontissa oma grilli missä voi käydä pihvit käristämässä että pääsee herkuttelemaan.
        Herkullista on liha myös silloin kun luut voi karistella ravistamalla irti ettei tarvitse lihoja kärsiä luista irti.

        Aidon lihansyöjä-äijän herkku on verinen pihvi, neitimäiset kypsentää läpikypsäksi kaiken lihan!
        Neitimäiset miehet ei haluu maistaa "veren" makua lihassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aidon lihansyöjä-äijän herkku on verinen pihvi, neitimäiset kypsentää läpikypsäksi kaiken lihan!
        Neitimäiset miehet ei haluu maistaa "veren" makua lihassaan.

        Siinäpä yksi neitimirs yrittää puolustautua🤣kyllä se on neitimiesten hifistelyä tuo pihvin paistaminen niin että kypsyys on juuri priima.
        Tosimies lätkäisee pihvin grilliin ja käy sen kääntämässä silloin kun ehtii ja on juonut pari bissee ja käynyt kusella vaunun nurkalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös raa’at vihannekset, salaatit ja idut voivat olla EHECin lähde sekä pastöroimattomat maitotuotteet.

        Esimerkiksi idut nostelen ruoka-annoksesta AINA lautasen reunalle juuri tuon bakteerivaaran vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi idut nostelen ruoka-annoksesta AINA lautasen reunalle juuri tuon bakteerivaaran vuoksi.

        Minä en edes ota lautaselle mitään heiniä.


    • Anonyymi

      Ai ai, tulipa mieleen tosi herkku medium maksaleike, neitimihet jättää syömäti kun vererenväristä nestettä tirskuu ja on sisältä punertavaa.

      • Anonyymi

        Maksaa ei saa paistaa täysin kypsäksi, siitä tulee todellakin kengänpohjaa.


      • Anonyymi

        Lisukkeeksi vielä vihannesta, eli haudutettua sipulia, niin se on siinä. Herkullista.


    • Anonyymi

      Onpas nyt sitten neuvojia kun joku on saanut paskaa.

      • Anonyymi

        Kananmunia ei saa keittää kovaksi.


    • Anonyymi

      Saarioisten pizzat ovat oikein paistetut

    • Anonyymi

      Kanaa ei tarvitse paistaa, riittää kun valelee kuumalla rasvalla ja eikun syömään, herkullista.

      • Anonyymi

        Illalla sitten sairaalaan salmonellaa parantelemaan.

        Kanan ja porsaan liha on AINA kypsennettävä kokonaan ettei sairastu ruuasta.


    • Anonyymi

      No jos haluaa ylikypsän pihvin niin ehkä siitä voi mainita tilatessa.

      • Anonyymi

        Kyse ei ole ylikypsästä pihveistä vaan siitä että hampurilaispihvi tulee oikeaoppisesti paistaa läpi kypsäksi! Siitä ei tarvitse erikseen ammattitaitoiselle kokille mainita..kyllä ammattikokin se pitää tietää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe