Oulun tulli!

Anonyymi

Piipahdimme hampurilaisaterioille. Voi juma, ihan raakoja pihvit keskeltä, pikkuisen pintaa ruskistettu! Vittttuen mene enää ikinä.

38

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa järkevä kommennti oikein karavaanari sivulle. Eikö siellä ollu henkilökuntaa kun tänne piti valittaa. Taisit käydä vaan parkilla siinä ja eväät oli jäähtyny. Siinä ne muutkin poikkeaavat parkkeeraa.

      • Anonyymi

        No haloo, ostimme hamppariateriat ja ajoimme rauhallisempaan paikkaan syömään, eipä viitsinyt enää takaisin ajaa. Ikinä lisää ei ole hamppariateriat pihvit olleet täysin raakoja sisältä.
        En valita henkilökunnalle, halutaan täällä ja seuraavan kerran ajan vaan ohi seuraavaan hampparipaikkaan missä osataan paistaa pihvit läpi kypsiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No haloo, ostimme hamppariateriat ja ajoimme rauhallisempaan paikkaan syömään, eipä viitsinyt enää takaisin ajaa. Ikinä lisää ei ole hamppariateriat pihvit olleet täysin raakoja sisältä.
        En valita henkilökunnalle, halutaan täällä ja seuraavan kerran ajan vaan ohi seuraavaan hampparipaikkaan missä osataan paistaa pihvit läpi kypsiksi.

        "Ammattilaiset" ovat alkaneet tyrkyttämään tietoa että hampurilaispihvikin pitää olla puoliraaka. Mutta se on vaarallista, jauheliha on aina kypsytettävä kokonaan koska siinä on muuten ruokamyrkytysvaara.

        Hampurilaiset, pizzat ja muutkin ruoka-annokset pitää syödä kuumana. Makukin heikkenee kun annos jäähtyy. Syön aina tuollaiset pikaruokaloiden annokset heti, kylmänä ne ovat pahanmakuisia.


      • Anonyymi

        Siksi karavaanaarisivulle koska olen karavaanari.


    • Anonyymi

      Kiitos hyvästä vinkistä.
      Läpikypsäksi paistettu pihvi hampurilaisessakaan ei ole mehevä,,,

      • Anonyymi

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.

        Täyttä asiaa liha ja sen laatu on hyvin tärkeä asia onnistuneen pihvin paiston suhteen. Joten jos huippuravintoloiden annoksista puhutaan niin naudan lihan osalta medium on se paras tuotteen kannalta jos maku nautintoa ajatellaan. Medium pihvi ja siihen kylkeen hyvä punaviini niin mikä sen parempaa ihmisen makuaisteille. Kun puhutaan paistilihasta niin moni ruuanvalmistaja ottaa herkkupaloja suuhunsa ihan raakalihasta ja ei siinä ole mitään vaaraa. Kun sitten puhutaan ruhon muista osista pitää liha kypsentää ehdottomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokki ei ole pätevä jos paistaa hampurilaispihvin kengänpohjaksi. Oikea kokki osaa paistaa hampurilaispihvin kypsäksi, mutta se on silti mehevä (tähän vaikuttaa myös oikein valittu jauheliha).

        Kokolihapihvi jätetään hieman raa'aksi jotta se olisi mehevä, koska liha ei sisällä tarpeeksi rasvaa. Mutta tässäkin vaikuttaa lihan laatu. Väärin valittu liha on puoliraakana sitkeää ja syömäkelvotonta.

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä asiaa liha ja sen laatu on hyvin tärkeä asia onnistuneen pihvin paiston suhteen. Joten jos huippuravintoloiden annoksista puhutaan niin naudan lihan osalta medium on se paras tuotteen kannalta jos maku nautintoa ajatellaan. Medium pihvi ja siihen kylkeen hyvä punaviini niin mikä sen parempaa ihmisen makuaisteille. Kun puhutaan paistilihasta niin moni ruuanvalmistaja ottaa herkkupaloja suuhunsa ihan raakalihasta ja ei siinä ole mitään vaaraa. Kun sitten puhutaan ruhon muista osista pitää liha kypsentää ehdottomasti.

        En pilaa hyvän ruuan makua viinillä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,

        JOS se hampurilaispihvin jauheliha on jauhettu välittömästi ennen valmistusta, sen voi jättää puoliraa'aksi, koska se vastaisi tartarpihviä. Mutta jos jauheliha on ollut edes muutaman tunnin jauhettuna, siinä on bakteerikasvu päässyt jo vauhtiin ja raakana se on vaarallista. Jauhelihaahan ei saa maistaakaan raakana maustettaessa, maistamispala pitää paistaa jotta bakteerit kuolee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvästä jauhelihasta tehty pihvi voidaan myös jättää jopa miinus mediumiksi.
        Täytyypä huomenna herkutella tartarpihvillä!
        Onneksi suomessakin saa nykyisin laadukkaita hampurilaisia, muitakin kuin ketjupaikkojen Mäkkärin tai Hesen jne,,,

        Rupesikin taas tekemään mieli Seahorsen tartarpihvoä. Kunnon lihasta, sipulin, munankeltuaisen ja kapriksen kera. Vähän vihannesta lisukkeeksi ja se on siinä. Nam.


    • Anonyymi

      No syökää te niitä raakoja pihvejä.. siksi ne jätetään raaoiksi että ravintoja-annokset valmistuisi nopeammin. Siksi tuo "hifistely".
      Minä tykkään että pihvi on paistettu kuivaksi niin että suu tuntuma on vahva eikä mikään lötkö.
      Ihmettelen näitä tsrtsrpihvuen syöjiä, sitten kun he saavat joskus syötäväkseen ylikypsää kylkeä niin kuuluu että "voi että on hyvää...ihan taivaallisen hyvää"!

      • Anonyymi

        Kerran olen erehtynyt tilaamaan tartarpihvin, enkä erehdy toiste (onneksi en maksanut itse). Minusta pihvissä pitää maistua paistettu liha eikä vain pippuri ja suola mauttoman raa'an lihan seassa.


      • Anonyymi

        Ei tartarpihvin ystävän tarvitse ollenkaan väheksyä ylikypsänkään lihan makua. Molempi patempi.


    • Anonyymi

      Aloittajana sanon että homojenhommaa syödä pikkusormi pystyssä ja kehua raakoja pihvejä!
      Tosimies syö pihvit/lihat ykikypsänä.

      • Anonyymi

        Ylikypsä on juuri oikea ja mausteet piilottaa ruoan maun.


    • Anonyymi

      Hyvä tietää olen aina etsinyt tuollaisia tuotteita en kegän pohjia

      • Anonyymi

        Siinäpä taas osui yhteen pikkusormi pystyssä puoliraakaa pihviä mussuttavaan kaappihomoon🤣 päälle lipittää varmaan punaviiniä🤣🤣

        Äijät vetää kunnolla kärvennettyä pihviä ja plle kalastaa bissee ja palanpainikkeeksi kossua tai viskiä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös raa’at vihannekset, salaatit ja idut voivat olla EHECin lähde sekä pastöroimattomat maitotuotteet.

        Jotkut onnelliset hölmöt tekee tartar-pihvit valmiista jauhelihasta.
        Oikein tehtynä kokolihasta täytyy veitsellä pinta pois ja sisemmästä lihasta hakataan tartarpihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut onnelliset hölmöt tekee tartar-pihvit valmiista jauhelihasta.
        Oikein tehtynä kokolihasta täytyy veitsellä pinta pois ja sisemmästä lihasta hakataan tartarpihvi.

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.

        No veitsellä hienontaminen on hakkaamista, en tarkoittanut lihanuijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tartar-pihviviä ei hakata vaan hienonetaan ja tietenkään ei käytetä lihamyllyä vaan veitsellä hienoksi hakkelukseksi tai jos hifistellään haarukalla raaputetaan hienoksi,,,
        Aito lihansyöjä kyllä tietää milloin liha syödään täysin kypsänä ja milloin herkutellaan raaemmalla lihalla.

        Aito homomainen lihansyöjä herkuttelee raa'alla lihalla. Aito lihansyöjä-äijä grillaa lihat ja makkarat niin että pinnassa on herkullista karsinogeeniä.
        Aidon lihansyöjä-äijän painajainen on näiden neitimäisten miesten järjestämät illalliset joissa tarjotaan liharuokia joissa raa'aksi jätettyä lihaa. Pitää olla Volvon takakontissa oma grilli missä voi käydä pihvit käristämässä että pääsee herkuttelemaan.
        Herkullista on liha myös silloin kun luut voi karistella ravistamalla irti ettei tarvitse lihoja kärsiä luista irti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aito homomainen lihansyöjä herkuttelee raa'alla lihalla. Aito lihansyöjä-äijä grillaa lihat ja makkarat niin että pinnassa on herkullista karsinogeeniä.
        Aidon lihansyöjä-äijän painajainen on näiden neitimäisten miesten järjestämät illalliset joissa tarjotaan liharuokia joissa raa'aksi jätettyä lihaa. Pitää olla Volvon takakontissa oma grilli missä voi käydä pihvit käristämässä että pääsee herkuttelemaan.
        Herkullista on liha myös silloin kun luut voi karistella ravistamalla irti ettei tarvitse lihoja kärsiä luista irti.

        Aidon lihansyöjä-äijän herkku on verinen pihvi, neitimäiset kypsentää läpikypsäksi kaiken lihan!
        Neitimäiset miehet ei haluu maistaa "veren" makua lihassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aidon lihansyöjä-äijän herkku on verinen pihvi, neitimäiset kypsentää läpikypsäksi kaiken lihan!
        Neitimäiset miehet ei haluu maistaa "veren" makua lihassaan.

        Siinäpä yksi neitimirs yrittää puolustautua🤣kyllä se on neitimiesten hifistelyä tuo pihvin paistaminen niin että kypsyys on juuri priima.
        Tosimies lätkäisee pihvin grilliin ja käy sen kääntämässä silloin kun ehtii ja on juonut pari bissee ja käynyt kusella vaunun nurkalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös raa’at vihannekset, salaatit ja idut voivat olla EHECin lähde sekä pastöroimattomat maitotuotteet.

        Esimerkiksi idut nostelen ruoka-annoksesta AINA lautasen reunalle juuri tuon bakteerivaaran vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi idut nostelen ruoka-annoksesta AINA lautasen reunalle juuri tuon bakteerivaaran vuoksi.

        Minä en edes ota lautaselle mitään heiniä.


    • Anonyymi

      Ai ai, tulipa mieleen tosi herkku medium maksaleike, neitimihet jättää syömäti kun vererenväristä nestettä tirskuu ja on sisältä punertavaa.

      • Anonyymi

        Maksaa ei saa paistaa täysin kypsäksi, siitä tulee todellakin kengänpohjaa.


      • Anonyymi

        Lisukkeeksi vielä vihannesta, eli haudutettua sipulia, niin se on siinä. Herkullista.


    • Anonyymi

      Onpas nyt sitten neuvojia kun joku on saanut paskaa.

      • Anonyymi

        Kananmunia ei saa keittää kovaksi.


    • Anonyymi

      Saarioisten pizzat ovat oikein paistetut

    • Anonyymi

      Kanaa ei tarvitse paistaa, riittää kun valelee kuumalla rasvalla ja eikun syömään, herkullista.

      • Anonyymi

        Illalla sitten sairaalaan salmonellaa parantelemaan.

        Kanan ja porsaan liha on AINA kypsennettävä kokonaan ettei sairastu ruuasta.


    • Anonyymi

      No jos haluaa ylikypsän pihvin niin ehkä siitä voi mainita tilatessa.

      • Anonyymi

        Kyse ei ole ylikypsästä pihveistä vaan siitä että hampurilaispihvi tulee oikeaoppisesti paistaa läpi kypsäksi! Siitä ei tarvitse erikseen ammattitaitoiselle kokille mainita..kyllä ammattikokin se pitää tietää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 20e Riskitön veto 20e talletuksella VB:lle

      Pssst! Vinkki viis rotvallinreunalla eläjille. VB tarjoaa 20 euron riskittömän vedon ensitallettajille vedonlyöntiin.
      6
      2463
    2. Pilasit mun

      Elämän. Sitäkö halusit?
      Ikävä
      116
      1648
    3. Viiimeinen viesti

      Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill
      Suhteet
      36
      1386
    4. Analyysiä: Kiuru-keissi oli ja meni - demarit hävisi tässäkin

      Tapauksen tultua julki alkoi demarit ja muu vasemmisto selittään, että tämä oli poliittista väkivaltaa, siis ennen kuin
      Maailman menoa
      160
      1223
    5. Mikä olisi sinun ja kaivattusi

      Tarinan kertovan elokuvan nimi?
      Ikävä
      129
      1165
    6. Lasse Peltonen on kunnanjohtaja

      18/21 ääntä 1 Stoor ja 2 Vauhkonen
      Sysmä
      52
      1125
    7. Suomessa on valittava 2 lucia neitoa...

      Maahanmuuttajille oma lucia neito ja Suomalaisille oma SUOMALAINEN Lucia neito....sama juttu on tehtävä miss Suomi kisoi
      Maailman menoa
      105
      1064
    8. Syntymäpäivä

      Milloin on kaipaamasi henkilön syntymäpäivä!? Hänellä miehellä on tammikuussa.
      Ikävä
      57
      1061
    9. Olet tärkeä

      mutta tunnen jotain enemmän ja syvempää. Jos voisinkin kertoa sinulle... Olen lähinnä epätoivoinen ja surullinen.
      Ikävä
      46
      939
    10. Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.

      Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.
      Kittilä
      109
      904
    Aihe