Naiselle puhumaan meneminen

Anonyymi

Hei

Saako naiselle mennä juttelemaan esimerkiksi kaupassa ihan vain rennossa jutustelu mielessä ihan vain kokeillakseen jäitä vai pitääkö olla deittisovellus?

13

216

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jätä henkilökunta rauhaan. Jos olet asikas ja kinostaa toinen asiakas hyllyjen välissä.Voit siellä mennä saman hyllyjen luona katsele hyllyä ja kysyä esim.Anteeksi onko tämä tuote hyvä? Mulkaisu häneltä ilmoittaa olet ahdistelija tai heti sitä poistuminen saman tien.Miksi et menen kahvila tai kirjasto tai kirpputori.Vuosia jo on miehillä uimahallit olleet iskupaikkoja esim, jos asut Helsinki ? On miehillä uimahalli Itäkeskuksessa.Halvempaa kuin yritää paari iskeä.

    • Anonyymi

      Henkilökunta kannattaa jättää rauhaan mutta asiakkaille kaupassa ja muuallakin voi todellakin alkaa juttelemaan.
      Mikä siinä on, että suomalaiset miehet eivät uskalla puhua naisille?
      Ei se ole ahdistelua, jos juttelee kohteliaasti.

    • Anonyymi

      Riippuu mitä juttelee ja millainen ääni.

    • Anonyymi

      Kysyn kun itselle jymähtänyt ajattelutapa ettei naisille saa jutella elleivät nämä itse tule nimenomaan pyytämään seuraa ja heitä pitää muuten välttää ettei saa syytettä vakoilusta. Olen saanut tarpeekseni odottelusta jos voisi ihan vaan jutella tavallisia tai kuulumisia

    • Anonyymi

      Minulle saa tulla juttelemaan, mutta vain suunnilleen samanikäset kuin itse olen, eli vanhempaa ikäluokkaa. Muutama vuosi sitten, kun seisoin punaisissa valoissa, joku joka seisoi vieressä sanoi minulle hei. Katsoin häntä ja ihmettelin miksi minua paljon nuorempi ihmisen sanoi niin. Vastasin hänelle hei ja käännyin katsomaan muualle. Ei kiinnosta tutustua oman lapseni ikäisiin.

    • Anonyymi

      Saa mennä jos on pää kunnossa

    • Anonyymi

      Saa todellakin ! Eihän se voi olla väärin,minusta ois mukavaa😁😊näin naisena,eihän se voi olla vielä ahdistelua Halooo!!!

      • Anonyymi

        Joidenkin kohdalla se voi tuntua ahdistelulta, niiden paljon nuorempien. Oman lapsen ikäiset pysykööt kaukana.


    • Anonyymi

      Kävimpä nyt sitten tuossa lähirjastossa ja siellä oli mukavan oloinen nainen joka sitten vilkaisi takaisin niin menin jutustelemaan. Kysyin että löytyykö mitään ja siinä sitten hetki juteltiin ja hymyiltiin. Tuli tosi pikkupoikamainen ilo ja lähinkin sitten siitä piakoin sanomatta mitään kun oli niin absurdi olo.

    • Saa. Aina kun naisella ei ole ns. akuutti tilanne päällä.

      Jos henkilökuntaa haluat jututtaa, niin suosittelen aloittamaan tutussa kaupassa vakkarihenkilökunnalle huulta heittämällä ohi kulkiessasi. Jos naamasi jää mieleen ja saat moikat tai huulen heittoa takaisin, on sopivaa jutustella muutakin. Mutta lyhyesti, kun niillä on se duunikin siinä hoidettavana...

    • Anonyymi

      Jätä kaikkien paikojen henkilökunta rauhaan missä liikut.Voit toki likeissä yrtää luoda keskustelu muiden asiakkaiden kanssa,Mutta huomioi heti jos toista ei kiinosta. Monet on keksineet halvan hyvän iskupaikan Uima halit metsästää naisia.Kahvilta,Ulko kirpputorit vilisee ihmisiä nyt kun kevät.Joten katsele ympärillesi. Mutta älä kävely/ pyörätiet tai Metsässä kuntokävelyä harrastavien naisten eri ikäisten seuraamista ala.Niin naisen kipeä et voi olla. Meinaan monen naisen painajainen ikää katsomatta. Fillarilla likkuu eläkellä,mies vatsakas,risuparta. Muka tiiraa lintuja.Lyötäytyy väkisin seraan ,alkaa talutaa pyöräänsä siinä ja milään ei tajua ei kiinosta. Käytänössä seuraa jos huomaa nainen liikuu yksin Itä-Helsinki. Mutta vaikka liikkuu yksin ei ole Vapaata riistaa.Ei Yksinäinen.Ukko Otta huikaa esim. Vesi pullosta.. Jossa on viina plandamaaton ja sitä törkeämpi suustaan mitä enemmän humaltunut.Vesi pulo vesi ei haise,mutta kyllä viina.En ole ainoa ,Meitä on jo eri ikäistä jotka jouduttu vaihtaa aikatauluja ja reittejä ukon takia.

      • Anonyymi

        Kaupassa käynti on jokaiselle perusoikeus! Kauppaan ei pidä tulla seurailemaan eri näköiseksi muuntuneena ja näyttelemällänäitä heijaste kuvia! Ei haittaa jos jotakin kysyy, kun asialliseti juttelee!


    • Anonyymi

      Tottakai saa jutella. Mutta vaatii hyviä tuntosarvia havaita se miten sut otetaan ikäänkuin vastaan. Väkisin juttua keksivä mies/nainen on ehkä ärsyttävin ja säälittävin ikinä. Yleensä katse kertoo paljon, haluaako katsoa sinua vai pyrkiikö piiloutumaan just kaupassa esimerkiksi ostoksiinsa. Äänensävy samoin.

      Ja vaikka kiinnostus olisikin molemminpuolista ole kohtelias, less is more. Älä muodostu esteeksi toisen ehkä jo ennestään kiireiseen iltaan/kauppareisuun. Kiinnostus kyllä herää jos on herätäkseen.

      Viimeiseksi jätä jotain positiivista muisteltavaa. Oli kiva nähdä, näytät hyvältä, voisinko joskus soittaa sinulle terassikelit tulossa jne muuta tilanteeseen sopivaa. Älä kadota tyyppiä ja kysy se numero tms. kontakti heti. Äläkä pety jos tyyppi sanoo olevansa varattu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe