hurjalta kuulostaa hoitajien pakkolaki

Anonyymi

luvin tosta laista jos se toteutuu niin tuohan on aivan orjuuttamista tauot pois , lomat sit jos oot eronnu ehei sekäy takas töihin vaan ihmekun eijo palkkoja poisteta enkä oo ees hoitaja ja ihan helv hirveen kuulosta aattelee vaik omalle kohalle meinaat vaihtaa töitä eise kuule käy takas vaan kaiken kukkuraks ehkä saat tai et lomia johto porras voi ne kyl sun puolesta pitää

12

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sen verran hurjalta kuulostaa kaikki hoitajien työhön liittyvät säännöt ja kiellot, että poistatin ammattioikeuteni Valviran rekisteristä. Ei edes tuntuva palkankorotus olisi auttanut asiaa.
   Enpä muista, koska viimeksi oloni olisi ollut näin helpottunut.

  • Anonyymi

   Lääkärit eivät lakkoile koska heillä on hyvä palkka.
   Ratkaisu tehohoitajien pulaan on siis selvä. Kohdistetaan tehohoito täysin lääkärien vastuulle pyllyn puhdistusta myöten.

  • Anonyymi

   Lääkäreillä on hyvä palkka, koska koulutus on pitkä ja vaativa ja vastuu suuri.
   Ai niin, ja siksi, koska lääkärit lakkoilivat, osa heistä viimeksi tämän vuoden keväänä.

  • Anonyymi

   Siihen loppui ajatukset opiskelusta sairaanhoitajaksi. Just ehdin aloittaa mut lopetin lyhyeen. Monta kaveria tehnyt saman. Kuka noin idioottimaiseen systeemiin haluaa. Pakkotyötä. Ei vittu koskaan. Menkööt Kassaneiti Bilettäja pesemään perseitä itse. Ja vittu samalla pikku palkalla kuin muutkin. Ei ois ongelmaa kun maksettais käypä palkka vastuunalaisesta työstä. Ei saatana. Kohta ei saa edes vaatia palkkaa tuosta työstä. Suksikoot kuuseen. Mua eikä kavereita pakoteta tuolla tavalla. Sakotkaan ei haittais. Maksaa vittu valtiolle enemmän käydä istumassa ne sakot ja ei töitä sen eteen takuulla tehdä. Idiootit tehkööt itse

   • Anonyymi

    Et sitten ottanut selvää työnkuvasta, palkasta tai työhön liittyvistä säännöksistä ennen opintojen aloittamista?


  • Anonyymi

   Mitä maksaa kouluttautuminen sairaanhoitajaksi Suomessa? Ei mitään, veronmaksajat maksavat heidän koulutuksensa. Ovatko he siis menettäneet mitään? Eivät ole, he ovat tienneet koulutuksen jälkeisen palkkatason ja hyväksyneet sen.

   Jos sairaanhoitajan tutkinto on saatu verovaroin, kyllä niitä veronmaksajia pitäisi myös tarpeen tullen auttaa!

  • Anonyymi

   Hoitajien lakko tai irtisanoutuminen vaikuttaa oudolta. Mutta, kun ihmisten henki on vaarassa, voiko esimerkiksi Poliisi tai Puolustusvoimat mennä lakkoon???? Ja vaatia lisää palkkaa????

  • Anonyymi

   "Mitä maksaa kouluttautuminen sairaanhoitajaksi Suomessa? Ei mitään, veronmaksajat maksavat heidän koulutuksensa. Ovatko he siis menettäneet mitään? Eivät ole, he ovat tienneet koulutuksen jälkeisen palkkatason ja hyväksyneet sen."

   Jokaisella on oikeus myös säällisiin työolosuhteisiin, joita hoitajille ei siis ole suotu. Jokaisella on itsemääräämisoikeus, joka sekin on hoitajilta viety.

   Olemme kuunnelleet turhia lupauksia jo vuosikausia ja tilanne vain pahenee.
   Toki on aina sekin vaihtoehto, että ei vain kouluttauduta enää ilmaiseksi. Siihen suuntaan ollaankin nyt menossa, kiitos päättäjien.
   Käypä seuraamassa vaikka viikko hoitajan työtä, niin saat jonkinlaisen kuvan siitä, miksi hoitajilla on vaatimuksia. Tule sitten uudelleen huutelemaan, kun tiedät, mistä puhut.

  • Anonyymi

   pakkolaki!? miten voi niin naurettavalle tuntua.suomessahan on pakkolaki,esim.tyättämille,joko menet palkattomiin töihin tai saat työmarkkinatuen.jos et saat 2-400 ,tai et sitten sitäkään!!-----------vielä naurettavammalle lakko,lisää liksaa,miten ois tonnin palkalla siivoojan työt----parhaimpina päivinä 10 h päivä ;) sitten voi sanoa jo mikä on työtä-------

  • Anonyymi

   Hoitaja saa 3300e keskipalkka, todella typerää sanoo orjatyöksi. Takuulla saavat ylitöistä tuntuvat korvaukset jne. Menisivät Afrikkaa töihin, niin tietäsivät mitä orjatyö on. Takuulla pysys turpa kiinni loppu iän orja työstä.

   • Anonyymi

    Jälleen besserwisser paikalla.

    Meillä on ylityökielto. Silti ylitöitä täytyy tehdä lähes päivittäin, koska työvuoron tunnit eivät riitä työmäärän hoitamiseen. Euron euroa ei minulle ylitöistä korvata.

    Jatkuvan vajaamiehityksen vuoksi teen 1,5 ihmisen työt, siitäkään en senttiä kiitokseksi saa.

    Palkkani on n. 2600 €/kk. Se nousee toki yli 3000 euron, jos ja kun teen henkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti kuluttavaa kolmivuorotyötä. Ja sitähän teen, halusin tai en, koska minun on hoitajana pakko. Työn raskauteen ja vastuullisuuteen verrattuna sekin on liian vähän.

    Minä en koskaan alentuisi sille tasolle, että toivottaisin ihmisen Afrikkaan orjatyöhön. Toivotan sinut kuitenkin tekemään vaikka vapaaehtoisena viikon verran hoitajan työtä, hoitajan työolosuhteissa. Sen jälkeen katso peiliin ja mieti tovi, minkä takia ala ei enää kiinnosta. Minkä takia teillä ei piakkoin ole enää hoitajia.

    Jatketaan keskustelua, kunhan olet noussut tuosta tietämättömyyden kuopastasi.


  • Anonyymi

   suojakännillä sìitäkin selviää 😀

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   88
   3155
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2029
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1193
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   422
   1103
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   40
   1014
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   760
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   728
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   682
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   662
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   634
  Aihe