hurjalta kuulostaa hoitajien pakkolaki

Anonyymi

luvin tosta laista jos se toteutuu niin tuohan on aivan orjuuttamista tauot pois , lomat sit jos oot eronnu ehei sekäy takas töihin vaan ihmekun eijo palkkoja poisteta enkä oo ees hoitaja ja ihan helv hirveen kuulosta aattelee vaik omalle kohalle meinaat vaihtaa töitä eise kuule käy takas vaan kaiken kukkuraks ehkä saat tai et lomia johto porras voi ne kyl sun puolesta pitää

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sen verran hurjalta kuulostaa kaikki hoitajien työhön liittyvät säännöt ja kiellot, että poistatin ammattioikeuteni Valviran rekisteristä. Ei edes tuntuva palkankorotus olisi auttanut asiaa.
      Enpä muista, koska viimeksi oloni olisi ollut näin helpottunut.

    • Anonyymi

      Lääkärit eivät lakkoile koska heillä on hyvä palkka.
      Ratkaisu tehohoitajien pulaan on siis selvä. Kohdistetaan tehohoito täysin lääkärien vastuulle pyllyn puhdistusta myöten.

    • Anonyymi

      Lääkäreillä on hyvä palkka, koska koulutus on pitkä ja vaativa ja vastuu suuri.
      Ai niin, ja siksi, koska lääkärit lakkoilivat, osa heistä viimeksi tämän vuoden keväänä.

    • Anonyymi

      Siihen loppui ajatukset opiskelusta sairaanhoitajaksi. Just ehdin aloittaa mut lopetin lyhyeen. Monta kaveria tehnyt saman. Kuka noin idioottimaiseen systeemiin haluaa. Pakkotyötä. Ei vittu koskaan. Menkööt Kassaneiti Bilettäja pesemään perseitä itse. Ja vittu samalla pikku palkalla kuin muutkin. Ei ois ongelmaa kun maksettais käypä palkka vastuunalaisesta työstä. Ei saatana. Kohta ei saa edes vaatia palkkaa tuosta työstä. Suksikoot kuuseen. Mua eikä kavereita pakoteta tuolla tavalla. Sakotkaan ei haittais. Maksaa vittu valtiolle enemmän käydä istumassa ne sakot ja ei töitä sen eteen takuulla tehdä. Idiootit tehkööt itse

      • Anonyymi

        Et sitten ottanut selvää työnkuvasta, palkasta tai työhön liittyvistä säännöksistä ennen opintojen aloittamista?


    • Anonyymi

      Mitä maksaa kouluttautuminen sairaanhoitajaksi Suomessa? Ei mitään, veronmaksajat maksavat heidän koulutuksensa. Ovatko he siis menettäneet mitään? Eivät ole, he ovat tienneet koulutuksen jälkeisen palkkatason ja hyväksyneet sen.

      Jos sairaanhoitajan tutkinto on saatu verovaroin, kyllä niitä veronmaksajia pitäisi myös tarpeen tullen auttaa!

    • Anonyymi

      Hoitajien lakko tai irtisanoutuminen vaikuttaa oudolta. Mutta, kun ihmisten henki on vaarassa, voiko esimerkiksi Poliisi tai Puolustusvoimat mennä lakkoon???? Ja vaatia lisää palkkaa????

    • Anonyymi

      "Mitä maksaa kouluttautuminen sairaanhoitajaksi Suomessa? Ei mitään, veronmaksajat maksavat heidän koulutuksensa. Ovatko he siis menettäneet mitään? Eivät ole, he ovat tienneet koulutuksen jälkeisen palkkatason ja hyväksyneet sen."

      Jokaisella on oikeus myös säällisiin työolosuhteisiin, joita hoitajille ei siis ole suotu. Jokaisella on itsemääräämisoikeus, joka sekin on hoitajilta viety.

      Olemme kuunnelleet turhia lupauksia jo vuosikausia ja tilanne vain pahenee.
      Toki on aina sekin vaihtoehto, että ei vain kouluttauduta enää ilmaiseksi. Siihen suuntaan ollaankin nyt menossa, kiitos päättäjien.
      Käypä seuraamassa vaikka viikko hoitajan työtä, niin saat jonkinlaisen kuvan siitä, miksi hoitajilla on vaatimuksia. Tule sitten uudelleen huutelemaan, kun tiedät, mistä puhut.

    • Anonyymi

      pakkolaki!? miten voi niin naurettavalle tuntua.suomessahan on pakkolaki,esim.tyättämille,joko menet palkattomiin töihin tai saat työmarkkinatuen.jos et saat 2-400 ,tai et sitten sitäkään!!-----------vielä naurettavammalle lakko,lisää liksaa,miten ois tonnin palkalla siivoojan työt----parhaimpina päivinä 10 h päivä ;) sitten voi sanoa jo mikä on työtä-------

    • Anonyymi

      Hoitaja saa 3300e keskipalkka, todella typerää sanoo orjatyöksi. Takuulla saavat ylitöistä tuntuvat korvaukset jne. Menisivät Afrikkaa töihin, niin tietäsivät mitä orjatyö on. Takuulla pysys turpa kiinni loppu iän orja työstä.

      • Anonyymi

        Jälleen besserwisser paikalla.

        Meillä on ylityökielto. Silti ylitöitä täytyy tehdä lähes päivittäin, koska työvuoron tunnit eivät riitä työmäärän hoitamiseen. Euron euroa ei minulle ylitöistä korvata.

        Jatkuvan vajaamiehityksen vuoksi teen 1,5 ihmisen työt, siitäkään en senttiä kiitokseksi saa.

        Palkkani on n. 2600 €/kk. Se nousee toki yli 3000 euron, jos ja kun teen henkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti kuluttavaa kolmivuorotyötä. Ja sitähän teen, halusin tai en, koska minun on hoitajana pakko. Työn raskauteen ja vastuullisuuteen verrattuna sekin on liian vähän.

        Minä en koskaan alentuisi sille tasolle, että toivottaisin ihmisen Afrikkaan orjatyöhön. Toivotan sinut kuitenkin tekemään vaikka vapaaehtoisena viikon verran hoitajan työtä, hoitajan työolosuhteissa. Sen jälkeen katso peiliin ja mieti tovi, minkä takia ala ei enää kiinnosta. Minkä takia teillä ei piakkoin ole enää hoitajia.

        Jatketaan keskustelua, kunhan olet noussut tuosta tietämättömyyden kuopastasi.


    • Anonyymi

      suojakännillä sìitäkin selviää 😀

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe