Pakun perushuolto hankalempaa kuin HA:ssa ?

Anonyymi-ap

Tulipa mieleen noista joidenkin automallien pelkkien etuvalopolttimoiden vaihdon suurestakin työläydestä, eli saa tehdä melkoisen työläitäkin "purkuhommia" jotta saa pelkän polttimon vaihdettua.

Mutta mites pakuissa vastaava ja perushuollot, öljyn ja suodattimien vaihdot, laturin hinha, vesipumppu, jakohihnan vaihto jne. sillä siellähän on huomattavasti ahtaampaa kuin henkilöautoissa ... myös moottoritilan korkeus aiheuttaa lisää ulottuvuushaasteita.

Tuleeko pakun huollattamisessa laskuun jokin pieni lisäkerroin edellä olevan vuoksi.

7

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paska pakut ja kahdeksan kankaiset kumit, kaupan päälle!🤯🤯

    • Anonyymi

      Isommissa pakuissa huolto varmaan vähän helpompaa, pienissä pakuissa kone on ahtaammassa tilassa. Yleensä pakuissa ollu polttimon vaihdolle hyvin tilaa mutta puhun isommista pakuista.

      Jos vaan voi niin kannattaa kyllä selvittää henkilöautoa ostaessakin sellainen asia juuri että kuinka vaikeaksi se ajovalopolttimon vaihto on kyseisessä autossa.

      • Anonyymi

        Ajattelin Caddyn ja Transportterin kokolouokkaa, sekä PSA-Stellantiksen vastaavia. Lineekö myös merkkikohtaisia eroja toteutuksissa.

        Jos vaikka pelkän laturin hihnan vaihdolle tulisi purkaa "puoli keulaa", niin sille tulisi lisäkustannuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelin Caddyn ja Transportterin kokolouokkaa, sekä PSA-Stellantiksen vastaavia. Lineekö myös merkkikohtaisia eroja toteutuksissa.

        Jos vaikka pelkän laturin hihnan vaihdolle tulisi purkaa "puoli keulaa", niin sille tulisi lisäkustannuksia.

        Ainakin laturin vaihto Transportterissa vaihto vaatii syylarin ja etupuskurin poiston... menee aikaa ja tupakkaa. Ja rahaa jollei pysty itse tekemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin laturin vaihto Transportterissa vaihto vaatii syylarin ja etupuskurin poiston... menee aikaa ja tupakkaa. Ja rahaa jollei pysty itse tekemään.

        Ikävempi ergonomia, kovin on ahdasta siis. Koskeeko kaikkia Transporttereita koneesta riippumatta (ajattelen vuosimalliltaan EURO 6 -luokkaisia) , kaikissa sama perusrakenne?


    • Anonyymi

      No ei nyky henkilöautoissa tehdä mitään remonttia että ei joudu purkaan puolet koneesta pois ja sen jälkeen nollaan kaiken maailman ajotietokoneita ja se ei onnistu kuin korjaamolla. Kun vanhempi paku menee jakoremmin vaihtokin tunnissa ja jos vesipumppu lisäksi niin 2 tunnissa eikä sitä syylaria tarvitse ainakana hiacessa poistaa.

      • Anonyymi

        "No ei nyky henkilöautoissa tehdä mitään remonttia että ei joudu purkaan puolet koneesta pois ja sen jälkeen nollaan kaiken maailman ajotietokoneita ja se ei onnistu kuin korjaamolla."

        Kohtuus kaikessa ja mieluummin ilman hyperbolaa. Nimenomaan monissa nykyautoissa pelkkä ajovalon polttimon vaihto vaatii melko paljon purkamista, vanhemmissa autoissa ei moisia rakenteita tule vastaan.

        "Kun vanhempi paku menee jakoremmin vaihtokin tunnissa ja jos vesipumppu lisäksi niin 2 tunnissa eikä sitä syylaria tarvitse ainakana hiacessa poistaa."

        Täysin nolla-arvon kommentti, sillä paku-automallit eri konetyyppeineen ja vuosimalleineen ovat yksilöitä huollettavuuden ja korjaamisen suhteen. Joissakin saattaa päästä vähemmällä purkamisella ja väännöllä ja sitten toisissa voi olla duunia paljonkin enempi vastaavan homman tekemiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe