Uskoiko joku tosiaan, että Venäjä aikoo hävitä IMPPERIALISTIN masinoiman sodan omilla rajoillaan

Anonyymi

10

119

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ainakin Sanna Marin yhtyy USA puolustusministerin Llyod Austinin huutoon ; NATO tavoite on tuhota Venäjän valtiona , ei vähempää.
   Joten kuolemaa on odotettavissa lisää tulevana talvena , Sanna Marinin pyynnöstä.
   Mutta saako Suomi turvaa NATO mailta , Saksa jo ulosmittasi Uniperin Suomalaisilta ilman korvausta , koska Caruna ulosmitataan Suomeen NATO Saksan tuella?

  • Anonyymi

   Venäjän toimet ovat tähän mennessä edenneet seuraavalla logiikalla:
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17323945/hyvat-kansalaiset-nyt-nayttaa-pahasti-silta-etta-venaja-pyyhkii-persettaan-lannen----

   Se että Minskin sopimukset on heitetty roskiin voi olla lännen suunnitelmallista toimintaa. Näin näet saatiin USAn toivoma kaaos aikaan ja natokin laajenemaan. Viimekädessä sehän on ollut USAn tavoitteena.
   Varmasti usalle kelpasi myös se, että venäjänkauppa länteen katkeaa kokonaisuudessaan. Ei tarvitse olla "ekonomisti" tämän tajutessaan .

   Mutta se juttu:
   A) Näin saatiin hinnat mukavaan nousuun. Siis kaikkein tärkein juttu, hinnat ylös.
   B) Vähintään yhtä tärkeää on saada KOROT ylös. No, "inflaatiohan" siihen auttaa.
   C) Ja korot nousevat. Tällä on oma tarkoituksensa, osaatko sinä vuorostasi sen kertoa

   t. haans

  • Anonyymi

   Pahaa pelkään että tilanne eskaloituu täysimittaiseksi sodaksi. Venäjä vääntää turboruuvin täysille ja jos se ei auta niin sitten alkaa uraani halkeamaan. Venäjä ei halua tätä nöyryytystä.

   Uskokaa pois mutta Venäjä mielummin vaikka höyrystää koko Ukrainan ennenkuin antaa lännelle sitä iloa että voivat hihkua voitolla. Se ei vaan mene niin. Kyseessä olisi niin paha kasvojenmenetys että se pirstoisi Venäjän ja vaivuttaisi lopullisesti pois suurvaltapolitiikasta.

   • Anonyymi

    Aika äärimmilleen viety ajatuksenjuoksu mutta kyllähän suomen oikeistolaiselle valtamediallekin on täysin selvää, että 200 000 lla miehellä ja tn. vanhasta päästä olevalla kalustolla ei impperialistin aseistamaa armeijaa voiteta.

    Peliin siis tulee lisää miehistöä mutta luultavasti nyt myös uudempaa tekniikkaa.
    Katsotaan.

    Nyt kannattaa muistaa sellainen pieni "nyanssi", että impperialisti on luvannut pistää armeijansa likoon, jos Kiina aikoo vallata Taiwanin. Rohkea lupaus, jos on niin, että Kiina on päävihollinen ja Venäjä toisarvoinen.

    Ja edelleen MUISTAKAA: Nämä sotaisat puheet ovat suunnitelmallisia. Tosiasiassa lännen taloussysteemi on jo romahtanut mistä osoituksena "keskuspankkirahoitus". Se ei ole kuulunut kapitalistien leikkiin alunperin mutta se on "keksitty" hätäavuksi. Sodat tässä kaaoksessa on tarkoitettu pelastamaan kapitalistien kasvoja. Kusettivathan juuri teitä, sopuleita, raskaasti "työvoimapulilla", väitteillä joille ei taloudellisessa mielessä (konkurssit päällä) ole mitään perusteita !!!!

    t. haans.sea


   • Putin ei halua nöyryytystä, mutta entä Venäjän kansa? Haluaako Venäjän kansa totaalisen sodan? Haluaako Venäjän kansa ottaa ydinsodan riskin jotta Putin & kaverit selviäisivät aloittamastaan sodasta ilman nöyryytystä?


  • Anonyymi

   Putler haluaa tuhota koko Ukrainan. Hän on jo julistanut, että Ukraina ei ole itsenäinen vaan Ukrainan tulisi hänen mielestä olla osaa Venäjän imperiumia. Vapaa länsi ei voi eikä tahdo olla missään tekemisissä tuonlaisen Venäjän kanssa. Putler on tietenkin harmissaan kun länsi ei ole tukemassa hänen sotaansa, siksi hän vetää propagandaansa kun länsi tukee materiaalisesti auttamalla heikompaa laillisesti itsenäistä Ukrainaa. Ukraina puolustaa nyt omaa itsenäisyyttä. Länsi ei missään nimessä ole tuhoamassa Venäjää, Putin tuhoaa sen koska länsimaat eivät jaa tukea Venäjälle kaupankäynnillä eikä millään muullakaan toimialoilla. Putinin Venäjä joutuu nyt tulemaan toimeen ilman lännen tukea. Tietenkin se suututtaa Putinia kun länsimaat ovat kääntäneet selkänsä. Sehän ei ole lännen vika, ettei länsi hyväksy valloitusotaa Euroopaan.

  • Anonyymi

   Otsikon kysymykseen vastaan:

   En usko että Venäjä haluaa hävitä omilla rajoillaan.

   Siihen että haluaako se hävitä Ukrainan maaperällä aloittamansa hyökkäyssodan, ei Venäjän mielipidettä kysytä. Se laitetaan häviämään ja se homma etenee.

   • Anonyymi

    Venäjän on todellakin hävittävä tuo aloittamansa Ukrainan sota. Lännen aseapua Ukrainanlle on kiihdytettävä entisestään ja annettava kaikki mahdollinen apu, mitä Ukraina tarvitsee. Lännen vastauksen Venäjälle on oltava yhtä raju kuin aikoinaan Hitlerille.


   • Anonyymi

    >>Ukrainan maaperällä aloittamansa hyökkäyssodan, ei Venäjän mielipidettä kysytä.
    >> Se laitetaan häviämään ja se homma etenee.

    Tämä tarkoittaisi luonnollisesti sitä, että Impperialisti toisi joukkojaan ja aseitaan venäjän rajanaapuriin mutta siitä juuri homma kiikastaa. Uskon, että toiveesi ei toteudu.
    Mutta voithan mennä koittamaan, ukrainalaisin voimin homma on jo varma. Ei onnistu impperialistin juoni.
    t. haans.sea


  • Anonyymi

   Kyllä nimenomaan! Imperialistinen naZi-Venäjä häviää sodan omalla rajallaan Ukrainaa vastaan. On jo käytännössä hävinnyt. Ei maailma rakastunut Hitlerin natsismiin eikä se rakastu Putlerin Z-versioon tästä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2416
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1595
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1490
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1308
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   198
   1046
  6. 67
   980
  7. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   973
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   341
   939
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   903
  10. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   207
   852
  Aihe