Omikronpiikit

Anonyymi-ap

Pitikö se ottaa ensin neljä piikkiä sitä vanhentuvaa pfizeriä alle, ennenkuin voi saada tämän uuden omikronpiikin?
En ole vielä osallistunut tähän kokeiluun ja ei pysy kärryillä noista asiantuntijoiden tiedotuksista, kun ne muuttuvat koko ajan.
Ikää 65 ja en ole vielä(kään) sairastunut koronaan.

4

63

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sekaisin olen minäkin näistä piikeistä ja suosituksista. Muuttuvat kaiken aikaa. Lenssupiikkiä kannattaa nyt myös vältää. Kovasto tuolla rapakon takana kerrotaan sen olevan myös jonkinsortin mRNA-tekninen shotti. Hyvä kun olet pitänyt järjen päässäsi!

    • Anonyymi

      Piikkejä ilmeisesti otettava niin kauan kuin henkipihisee.

      Koronaan ei sairastu kukaan otti tai ei piikin mutta piikkien sivuvaikutukset on moninaiset aina kuolemasta monen kirjoisiin haittoihin mm. verihyytymiin, sydänlihastulehduksiin ym.ym. lukemattomiin oireisiin.

      Valtamediassa näistä ei juurikaan puhuta vaikka monet asiantuntijat ovat varoittaneet koronarokotteiden vaaroista ja tilastotkin osoittavat selvästi, että kyse ei ole mistään normaalista asiasta minkään mittapuun mukaan.

      Jokaisen on itse selvitettävä asia itselleen koska auktoriteetteihin uskominen ei tässä tilanteessa ole hyväksi. Herätyskellojen pitäisi soida jo sen perusteella miten asiaa on uutisoitu ja markkinoitu kansalaisille nassiivisen pelottelukampanjan avulla, jossa totuus muuttu jatkuvasti esim. kysesisen piikin tehon osalta. Todellisuudessa piikistä ei ole mitään hyötyä kenellekään haittaa sitäkin enemmän.

    • Anonyymi

      Jokaisen on itse todella pätetävä mitä tekee rokotteiden kanssa.Itse otin flunssa piikin ensimmäisen kerran:2021 .Vaikka sen vuosia olisin ilmaiseksi saanut. 3 X ottanut korona piikin.Viimeisen niistä sain tammikuu 2022.Itä-Helsinki ei viellä ole pystytetty rokote pistettä takaisin ? Todella en lähde Malmille rokotuksia hakee ja maksaakseni Linja auto matkan edes takaisin. Sillä lipun hinnalla saan päivän ruokani.Jos Itä-Helsinki ei rokote piste pystytetä ? Olen ilman rokotteita.Kun työ eläkestä itse kaiken maksaa,Ilman miestä ja miehen tuloja.Tai On ilman lesken eläkettä ja ilman kelan tukia.On todella paljon pussi/ tai metromatkan liput.Kun nitä ei arjessa tarvitse mutoin. Kauppa keskus Itis Saa ihan kaiken ,minkä eläkellä yksin asuva tarvitsee kun rahasta on tarkka.

    • Anonyymi

      Lääketutkimukset alkavat pian – tehoa ei tutkita
      Valmistajat kertovat, että BA.4/BA.5 -rokotteiden kliiniset tutkimukset alkavat ensi kuussa. Ne tarvitsevat kliinisiä tietoja rokotteiden täydellistä hyväksyntää varten. Nykyinen hätämyyntilupa on annettu ilman mitään lääketutkimuksia.

      Tulevissa lääketutkimuksissa mitataan ihmisten vasta-ainetasoja, mutta ei rokotteen tehoa tartuntaa tai vakavia tauteja vastaan. Ajatelkaa, tulevissa lääketutkimuksissa ei edes yritetä selvittää mRNA-injektioiden tehoa.

      Kuinka viranomaiset ovat hyväksyneet uudet mRNA-injektiot ilman tutkimuksia?
      Viranomaiset vetoavat siihen, että influenssarokotteet päivitetään joka vuosi esiintyvällä viruskannalla. Viranomaiset vertaavat mRNA-injektioita perinteiseen rokotteeseen mitä se ei ole, mRNA-injektio ei ole rokote.

      MRNA-injektio saa omat solut tuottamaan myrkyllistä piikkiproteiinia, johon sitten elimistö muodostaa vasta- aineet. Aikaisemmassa versiossa omat solut tuottivat Kiinan Wuhanin 2019 viruskannan piikkiproteiinia määräämättömän ajan.

      Farmakokinetiikkatestejä ei ole koskaan tehty. Kukaan ei tiedä kuinka kauan, missä elimissä ja kuinka paljon myrkyllistä piikkiproteiinia muodostuu mRNA-injektion jälkeen. Varmaa kuitenkin on, että boosterin jälkeen elimistö hyökkää piikkiproteiinia tuottavien omien solujen kimppuun.

      Nyt on neljä (4) erilaista mRNA-koodia yhdessä paketissa!
      Uusi päivitetty mRNA-boosteri sisältää siis koodikombinaation, jossa on mukana Wuhanin 2019 viruskannan sekä Omicron BA.1:n, BA.4:n ja BA.5:n piikkiproteiinia. Omat solut alkavat työntämään boosterin jälkeen neljää erilaista piikkiproteiinia. Tätä ei ole koskaan ennen tehty. Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.

      Varianttiboosteri
      Mitä luonnossa voi tapahtua, jos kaksi eri mRNA-koodia menee saman solun sisään? No, erittäin huonossa tapauksessa voi syntyä uusi variantti. Mutaatioita on tapahtunut jo paljon edellisen mRNA-injektion vuoksi. Kuinka paljon ja nopeasti uusia variantteja tulee, kun soluissa on sisällä neljää eri piikkiproteiinia koodaava synteettinen koodinpätkä? Onko autoimmuunireaktio voimakkaampi kuin normaalisti?

      Uudet omikronrokotteet saapuvat Suomeen tällä viikolla
      Suomeen saapuu koronaviruksen BA4- ja BA5-viruskantaa vastaan räätälöityjä mRNA-injektioita. Varianttirokotteita on tulossa Suomeen kaikkiaan lähes viisi miljoonaa annosta.

      Pian alkaa tapahtumaan sairaaloissa taas ,kun tuo "sillisalaatti "injektoidaan ihmisiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      127
      3227
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1275
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1086
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      13
      1043
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      54
      972
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      966
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      934
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      839
    Aihe