Naiset ovat ihmeellisiä

Anonyymi-ap

Tässä noin 8 vuoden sinkkuna olon aikana on tullut opittua naisista ja heidän aivoituksistaan monenlaista, enkä tiedä onko se kuva mikä minulle on heistä rakentunut kovinkaan positiivinen...

Ensinnäkin naiset ovat uskomattoman PASSIIVISIA!
Mitään ei tehdä keskustelun eteenpäinviemiseksi esim nettideiteis Tinder, yms vastaavat, ja jos wazap keskusteluun astikin päästään. Ja tämä ilmiö tullut vastaan sellaistenki naisten kanssa jotka ilmoittaneet etsivänsä "vakavaa suhdetta". Wtf, miten sen suhteen luulee saavansa jos ei osaa edes kirjotellen tutusta toiseen ja kysellä asioita?

Naiset VALEHTELEE!
Esim tämä että sanotaan että "ei haluta yhden yön jutttuja" mutta kuitenkin monet tapaamiset ovat jääneet yhteen kertaan kun seksiä harrastettu, vaikka itse olen tuonut esille että itsekin haen mielummin muuta kuin 1 illan juttua, mielummin vaikka sitten fwb tms! Niin naisen päätöksestä on sitten tapaaminen kuitenkin jäänyt vain kertapanoksi, vaikka seksi on olut hyvää ja orgasmi saatu puolintoisin. En käsitä!? Naiset valehtelevat toki muissakin asioissa räikeästi mutta tämä nyt oli 1 esimerkki jonka toin esille ja on herättänyt minussa suuresti ihmetystä.

NAISTEN HEIKKO TASO
Iso osa naisista ulkonäöllisesti kovin heikkoa tasoa ja etenkin ylipainoisia monet (nuoremmissa naisissa tämä on kasvava ilmiö). Itse olen hyvässä kunnossa oleva mies, eikä lihavuus minua oikein kiihota joten parisuhde lihavan naisen kanssa ei mahdollista, seksi ehkä jos muuten on kiva nainen.

NAISTEN LUONNE
Todella monet tapaamani naiset ovat haukkuneet/puhuneet pahaa existään oma-aloitteisesti ilman että olisin asiasta mitään kysynyt. Erikoista käytöstä eikä anna hyvää kuvaa ihmisen luonteesta. Tulee fiilis että monet naiset pahoja ja ilkeitä luonnostaan.

60

997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko koittanut tuolta oikeasta maailmasta löytää kumppania? Ainakin joissain tutkimuksissa on havaittu merkittäviä eroja deittisovellusten käyttäjien ja niitä käyttämättömien välillä tietyissä piirteissä.

    • Anonyymi

      Suurin ongelma on se että nettideittailu on aiheuttanut inflaation miesten haussa naisille, ja tämä nostaa 1/5 ryhävalaankin deittimarkkina-arvoa ekspotentiaalisesti. Ja samaan aikaan 1/5 mies muuttuu 0/5 ja joutuu tyytymään käteensä ellei käy satumainen onnenpoikanen.

      • Anonyymi

        Ei yhdenkään miehen ole mikään pakko treffailla "ryhävalasta". Se on sataprosenttisen vapaaehtoista.


      • Anonyymi

        En sanoisi noinkaan. Yhä useampi mies hakee tänä päivänä muuta kautta naisseuraa ja myös idästä/lännestä. Ja toiset vielä kauempaa.

        Siinä jää Tinderien "kukkaset" sivuun, koska käyttäytyvät kuten AP tuossa ekassa viestissään mainitsee.

        Ite kyllästyin nettideittailuun juuri naisten käytöksen vuoksi. Lopulta se oli helppo lopettaa ja keskittyä omiin kuvioihin sekä naisiin täysin muissa ympäristöissä.

        Nettideittipaikoista vieroittumista voisi verrata vaikka tupakointiin. Aluksi pitää todellakin keskittyä muihin asioihin mutta pikku hiljaa koko kuvio jää pois mielestä. Ja se kaikki vitus mikä siitä seurasi on poissa,


    • Anonyymi

      Iltalehdessä oli pari päivää sitten artikkeli jonka mukaan Tinderin käyttäjistä 75% on miehiä. Tieto on epävirallinen, Tinder ei halua paljastaa todellisia lukuja.

      Vaikka tuo 75.% olisikin yläkanttiin arvioitu, niin selvää on että Tinderissä on selvä mies enemmistö, ts. miehet tykkäävät Tinderistä enemmän kuin naiset.

      Miksi? Mikä Tinderissä vetää miehiä puoleensa ja saa naiset kaikkoamaan? Väittäisin että käyttämisen helppous. Ei tarvitse vaivautua kirjoittamaan eikä lukemaankaan, kun voi pyyhkiä toisen mieleiseensä suuntaan pelkän kuvan perusteella.

      • Anonyymi

        No siis miehethän sen ovat suunnitelleetkin ja tosiaan enemmän miehille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siis miehethän sen ovat suunnitelleetkin ja tosiaan enemmän miehille.

        Niinpä, Tinder on miesten suunnittelema ja tehty miehen näkökulmasta. Mistä syystä se sovelluksena myös vetoaa enemmän miehiin. Ehkä eteenpäin kehittelyyn kannattaisi ottaa naisia mukaan, koska ei ole miesten etu että naiset kaikkoavat kun kokevat että se on tehty kokonaan miehen makua vastaavaksi ja miehisiä tarpeita varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, Tinder on miesten suunnittelema ja tehty miehen näkökulmasta. Mistä syystä se sovelluksena myös vetoaa enemmän miehiin. Ehkä eteenpäin kehittelyyn kannattaisi ottaa naisia mukaan, koska ei ole miesten etu että naiset kaikkoavat kun kokevat että se on tehty kokonaan miehen makua vastaavaksi ja miehisiä tarpeita varten.

        Höpö höpö, valta siellä on naisilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, valta siellä on naisilla

        Miten tuo asiaan liittyy? Fakta on se, että Tinder on miesten kehittämä ja fakta on myös se, että tuo systeemi vetoaa paljon enemmän juuri miehiin. Valataosaa naisista ei kiinnosta hittojakaan kenellä siellä on "valta". Pjaska mikä pjaska.


    • Anonyymi

      Mutta sekin on varmaan palstaprinssien mielestä naisten syytä että Tinderissä on liikaa miehiä. Onhan miesten antamat lukuisat tykkäykset palstaprinssien mielestä naisten syytä.

      • Anonyymi

        Ainahan se on helppo muita syytellä. Lukekaa mikä on ihmisellä joka toisia syyttelee - > google


    • Anonyymi

      Heillä on valta olla passiivisia ja valikoivia pelkästään sukupuolijakauman puolesta joka on noin 1/5. Ihmetyttää toisinaan kun muistaa tuon suhdeluvun että miksi siellä netissä sitten roikutaan niin pitkään kun tarjontaa kerran on?

      • Anonyymi

        Ehkä siellä on se pieni määrä naisista, jotka eivät lopulta oikeasti halua pidempiaikaista seuraa.


      • Anonyymi

        Siellä roikutaan kun se on niin vaivatonta. Ei tarvitse tehdä mitään. Normimies ei viitsi panostaa profiiliinsa. Tutkimuksissa on todettu että profiilin tekstillä on naisille paljon merkitystä. Mutta miehet eivät viitsi panostaa siihen tekstiin. Miehet ovat myös ulkonäkökeskeisiä ja tykkäävät sovelluksesta jossa näkee paljon naisten naamoja.

        Naisille miesten naamojen näkyminen ei ilmeisesti riitä syyksi olla sovelluksessa. Naispula nettideitissä on tosiasia.


    • Anonyymi

      Niin ... vaan mikis etsiä seuraa Tindereistä ja muista sellaisista, kun valtaosa naisista ei noita käytä? Ja tuo on siis ihan ehdoton fakta. Vain varsin pieni prosenttiosuus naisista käyttää tuollaisia ja ehdoton valtaosa käyttäjistä on miehiä. Että kertooko nuo huomiosi sitten yleisesti naisista mitään vai pikemmin niistä naisista, joita noista paikoista löytyy.

    • Anonyymi

      "lihavuus ei kiihota" ja sen takia ei parisuhdetta, mikä on ihan fine, kaikilla on preferenssejä.. mutta sitte lause jatkuu että lihavan kanssa vois olla kuitenki seksisuhde, jos nainen on muuten mukava :D vähän ristiriitaista, persoonaako siinä nussii, jos mukava läski kiihottaa riittävästi seksiin

      • Anonyymi

        Joo oli aika paljastava kommentti. Naisen tehtävä on olla hyväkroppainen eli kiihottaa. Sitä saa mitä tilaa, eipä meillä naisilla sitten oikein muuta annettavaa ole kuin lyhyet jutut kai. Itse ajattelin lihottaa itseni ryhävalaaksi ja elää loppuelämäni onnellisena.


      • Anonyymi

        Toiset hakee muodokkaampaa ja niitä on.Joillekkin käy laiha.Makuja on monia ja ehkä vanhemmiten kattoo muutakin kun pintaa.


    • Anonyymi

      Jaa, en ole kyllä koskaan käyttänyt Stinderiä enkä muita seuranhaku palveluita. Olen kuitenkin livenä satunnaisesti tavannut ihan mukavia naisia. Eivät ole olleet ns kusipäisiä, ilkeitä, itsekeskeisiä.
      Kannattaa ehkä siirtyä live toimintaan, huoh!

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti ja olen itse myös huomannut saman,
        Livenä huomaa ne kusipäätkin myös heti jolloin voi samantien keskittyä ihan muihin.


    • Anonyymi

      1. Tinder ja muu lyhyt sähköttäminen kyllästyttää.
      2. Naiset tarvii muutakin kuin seksiä/fwb, nykymaailmassa ei jokin tai siis tarpeet oikein kohtaa, jos mies osoittaa olevan seksin perässä vain niin kuka sitä jaksaa.
      3. Miehet on saaneet määritellä ihan liikaa miten homma menee, maailma on pornoistunut ihan järkyttävästi, tunnepuolella ollaan ymmärtämättömiä --> naisilla on paljon huonoja kokemuksia!!! Romantiikka on se joka saa pöksyt märäksi mutta kun... romantiikka on lähes kuollut.

      Eletään parisuhteiden ja seksin pikaruokamaailmassa. ei hyväksi loppuviimeksi ja tulee ällötys olo. Missäon tervehenkinen meininki? Arvot?!

      • Anonyymi

        Suominaisen pitää katsoa sanakirjasta että mitä romantiikka merkitsee.
        Ei se näköjään kuulu enää nykysivistykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suominaisen pitää katsoa sanakirjasta että mitä romantiikka merkitsee.
        Ei se näköjään kuulu enää nykysivistykseen.

        No eivätpä sitä tunne miehetkään. Valtaosalle miehistä romantiikka tarkoittaa ällöimelää romatisointia, jolla ei ole mitää tekemistä oikean romantiikan kanssa.


    • Anonyymi

      Eipä osunut mikään noista itseni kohdalla oikein. Vaan toisaalta ei kävis kyllä mielessäkään käyttää jotain stinkeriä, että ehkä siksi sitten näin.

    • Anonyymi

      Nykyään miesten ja naisten määrässä vallitsee huomattavasti selvempi epätasapaino. Naiset ovat kaikonneet sovelluksesta, tai sitten miehiä on vain tullut hurjasti lisää. Tinder ei kerro tarkkoja demografioita käyttäjistään, mutta joidenkin lähteiden mukaan vähintään 75 prosenttia Tinderin käyttäjistä olisi miehiä.

      Onhan tinderöinnissä aikamoinen epäsuhta. Se ei sinänsä haittaa, jos kaikki ymmärtävät sen. Ihan minkälaiset naiset vaan saavat paljon matcheja. Mies huonommasta päästä ei saa käytännössä melkein yhtään matchia. Keskinkertaisetkin vähän. Ihan ylin huippu miehistä saa tietenkin paljon matcheja. He ihan loogisesti panevat niin paljon kuin ehtivät.

      • Anonyymi

        Kai ne samat naiset sitten kiertää useiden miesten kanssa treffeillä. Melkoinen pöpöjen levitys sovellus ehkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai ne samat naiset sitten kiertää useiden miesten kanssa treffeillä. Melkoinen pöpöjen levitys sovellus ehkä.

        Sitä miettinyt itsekin näin miehenä ja yhden illan seuralaiset ovat jääneet kokonaan.

        Testit tehty ja oon puhtaana.🙂

        Nytkin oon tätä viestiä kirjoittaessa paikallisessa ravintolassa. Biisi-ilta. Ja flirttailen tuttujen naisten kanssa. Kiinnostuneita on molempien puolelta ja ilman kiireireitä.

        Tinder kumppaneineen on menettänyt sen elävän elämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai ne samat naiset sitten kiertää useiden miesten kanssa treffeillä. Melkoinen pöpöjen levitys sovellus ehkä.

        Miehet tekee jopa varattuina sitä enemmän


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai ne samat naiset sitten kiertää useiden miesten kanssa treffeillä. Melkoinen pöpöjen levitys sovellus ehkä.

        Pöpöjen levitys? Eli lähtökohtaisesti oletat että treffeillä kosketellaan tai jopa harrastetaan seksiä. Muista naisista ei tiedä, mutta itse olen ollut monilla (yli kymmenellä, en ole laskenut) Tinder-treffeillä eikä yhdelläkään harrastettu seksiä. Miehet eivät sitä edes ehdottaneet. Tosin olen etukäteen selväksi etten halua mitään intiimiä kanssakäymistä treffeillä, en edes halausta. Joten kaikenmaaiman seksitreffeilijat olen blokannut jo viestittelyvaiheessa.


    • Anonyymi

      Erinomaista tekstiä tämän päivän tilanteesta Tinder yms deittipalvelumaailmassa👍

    • Anonyymi

      Teidän miesten takia tämä muutos on tapahtunut.
      Ei teitä halua kukaan palvella. Ei siitä saa itselleen kuin haukut päälle. Vaikka olet kaunis laiha vaalea pitkähiuksinen isotissi niin silti ei kelpaa kun ei halua miestä palvella. Mulla on oma elämä. Omat rahat ja työ. En tarvitse mitään uikuttajaa rinnalleni enää ikinä. Ja vapaa kuin taivaan lintu. Siihen tollanen marisija mies jolle joutuu ruuan laittamaan pöytään. Ei vittu ikinä!

      • Anonyymi

        Joo, helppo se on anonyymisti heittää adjektiiveja itsestään :) :)

        Mutta mikähän se sunkin totuus on...
        Joo ja nykyajan mies tekee omat ruokansa eikä esiinny valokuvissa skumppalasi kädessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, helppo se on anonyymisti heittää adjektiiveja itsestään :) :)

        Mutta mikähän se sunkin totuus on...
        Joo ja nykyajan mies tekee omat ruokansa eikä esiinny valokuvissa skumppalasi kädessä.

        Liikkuukin huhuja, että miehet esiintyvät usein leideille lähettämissään kuvissa prinssinnakki kädessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, helppo se on anonyymisti heittää adjektiiveja itsestään :) :)

        Mutta mikähän se sunkin totuus on...
        Joo ja nykyajan mies tekee omat ruokansa eikä esiinny valokuvissa skumppalasi kädessä.

        No niin ne vaan tekee. Ja osalla on ihan kroppakin kohdallaan. Ja osa jopa tekee omat ruuat. Mutta ne miehet onkin herrasmiehiä. Hyvä käytöksisiä ja heillä on parempi itsetunto. Ei niiden tarvitse haukkua naisia niikuin täällä tehdään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin ne vaan tekee. Ja osalla on ihan kroppakin kohdallaan. Ja osa jopa tekee omat ruuat. Mutta ne miehet onkin herrasmiehiä. Hyvä käytöksisiä ja heillä on parempi itsetunto. Ei niiden tarvitse haukkua naisia niikuin täällä tehdään

        Kyllä. Tarve haukkua muita ihmisiä kertoo jo kaiken tarpeellisen. Sellaisen tyyppiin ei kannata edes yrittää tutustua, joka haukkuu muita ihmisiä. Luonnevikaisia sellaiset.


    • Anonyymi

      Naiset on tinderissä vietävissä kun näytölle lävähtää komea mies ja komeat miehet uittavat keppiään eri naisten lima lompakossa eli pöpöt leviää kun painetaan menemään ilman suojaa ja kuka sitä nyt suojaa haluaa käyttää kun komea mies kyseessä.

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Siinä taas yksi miesoletettu luulottelee ja elää kuvitelmissaan. Mitä vähemmän tapaa eläviä ihmisiä oikeassa elämässä, sitä enemmän luulee tietävänsä muiden elämästä.


    • Anonyymi

      Oon samaa huomannut. Miehen pitää viedä juttelua eteenpäin ja nainen lähinnä peesaa ja odottaa että mies ehdottaa tapaamista tai jotain. Naiset haluaa vain yhden yön juttuja tai korkeintaan voisi viikon pari tapaillaja harrastaa seksiä mutta ei mitään parisuhdetta todellakaan naisen halua. Sehän sekottaisi naisen elämän kun mies alkaisi usein naisen luona käydä ettei nainen saisi tilaa joten seksisuhde on helpointa.

      Muuten sitten naiset luuleekin olevansa missi tasoa vielä 40 vuotiaana ja 89 kiloisena.

      • Anonyymi

        Sinun kokemuksesi siis on että naiset haluavat vain irtoseksiä, vakiintuminen, sitoutuminen ja parisuhde ei naisia kiinnosta.

        Tällaiset kokemukset taitavat kyllä sekoittaa palstaprinssien pasmat ihan kokonaan.. Pyhä Palstatotuus on nimittäin ihan päinvastainen:

        Pyhä Palstatotuus on, että jokainen nainen haluaa nimenomaan päästä parisuhteeseen ja ehdottomasti jonkun komean miehen kanssa. Miehen muilla ominaisuuksilla, kuten luonteella, älyllä, varakkuudella, sosiaalisilla taidoilla yms. ei Pyhän Palstatotuuden mukaan ole naiselle merkitystä, kunhan mies on komea. Pyhä Palstatotuus on, että nainen lähtee treffeille vain komean miehen kanssa ja vain parisuhteen toivossa. Pyhä Palstatotuus on että nainen harrastaa seksiä treffeillä vain ja ainoastaan parisuhteen toivossa koska nainen tyhmyyksissään kuvittelee että mies aloittaa seksin jälkeen parisuhteen.

        Mutta mitä sinä kerrot? Kerrot jotain ihan muuta! Kerrot että naiset haluavat irtosuhteita ja pelkkää seksiä, ja se harmittaa sinua, koska etsit vakituista suhdetta.

        Sinä siis sanot yhtä ja palstaprinssit toista.

        Kumpaa uskon? Ehdottomasti sinua!

        Miksikö? Siksi että se mitä sinä kirjoitat, perustuu omiin kokemuksiisi ja todellisiin tapahtumiin. Palstaprinssien Pyhät Palstatotuudet eivät perustu mihinkään muuhun kuin prinssien harhaisiin kuvitelmiin ja päättelyijin. Ne syntyvät palstaprinssien pääkopassa, ja sinne ne jäävätkin, takertuvat kuin liima, eikä niitä saa sieltä millään ilveellä irti.


      • Anonyymi

        Muuten ihan hyvä kirjoitus, mutta tuo viimeinen kpl jossa kerrot meille mitä nainen "luulee", tyrehdytti heräävän sympatiani.

        Ei sinun tarvitse harrastaa seksiä naisen kanssa jota et pidä puoleensavetävänä - esimerkiksi koska tämä on lihava, tai jostain muusta syystä. Ei sinun tarvitse harrastaa seksiä yhdenkään naisen kanssa jos et halua. Ymmärrän täysin senkin, että harmittaa jos etsit vakituista suhdetta ja törmäät aina irtosuhteita hakeviin naisiin.

        Mutta kommenttisi siitä mitä nainen "luulee"! Kenestä puhut? Kuka nainen? Joku tietty nainenko? Vai kaikki naiset? Mistä sinä tiedät mitä joku toinen ihminen hiljaa mielessään ajattelee? Kylläpä teitä ajatuksenlukijoita riittää.


    • Anonyymi

      Toi naisten valehtelu alkaa vetää hernettä nenään.
      Siis esim. tulee tykkäyksiä ja matchejä ja sitten alkaa se valehtelu ja viesteissä kaikenlainen välttely.
      Sitä ennen yritetään tonkia kaikki henkilökohtaiset asiat.
      Jotain tasoa noihin viesteihin jos niitä matchin jälkeen ees kauaa tulee🖕

    • Anonyymi

      Passiivisuudesta olen ihan samaa mieltä. Tuntuu myös että heille tutustuminen on jonkinlainen rutiininomainen prosessi jossa esitellään itsensä ja selvitellään toisesta tiettyjä perusasioita. Sitä kai se tutustuminen karuimmillaan onkin mutta itse kaipaisin vähän inhimillisempää lähestymistapaa.

    • Anonyymi

      Ja taas joku luulee tseänsä valtakunnan parhaimmaksi saaliiksi.
      On hepulla pokkaa.

    • Anonyymi

      Oletko aloittaja miettinyt, että inhosi naisia kohtaan voisi johtua siitä, että oletkin oikeasti kiinnostuneempi miehistä? Voisiko olla niin että koet naiset epämiellyttäviksi, koska et ole vielä ihan sinut oman, aidon seksuaalisuutesi kanssa?

    • Anonyymi

      Aloituksesta tulee mieleen, että jos aina vaan törmää pelkästään samasta muotista veistettyihin naisiin, niin saattaa olla omassa naismaussa vähän viilaamisen varaa?

      - Naisten passiivisuus nettideiteissä voi johtua siitä, että aloittaja ei ole ehkä aivan niin säkenöivää juttuseuraa kuin itse kuvittelee olevansa?

      - Sänkytaidoissa lienee vakavia puutteita. Äkkiseltään kuulostaa siltä, että luulot omista taidoista taitaa olla turhan korkeat. Lisäksi ei ehkä osatakaan lukea sänkyseuran todellisia tuntoja - ehkäpä on väitetty seksiä hyväksi aloittajan tunteiden säästämiseksi? Ei ole harvinaista että nainen feikkaa orgasmin päästäkseen pois tilanteesta.

      - Pelkkään seksiin kävisi ylipainoinen nainen, vaikka ylipaino ei kiihota? Ristiriitaista?

      - Uuden ihmisen kanssa treffeillä olevat, exiään vuolaasti sättivät ihmiset ovat moukkia, ja onkin hyvä saada heti selville tämä niin ei tarvitse tuhlata enempää aikaa. Miehillä yhtä yleinen ellei jopa yleisempi tapa kuin naisilla.

    • Anonyymi

      Tässä noin 8 vuoden sinkkuna olon aikana on tullut opittua miehistä ja heidän aivoituksistaan monenlaista, enkä tiedä onko se kuva mikä minulle on heistä rakentunut kovinkaan positiivinen...

      Ensinnäkin miehet ovat uskomattoman PASSIIVISIA!
      Mitään ei tehdä keskustelun eteenpäinviemiseksi esim nettideiteis Tinder, yms vastaavat, ja jos wazap keskusteluun astikin päästään. Ja tämä ilmiö tullut vastaan sellaistenki miesten kanssa jotka ilmoittaneet etsivänsä "vakavaa suhdetta". Wtf, miten sen suhteen luulee saavansa jos ei osaa edes kirjotellen tutusta toiseen ja kysellä asioita?

      Miehet VALEHTELEE!
      Esim tämä että sanotaan että "ei haluta yhden yön jutttuja" mutta kuitenkin monet tapaamiset ovat jääneet yhteen kertaan kun seksiä harrastettu, vaikka itse olen tuonut esille että itsekin haen mielummin muuta kuin 1 illan juttua, mielummin vaikka sitten fwb tms! Niin miehen päätöksestä on sitten tapaaminen kuitenkin jäänyt vain kertapanoksi, vaikka seksi on olut hyvää ja orgasmi saatu puolintoisin. En käsitä!? Miehet valehtelevat toki muissakin asioissa räikeästi mutta tämä nyt oli 1 esimerkki jonka toin esille ja on herättänyt minussa suuresti ihmetystä.

      MIESTEN HEIKKO TASO
      Iso osa miehistä ulkonäöllisesti kovin heikkoa tasoa ja etenkin ylipainoisia monet (nuoremmissa miehissä tämä on kasvava ilmiö). Itse olen hyvässä kunnossa oleva nainen, eikä lihavuus minua oikein kiihota joten parisuhde lihavan miehen kanssa ei mahdollista, seksi ehkä jos muuten on kiva mies.

      MIESTEN LUONNE
      Todella monet tapaamani miehet ovat haukkuneet/puhuneet pahaa existään oma-aloitteisesti ilman että olisin asiasta mitään kysynyt. Erikoista käytöstä eikä anna hyvää kuvaa ihmisen luonteesta. Tulee fiilis että monet miehet pahoja ja ilkeitä luonnostaan.

      • Anonyymi

        Ai, sulla menee yhtä hyvin kuin aloittajalla :), perfect match


      • Anonyymi

        Juuri näin naurettavalta tuo aloitus normaali-ihmisen silmään näyttää :) Hyvä!


    • Anonyymi

      ""Oletko aloittaja miettinyt, että inhosi naisia kohtaan voisi johtua siitä, että oletkin oikeasti kiinnostuneempi miehistä? Voisiko olla niin että koet naiset epämiellyttäviksi, koska et ole vielä ihan sinut oman, aidon seksuaalisuutesi kanssa?""

      En ole aloittaja mut ehkä aloittajan kannattaa sinunlaisten ihmisten mielestä kyseenalaistaa myös oma miehuutensa eli ehkä hän ei olekaan mies vaan hän on nainen? Tälläistä selkään taputtelua sinunlaiset ihmiset toitottavat myös teinipojille.

      • Anonyymi

        Haha. Näinhän se on. Kun olen palstalla kertonut naisten toimintatavoista, että naiset antautuvat vain komeille mallimiehille, niin olen saanut vastauksia, että ehkä olenkin homo. Kas kun ei ole vastattu, että ehkä omaatkin feminiimisiä piirteitä ja pitäisi alkaa transuksi tai ehkä olen heidän mielestään liian miehinen mies kun uskallan sanoa mielipiteeni ja minun kaltaiset miehet halutaan käännyttää femakoiksi, homoiksi tai transuiksi.

        Nämä ihmiset ei ole huolissaan suomen syntyvyydestä kun he ajavat tätä ideologiaa jopa teini-iässä oleville tytöille ja pojille. Heidän ajatusmaailmansa on täysin mädättynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha. Näinhän se on. Kun olen palstalla kertonut naisten toimintatavoista, että naiset antautuvat vain komeille mallimiehille, niin olen saanut vastauksia, että ehkä olenkin homo. Kas kun ei ole vastattu, että ehkä omaatkin feminiimisiä piirteitä ja pitäisi alkaa transuksi tai ehkä olen heidän mielestään liian miehinen mies kun uskallan sanoa mielipiteeni ja minun kaltaiset miehet halutaan käännyttää femakoiksi, homoiksi tai transuiksi.

        Nämä ihmiset ei ole huolissaan suomen syntyvyydestä kun he ajavat tätä ideologiaa jopa teini-iässä oleville tytöille ja pojille. Heidän ajatusmaailmansa on täysin mädättynyt.

        Vai että sanotaan homoksi🙄
        Olen elämässäni kuullut tuon pari kertaa itsekin kun en ole ollut heti kelkassa naisen halujen vietävissä vaan olen halunnut katsoa millainen nainen on kyseessä.

        Itellä se on molemmissa kuvioissa suht nopeasti johtanut siihen että homma on lärvähtänyt kokonaan.
        Tuollaista haluaa viimeksi toisen sanovan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha. Näinhän se on. Kun olen palstalla kertonut naisten toimintatavoista, että naiset antautuvat vain komeille mallimiehille, niin olen saanut vastauksia, että ehkä olenkin homo. Kas kun ei ole vastattu, että ehkä omaatkin feminiimisiä piirteitä ja pitäisi alkaa transuksi tai ehkä olen heidän mielestään liian miehinen mies kun uskallan sanoa mielipiteeni ja minun kaltaiset miehet halutaan käännyttää femakoiksi, homoiksi tai transuiksi.

        Nämä ihmiset ei ole huolissaan suomen syntyvyydestä kun he ajavat tätä ideologiaa jopa teini-iässä oleville tytöille ja pojille. Heidän ajatusmaailmansa on täysin mädättynyt.

        "Kun olen palstalla kertonut naisten toimintatavoista, että naiset antautuvat vain komeille mallimiehille, niin olen saanut vastauksia, että ehkä olenkin homo."

        Enpä ole huomannut että olisit saanut kuulla homottelua.

        Sen.sijaan.sinulle on yhä uudestaan sanottu että puhut asiasta josta sinulla ei ole eikä voi olla mitään tietoa eikä kokemusta. Mistä helkkarissa muka tietäisit jotain naisten seksuaalisesta toimintatavoista? Tiedät vain ja ainoastaan sen, saatko itse naisilta seksiä, kuinka usein sitä saat ja kuinka laadukasta se seksi on keneltä naisilta sitä sinulle heruu.

        Sinä et tiedä muiden ihmisten sukupuolielämästä yhtään mitään.

        Joten sinä et voi "kertoa naisten toimintatavoista".

        Kertominen edellyttää että tietää asiasta paljon. Sinä et tiedä asiasta mitään.


      • Anonyymi

        Jos ei tykkää naisista, voi hyvinkin olla että tykkää miehistä. Ja sitten on niitä jotka tykkää molemmista. Ja niitä jotka ei tykkää kummastakaan.

        Aloittajan osoittama syvä halveksunta naisia kohtaan viittaa siihen, että naiset ei ehkä ole hänen aito kiinnostuksenkohteensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha. Näinhän se on. Kun olen palstalla kertonut naisten toimintatavoista, että naiset antautuvat vain komeille mallimiehille, niin olen saanut vastauksia, että ehkä olenkin homo. Kas kun ei ole vastattu, että ehkä omaatkin feminiimisiä piirteitä ja pitäisi alkaa transuksi tai ehkä olen heidän mielestään liian miehinen mies kun uskallan sanoa mielipiteeni ja minun kaltaiset miehet halutaan käännyttää femakoiksi, homoiksi tai transuiksi.

        Nämä ihmiset ei ole huolissaan suomen syntyvyydestä kun he ajavat tätä ideologiaa jopa teini-iässä oleville tytöille ja pojille. Heidän ajatusmaailmansa on täysin mädättynyt.

        Haha. Näinhän se on että olet vuosikausia palstalla halveksunut naisia mutta puhunut jatkuvasti ihailevaan sävyyn mallimiehistä. Kyllä siinä alkaa hitaampikin lukija huomaamaan missä sinun kiinnostuksenkohteet sijaitsee. Ja sehän on täysin ok!

        Enää sun pitää myöntää itsellesi se että vihasi naisia kohtaan johtuu siitä, että yrität epätoivoisesti ahtaa itseäsi heteronormatiiviseen muottiin, vaikka sisimmässäsi tiedät ettet halua sitä.


    • Anonyymi

      Kaheleita?

    • Anonyymi

      Deittisovellukset on mullistaneet pariutumisen. Naiset ei ole enää valmiita pariutumaan tavisten kanssa. Syntyvyys on pohjamudissa, koska parisuhteita ei synny, kuten ennen, eikä silloin synny myöskään lapsia.

      Naiset haluavat mallimiehiä, mutta mallimiehiä ei riitä kaikille naisille. Jos miehenä nostat tämän ongelman esille, niin sinusta yritetään leipoa homoa tai transua eli aivan pimeeksi on touhu mennyt.

    • Anonyymi

      Jos nainen ei ole passiivinen niin yksi riesa on toi valehtelu.
      Ja mitä enemmän ikää niin sitä enemmän valehtelua.

      Siihen tietysti voi vaikuttaa itsekin... valehtelemalla tai ghostauksella.

    • Anonyymi

      On ihmeellistä, että monet miehet eivät ymmärrä, jos nainen ei ole kiinnostunut mallimiehistä. Mallimiehet eivät todellakaan sytytä!

    • Anonyymi

      Sä olet liian helppo, mies joka jakaa noin helposti ei kelpaa parisuhteeseen. Eikä seksi sun kanssa ole naisten mielestä kummoista ollut jos ne eivät kerran ole halunneet lisää.

    • Anonyymi

      Noinhan se on ollut suomessa jo iät ajat. Tee viisaasti ja tutustu ulkomaisiin vaihtoehtoihin. Jos on englanti hallussa niin maailma on auki. Ei tuollainen käytös ole muualla yleistä niin kuin täällä on tapana. Ole mies ja heivaa mielestä kotimainen vaihtoehto. Nim. Never ever..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe