Puoliso ja sen exä

Anonyymi-ap

Ollemme toisella kierroksella molemmat ja naimisissakin jo oltu kohta vuosi. Yhteistä eloa on takana yhteensä jo 5-6 vuotta. Molemmilla teini penskat ja huoltajuudet kummallakin kunnossa. Ei sen surempia kriiseja. Elämä rullaa ja ollaan 40+.
Pariin otteeseen olen joutunut huomaamaan, että vaimolle kapsahtaa viesti sen exältä. On kaipausta ja muistelua menneestä joskun viime talvena ja nyt näin puhelimen näytöltä pöydällä että pyysi jotain kuvaa ja tapaamista kahdestaan. Ihmetyttää ja harmittaa. Yritän painaa asian pois mielestä,...

En sii ole puhelinta tutkaillut vaan sattunut paikalle vaan väärään aikaan ja nähnyt näytöltä nämä. En tiiä onko vaimo vastaillut näihin ja mitä.

Mitäs tässä nyt pitäisi tehdä? Tuntuu vaikeelta ottaa asia puheeksi kun en todellakaan kyttää toista ja yritän uskoa ja luottaa. Ajatus kuitenkin painaa mieltä. Mä luulen että meillä menee hyvin ja onhan tässä jo oltu yhdessä pidempään.

Löytyykä joltain kokemusta, että mitä tehdä ja mitä ei?

11

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi kuvitella miten yhteydenpito xään vaivaa sinua.

      Kuitenkin jos oikein järjellä ajattelet, huomaat että teillä kummallakin on oma historia. Tiedät, siis taas järjellä ajatellen, että puolisosi on jättänyt sen osan elämästään taakseen ja rakentanut uuden vain sinun kanssasi.

      On aivan sama, mitä viestittelee xsänsä kanssa.

      Ellei käytöksessään muutu mitään, älä vaivaa mieltäsi noista viestittelyistä, se on vain yhdentekevää hölötystä.
      Ole sensijaan tyytyväinen etta olette rakentaneet yhteisen kodin. Nuo minimaaliset yhteydenpidot ovat vain hyttysen ininää. Niillä ei ole osaa, ei arpaa teidän yhteiseen toimintaanne.
      Vain poista se ajatusmaailmastasi.

    • Anonyymi

      Tällaista se on. Nämä parisuhteet tai avioliitot. Aivan samaa haahuilemista,henkistä ja tai fyysistä pettämistä. Ei mitään varmaa vaikka olis kymmenen sormusta sormessa lupauksista. Sellaista on ihmis elämä .ei mitään takuita mistään. Ei mitään pysyvää. Ehkäpä tänne sen synnyimme huomaamaan ja hakemaan jotain pysyvämpää. Mitähän se voisi olla..

    • Anonyymi

      Eikö mitään mieleen tule??

    • Anonyymi

      Ammatti. Status. Parisuhde. Lapset. Läheiset.jne. mikään ei itsestäänselvyys,mikään ei pysyvää. Yhdellekkään meistä mikään näistä ei ole pysyvää. Pysyvyyttä et voi ostaa rahalla. Aivan sama mitä omistat nyt,on huomenna mennyttä.

    • Et voi kontrolloida kumppanisi toimintaa, hän tekee omat valintansa ja tekonsa niiden perusteella. Joten se siitä.

      Nyt sitten mieti tarkkaan, mitä pahaa on tapahtunut? No? Ei mitään. Kumppanisi exä on narissut kaipaustaan, luultavimmin koska on itse tällä hetkellä sinkku, ja toisaalta pyytänyt tapaamista kumppaniltasi. Pahoja asioita? Ei todellakaan. Joten miksi olet huolissasi? Miksi tunnet epävarmuutta? Miksi et luota kumppaniisi, koska siitä tuo kertoo myös?

      Oikeastaan on kolme vaihtoehtoa.
      A) Jatkat kuten ennenkin (ei toimi)
      B) Ajattelet asioita kunnolla ja opit elämään epävarmuutesi kanssa (helpommin sanottu...)
      C) Puhut kumppanillesi ja kerrot mitä on tapahtunut, mitä tunnet ja erittäinkin tarkasti tuntemastasi epävarmuudesta jne.

      Rehellisyyden nimissä, oikeastaan vain viimeinen vaihtoehto on sellainen, jolla voit saada sielunrauhan ja myös kasvaa pysyvästi paremmin epävarmuutta sietäväksi. Mutta valinta on sinun.

      • Anonyymi

        Kiitos…
        Kai ite tiesin jo kirjoittaessa että pitää puhua tästä. En vaan saa itteeni aloittamaan. Kai sitä haluaa elää kuplassa ja vältellä ikävien asioiden nostamista esiin.
        En enää vaan millään haluaisi aloittaa alusta, jos totuus on se mitä mietiskelen, no olen sitten vaikka ittekseni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos…
        Kai ite tiesin jo kirjoittaessa että pitää puhua tästä. En vaan saa itteeni aloittamaan. Kai sitä haluaa elää kuplassa ja vältellä ikävien asioiden nostamista esiin.
        En enää vaan millään haluaisi aloittaa alusta, jos totuus on se mitä mietiskelen, no olen sitten vaikka ittekseni.

        Eipä kestä. Olen ollut samankaltaisessa suossa, muistan sen vielä melkein kuin eilisen.

        Ja juu, puhumisen aloittaminen oli se vaikein asia, se vaan tuntuu asiani niin nololta, mustasukkaisuus ja epäilyt, ainakin näennäisesti aiheettomat epäilyt. Mutta oikeasti se on ainoa mikä kunnolla auttaa ja mikäli kumppanisi on tolkun ihminen sekä puhtain jauhoin mukana, niin hän ottaa avautumisesi vastaan rakkaudella ja ymmärryksellä. Ja jos taasen ei ole tolkun tapaus tahi jauhot on jo sotkettu, on ehkä hyväkin että asia tulee nopeasti ilmi.

        Ajattele sitä teoreettista alusta aloittamista kuin kotisiivouksen aloittamista. Se aloittaminen on vaikeinta, aina. Mutta kun asian tiedostaa, homma ei tunnukaan niin elämää suuremmalta ja starttaaminen on helpompaa.


    • Anonyymi

      Paska lähtee pesemällä .Paha olo Puhumalla. On syytä Puhua suoraan asia asianomaisen kanssa.Tapauksessasi vanha suola janotaa puolisosasi. Joskus kun arki astu kuvaan aviolitossa ei se olekaan sitä mitä kuvitteli ja haikailaan mennyt suhde ,tai otetaan uusi siihen Vain Elämystä.Jos olet altavastaaja kykenemätön puhuu oikeista asioista. SINUT VIELLÄ JÄTETÄÄN.

      • Anonyymi

        Kiitos suorasta palautteesta. Näin se varmaan on. Pakko kai puhua


    • Anonyymi

      Jaa, kyselet nyt vaan rouvalta että onko yhteydessä exään ja missä mielessä on jos on. Tiedätpä sitten puhuuko totta asiasta vai kieltääkö olevansa yhteydessä. Jatkotoimenpiteet sitten sen mukaan, huoh!

    • Anonyymi

      Et selviä rehellisellä pelillä. Kuseta, kieroile, manipuloi, haasta. Näin saat mitä haluat. Siitähän tässä on kyse. Mitä haluat!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe