Jos et olisi työtön niin....

Anonyymi-ap

..joutuisit heräämään kesken unia työhön josta et oikeasti pidä ja palkka on kituuttamista tilipäivien välillä. Elätät sitä kitupalkan maksajaa samalla.

Loputon miete että voisi tehdä oikeasti muutakin , mutta työpäivän jälkeen ei jaksa tehdä sitä oikeasti mitä haluaa ja pitää alkaa samantien valmistautumaan uuteen työpäivään typerineen eväineen.
10min. tauot ja max. 30min. lounastauko on todella ihanaa elämää esim. 40-50 vuotta elämästä?....useimmiten vuorotyönä jopa yöllä kun pitäisi nukkua.

Työtön ei tuhlaa elämää turhille teoille ja voi aloittaa päivän kun nukkunut tarpeeksi.
Kyllä, työtön elää rikasta elämää.

9

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin työkyvyttömyyseläkeläisenä väitän eläväni rikkaampana elämää kuin työttömät. Rahaa tulee säännöllisesti erikseen hakematta ja työkkäri ei häiritse kirjeellä ja soitolla

    • Anonyymi

      Vain rintamalla tuollaista kärsimystä joutuisi sietämään, ei ☮️ aikana!😘😘

    • Anonyymi

      Niin no...ei tämä työni mikään unelmatyö ole ja mieluummin toki tekisin montaa muutakin asiaa kuin tätä. Onpahan kuitenkin rehellistä työtä, jolla elätän itseni ilman, että tarvitsee tukeutua yhteiskunnan tukiin.

      Ja kukaan tuskin pelkällä työttömyyspäivärhalaa pärjää. Eli mites se meneekään; työttömyysrahat, asumistuki, toimeentulotuki ja rahaa jää elämiseen reilut 500€/kk?
      Palkkani ei ole mikään huippupalkka, mutta vuokran ja muiden pakollisten menojen jälkeen käteen jää n. 1200€/kk. Aikamoinen ero.

      Eipä tarvitse joka kuukausi miettiä, ostaako tarjousjauhelihaa pakkaseen vai söisikö mitä tekee mieli. Ei tarvitse stressata, jos telkkari hajoaa. Jää rahaa säästöön, voin lähteä matkoille tai ostaa itselleni uuden (käytetyn) auton ja hoitaa vakuutukset ym. Eläkettäkin kertyy, kun olen eläkesääsätjä, onpahan mukavat eläkevuodet edessä.

      Eikä tarvitse joka päivä miettiä, koska se karenssi pärähtää ja kuinka vältellä työvoimatoimiston työtarjouksia.

      Kukin toki tavallaan.

      • Anonyymi

        Niinpä toki ,mutta vaikka maassa on raivonnut valtava työvoimapula jonka riivaa edelleen ,ei vanhemmat työntekijät enää kelpaa muuhun kuin puuhengitykseen ja siihenkin pitää kysyä männyltä lupa. Yksikään ei ole vielä vastannut kyllä kun olen kysynyt vaan hiljaa vaiennut .


    • Anonyymi

      Joo ei siinä jaksa edes opiskella työ oheessa eikä hakea edes toista työpaikkaa kun olet paskaduunissa ja pelkäät että joudut ojasta allikkoon seuraavassakin työpaikassa eli vain paskaa tarjolla aina vaan vaikka duunipaikkakin vaihtuisi.

      Vuorotyöstä on helppo potkaista duunari mäelle kun vähänkin hiljenee markkinoilla, joten sellaista duunia pitää välttää viimeiseen saakka.

    • Anonyymi

      Kenties pieni asennekorjaus olisi paikallaan, jotta jaksaisi sitä "paskaduuniakin".
      Mikä on paskaduunia? Tuskin mikään työ, jota rehellisesti tekee ja jolla itsensä ja perheensä elättää. Ei missään ole sanottu, että työn pitäisi olla hauskaa, sehän on työtä.
      Lähtökohta on, jokaisessa kulttuurissa, jokaisessa ajassa, että jokainen osallistuu ja tekee sen minkä voi. Kyllä muurahaispesässäkin se, joka ei viitsi neulasta raahata, kuolee pian nälkään. Ei sille muut hunajaa suuhun kotipesälle kanna.
      Harva meistä on syntynyt kultalusikka perseessä, joten jokaisen panos on merkityksellistä.

    • Joillekuille lasi on aina puolityhjä.

      Joillekuille myöskään unen katkeaminen ei ole sellainen arvo, josta ei olisi valmis luopumaan mistään hinnasta.

      • Anonyymi

        Koko Suomen työelämä on kuin tyhjä lasi tai korkeitaan on kusta lasissa puolillaan.
        Ei päde wanha hokema tähänkään dilemmaan.

        Nähty on ja ihan riittävästi, en ihmettele lainkaan ettei paskahommiin enää saada ketään järkevää ihmistä tulemaan, kerran kusetettu on tämän jälkeen mielummin ikityötön kuin tyhmänä uudelleen kusetettuna.


    • Anonyymi

      olen aamuvirkku. Aivan sama olenko töissä,työttömänä vai eläkkeellä. Aamulla singahtaa ylös petistä vieteriukkona klo 6.00 aikoihin. En ymmärrä heitä jotka koisivat klo 9 asti aamulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1437
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1141
    3. 37
      822
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      806
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      775
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      762
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      732
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      689
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      642
    Aihe