Iina kertoo suhteestaan komean jännämiehen kanssa

Anonyymi-ap

188

1615

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten niin komea jännämies? Mieshän oli nimenomaan kiltti tavismies. Juuri sellainen siivo ja tavallinen kunnon mies jonka kanssa Pyhän Palstatotuuden mukaan ei ikinä voi tulla eroa. Valitettavasti sellaista suhdetta ei olekaan joka ei voi päättyä eroon.

      Tapaus oli klassinen: pari menee hyvin nuorena yhteen, niin nuorina ettei ihan ymmärrä ettei pelkkä ihastuminen riitä. Vuosien myötä suhde väljähtyy. Arki tappaa ensin intohimon, sitten hellyyden ja kiintymyksen ja lopulta kaiken mielenkiinnon toiseen ihmisenä. Kumpikaan ei halua toiselle pahaa. Pettäjäkään ei petä ilkeyksissään eikä ei halua loukata puolisoaan.. Ei vain jaksa enää innostua oman puolison seurasta. . Kyllästyttää. Lopulta jompi kumpi rakastuu johonkin kolmanteen. Se on petetylle järkytys. Tulee ero. Tässä tapauksessa se joka löysi uuden rakkauden oli mies, mutta se voi olla myös nainen. Kumpikaan ei ole hankala eikä paha ihminen eikä se osapuoli joka rakastui halunnut loukata. Hän ei vain voinut tunteilleen mitään, eikä se ollut helppo ratkaisu.

      Tämä oli aika tyypillinen erotarina. Jotenkin noin se usein menee. Tunnen yhden pariskunnan jolla se meni aika lailla noin. Nainen oli lapsuudenystäväni. He alkoivat seurustella hyvin nuorina, menivät naimisiin ja saivat lapsen. Kaikki oli periaatteessa hyvin mutta vuosien myötä yhteiselämä alkoi tuntua arkiselta ja tylsältä. Sitten nainen rakastui työtoveriinsa, salasi suhteen, poti tunnontuskia, mietti asiaa puolelta ja toiselta, ehti pariin kertaan lopettaakin sen suhteen ollakseen hajottamatta perhettä. Lopulta suhde paljastui ja tuli ero. Miehelle se oli hirveä järkytys ja kolaus. Hän ei ollut ollut vaimolleen paha. Kumpikaan ei ollut paha. Eikä nainen ollut mikään moraaliton jännäjenna.

      Linkin takana kerrotussa tarinassa ei todellakaan ollut mikään komea jännämies vaan aivan tavallinen suomalainen mies. Siinä ei puhuttu kummankaan ulkonäöstä yhtään mitään.

      Nämä jutut eivät riipu eivätkä johdu ulkonäöstä, koettakaa nyt palstaprinssit jo tajuta se! Siinähän sanottiin että hän oli kiltti mies. Kiltti mieskin voi rakastua toiseen ja pettää vaimoaan ja voi tulla ero.

    • Anonyymi

      Linkin takana olevassa tarinassa ei todellakaan puhuttu komeasta jännämiehistä yhtään mitään.

      Palstaprinssieilöä on pakkomielteenä tuo joka hemmetin väliin työntää juttua miestyypistä, jota he kadehtivat ja vihaavat ja josta he käyttävät nimeä komea mies, mallimies, jännämies tai panoalfa. AINA jos joku nainen täällä kertoo johonkin tiettyyn mieheen liittyvästä pettymyksestään., joku neropatti ryntää kiljumaan että sen siitä saa kun vehtaa komean miehen kanssa. Tämä tapahtuu heillä automaattisesti, vaikka nainen ei olisi omassa tekstissään puhunut miehen ulkonäöstä sanaakaan.

      Logiikkalin heittää palstaprinsseillä häränpyllyä:

      Yksi palstaprinssi väitti, että suhteet komean miehen kanssa eivät yleensä kestä ja perusteli sen sillä että Tinderissä on paljon yh-äitejä. Anteeksi kuinka? Miten hän pystyy yh-äidinTinder-profiilista selvittämään minkä näköinen naisen exä on? Äly hoi älä jätä!

    • Anonyymi

      Olen tullut siihen tulokseen, että palstaprinssit ovat aivan susirumia tapauksia. Sellaisia, suoraan seinästä reväistyjä, joita on ehkä 10% maailman miesväestöstä. Siksi palstaprinssien silmissä ihan tuikitavalliset 13 tusinassa miehetkin ovat palstaprinssien mielestä komeita. Ja siis tottahan se on, palstaprinssiin verrattuna lähes kuka vaan on todella komea.

      Lisäksi palstaprinsseillä taitaa olla myös homoseksuaalisia taipumuksia. He kiinnittävät ihan valtavasti huomiota muiden miesten ulkonäköön ja näkevät noita komeita ja haluttavia miehiä kaikkialla.

    • Anonyymi

      ""Lisäksi palstaprinsseillä taitaa olla myös homoseksuaalisia taipumuksia""

      Agendasi ei toimi eli emme ole alkamassa homoiksi, emmekä myöskään ole alkamassa transuiksi tai femakoiksi vaan olemme miehisiä miehiä, jotka uskaltavat sanoa asiat ääneen. Emme myötäile sinua ja muita naisia, emmekä ole käännytettävissä.

      Sinunlaiset ihmiset ovat niitä, jotka sanovat teinipojille, että ehkä oletkin homo tai ehkä oletkin oikeasti nainen, koska olet tyttömäinen. Mt-ongelmaisiin teinipoikiin sinun agendasi saattaa toimia ja he saattavat sinun takiasi ryhtyä homoiksi tai transuiksi.

      Tälläistä agendaa suomeen ajetaan ja samaan aikaan ollaan huolissaan alhaisesta syntyvyydestä:D

      • Anonyymi

        Ei teidän tarvitse alkaa, kun te selvästi olette jo vähintään biseksuaaleja. Ei kukaan täysin hetero kuluta noin paljon aikaa elämästään oman ukupuolen edustajien katselemiseen ja heidän ulkonäkönsä ruotimiseen. Itse esimerkiksi en heteronaisena juurikaan muita naisia huomaa, enkä heihin huomiotani kiinnitä. Ei mua voisi vähempää kiinnostaa miltä he näyttävät.


      • Anonyymi

        Todella "miehistä" tuo jatkuva miesten tuijottaminen. Totta, te olette oikein todellisia miesten miehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella "miehistä" tuo jatkuva miesten tuijottaminen. Totta, te olette oikein todellisia miesten miehiä.

        Totta. Miehinen ei todellakaan ole sellainen adjektiivi, joka tulee mieleen muiden miesten ulkonäköä 24/7 ruotivasta miehestä. Miesten mies voi kyllä tullakin mieleen. :P


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Miehinen ei todellakaan ole sellainen adjektiivi, joka tulee mieleen muiden miesten ulkonäköä 24/7 ruotivasta miehestä. Miesten mies voi kyllä tullakin mieleen. :P

        Kieltämättä, onhan tuo useamman kerran palstaa lukiessa käynyt mielessä, että millainen mies puhuu jatkuvasti komeista miehistä. Se kokemus mikä itsellä miehisellä alalla työskentelevänä ja miehisiä harrastuksia harrastavana on, niin eivät tavalliset heteromiehet miesten komeudesta puhu ja miesten komeutta järjestykseen laita. Korkeintaan toteavat, etteiväthe mitään ko. aiheesta tajua ja jättävät sen naisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella "miehistä" tuo jatkuva miesten tuijottaminen. Totta, te olette oikein todellisia miesten miehiä.

        ...Hmm...Aina pitää olla joku johonka voi itseänsä peilata...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...Hmm...Aina pitää olla joku johonka voi itseänsä peilata...

        Yksikään tuntemani miehinen mies ei harrasta sen kummempaa peilailua, ei oikean peilin, eikän muiden miesten kanssa. Tuo nyt vaan ei ole millään tasolla puuhaa, jonka voi kokea miehiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksikään tuntemani miehinen mies ei harrasta sen kummempaa peilailua, ei oikean peilin, eikän muiden miesten kanssa. Tuo nyt vaan ei ole millään tasolla puuhaa, jonka voi kokea miehiseksi.

        Yksikään livemaailmassa tuntemani mies, oli miehinen tai ei, ei alituiseen puhu miesten ulkonäöstä. Tunnen vaikka minkälaisia, minkä ikäisiä (ikähaarukka 24-66)ja minkä näköisiä miehiä. Mutta en ainuttakaan joka koko ajan miettii kaikkien tuttujen ja tuntemattomien miesten ulkonäköä ja jaottelee miehiä kategorioihin komeiden perusteella. En ainuttakaan miestä jonka puheet ovat loputonta höpinää siitä miten komeat miehet sitä ja jännämiehet tätä.

        En tunne myöskään yhtään naista joka koko ajan pohtii miesten komeutta. Kaikilla tuntemillani naisilla on ihan muita puheenaiheita.

        Johtui tuo pakkomielteinen komeista miehistä, alfauroksista, mallimiehistä ja jännämiehistä puhuminen sitten mistä tahansa, niin yksi asia on ainakin selvä:

        SE ON NEUROOTTISTA JA KAIKKEA MUUTA KUIN TERVETTÄ JA NORMAALIA.
        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...Hmm...Aina pitää olla joku johonka voi itseänsä peilata...

        Miksi pitäisi peilata itseään yhtään kehenkään? Mitä tuollainen vertailu toisiin palvelee?


    • Anonyymi

      ""Ei teidän tarvitse alkaa, kun te selvästi olette jo vähintään biseksuaaleja.""

      Homojuttusi ei tehoa meihin. Sori nyt vaan..

      Nämä palstan trans aktivisti naiset saivat nyt muutoksen translakiin mikä tarkoittaa sitä et miehet voivat muuttaa sukupuolensa ilmoituksella väestökeskukseen eli mieheksi syntyneitä tulee kohdella uimahalleissa naisina. Muuten kyse on syrjinnästä. Seuraavaksi nämä trans aktivisti naiset valittavat kun heitä ahdistellaan uimahalleissa.

    • Anonyymi

      Isänmaalliset suomimiehet on huolissaan suomen syntyvyydestä ja siitä kun suominaiset ei pariudu tinder-aikana muiden kuin komeiden jännämiesten kanssa. Ei naiset tietenkään pariudu tavismiesten kanssa kun he saavat seksitykkäyksiä komeilta mallimiehiltä ja kuvittelevat seksitykkäysten johtavan parisuhteeseen vaikka komealla miehellä on mielessä vain seksi. Sitten ruikutetaan kaikkien miesten etsivän seksiä vaikka mahdollisuus annetaan vain niille jykeväleukaisille panoalfoille. Kun ei synny parisuhteita, kuten ennen, niin ei synny myöskään lapsia ja syntyvyys on pohjamudissa.

      Suomimiehillä siis on vastaus alhaiseen syntyvyyteen, mutta suominaiset yrittävät pahentaa huonoa syntyvyyttä entisestään kun he kyseenalaistavat miesten seksuaalisuuden ja ylipäätään koko miehuuden heissä itsessään. Miehistä halutaan joko homoja, transuja tai feminiimisiä tyttöilijöitä. Tälläisen agendan ajaminen saattaa toimia joihinkin mt-ongelmaisiin teinipoikiin. Nyt tätä rummutetaan ja tulevaisuudessa tulee olemaan enemmän homoja ja transuja eli syntyvyyttä tämä ei ainakaan tulee parantamaan. Onko se meidän päättäjien halu edes? Vähän epäilen.

      Hulluksi on mennyt ja hullummaksi menee koko ajan!

      • Anonyymi

        Tuossa taas neuroottisen ja epävakaan ihmisen teksti. Kaikki ne toistavat samaa kaavaa. Onko näiden massapostausten takana robotti? Ei ole normaalia koko ajan arvioida miesten ulkonäköä ja miettiä kuka mies on enemmän ja kuka vähemmän komea.

        Ei normaali mies tuijota koko ajan komeita miehiä. Normaali nainenkaan ei koko ajan tuijota komeita miejhiä eikä puhu komeista miehistä. Tunnen myös täyspäisiä ja terveitä homoja. Hekään eivät jatkuvasti tuijota komeita miehiä eivätkä puhu heistä koko ajan..

        Terve tasapainoinen ihminen ei sellaista tee, oli mies tai nainen, oli heteron tai homo. Pakkomielteinen alemmuudkompleksinen epävakaa persoonallisuushöiriöinen ihminen tekee niin.


      • Anonyymi

        Puhut ristiin. Puhut läpiä.päähäsi. Samassa postauksessa väität ensin että naiset huolivat parisuhteeseen vain näitä supermaskuliinisia ns. jännämiehiä, ja seuraavaksi väität että naiset haluavat kieltää miehiä olemasta miehiä ja tehdä heistä.naisia.

        "suominaiset ei pariudu tinder-aikana muiden kuin komeiden jännämiesten kanssa"
        "he kyseenalaistavat miesten seksuaalisuuden ja ylipäätään koko miehuuden heissä itsessään. Miehistä halutaan joko homoja, transuja tai feminiimisiä tyttöilijöitä "

        Kummin päin se asia siis on? Haluavatko naiset miehisen miehen joka tihkuu testosteronia eli panoalfan vai löllön ja vetelän hermafrodiitin?

        Ätmit kaiketi ovat iloisia jos tuo jälkimmäinen väite pitää paikkansa? Ätmissä ei ole hitustakaan miehuutta eikä miehisyyttä. Ät.it ovat vinkuleluja ja kiukuttelevia sukupuolettomia hwrmafrodiittivauvoja. Se yksi roikotin jalkojen välissä ei tee miestä.


      • Anonyymi

        Palstaprinssit haluavat kiistää miehuuden. Palstaprinssit vikisevät kuin kolmivuotiaat. Vikinä ja ininä ja saman asian loputon jankkaaminen on seksin tappaja numero yksi. Noilla komeamies-höpinöillänne teette itsestänne niin epämiehekkäit ja naurettavia kuin olla ja osaa. Kukaan nainen ei jaksa tuollaista kuunnella. Ei ihme että ette pääse treffeille jos viestittelyvaiheessakin höpisette niitä juttuja.

        En kyllä koskaan ole ollut treffeillä miehen kanssa jolla olisi ollut palstaprinssien tasoiset jutut. Jos ikinä olisin joutunut treffeillä kuulemaan juttuja komeista miehistä, olisin äkkiä muistanut että minullahan on kymmenen minuutin päästä taloyhtiön hallituksen kokous, voi kun unohdin, sori mutta nyt on ihan ihan pakko lähteä...


      • Anonyymi

        "Suomimiehillä siis on vastaus alhaiseen syntyvyyteen."

        Mikä se vastaus on:

        Nainen solmikoon parisuhteen miehen kanssa, joka ei kiinnosta, miellytä eikä houkuttele häntä mitenkään. Nainen muuttakoon epämiellyttävän miehen kanssa yhteen.. Nainen tehköön sen ukon kanssa lapseneli harrastakoonseksiä vaikka oksennusta pidätellen.

        Just joo. Tuollainen suhdeko muka kestää? Se ei kestä edes lapsen syntymään asti. Nainen heivaa hänet ulos jo raskausaikana.

        Itse varmaan olisit onnellinen jos olisit parisuhteessa naisen kanssa joka halveksii sinua? Olisi kivaa kun nainen torjuisi kaikki lähentumisyrityksesi ja alkaisi jo raskauden alkuvaiheessa puhua erosta. Tai ehkä elät siinä harhassa ettei nainen ottaisi eroa jos odottaisi sinun lastasi.

        Kyllä ottaisi. Eikä antaisi sinulle huoltajuutta. Olisit pelkkä eri osoitteessa asuva ruokkojen maksaja jolla on tapaamisoikeus. Luuletko ihan tosissasi että naiset enää nykyään pysyvät huonossa suhteessa lapsen takia? Ei ole lapsenkaan edun mukaista asua perheessä jossa vanhemmilla on huonot välit. Perheen ilmapiiri myrkyttyy jos puolisot eivät rakasta toisiaan.


      • Anonyymi

        Isäni, joka on miehinen mies, sanoisi tuohon, että ihme kitinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isäni, joka on miehinen mies, sanoisi tuohon, että ihme kitinää.

        Tuskin on miehinen mies jos uskoo että suhde toimii jos vaimo halveksii miestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin on miehinen mies jos uskoo että suhde toimii jos vaimo halveksii miestään.

        Tuollaista kitisevää miestä varmasti halveksisikin.


      • Anonyymi

        Eipä tuohon voi muuta todeta, kuin että kasvata nyt pallit hyvä mies. Ei tuollaista vinkujaa jaksa kukaan katsella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomimiehillä siis on vastaus alhaiseen syntyvyyteen."

        Mikä se vastaus on:

        Nainen solmikoon parisuhteen miehen kanssa, joka ei kiinnosta, miellytä eikä houkuttele häntä mitenkään. Nainen muuttakoon epämiellyttävän miehen kanssa yhteen.. Nainen tehköön sen ukon kanssa lapseneli harrastakoonseksiä vaikka oksennusta pidätellen.

        Just joo. Tuollainen suhdeko muka kestää? Se ei kestä edes lapsen syntymään asti. Nainen heivaa hänet ulos jo raskausaikana.

        Itse varmaan olisit onnellinen jos olisit parisuhteessa naisen kanssa joka halveksii sinua? Olisi kivaa kun nainen torjuisi kaikki lähentumisyrityksesi ja alkaisi jo raskauden alkuvaiheessa puhua erosta. Tai ehkä elät siinä harhassa ettei nainen ottaisi eroa jos odottaisi sinun lastasi.

        Kyllä ottaisi. Eikä antaisi sinulle huoltajuutta. Olisit pelkkä eri osoitteessa asuva ruokkojen maksaja jolla on tapaamisoikeus. Luuletko ihan tosissasi että naiset enää nykyään pysyvät huonossa suhteessa lapsen takia? Ei ole lapsenkaan edun mukaista asua perheessä jossa vanhemmilla on huonot välit. Perheen ilmapiiri myrkyttyy jos puolisot eivät rakasta toisiaan.

        Lisään kirjoittamaasi seuraavaa:

        Ennen vanhaan Suomessa, siis ehkä tuosta 1900-luvun alkupuolelta taaksepäin, kun avioliiton ulkopuolinen raskaus oli naiselle ja tämän perheelle suuri häpeä, saattoi nainen jäädä tai jopa mennä huonoon suhteeseen sellaisen miehen kanssa josta ei ollut kiinnostunut, ei välttämättä edes pitänyt, saati että mies olisi miellyttänyt silmää. Nainen olisi tehnyt sen vain ja ainoastaan välttääkseen aviottomasta lapsesta seuranneen häpeän.

        Joissakin kulttuureissa ja joidenkin uskontoihin vielä näin 2020-luvulla kuuluu järjestetyt avioliitot, joihin ei nainen pysty etukäteen vaikuttamaan mitenkään. Avioton lapsi ei ole enää häpeä Suomessa valtaväestön keskuudessa, tai ainakaan niin häpeällistä, että kuka tahansa mies on huolittava vain siksi että ei ole naimaton ja on raskaana. Tällä hetkellä ei valtaväestön keskuudessa enää vaadita sitä, että mies on vastuussa naisesta (esimerkiksi avioliiton alainen holhous päättyi vuonna 1930, kun säädettiin uusi laki, joka vapautti naiset aviomiehensä holhouksesta), eikä sitä, että nainen ei voi periä omaisuutta tämän isän kuollessa, kuten oli jälkimmäisessä tapauksessa ennen vuotta 1878.


        "Isänmaalliset suomimiehet on huolissaan suomen syntyvyydestä ja siitä kun suominaiset ei pariudu tinder-aikana muiden kuin komeiden jännämiesten kanssa. Ei naiset tietenkään pariudu tavismiesten kanssa kun he saavat seksitykkäyksiä komeilta mallimiehiltä ja kuvittelevat seksitykkäysten johtavan parisuhteeseen vaikka komealla miehellä on mielessä vain seksi."

        Olet ilmeisesti puhunut joka ikisen suomalaisen miehen kanssa asiasta, vai onko tuon "totuudenmukaisen" vastauksen antavassa mielipideotannassasi mukana vain yksi tahi kaksi mielipidettä: omasi, ja ehkä toisen palstaätmin?

        Ei teitä palstaätmejä (termiä en edes tuntenut ennen palstalle tuloa, kuten en termiä jännämies, tai taso sinkkumarkkinoilla) kiinnosta Suomen syntyvyys tai sen heikkeneminen nousemisesta puhumattakaan. Teitä kiinnosta vain kaksi asiaa: naisen p*llu, ja varsinkin sen saamisen puute, jonka verhoatte "huoleksi syntyvyyden pienenemisestä". En yhtään ihmettele, miksi ette niitä treffejä tai edes niitä panoja saa, kun kuuntelee teidän argumentteja ja ajatuksen juoksun seurauksesta kirjoitettuja tekstejä. Tässäkin tapauksessa syy sille miksi olette puutteessa ei johdu naisista, vaan siitä, kenet te näette kun katsotte peiliin. Itsestänne, ja varsinkin siitä mitä löytyy sieltä korvienne välistä. Pelkän ajatusmaailmanne perusteella (en tiedä edes ap:n, tai useamman samanmielisten kirjoittajien ulkonäköä) pystyn sanomaan että en todellakaan lähtisi edes treffeille, saati rakentaisi minkäänlaista suhdetta teidän kanssanne.

        Olen aikanaan seurustellut teidän lanseeraamaanne termin "kiltteihin ja kunnollisiin" joukkoon kuuluvan miehen kanssa. Hänellä oli lapsia edellisestä suhteesta, mutta ei häntä kiinnostanut edes koko jälkikasvunsa senkään vertaa, että olisi selvittänyt ainuttakaan kertaa koko sen parin vuoden aikana jonka seurustelin tämän kanssa, että mitä tämän lapsille kuuluu. Tiedän tämän 99% varmuudella, sillä vietin myös 99% ajastani kyseisen miehen kanssa 24/7. Voin kertoa, että se suhde on ollut elämäni suurin virhe minkä olen koskaan tehnyt, ja isoja virheitä olen tehnyt elämäni aikana lukuisia. Niistä vain tämä suurin on ollut mies.

        Joten älkää väittäkö että olette mistään muusta huolissanne, kuin siitä että kuolette neitsyenä,

        Sivusta


    • Anonyymi

      "Yksikään livemaailmassa tuntemani mies, oli miehinen tai ei, ei alituiseen puhu miesten ulkonäöstä. Tunnen vaikka minkälaisia, minkä ikäisiä (ikähaarukka 24-66)ja minkä näköisiä miehiä."

      Hassua tässä kirjoituksessasi on se, että kuvittelet tuntemiesi miesten puhuvan suoraan sinulle. Sinähän et seuraa niiden jokaista liikettä, etkä tiedä mitä ne miehet kirjoittelevat naisista vaikkapa nettiin. Sellaista kristallipalloa sinulla ei ole, että voisit varmuudella sanoa mitä nuo miehet kirjoittelevat ja katsos kun on miehiä, jotka osaavat käyttäytyä, eivätkä he lauo jokaista mielipidettään suoraan sinulle, koska muutenhan he leimattaisiin sinun naisvihaajaksi ja ties miksi..

      • Anonyymi

        Hassua kirjoituksessasi on, että kuvittelet etten tunne miehiä, jotka tunnen.


      • Anonyymi

        Tiedän kyllä miten nuo miehet ajattelevat naisista, miehistä ja parisuhteista. Tiedän miten he eivät ainakaan ajattele: he eivät ajattele että miehessä ainoa merkitsevä ja kiinnostava ominaisuus on komeus tai komeuden puute ja että komeilla miehillä on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. He eivät myöskään luule ettei tavismiehillä ole mahdollisuutta saada hyvää parisuhdetta. Monet näistä tuntemistani miehistä on nimenomaan taviksia ja hyvässä parisuhteessa.

        Jos tuntemani miehet olisivat niin tyhmiä että kirjoittelisivat nettiin näitä komea mies -juttuja, niin kyllä sen suuruusluokan tyhmyys näkyisi heidän käytöksessään muutenkin. Ja kuuluisi heidän puheissaan. Ei niin suurta tyhmyyttä pysty salaamaan.


      • Anonyymi

        Mistä tiedät etteivät tuntemani miehet lauo minulle mielipiteitään? Kyllä muuten laukovat. Komeista miehistä he eivät tosin esitä mielipiteitä koska kuten sanoin, heillä.on ihan muita puheenaiheita ja kiinnostuksen kohteita. Eivätkä he tuijota miehiä. Sellaisen käytöksen kyllä huomaisi. Jatkuva komeista miehistä puhuminen on äärimmäisen epämiehekästä, lapsellista, typerää ja neuroottista. Suurin osa miehistä ei minun havaintojeni mukaan ole äärimmäisen epämiehekkäitä, lapsellisia, typeriä ja neuroottisia.

        Vinkki: jos treffeillä haluat päästä eroon naisesta, ala kertoa hänelle noita komeamieskomeamieskomeamies-juttuja: nainen häipyy viidessä minuutissa.


      • Anonyymi

        Hassua kun yrität väenå vängällä uskotella, että on normaalia miehen käytöstä puhua koko ajan miesten ulkonäöstä.

        Väität etten voi tietää tuntemieni miesten kaikkia mielipiteitä koska miehillä voi olla käytöstavat. Totta kai heillä on käytöstavat. Ei mielipiteensä sanominen ole huonoa käytöstä. Kyllä tuntemani miehet uskaltavat sanoa minulle mielipiteensä monestakin asiasta, ja jos he ovat eri mieltä kuin minä, he sanovat senkin. Olen kuullut heidän mielipiteitään politiikasta, uskonnosta, yhteiskunnasta, parisuhteista, seurustelusta, urheilusta, eri tv-ohjelmista ja vaikka mistä. Olen myös väitellyt heidän kanssaan näistä aiheista koska en ole heidän kanssaan kaikesta samaa mieltä. Mutta en ikinä ole koskaan kuullut heidän mielipiteitään miesten ulkonäöstä. En ole ikinä kuullut heidän puhuvan tästä aiheesta. Aihe ei selvästikään kiinnosta heitä.

        Palstaprinssejä se kiinnostaa ihan kohtuuttomasti. Palstaprinssit uskovat ja uskottelevat olevansa taviksia ja normimiehiä. Sitä te nimenomaan ette ole. Normimiehet eivät ole ylenpalttisen kiinnostuneita keskustelunaiheesta komeat miehet eivätkä ylipäänsä miesten ulkonäöstä.

        Toistan sen minkä jo sanoin: ei ole normaalia, tervettä eikä miehekästä puhua jatkuvasti miesten ulkonäöstä.


    • Anonyymi

      Mitäs pyörii duunipaikan vuoksi ympäri eri kaupunkeja.
      Kaikki sen tietää että jos on jatkuvasti poissa niin toiselle se ei välttämättä sovi. Tää on nähty jo moneen kertaan.
      Duunipaikkaahan tossa olis pitänyt vaihtaa.

    • Anonyymi

      ""Mistä tiedät etteivät tuntemani miehet lauo minulle mielipiteitään? Kyllä muuten laukovat.""

      Ai niin. Tottakai, tietysti laukovat. Minä en mielestäsi osaa käyttäytyä kun kirjoitan täällä naisten toimintatavoista ja mielestäsi käyttäydyn myös oikeassa elämässä näin eli puhun tasoista ja naisten himoitsemista panoalfoista. Senhän sinä näet kristallipallollasi 100% varmuudella!

      • Anonyymi

        Palstanainen on aikasemmin kirjoittanut, että me miehet emme tiedä miten naiset toimivat ja miten ajattelevat, mutta palstanainen kyllä itse tietää mitä miehet ajattelevat. Miten hän voi tietää kun mekään emme tiedä? Käyttääkö palstanainen kristallipalloa apunaan?

        Jos minä juttelen henkilön kanssa, niin en voi varmuudella luottaa hänen sanomaansa. Palstanainen luottaa 100% varmuudella tuttujen miesten puheisiin eli hänen on oltava jonkinlainen selvännäkijä.


      • Anonyymi

        Tarkoitat siis ettet tuolla livemaailmassa koko ajan puhu panoalfoista vaan ainoastaan täällä? Jos näin olet, olet epäluotettava opportunisti ja omaksut sen.näkemyksen mikä hyödyttää sinua kulloinkin eniten? Olet ehkä huomannut että naiset kaikkoavat kun jankutat panoalfajuttuja ja sitten jäät ilman seksiä? Seksin toivossa esität olevasi muuta kuin olet, mutta tällä palstalla pääset ilmaisemaan pallomielteistä jännömieshöpinääsi vapaasti. Ethän sinä täällä seksiä saa. Täällä olet juuri niin katkera ja pahantahtoinen kuin oikeasti olet.

        Enpä voi tuota kunnioittaa. . Minä en muuta mieltäni sen mukaan olenko livemasilmassa vai netissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstanainen on aikasemmin kirjoittanut, että me miehet emme tiedä miten naiset toimivat ja miten ajattelevat, mutta palstanainen kyllä itse tietää mitä miehet ajattelevat. Miten hän voi tietää kun mekään emme tiedä? Käyttääkö palstanainen kristallipalloa apunaan?

        Jos minä juttelen henkilön kanssa, niin en voi varmuudella luottaa hänen sanomaansa. Palstanainen luottaa 100% varmuudella tuttujen miesten puheisiin eli hänen on oltava jonkinlainen selvännäkijä.

        Kyllä, kun tuntemani miehet kertovat mielipiteitään esim. politiikasta, en ymmärrä miksi minun pitäisi olettaa että he saavat todelliset mielipiteensä eivätkä oikeasti ole tuota mieltä. Varsinkin kun tuntemani miehet ovat suoraluontoisia ihmisiä eivätkä millään lailla yritä miellyttää minua näkemyksillään, vaan väittävät pontevasti vastaan jos ovat kanssani eri mieltä.

        Mitä hyötyä heille olisi siitä, että he kertovat esim. kannattavansa puoluetta X vaikka oikeasti kannattavat puoluetta Y, jos minä en kannata kumpaakaan puoluetta, en X:ää enkä Y:tä, tai jos en ole edes kiinnostunut puoluepolitiikasta?

        Koska valehtelusta ei ole heille mitään hyötyä, en usko että he valehtelevat.

        Ehkä tarkoitat että he valehtelevat esittämällä mielipiteitä joiden arvelevat miellyttävän minua, jotta pääsisivät minun suosiooni.

        Miksi he yrittäisivät päästä minun suosioon? Olemme vain kavereita.

        Mitä hyötyä heille olisi valehtelusta kun he itse oma-alotteisesti kertovat mitä ajattelevat eri asioista?

        Komeista miehistä en ole kuullut heidän puhuvan ikinä mitään. En siis tiedä mitä ajatuksia ja näkemyksiä heillä on komeista miehistä. Luultavasti ei minkäänlaisia koska aihe ei heitä kiinnosta. Se aihehan ei kiinnosta oikeita normaaleja miehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, kun tuntemani miehet kertovat mielipiteitään esim. politiikasta, en ymmärrä miksi minun pitäisi olettaa että he saavat todelliset mielipiteensä eivätkä oikeasti ole tuota mieltä. Varsinkin kun tuntemani miehet ovat suoraluontoisia ihmisiä eivätkä millään lailla yritä miellyttää minua näkemyksillään, vaan väittävät pontevasti vastaan jos ovat kanssani eri mieltä.

        Mitä hyötyä heille olisi siitä, että he kertovat esim. kannattavansa puoluetta X vaikka oikeasti kannattavat puoluetta Y, jos minä en kannata kumpaakaan puoluetta, en X:ää enkä Y:tä, tai jos en ole edes kiinnostunut puoluepolitiikasta?

        Koska valehtelusta ei ole heille mitään hyötyä, en usko että he valehtelevat.

        Ehkä tarkoitat että he valehtelevat esittämällä mielipiteitä joiden arvelevat miellyttävän minua, jotta pääsisivät minun suosiooni.

        Miksi he yrittäisivät päästä minun suosioon? Olemme vain kavereita.

        Mitä hyötyä heille olisi valehtelusta kun he itse oma-alotteisesti kertovat mitä ajattelevat eri asioista?

        Komeista miehistä en ole kuullut heidän puhuvan ikinä mitään. En siis tiedä mitä ajatuksia ja näkemyksiä heillä on komeista miehistä. Luultavasti ei minkäänlaisia koska aihe ei heitä kiinnosta. Se aihehan ei kiinnosta oikeita normaaleja miehiä.

        "Ehkä tarkoitat että he valehtelevat esittämällä mielipiteitä joiden arvelevat miellyttävän minua, jotta pääsisivät minun suosiooni."

        Lisää tuohon sivusta, että miksi he sitten eivät ole kanssani samaa mieltä, jos kyse muka olisi minun miellyttämisestäni? Miksi he esittävät usein varsin kärkevästikin hyvin omastani poikkeavia mielipiteitä, jos tarkoitus olisi miellyttää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ehkä tarkoitat että he valehtelevat esittämällä mielipiteitä joiden arvelevat miellyttävän minua, jotta pääsisivät minun suosiooni."

        Lisää tuohon sivusta, että miksi he sitten eivät ole kanssani samaa mieltä, jos kyse muka olisi minun miellyttämisestäni? Miksi he esittävät usein varsin kärkevästikin hyvin omastani poikkeavia mielipiteitä, jos tarkoitus olisi miellyttää?

        Täsmälleen. Nämä tuntemani miehet nimenomaan eivät yritä miellyttää minua.


    • Anonyymi

      "" Olet ehkä huomannut että naiset kaikkoavat kun jankutat panoalfajuttuja ja sitten jäät ilman seksiä?""

      Haha. Älä oleta mitään. En ole livenä puhunut yhdellekään naiselle panoalfoista ja miksi puhuisin kun haen seksiseuraa? Tottakai naiset kaikkoaisivat jos puhuisin heille panoalfoista ja siitä, että naiset yrittävät pariutua ylös päin. Tällä palstalla voin puhua panoalfoista ja kertoa mielipiteeni miten suurin osa miehistä ja naisista toimii, koska en ole hakemassa täältä seksiseuraa, enkä edes kavereita. Jos totuus sattuu, niin sille minä en voi mitään.

      Ei se mitään katkeruutta tai pahantahtoisuutta ole kun kerron miten suurin osa ihmisistä tilastojen mukaan toimii. Syntyvyys on pohjamudissa, koska ihmiset ei pariudu ja sinunlaiset ihmiset yrittävät parhaansa mukaan hyssytellä tätä keskustelua.

      • Anonyymi

        "Ei se mitään katkeruutta tai pahantahtoisuutta ole kun kerron miten suurin osa ihmisistä tilastojen mukaan toimii."

        Missä tuollaisia tilastoja muka on?


      • Anonyymi

        Ihmiset pariutuvat kyllä tässä maassa erinomaisen hyvin edelleen. Pariutuneet ihmiset sen sijaan eivät enää lisäänny samaan tahtiin keskenään. He joko eivät lisäänny lainkaan tai saavat vain lapsen tai kaksi. Tuo lapsimäärä ei riitä väestön uusiutumiseen. Jos olet jostain syystä aidosti huolissasi syntyvyydestä, niin syvenny sitten pohtimaan sitä oikeaa "ongelmaa". Miksi pariutuneet ihmiset eivät halua lisääntyä?


    • Anonyymi

      Palstalla joku nainen kirjoitti, että kaikki miehet etsivät seksiä, niin sen takia hän menee ulkonäkö edellä. Mielummin ottaa komean kuin ruman, koska kaikki miehet on samanlaisia. Ymmärrän kyllä jos etsii seksiseuraa, mutta jos on parisuhdetta etsivä tavisnainen? Olen samaa mieltä siitä, että kaikki miehet etsivät seksiseuraa. Kyllä jotkut ätminkäiset on valmiita yhden illan juttuun missinaisen kanssa jos kysytään, mutta ihan turha spekuloida, koska naiset ei pane, eikä pariudu alas päin, paitsi silloin jos miehellä on rahaa tai julkisuutta.

      Kun se ätmiskä on valmis seksiin missinaisen kanssa, niin voidaan todeta kaikkien miesten olevan seksiä etsiviä sikapossuja, mutta unohtuu kokonaan se, että alempitasoiset miehet on todennäköisemmin valmiita parisuhteeseen kanssasi kuin ne komeat mallimiehet joista haaveilet päivät pitkät.

      Esim. kymmenestä ätmistä kahdeksan ätmiä on valmis parisuhteeseen kanssasi, mutta kymmenestä komeasta seksitykkääjämiehestä ehkä yksi on valmis parisuhteeseen kanssasi eli parisuhteen saaminen vaikeutuu huomattavasti kun tavisnaiset vaativat 2-3 pykälää tasokkaampaa miestä.

      • Anonyymi

        Jos joku nainen on täällä väittänyt että kaikki miehet etsivät seksiseuraa, niin se nainen puhui läpiä päähänsä.

        Täällä ilmoittautuu yksi nainen joka on ihan eri mieltä.

        Olen sen verran jo maailmaa nähnyt ja miehiä tavannut että tiedän että kaikki miehet EIVÄT etsi seksiseuraa.

        On olemassa aseksuaalista miehiä jotka eivät pidä seksistä.

        On olemassa miehiä joilla on hyvin tiukat moraaliset periaatteet sukupuolielämästä. Heidän.ielestään seksi kuuluu vain vakituiseen suhteeseen tai jopa vain avioliittoon.

        On olemassa miehiä joiden seksihalut ovat hyvin vähäiset.

        On olemassa miehiä jotka haluavat seksiä vain sellaisen naisen kanssa jota kohtaan heillä on erittäin voimakkaat tunteet. Muut naiset eivät edes houkuttele.

        On olemassa impotentteja miehiä jotka eivät hae seksiseuraa koska tietävät etteivät kuitenkaan pysty.

        On olemassa miehiä jotka pelkäävät niin kauheasti impotenssia tai sitä etteivät pysty tyydyttämään naista, että eivät uskalla yrittääkään.

        On olemassa miehiä jotka ovat päättäneet olla uskollisia omalle kumppanilleen. Heille voi tulla kiusauksia mutta he eivät lankea niihin.

        On olemassa miehiä jotka ovat niin kiinnostuneita jostain ihan muusta (kuten urheilusta, työstään, taiteen tai tieteen tekemisestä tai jostain harrastuksesta) ettei heillä riitä aikaa eikä mielenkiintoa naisia, seksiä ja rakkautta kohtaan, eli ei kiinnosta.

        Kaikki miehet eivät etsi seksiseuraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku nainen on täällä väittänyt että kaikki miehet etsivät seksiseuraa, niin se nainen puhui läpiä päähänsä.

        Täällä ilmoittautuu yksi nainen joka on ihan eri mieltä.

        Olen sen verran jo maailmaa nähnyt ja miehiä tavannut että tiedän että kaikki miehet EIVÄT etsi seksiseuraa.

        On olemassa aseksuaalista miehiä jotka eivät pidä seksistä.

        On olemassa miehiä joilla on hyvin tiukat moraaliset periaatteet sukupuolielämästä. Heidän.ielestään seksi kuuluu vain vakituiseen suhteeseen tai jopa vain avioliittoon.

        On olemassa miehiä joiden seksihalut ovat hyvin vähäiset.

        On olemassa miehiä jotka haluavat seksiä vain sellaisen naisen kanssa jota kohtaan heillä on erittäin voimakkaat tunteet. Muut naiset eivät edes houkuttele.

        On olemassa impotentteja miehiä jotka eivät hae seksiseuraa koska tietävät etteivät kuitenkaan pysty.

        On olemassa miehiä jotka pelkäävät niin kauheasti impotenssia tai sitä etteivät pysty tyydyttämään naista, että eivät uskalla yrittääkään.

        On olemassa miehiä jotka ovat päättäneet olla uskollisia omalle kumppanilleen. Heille voi tulla kiusauksia mutta he eivät lankea niihin.

        On olemassa miehiä jotka ovat niin kiinnostuneita jostain ihan muusta (kuten urheilusta, työstään, taiteen tai tieteen tekemisestä tai jostain harrastuksesta) ettei heillä riitä aikaa eikä mielenkiintoa naisia, seksiä ja rakkautta kohtaan, eli ei kiinnosta.

        Kaikki miehet eivät etsi seksiseuraa.

        Just noin. Miehet jotka etsivät pelkkää seksiseuraa ovat itseasiassa vähemmistö. Kyllä heitä tietenkin on, mutta valtaosa miehistä ei ole pelkän seksin perässä. Valtaosalla miehistä on tunteetkin ja myös järki päässään. Valtaosalle miehistä ei myöskään kelpaa nainen kun nainen, kunhan saa panna. Valtaosa miehistä ei ole tuollaisia, ei edes niistä komeista miehistä. Komeus ei tee miehestä psykopaattia ja seksiriippuvaista. Valtaosa ihan tavallisista ja normaalin lipidon omaavista miehistä osaa myös kieltäytyä seksistä, eikä heidän edes tee jatkuvasti mieli seksiä.


      • Anonyymi

        kymmenestä ätmistä kahdeksan ätmiä on valmis parisuhteeseen kanssasi, mutta kymmenestä komeasta seksitykkääjämiehestä ehkä yksi on valmis parisuhteeseen kanssasi eli parisuhteen saaminen vaikeutuu "

        Päinvastoin. Saan komeita miehiä parisuhteeseen, ätmejä en.

        Mätseissäni ei toisaalta ole ätmejä eikä sen puoleen myöskään montaa minkään näköistä seksitykkääjiäkään, ei komeaa eikä tavista eikä rumaa. Seksitykkääjät kaikkoavat viimeistään siinä vaiheessa kun kerron etten treffeillä harrasta seksiä, en halua edes halata, korkeintaan voimme kätellä. Ja korona-aikaan mieluummin ei sitäkään.

        Monikin komea mies on halunnut kanssani parisuhteen. Minä olen antanut heille pakkeja esim. siksi että komea mies oli tylsä, tai ei osannut keskustella, tai tyhmä, tai ilkeä, tai meillä ei tuntunut olevan mitään yhteistä.

        Kukaan ätmi ei huoli minua parisuhteeseen koska minulla on lapsia. Ätmi ei voi sietää lapsia. Hän tahtoo olla naisen ainoa passattava vauveli.


    • Anonyymi

      ""Missä tuollaisia tilastoja muka on?""

      Tinder teetti tutkimusta myös käyttäjien toimintatavoista. Tutkimuksen mukaan miehet tykkäsivät keskimäärin 46 prosentista kuvista, kun taas naiset tykkäsivät vain 14 prosentista eli naisten tykkäykset menevät komeille jännämiehille ja jokainen mies voi tehdä tinderissä testin komean mallimiehen kuvalla, niin asia alkaa valkenemaan.

      Kun tavismies saa omalla kuvallaan kymmenen tykkäystä ja komean miehen feikkiprofiililla 5000 tykkäystä, niin naisilla on miehille ihan selkeät tasot ja seksitykkäyset mahdollistaa ylös päin panemisen ja joidenkin kohdalla jopa pariutumisen. Sen takia parisuhteita ei synny, eikä silloin synny myöskään lapsia.

      • Anonyymi

        " Tutkimuksen mukaan miehet tykkäsivät keskimäärin 46 prosentista kuvista, kun taas naiset tykkäsivät vain 14 prosentista"

        Tähän asti ymmärrettävää. Mutta jatko ei ole mikään tutkimustulos vaan sinun omaa harhaista, ennakkoluuloista ja kaavamaista päättelyäsi ja kuvitelmaasi:
        "eli naisten tykkäykset menevät komeille jännämiehille".

        Tinderin tutkimuksessa EI todettu että ne 14% menivät komeille jännämiehille. Sen sinä keksit itse.


      • Anonyymi

        Just just. Komea mies komea mies komea mies komea mies komea mies. Mitään muuta et ajattele.


    • Anonyymi

      Totta. Tuo käännetään niin, että kaikki miehet etsivät seksiä kun nainen ei ole saanut haluamaansa miestä parisuhteeseen. Tälläiset naiset hylkäävät 90% miehistä ja tavoittelevat vain komemmistoon kuuluvia miehiä ja kun niitä ei saada, niin yhyy kaikki miehet etsivät seksiä..

      • Anonyymi

        Höpön löpön. Puhut täyttä soppa asiasta josta et tiedä mitään.

        Olen elämäni aikana saanut monasti pakkeja, ts. en ole läheskään aina saanut haluamaani miestä parisuhteeseen. En TODELLAKAAN ole ruvennut sillä perusteella väittämään että kaikki miehet etsivät seksiseuraa. Miksi minulla olisi niin huono logiikka? Eihän se, että tietty mies ei kiinnostu minusta, millään lailla liity siihen mitä miehet kaiken kaikkiaan ja ylipäänsä etsivät.

        Sinun harhaluulosi:

        1. Sinä pösilö ensinnäkin luulet että nainen aina ensin harrastaa seksiä ja sitten vasta tavoittelee miestä parisuhteeseen. Mistä päättelet että se mene niin? Onko joku nainen kertonut sinulle toimivansa juuri niin?
        En ole ensin harrastanut miesten kanssa seksiä ja sen jälkeen tavoitellut heitä parisuhteeseen. Kyllä se on mennyt ihan toisinpäin: olen ENSIN ollut rakastunut johonkin miehen ja sen vuoksi tavoitellut häntä parisuhteeseen. Jos siitä tuli parisuhde, suhteeseen kuului myös seksi. Ellei parisuhdetta syntynyt, ei koskaan ollut seksisäkään.

        2. Toiseksi luulet että kaikki miehet huolivat sänkyynsä naisen kuin naisen, ihan kenet vain, myös silloin kun tajuavat että tuo nainen haluaa jotain enemmän. Luulet ettei mies koskaan kieltäydy seksistä. Tässä on luultavasti kyse siitä että arvioit muita itsesi mukaan. Koska olet itse seksiriippuvainen etkä koskaan kieltäydy seksistä, luulet että kaikki miehet ovat samanlaisia kuin sinä, ts. seksiriippuvaisia.

        3. Luulet ettei naisella ole omia seksihaluja ollenkaan ja ettei nainen voi harrastaa seksiä pelkän nautinnon vuoksi. Päättelet omassa harhaisessa pikku päässäsi, että "joo, kyllä ne naiset varmaan menevät heti sänkyyn VAIN siksi kun haluavat parisuhteen, ja kyllä ne ihan varmaan ovat sitten jälkeenpäin ovat katkeria kun ei tullutkaan parisuhdetta, ja kyllä ne ihan ihan varmaan ovat sitten vihaisia sen antamansa seksin vuoksi ja syyllistävät sitä miestä, ja kyllä ne ihan ihan ihan varmaan sitten väittävät että kaikki miehet haluavat vain seksiä".
        Mistähän tämä käsitys on peräisin? Onko ehkä niin, että kukaan nainen ei nauti seksistä juuri sinun kanssasi, ja siitä päättelet etteivät naiset ylipäänsä nauti seksistä? Eli olisiko ehkä niin että sinä itse olet huono sängyssä?

        4. Luulet että naiset haluavat miehen parisuhteeseen vain siksi että mies on komea.
        Ne miehet, joiden kanssa olisin halunnut parisuhteen ja joilta olen saanut pakkeja, eivät ole läheskään aina kuuluneet siihen ns. komeimmistoon.

        Olen tavoitellut parisuhteeseen niitä miehiä joihin olin rakastunut. Olen rakastunut vaikka minkänäköisin miehiin, myös rumiin miehiin. Olen saanut pakkeja rumiksilta ja taviksilta. Olen itse antanut pakkeja komistuksille. Seksi ja miehen ulkonäkö ei liity asiaan mitenkään. Kyse on vain ja ainoastaan siitä millaisia tunteita minulla on ko. miestä kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpön löpön. Puhut täyttä soppa asiasta josta et tiedä mitään.

        Olen elämäni aikana saanut monasti pakkeja, ts. en ole läheskään aina saanut haluamaani miestä parisuhteeseen. En TODELLAKAAN ole ruvennut sillä perusteella väittämään että kaikki miehet etsivät seksiseuraa. Miksi minulla olisi niin huono logiikka? Eihän se, että tietty mies ei kiinnostu minusta, millään lailla liity siihen mitä miehet kaiken kaikkiaan ja ylipäänsä etsivät.

        Sinun harhaluulosi:

        1. Sinä pösilö ensinnäkin luulet että nainen aina ensin harrastaa seksiä ja sitten vasta tavoittelee miestä parisuhteeseen. Mistä päättelet että se mene niin? Onko joku nainen kertonut sinulle toimivansa juuri niin?
        En ole ensin harrastanut miesten kanssa seksiä ja sen jälkeen tavoitellut heitä parisuhteeseen. Kyllä se on mennyt ihan toisinpäin: olen ENSIN ollut rakastunut johonkin miehen ja sen vuoksi tavoitellut häntä parisuhteeseen. Jos siitä tuli parisuhde, suhteeseen kuului myös seksi. Ellei parisuhdetta syntynyt, ei koskaan ollut seksisäkään.

        2. Toiseksi luulet että kaikki miehet huolivat sänkyynsä naisen kuin naisen, ihan kenet vain, myös silloin kun tajuavat että tuo nainen haluaa jotain enemmän. Luulet ettei mies koskaan kieltäydy seksistä. Tässä on luultavasti kyse siitä että arvioit muita itsesi mukaan. Koska olet itse seksiriippuvainen etkä koskaan kieltäydy seksistä, luulet että kaikki miehet ovat samanlaisia kuin sinä, ts. seksiriippuvaisia.

        3. Luulet ettei naisella ole omia seksihaluja ollenkaan ja ettei nainen voi harrastaa seksiä pelkän nautinnon vuoksi. Päättelet omassa harhaisessa pikku päässäsi, että "joo, kyllä ne naiset varmaan menevät heti sänkyyn VAIN siksi kun haluavat parisuhteen, ja kyllä ne ihan varmaan ovat sitten jälkeenpäin ovat katkeria kun ei tullutkaan parisuhdetta, ja kyllä ne ihan ihan varmaan ovat sitten vihaisia sen antamansa seksin vuoksi ja syyllistävät sitä miestä, ja kyllä ne ihan ihan ihan varmaan sitten väittävät että kaikki miehet haluavat vain seksiä".
        Mistähän tämä käsitys on peräisin? Onko ehkä niin, että kukaan nainen ei nauti seksistä juuri sinun kanssasi, ja siitä päättelet etteivät naiset ylipäänsä nauti seksistä? Eli olisiko ehkä niin että sinä itse olet huono sängyssä?

        4. Luulet että naiset haluavat miehen parisuhteeseen vain siksi että mies on komea.
        Ne miehet, joiden kanssa olisin halunnut parisuhteen ja joilta olen saanut pakkeja, eivät ole läheskään aina kuuluneet siihen ns. komeimmistoon.

        Olen tavoitellut parisuhteeseen niitä miehiä joihin olin rakastunut. Olen rakastunut vaikka minkänäköisin miehiin, myös rumiin miehiin. Olen saanut pakkeja rumiksilta ja taviksilta. Olen itse antanut pakkeja komistuksille. Seksi ja miehen ulkonäkö ei liity asiaan mitenkään. Kyse on vain ja ainoastaan siitä millaisia tunteita minulla on ko. miestä kohtaan.

        Lisään tähän sivusta yhden faktan, jonka palstaprinssit aina onnistuvat unohtamaan. Jos ihminen etsii pelkkää seksiä, niin juuri tuossa tilanteessa ulkonäkö nousee kaikkein tärkeimmäksi ja oleellisimmaksi tekijäksi. Varsinkin naisten kohdalla tuo on erinomaisen korostunut tekijä. Pelkkä komeus riittää pelkkään seksiin. Komean miehen on helpompi saada pelkkää seksiä, mutta hänellä on pienempi valikoima tarjontaa parisuhteeseen, jos hänessä tosiaan ei ole mitään muuta kuin pelkkä ulkonäkö. Parisuhteeseen naiset eivät arvota komeutta lainkaan niin korkealle. Itseasiassa parisuhdetta etsittäessä liiallinen komeus on useammin haitta kuin hyöty. Parisuhdetta etsittäessä ulkonäössä on ns. sietoraja, jonka jälkeen lisäkomeus ei juurikaan vaikuta. Ulkonäkö joko on tarpeeksi tai ei ole ja parempi ulkonäkö ei enää vaikuta lainkaan.


    • Anonyymi

      Tuo nyt ei pidä ollenkaan paikkaansa. Komea ulkonäkö on naisille se juttu ja naisille tulee voittajafiilis kun he saavat komean mallimiehen parisuhteeseen muiden naisten nenän edestä.

      Naiset haluavat komeita miehiä joita he voivat tavoitella. Naiset eivät halua tavismiehiä jotka ovat heti valmiita asettumaan aloilleen, koska tavismiehet tekevät kaiken mitä naiset haluaa. Tavismiehissä ei ole minkäänlaista haastetta, kuten komeissa mallimiehissä.

      • Anonyymi

        Jos tavismiehet todella tekisivät kaiken mitä nainen haluaa niin tavismiehet revittäisiin käsistä. Palstaprinssit eivät tee MITÄÄN mitä nainen haluaa. Silläpä he ovatkin jääneet yksin.


      • Anonyymi

        Jaahas, et selvästikään juuri tunne naisia. Se on selvä, että kyllä tuollaisia kuvaamasikin kaltaisiakin naisia löytyy, mutta eivät ole kovin tavallisia tapauksia. Sitten löytyy tällaisia, kuin minä olen, jotka vihaavat pienintä vihjettäkin kilpailusta. Poistun paikalta samantien, jos mulla on vähänkään tunnetta, että miestä voi kiinnostaa kukaan muu. En todellakaan kilpaile, enkä tavoittele yhtään miestä. Sellaista miestä ei olekaan, josta olisin valmis kilpailemaan. Valtaosa naisista on sitten eri kohdissa noiden ääripäiden välissä.


      • Anonyymi

        Tuo voimakas kilpailuvietti on enemmän miesten juttu. Huomaa kyllä, etten tunne naisia. Kyllä naisitakin kilpailuviettisiä yksilöitä löytyy, mutta se ei ole naisille tyypillistä.


      • Anonyymi

        Missä niitä kilttejä tavismiehiä on, jotka tekevät kaiken mitä nainen haluaa? Voisin ottaa yhden sellaisen.

        Mutta eipä ole vastaan tullut. Vastaan on kyllä tullut ilkeitä, komentelevia, seksiriippuvaisia, shovinistisia, kylmiä, riidanhaluisia ja kaikkea muuta kuin kilttejä taviksia, joiden kanssa kaiken on aina mentävä niin kuin mies haluaa. Sellaista miestä en huoli.


    • Anonyymi

      Mallimiehissä ei ole haastetta. Niitä nyt saa milloin ja missä vaan. Mistä saisin haastetta? Kerroppas kun kerran tiedät?

      • Anonyymi

        Mitä teen jollain voittajafiiliksellä? Miksi edes kilpailisin muiden naisten kanssa? En ole mikään olympiaurheilia. Onko sinulla kaikki hyvin? Oletko aivan varma siitä vai olisiko parempi mennä puhuun jollekkin ammattilaiselle. Rakkaudella tämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä teen jollain voittajafiiliksellä? Miksi edes kilpailisin muiden naisten kanssa? En ole mikään olympiaurheilia. Onko sinulla kaikki hyvin? Oletko aivan varma siitä vai olisiko parempi mennä puhuun jollekkin ammattilaiselle. Rakkaudella tämä.

        Juuri näin.

        Jos kaipaisin parisuhteelta haastetta (eli mahdollisimman hankalaa ihmistä ja niin vaikeaa suhdetta, että minun olisi tehtävä aivan kamalasti töitä saadakseni suhteen jotenkin toimimaan), menisin parisuhteeseen jonkun palstaprinssin tai muun ätmin kanssa. Siinä riittäisi haastetta kerrakseen.

        Koska palstaprinssit kuitenkin valittavat etteivät saa parisuhdetta, niin tästä voimme päätellä etteivät naiset halua parisuhteelta ensisijaisesti haastetta.

        Mitä me sen sijaan haluamme? Mm. näitä asioita:

        Hellyyttä, arvostusta, yhdessä viihtymistä, hyväksyntää, nautinnollista seksiä, hyvää arkea, ihailua (sekä itse koettua omaan mieheen kohdistuvaa ihailuntunnetta että mieheltä saatua ihailua naisena), samanlaista huumorintajua eli mahdollisuutta nauraa yhdessä, yhteisiä kiinnostuksen kohteita, samanlaista kielenkäyttöä ja hyviä keskusteluja, RAKKAUTTA.

        Mitään näistä en saisi ätmiltä. Ätmiltä saisin pelkkää haastetta. En tahdo haastetta.


    • Anonyymi

      Millaisia ajatuksia herättää deittisovellusten parisuhdetta etsivät naiset, jotka pyörivät vuosia deittisovelluksissa?

      No, ei kovin hyviä kun jokaisella deittisovelluksissa olleella miehellä on tiedossa se, että naiset saavat tuhansia tykkäyksiä (tykkäyksillä en tarkoita mätsejä) ja näistä tuhansista miehistä parhaimman näköiset otetaan mätsihaaremiin.

      Jos nainen pyörii vuosia deittisovelluksissa, eikä siis tuhansista miehistä löydä miestä parisuhteeseen, niin nainen sanoo etsivänsä parisuhdetta, mutta etsiikin seksiä tai sitten nainen yrittää sellaisia miehiä joihin ei riitä rahkeet eli nainen mätsää komeita seksitykkääjämiehiä jotka haluavat naisesta vain seksiä.

      • Anonyymi

        Että sun mielestä tuhansista on sitten todella helppo seuloa esiin hyvä? Huomaa ettet ole joutunut tekemään missään asiassa valintaa suuresta valikoimasta. Oikeastihan se on ihan järjettömän vaikeaa.


      • Anonyymi

        En pyöri deittisovelluksissa kun ei ole koskaan ollut tarvetta. Mutta jotka sinne ovat menneet ja tykkäyksiä saaneet on niin rakastuneet niihin tykkäyksiin ettei heistä ole sieltä pois lähtemään. Se on se ego. Ei ne sieltä kumppania hae vaan just niitä tykkäyksiä. Että tykkäilkää toki. Itsehän te tyhmiä olette että tykkäilette ja sitten valitatte. Yhyy.


      • Anonyymi

        Jälleen kerran höpön löpön.

        Että jos nainen on vuosikaudet Tinderissä eikä löydä parisuhdetta, niin se muka tarkoittaa ettei nainen todellisuudessa etsikään parisuhdetta vaan seksiä?

        Vielä kerran höpö höpö höpö.

        Olin Tinderissä lähes neljä vuotta, ja todellakin etsin koko ajan nimenomaan parisuhdetta. Ikinä en etsinyt seksiä. Sen, että EN etsinyt seksiä, voit päätellä siitä, noiden lähes neljän vuoden aikana kävin hyvin hyvin monilla treffeillä, enkä koskaan, siis en yksillälään treffeillä harrastanut seksiä.

        Minun maailmassani seksi kuuluu vakituiseen suhteeseen ja rakkauteen. Muut saavat tehdä omalla kropallaan mitä lystäävät, en tuomitse enkä moralisoi, mutta itse en irtoseksiä halua kun se ei minulla nappaa.

        Ei ollut mikään ongelma olla lähes neljä vuotta ilman seksiä.

        Meni siis lähes neljä vuotta kunnes lopulta SE MIES löytyi. Nyt olen ollut parisuhteessa jo puoli vuotta. Olen onnellinen. Ja onnittelen itseäni siitä etten ottanut kuuleviin korviini sellaisia neuvoja ettei pidä olla nirso. Minä olin nirso, ja se kannatti! Olen iloinen etten ruvennut mihinkään puolivillaiseen suhteeseen vaan otin lähtökohdaksi, että jos ei löydy sitä mitä etsin niin sitten vain jatkan etsintöjä. Ja jos joskus tulee se päivä etten jaksa enää etsiä, niin olen sitten yksin.

        Jaksoin etsiä. Ja.löytyihän se. Tämä mies on kaikkien etsintävuosien arvoinen. Kannattaa olla nirso!


    • Anonyymi

      "Että sun mielestä tuhansista on sitten todella helppo seuloa esiin hyvä?"

      Niin kuin tuossa just kirjoitin, jos siis osaat lukea rivien välistä: sen hyvän seulominen on varmasti todella vaikeeta kun ulkonäkö määrittää miehen hyvyyden ja kun näin on, niin samaan aikaan kasvaa todennäköisyys, että mies etsii vain ja ainoastaan seksiseuraa, varsinkin silloin kun mies on pari pykälää naista tasokkaampi.

      • Anonyymi

        Vaan kun tuo ei pidä paikkaansa. Se seulominenhan olisi ihan tajuttoman HELPPOA, jos kriteeri on pelkkä ulkonäkö. Ulkonäkö näkyy joka hepusta ihan ulospäin, joten se on ihan idioottihelppoa, paitsi jos satut olemaan sokea.


      • Anonyymi

        Voi kun sen pettämisen voisikin arvioida miehen ulkonäöstä. Vaan kun ne pahimmat häntäheikin eivät edes ole komeita, vaan suorastaan ruman puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan kun tuo ei pidä paikkaansa. Se seulominenhan olisi ihan tajuttoman HELPPOA, jos kriteeri on pelkkä ulkonäkö. Ulkonäkö näkyy joka hepusta ihan ulospäin, joten se on ihan idioottihelppoa, paitsi jos satut olemaan sokea.

        No niinpä. Jos seuloo pelkällä ulkonäöllä, niin eihän siihen tutustumiseen tarvitse kuluttaa lainkaan aikaa. Vain ulkonäöllä on väliä, joten tyypit ulkonäköjärjestykseen ja siitä vaan aina seuraava yritykseen tuhlaamatta aikaa mihinkään turhaan.


    • Anonyymi

      Sitähän se naisten deittailu deittisovelluksissa on eli kunnolliset kilttimiehet jää komeiden miesten varjoon, eikä kilttimiehet saa ulkonäkönsä takia edes mätsejä.

      • Anonyymi

        Niin ja sellasta se miesten deittailu oikeassa maailmassa on, että kiltit tytöt jää aina jännäjennojen varjoon, eikä heitä edes huomata. Että tasoissa ollaan.


    • Anonyymi

      Naiset seulovat pelkällä ulkonäöllä tai tottakai naiset haluaisivat komean miehen olevan myös kiltti ja kiva heille, mutta kun komealla miehellä on tuhansia naisia mätsihaaremissa, niin ei komean miehen pidä olla jollekin yksittäiselle naiselle kiltti ja kiva.

      • Anonyymi

        Ei komean ja vetovoimaisen miehen "pidäkään" olla kiltti, koska hän saa naisia vaikka ei olisi yhtään kiltti

        . Mutta aidosti kiltti mies - ulkonäöstään riippumatta on kiltti koska haluaa olla kiltti. Aidosti kiltin kiltteys ei riipu siitä "pitääkö" hänen olla kiltti tai hyötyykö hän kiltteydestään. Jos on olevinaan kiltti vain pakon edessä tai hyötyäkseen, niin ei se ole kiltteyttä vaan taktikointia ja hyötyajattelua, siis kiltteyden vastakohta.

        Komean ei ole pakko olla kiltti, joten jos hän kuitenkin on kiltti vaikka ei tarvitsisi, hän on sitä aidosti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei komean ja vetovoimaisen miehen "pidäkään" olla kiltti, koska hän saa naisia vaikka ei olisi yhtään kiltti

        . Mutta aidosti kiltti mies - ulkonäöstään riippumatta on kiltti koska haluaa olla kiltti. Aidosti kiltin kiltteys ei riipu siitä "pitääkö" hänen olla kiltti tai hyötyykö hän kiltteydestään. Jos on olevinaan kiltti vain pakon edessä tai hyötyäkseen, niin ei se ole kiltteyttä vaan taktikointia ja hyötyajattelua, siis kiltteyden vastakohta.

        Komean ei ole pakko olla kiltti, joten jos hän kuitenkin on kiltti vaikka ei tarvitsisi, hän on sitä aidosti.

        Jep, nimenomaan noin. Palstaprinssien suurin ongelma on, että he ovat oikeasti laskelmoivia ja ilkeitä k.päitä, vaikka väittävätkin olevansa kilttejä. Oikeasti kiltti ihminen ihan vaan on kiltti, sillä ei osaa olla olematta kiltti. Kiltteys on hänen luontonsa, ei laskelmoitua kuten palstaprinssien tapauksessa. Palstaprinssi ei yksinkertaisesti vaan lainkaan tiedä mitä kiltteys on.


    • Anonyymi

      "Komean ei ole pakko olla kiltti, joten jos hän kuitenkin on kiltti vaikka ei tarvitsisi, hän on sitä aidosti."

      Totta, mutta mitkä on mahdollisuudet saada komea ja kiltti mies? Mieti: sadat tai jopa tuhannet naiset taistelevat kynsin ja hampain komeista ja kilteistä miehistä.

      Ja kun nainen on saanut komean ja sillä hetkellä kiltin miehen, niin ei se takaa pitkää ja kestävää parisuhdetta. Tottakai voit olla eri mieltä ja arvostaa enemmän kukasta kukkaan lentämistä.

    • Anonyymi

      On huomattavasti helpompaa löytää parisuhteeseen kiltti komea mies kuin kiltti ätmi.

    • Anonyymi

      Sinä joka sanoit naisten antavan komeille miehille paljaalla. Ei varmasti naiset anna vaikka kuinka komea mies olisi! Minä en ainakaan anna komeille miehille paljaalla, eikä minun kaverini myöskään, joten ei kukaan muukaan missään nimessä voi antaa! Ei voi, niin ei voi! Uskokaa jo!

      • Anonyymi

        Ja ne, jotka antavat, niin antavat kyllä muillekin paljaalla.


      • Anonyymi

        Ei ne usko. Niiden ainut toivo on uskotella itselleen soopaa. Sama asia kuin kääntää peilit nurinpäin. Reppanat saa virtaa toiveunistaan.


      • Anonyymi

        Olen joskus vuosia sitten 1990-luvun alussa antanut yhdelle tietylle komealle miehelle paljaalla monta monituista kertaa, yhä uudestaan. Hän oli mieheni ja me halusimme lapsen. Saimmekin ihanan pojan. Tuo poika on nyt aikuinen mies. Ja kyllä, hänestä kasvoi yksi näitä palstaprinssien vihaamia ja kadehtimia komeita miehiä, komean isänsä näköinen. Vaikkakin vaaleatukkainen, kun isä on tummatukkainen. Kasvonpiirteet ja vartalo ovat silti kuin isällä, samoin hymy. Sanoisin että hän on nuorempi ja vaaleampi versio isästään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen joskus vuosia sitten 1990-luvun alussa antanut yhdelle tietylle komealle miehelle paljaalla monta monituista kertaa, yhä uudestaan. Hän oli mieheni ja me halusimme lapsen. Saimmekin ihanan pojan. Tuo poika on nyt aikuinen mies. Ja kyllä, hänestä kasvoi yksi näitä palstaprinssien vihaamia ja kadehtimia komeita miehiä, komean isänsä näköinen. Vaikkakin vaaleatukkainen, kun isä on tummatukkainen. Kasvonpiirteet ja vartalo ovat silti kuin isällä, samoin hymy. Sanoisin että hän on nuorempi ja vaaleampi versio isästään.

        Lisäys edelliseen:

        on siis täysin mahdollista ja joissakin tilanteissa jopa toivottavaa että nainen antaa komealle miehelle paljaalla. Täällä on yksi joka teki niin - eikä kadu sitä yhtään vaan on loppuelämänsä sitä mieltä että kyllä kannatti!


    • Anonyymi

      Eli kun naisten puhutaan tykkäävän deittisovelluksissa komeista miehistä, niin tänne tulee joku yli 50v nainen kertomaan kuinka hän ei ainakaan tykkää komeista miehistä, eikä muutkaan tinderin naiset tykkää komeista miehistä..

      Tinderin käyttäjistä 95% on alle 40v, niin en lähtisi noteeraamaan jonkun yli 50v naisen kirjoituksia mut fakta on se, että yli 50v naiset saavat myös helposti seksiseuraa, varsinkin jos ovat hyvin säilyneitä.

    • Anonyymi

      ""On siis täysin mahdollista ja joissakin tilanteissa jopa toivottavaa että nainen antaa komealle miehelle paljaalla. Täällä on yksi joka teki niin - eikä kadu sitä yhtään vaan on loppuelämänsä sitä mieltä että kyllä kannatti!""


      Eihän kukaan nainen kadu syntynyttä lasta, jos katuisi, niin olisi tehnyt aportin.

      Nykyään noi parisuhteet vaan päättyy nopeasti eroon ja naiset jää yksin pienten lasten kanssa. Ei naiset silti kadu syntyneitä lapsiaan, eikä pidäkään katua mut mietin minkä takia parisuhteet päättyy nopeasti eroon? Onko mies valittu lasten isäksi kenties komean ulkonäkönsä takia? Vai päättyykö parisuhteet eroon kun tulee pieniäkin ongelmia? Olisiko parisuhde pitkä ja kestävä jos komean miehen tilalla olisi tavallisen näköinen kilttimies? Vai menisikö tavallisen näköinen kilttimies vaihtoon kun naama alkaa kyllästyttämään? On miten on. Ei se parisuhde uuden miehen kanssa ole sen kestävämpi kun on lapsia toiselle miehelle.

      • Anonyymi

        Kiltti mies ei ole yhdyssana.


    • Anonyymi

      Itse teen aina pienen testin kun naiset tulevat ensimmäistä kertaa luokseni kylään. Jätän nimittäin stringit wc:n naulaan roikkumaan ja kun naiset menevät tarpeilleen, niin he tulevat wc:stä, eivätkä puhu hetkeen mitään ja minä vain kyttään heidän reaktiota. Jonkun ajan päästä naiset ottavat asian puheeksi, johon totean vain, että exän stringit löytyi kun siivosin kaappeja ja kaikki on taas hyvin:)

      Tiedättekö miksi tämä menee läpi? Olen komea mies ja kun naiset tietävät, että luonani käy muitakin naisia, niin he näyttävät rakastumistaan välittömästi.

      • Anonyymi

        Ehei, eivät he näytä rakastumistaan vaan seksihimojaan. Olet pelkkä seksikone, joten naisia ei haittaa jos sinulla on muita naisia. Mitä siitä vaikka joku muu käyttää samaa konetta? Ei kone mitään merkitse.

        Jos nainen on rakastunut, hän saa raivo- tai itkukohtauksen löytäessään rakastamansa miehen luota toisen naisen strimgit. Kerrot että naiset eivät kuitenkaan pahastu, suutu tai tule surulliseksi vaan hyväksyvät asian. Se osoittaa että he vähät välittävät sinusta.


      • Anonyymi

        Ei takuuta mene läpi. Kukaan nainen ei usko tarinaa exän stringeistä. He ovat uskovinaan koska eivät halua käyttää aikaa asiasta puhumiseen. Sinne tultiin naimaan eikä keskustelemaan.


      • Anonyymi

        Teet pienen testin aina kun saat naisen luoksesi kylään. Minulle jäi epäselväksi mitä sinä tuolla stringitestillä yrität testata. Eli mikä on se kysymys johon etsit vastausta? Oletko saanut vastauksen, ja mikä se vastaus on?

        Jätät siis naisen stringit roikkumaan vessan naulaan. Kun nainen mainitsee niistä, sanot ne ovat exän ja löysit ne siivotessa. Nainen vastaa että Ahaa, ja sen jälkeen te naitte eikä asiasta enää puhuta.

        Mikä on se asia joka tuossa selvisi? Onko se jokin näistä:


        - jos jätät stringit näkyvälle paikalle niin nainen huomaa ne; eli nainen on käynyt ensin Speksaverilla
        - naiset hyväksyvät sen että sinulla on exä; naiset eivät siis kuvitelleetkaan että olet neitsyt
        - toisen naisen stringien näkeminen kiihottaa naisia ja saa heidät haluamaan seksiä; naiset ovat siis kaappilesboja tai vähintään biseksuaaleja


      • Anonyymi

        "Tiedättekö miksi tämä menee läpi? Olen komea mies ja kun naiset tietävät, että luonani käy muitakin naisia, niin he näyttävät rakastumistaan välittömästi."

        Okei, eli et sitten tiedä miten rakastunut/ihastunut nainen yleensä toimii. Silloin yleensä nimenomaan EI ruveta heti naimaan. Yhä edelleen kun monilla (ikävä kyllä) on kuvitelma, että jos nainen on nopeasti valmis seksiin niin hän ei ole parisuhdemateriaalia. Tietenkään kaikki eivät ole noin rajoittuneita ajatusmaailmaltaan, mutta tuo mielikuva istuu yhteiskunnassa edelleen lujassa. Valtaosa naisista tuppaa edelleen olemaan sellaisia, että jos he ovat vakavissaan miehen suhteen, niin silloin seksin kanssa vähän odotellaan, vaikka tekisikin mieli.


    • Anonyymi

      "Kerrot että naiset eivät kuitenkaan pahastu, suutu tai tule surulliseksi vaan hyväksyvät asian."

      Mitä taas hourit? Ja eihän ne naiset suutu kun en kerro, että mitään toista naista on:D Miksi he siis suuttuisivat

      • Anonyymi

        Höh.

        Kun nainen löytää ne stringit, hän joko 1. arvaa että ostit ne itse ja jätit sinne tahallasi (mikä pitää paikkansa) tai sitten 2. hän päättelee että sinulla on joku toinenkin nainen kuvioissa mukana.

        Kerroit että naiset hyväksyvät tilanteen, eli se "menee läpi". Ja sen jälkeen he näyttävät "rakastuneisuuttaan", eli seksihimojaan. Eli sitten te menette naimaan, eikä nainen mainitse noita stringejä enää ollenkaan. Tuo käytös juuri osoittaa ettet merkitse naiselle mitään.

        1. Edellisessä tapauksessa (jossa nainen arvaa että jätit ne stringit sinne tahallasi ja halusitkin että hän näkee ne) hän pitää sinua täytenä ääliönä. Jollainen oletkin, koska kyllähän tuollainen stringeillä testailu on lapsellista touhua. Jos hän siitä huolimatta jää sinun luoksesi ja harrastaa seksiä kanssasi, se johtuu siitä että olet hänelle todellakin pelkkä kävelevä dildo. Dildolta ei kukaan edellytä tunne-elämää eikä älyllistä toimintaa, riittää kun dildo pelaa.
        2. Toisessa tapauksessa (jossa nainen päättelee ettei hän ole suinkaan ainoa nainen sinun elämässäsi; joku toinen unohti tänne stringinsä!) hän joka tapauksessa "näyttää rakastuneisuuttaan" eli haluaa seksiä. Hänkin siis pitää sinua kävelevänä dildona: "jaaha, tällä jätkällä on enemmänkin mimmejä kuvioissa, no eipä haittaa, jakakoon munaansa kaikin mokomin kenelle tahtoo!"

        Ja sinä luulet että nuo naiset ovat rakastuneita sinuun!

        Rakastunut nainen EI pidä toimi noin. Rakastunut nainen ei suhtaudu välinpitämättömästi siihen, että hänen rakastamallaan miehellä on muita naisia. Hän toivoo että mies olisi uskollinen. Rakastunut nainen ei myöskään pidä ajatuksesta, että hänen rakastettunsa on ääliö ja moukka joka testailee naisia joillakin kummallisilla stringitempuilla. Hän toivoo että mies olisi fiksu ja reilu.

        Välinpitämätön nainen sen sijaan ei piittaa siitä jos mies on täysi ääliö tai pelkkä peluri ja häntäheikki. Tai molempia.


      • Anonyymi

        Jos naiset välittäisivät sinusta, he eivät olisi uskovinaan tuota selitystä exän stringeistä. Rakastunut nainen kuulistelisi sinua koko loppuillan ja jankuttaisi että I ko ihan ihan totta ettei sinulla tällä hetkellä ole ketään toista. Mutta koska olet heille yhdentekevä, he eivät vaivaudu väittelemään asiasta. Totta kai te tajuavat että valehtelet. Mutta ihan sama vaikka äijä onkin kusipää ja valehtelija, onhan hänellä hyvä perse. Joten unohdetaan tämä ja aletaan sekstata.


      • Anonyymi

        Ja kuka nainen muka uskoo noin huonon selityksen? Ja siis millainen mies muka säästäisi "eksän stringit" ja miksi? Mikä ihmeen motiivi niiden säästämiseen on? Onko ne muisto, joiden kanssa runkataan? Vai ajatteliko mies ehkä nähdä sen "eksän" ja palauttaa tämäs stringit? Nainen, joka on ihastunut, ei todellakaan niele noin outoa selitystä, vaan alkaa pohtia mm. noita edellä sanomiani. Ihastunut nainen alkaa joko vihaisena kuulustella tai vaihtoehtoisesti vetäytyy, on etäinen ja keksii jonkun tekosyyn poistua. Jos nainen vaan toteaa, että okei ja kohauttaa olkiaan, niin se nainen on siellä vain panemassa.


    • Anonyymi

      JAKORASIA naiset eivät tunne omaa arvoaan. Eivät kunnioita itseään. Siksi seksi on heille väline valtaan ja huomioon, jota eivät muuten saa. Itseään arvostava mies ei sellaista naista halua. Vaikka maailma muuttuu, tietyt perusarvot säilyy, kuten itsensä kunnioittaminen ihmisenä. Ne jotka eivät siihen kykene, kantavat usein tuota stigmaa.

      • Anonyymi

        Tai sitten he ihan vaan tykkäävät seksistä, eivät arvota itseään ja muita seksin perusteella.


    • Anonyymi

      ""Ei takuulla mene läpi. Kukaan nainen ei usko tarinaa exän stringeistä. He ovat uskovinaan koska eivät halua käyttää aikaa asiasta puhumiseen. Sinne tultiin naimaan eikä keskustelemaan.""

      Kristallipallosi kertoo sinulle taas ihan omiaan.

      • Anonyymi

        Ei kristallipallo tuota kertonut. Sehän luki miehen tekstissä. Vai väitätkö että sinne ei tultu naimaan vaan katsomaan vanhoja valokuva-albumeja?


    • Anonyymi

      ""Ei kristallipallo tuota kertonut. Sehän luki miehen tekstissä. Vai väitätkö että sinne ei tultu naimaan vaan katsomaan vanhoja valokuva-albumeja?""

      Se, että nainen tulee ensimmäistä kertaa kylään, ei tarkoita, että nainen tulee kylään ensimmäisillä treffeillä. Katsos kun voi olla, että ensimmäisillä treffeillä on käyty leffassa, toisilla treffeillä naisen luona ja kolmansilla treffeillä nainen on tullut miehen luokse. Kun kerron tapailevani parisuhdetta etsiviä naisia, niin tulet tänne kertomaan mitä naiset minusta haluavat, mutta ei sulla sellaista kristallipalloa ole, että näet mitä naiset minusta haluavat.

      • Anonyymi

        Ai okei, sä et sitten olekaan komea mies. Ei komea mies tuhlaa yhteen muijaan noin paljoa aikaa. Sillähän on ne kymmenentuhatta muuta muijaa odottamassa panoaan.


      • Anonyymi

        Yritätkö sä nyt muka väittää, että sinä ole komea mies, joka muka ei harrasta seksiä joka treffeillä? Väität olevasi komea mies, joka etsii parisuhdetta? Väität olevasi komea mies, jolla ei ole parisataa naista kierroksessa jatkuvasti? Väität olevasi komea mies, jonka on muka tarvinut OSTAA ne stringit itse?


      • Anonyymi

        Ahaa. Etsit parisuhdetta ja teet tuon stringitestin naiselle kun tapaatte ehkä kolmannen kerran. Kyse on naisesta joka samaten etsii parisuhdetta. Kertoisitko mikä tuon testin idea on? Mitä sinä sillä testaat? Mitä sellaista saat selville jonka perusteella voit päätellä sovitteko toisillenne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa. Etsit parisuhdetta ja teet tuon stringitestin naiselle kun tapaatte ehkä kolmannen kerran. Kyse on naisesta joka samaten etsii parisuhdetta. Kertoisitko mikä tuon testin idea on? Mitä sinä sillä testaat? Mitä sellaista saat selville jonka perusteella voit päätellä sovitteko toisillenne?

        Kyllä tuolla voi testata onko tässä aineksia parisuhteeseen, jos ko. mies tosiaan on etsimässä juuri sitä.

        Jos nainen kohauttaa olkiaan eikä välitä koko asiasta ja on uskovinaan selityksen exän stringeistä, hän ei ole vakavissaan kiinnostunut miehestä. Sehän tuolla testillä pitikin selvittää. Seksi miehen kanssa kyllä kelpaa naiselle.

        Parisuhde edellyttää kuitenkin aika paljon muutakin kuin seksihaluja. Joten ei ole aineksia parisuhteelle.

        Tähän mennessä yksikään nainen ei ole ilmaissut kiintymystä, ihastumista tai ylipäänsä mitään mieheen kohdistuvia tunteita. Eli kenelläkään ei ole ollut kiinnostusta muuhun kuin seksiin.

        Etsinnät jatkuvat.

        Onko komealla miehellä sellainen kokemus naisista, että naiset ovat pelkkää seksiä etsiviä sikapossuja?


      • Anonyymi

        "Kun kerron tapailevani parisuhdetta etsiviä naisia, niin tulet tänne kertomaan mitä naiset minusta haluavat, mutta ei sulla sellaista kristallipalloa ole, että näet mitä naiset minusta haluavat."

        Ei sitä mi tää kristallipallosta päätellä vaan naisten käytöksestä. Jos he eivät ole moksiskaan niistä stringeistä niin silloin he eivät ole kanssasi liikkeellä kovin vakavalla mielellä. Siis siinäkään tapauksessa että he etsivät parisuhdetta. Luultavasti he ajattelevat sinusta että en juuri tuota miestä parisuhteeseen, mutta voinhan sitä sopivaa kumppania etsiessäni pitää hauskaa, ja kyllä tuo komistus seksiin kelpaa.


    • Anonyymi

      "Ai okei, sä et sitten olekaan komea mies."

      Ja jälleen kristallipallo kertoo totuuden.

      • Anonyymi

        Et sinä voi olla, kun palstatotuuden mukaan komea mies ei ikinä toimi noin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä voi olla, kun palstatotuuden mukaan komea mies ei ikinä toimi noin.

        Miten komeat sitten toimivat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten komeat sitten toimivat

        Palstaprinssien laatima Pyhä Palstatotuus on tämä:

        komea mies haalii tuhansia mätsejä ja harrastaa seksiä tuhansien naisten kanssa, kauniiden, rumien ja tavisten. Kaikki naiset tavoittelevat komeaa miestä seksin jälkeen parisuhteeseen mutta eivät saa.

        Komea mies ei tee mitään stringitemppuja. Ainakaan hän ei joudu ostamaan stringejä. Naiset unohtelevat hänen luokseen pikkuhousuja, rintsikoita ja huulipuna. Komea mies nakkaa ne roskiin. Komean miehen ei tarvitse testata vetovoimaansa millään stringitempupuilla koska hän tietää muutenkin että kaikki naiset ovat hulluina häneen.

        Näin sanoo Pyhä Palstatotuus..Joten et voi olla komea mies.


    • Anonyymi

      Komeat miehet pariutuvat yleensä heidän tasoistensa missinaisten kanssa jos pariutuvat. Tottakai joku tavisnainen voi joskus saada komean miehen parisuhteeseen, mutta mitä sitten kun parisuhde ei kestä kun mies on otettu lasten isäksi komean ulkonäkönsä takia ja kaikki muu miehessä on unohtunut? Tottakai voitte arvostaa kukasta kukkaan lentämistä. Itse en arvosta ja sen takia en lähde parisuhteeseen yh-äitien kanssa, koska olisin kärsijä ja kärsisin naisen huonosta päätöksestä ja vehtailusta komean miehen kanssa ja pitäisi päivät pitkät kuunnella pienten lasten huutoa ja itkua, jotka ei edes ole omia.

      • Anonyymi

        Ensin naiset rellestävät nuorella iällään ja ovat intiimisti komeiden jännämiesten kanssa. Sitten kun keski-iän kriisi uhkaa siinä 30-40 vee hujakoilla niin heillä tulee kiire pariutua ja hankkia lapsia, ellei niitä komean jännämiehen kanssa jo ole, jolloin he vaihtavat jännämiehet kiltteihin miehiin joista tulee heidän lastensa isiä. Harmi vaan kilttimiesten kannalta kun joutuvat tyytymään kulutettuihin tapauksiin ja lapset ovat varsinainen riesa useimmille ihmisille, varsinkin jos eivät ole omia. Totean näin, koska näin asiat suurpiirteisesti menevät ja se on sitten voivoi jos joku ei kestä kohdata näitä tosiasioita..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensin naiset rellestävät nuorella iällään ja ovat intiimisti komeiden jännämiesten kanssa. Sitten kun keski-iän kriisi uhkaa siinä 30-40 vee hujakoilla niin heillä tulee kiire pariutua ja hankkia lapsia, ellei niitä komean jännämiehen kanssa jo ole, jolloin he vaihtavat jännämiehet kiltteihin miehiin joista tulee heidän lastensa isiä. Harmi vaan kilttimiesten kannalta kun joutuvat tyytymään kulutettuihin tapauksiin ja lapset ovat varsinainen riesa useimmille ihmisille, varsinkin jos eivät ole omia. Totean näin, koska näin asiat suurpiirteisesti menevät ja se on sitten voivoi jos joku ei kestä kohdata näitä tosiasioita..

        "Ensin naiset rellestävät nuorella iällään ja ovat intiimisti komeiden jännämiesten kanssa"

        Asia on todellakin kokonaan näiden nuorten naisten vastuulla. Komeat jännämiehet
        eivät ole vastuussa omasta käytöksestään.

        "Harmi vaan kilttimiesten kannalta kun joutuvat tyytymään kulutettuihin tapauksiin"

        Joutuvat tosiaan, eli se tapahtuu il.an että kiltiltä mieheltä edes kysytään
        Kiltit miehet vain otetaan. Joutuvat parisuhteeseen vastoin tahtoaan. Minusta se ei ole vain harmi vaan ihmisoikeusloukkaus. Ei ketään saisi pakottaa parisuhteeseen.

        "lapset ovat varsinainen riesa useimmille ihmisille"

        Näin on..Kiltit miehet pakotetaan suojaamattomaan seksiin naisten kanssa jotka eivät syö pillereitä. Kukaan kiltti mies ei haluaisi lapsia mutta heidät pakotetaan isän rooliin..

        "Totean näin"

        Totea ihmeessä! Hienoa kun kerroit totuuden..😜


      • Anonyymi

        Kelpaisiko sinulle yh-äiti joka jäi yksin kun hänen tavismiehensä kuoli syöpään? Vai onko hänkin epäluotettava ihminen joka valitsi väärän puolison? Olisi ottanut sellaisen joka pysyy terveenä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelpaisiko sinulle yh-äiti joka jäi yksin kun hänen tavismiehensä kuoli syöpään? Vai onko hänkin epäluotettava ihminen joka valitsi väärän puolison? Olisi ottanut sellaisen joka pysyy terveenä!

        Ei tietenkään kelpaa! Kyllä se mies varmaan silti oli salaa komea vaikka se ei näkynyt päälle päin. Ei se nainen muuten olisi perustanut perhettä. Ja miksi otti sellaisen joka myöhemmin sairastuu? Miksei ottanut sellaista jolle ei tule haimasyöpää? Oli kyllä typerä nainen! Yh-äidit ovat kaikki paskasakkia. Eroisät ovat kaikki hyviä tyyppejä.


      • Anonyymi

        "en lähde parisuhteeseen yh-äitien kanssa, koska olisin kärsijä ja kärsisin naisen huonosta päätöksestä ja vehtailusta komean miehen kanssa"

        Entä jos lasten isä on ruma? Kärsitkö naisen vehtailusta ruman miehen kanssa?


    • Anonyymi

      Naiset ovat pelkkiä seksiä etsiviä sikapossuja jotka käyttävät kunnon miehiä hyväkseen.

      • Anonyymi

        Niin ovat. Naiset käyttävät kunnollisia tavis miehiä hyväkseen. Tavismiehet harrasta at seksiä nausten kanssa ja tavoittelevat näitä jälkeenpäin parisuhteeseen mutta eivät saa. Komeat miehetkään eivät saa naisia seksin jälkeen parisuhteeseen. Ei sittenkään vaikka laittavat stringit roikkumaan pyyhkeiden sekaan naisten vierailun ajaksi. Naisilla on tuhansia mätsejä ja komeat miehet joutuvat kilpailemaan naisen huomiosta.


    • Anonyymi

      Naiset on yksinkertaisesti tyhmiä. Naiset luulee että komea mies on aina uskollinen. No taas naista petettiin ja sille valehdeltiin. Naiset haluaa aina komean miehen eikä tavis miestä joka olisi uskollinen ja rehellinen.

      • Anonyymi

        Kukaan nainen ei luule että komea mies on aina uskollinen. Naiset tietävät ettei kaunis käytös ja hyvät ominaisuudet, kuten uskollisuus, riipu ulkonäöstä. On olemassa hyviä komeita miehiä, hyviä taviksia ja hyviä rumia miehiä. On myös kelvottomia ja ilkeitä komistuksia, taviksia ja rumiluksia..

        Luonne ei riipu ulkonäöstä. Tämän luulisi olevan jokaiselle aikuiselle täyspäiselle ihmiselle päivänselvä asia.

        Mutta palstaprinssit yrittävät uskotella että luonne nimenomaan riippuu ulkonäöstä. Sinäkin kirjoitat: " Naiset haluaa aina komean miehen eikä tavismiestä joka olisi uskollinen ja rehellinen."
        Naurettava väite. Tavikset muka ovat aina uskollisempia ja rehellisempiä kuin komeat. Millä perusteella?

        Taviksistakin löytyy huonoja, ilkeitä, petollisia, uskottomia ja epäluotettavia miehiä. Terveisin nimim. Erosin ilkeästä tavikset.


      • Anonyymi

        Ei, vaan naiset ovat sikapossuja jotka haluavat vain seksiä.


      • Anonyymi

        Kyllä nainen haluaa sellaisen tavismiehen joka tosiaan on rehellinen ja uskollinen.. Mutta kun ne harvoin ovat. Heissä on paljon täysiä sikapossuja. Missä ne se uskolliset ja rehelliset tavismiehet oikein luuraavat? Ja mistä sellaisen ihmeotuksen tunnistaa jos se kohdalle osuu? Ei sellaista ole näkynyt näillä nurkilla....


    • Anonyymi

      Jutun mies oli komea jännämies koska ruman miehen kanssa Iina ei olisi alkanut suhteeseen. Naisten mielestä komea mies on aina hyvä ja kunnollinen mies joka ei valehtele.

      • Anonyymi

        Vaihtoehdot ovat siis komea jännämies tai suorastaan ruma mies?


      • Anonyymi

        Kumma homma, mutta minä tunnen vaikka kuinka monta vaikka minkä ikäistä tavismiestä joka on parisuhteessa, avo- tai avioliitossa. Tunnen siis vaikka kuinka monta naista joka on ruvennut suhteeseen taviksen kanssa.

        Mutta naisia on monenlaisia. Iina on kai sitten erilainen kuin ne naiset jotka minä tunnen. Sinulla on varmaan sisäpiirin tietoa tästä Iinasta? Tunnet hänet ja tiedät että hän on sellainen nainen joka huolii vain komean miehen?


    • Anonyymi

      Tilastot esim. tinderissä kertovat, että komeista mallimiehistä 3-7% saavat tuhansia tykkäyksiä ja tavisnaisista lähes kaikki saavat tuhansia tykkäyksiä, niin jokainen tietää tämän epäsuhdan pariutumismarkkinoilla ja se johtuu siitä kun miehet panevat alas päin joka antaa naisille tunteen, että he voivat saada komean miehen parisuhteeseen, mutta mallimiesten puolelta se on usein seksitykkäys eli juttu ei johda parisuhteeseen.

      Naiset ajattelevat tyhmästi, että kukaan nainen ei saa komeaa mallimiestä parisuhteeseen. Kyllä ne missinaiset, jotka siis ovat mallimiesten tasoisia, saavat mallimiehen parisuhteeseen. Eivät välttämättä jotain yksittäistä mallimiestä, mutta jonkun mallimiehen kuitenkin. Mallimies voi tykkää tasoisestaan missinaisesta seksimielessä, mutta kyse ei ole seksitykkäyksesta, koska tässä tapauksessa missinainen on mallimiehen tasoinen. Niillä missinaisilla on siis suurin todennäköisyys saada mallimies parisuhteeseen.

      Ja vaikka joku nyt pääsisikin pariutumaan ylös päin, niin riskit siinäkin on, koska jos mennään ulkonäkö edellä, niin se ei ole mikään tae pitkästä ja kestävät parisuhteesta. Jotkut arvostavat pitkiä ja kestäviä parisuhteita ja jotkut taas synnyttävät lapsia eri miehille ja lentävät kukasta kukkaan.

      • Anonyymi

        Eivät naiset synnytä lapsia miehille vaan itselleen..


      • Anonyymi

        Miten on muka voitu tutkia kuinka paljon tykkäyksiä komeat malli iehet saavat? Mistä ja millä perusteella joku määritellään ko.ealsi malli.ieheksi? Miten näissä tutkimuksissa on voitu määritellä miehen ulkonäön taso? Ei sille asialle olemassa mitään mittaria. Monia ihmisen ulkoisia ja fyysisiä ominaisuuksia voidaan mitata ja ilmaista numeroilla. Esim. pituus, paino, ikä, painoindeksi, vyötärönympärys, kolesteroliarvo, veren hemoglobiini jne. Mutta ei ole olemassa mittaria jolla voidaan tutkia onko joku komea, saati kertoa hänen ulkonäkönsä taso kouluarvosanalla tai muilla numeroilla. Joten Tinder ei ole voinut tutkia komeiden miesten suosiota. Ensin pitää olla objektiivinen tutkimusmenetelmä komeuden.mittaamiseen, ja sellaista ei ole.


      • Anonyymi

        Tilastot esim. tinderissä kertovat, että komeista mallimiehistä 3-7% saavat tuhansia tykkäyksiä ja tavisnaisista lähes kaikki saavat tuhansia tykkäyksiä."

        Älä keksi juttuja omasta päästäsi!

        Kukaan varteenotettava tutkija ei voi tutkia komeiden miesten elämää, koska ensin pitäisi olla objektiiviset kriteerit komeuden määrittelylle. Ja sellaisia ei ole eikä voi olla. Komeus on makuasia.

        Suomen kokoisessa maassa ei ole niin paljo Tinderin käyttäjä että kukaan saisi tuhansia tykkäyksiä.


    • Anonyymi

      "Eivät naiset synnytä lapsia miehille vaan itselleen"

      No niinpä tietenkin. Mitä muuta kommenttia voi odottaa ITSEKESKEISELTÄ naiselta?

      • Anonyymi

        Eikö ole paljon itsekläämpää vaatia että lapset tehdään miehelle?

        Nainen tekee kaiken työn. Ensin hän on 9 kk raskaana ja sitten synnyttää, sitten imettää päivin öin ja valvoo yöt vauvan kanssa. Vaikka tämä kaikki vaivannäkö ja ruumiilliset kärsimykset ja kivut kuuluvat naiselle, niin lapsenko pitäisi silti kuulua miehelle? Onko miehellä otsaa kaiken tämän jälkeen vaatia että lapset tehdään hänelle? Millä perusteella?


    • Anonyymi

      Kun naiset tekevät parisuhteissa lapsia komeille miehille. niin lapsi on molempien eli siis miehen ja naisen.

      Kun naiset ovat parisuhteessa ja synnyttävät, niin kuvittelet naisten tekevän lapsia vain itselleen vaikka naiset ovat parisuhteessa ja lapsi tehdään MOLEMMILLE, ei siis naiselle itselleen.

      Jos haluat lapsen itsellesi, niin spermapankkiin siitä:D Ja jos teet lapsia, niin kannattaa varmaan sanoa miehelle ennen lapsentekoa, että teet lapsen sitten vain itsellesi. Mielenkiinnolla odotan miehen reaktiota:D

    • Anonyymi

      "Nainen tekee kaiken työn. Ensin hän on 9 kk raskaana ja sitten synnyttää, sitten imettää päivin öin ja valvoo yöt vauvan kanssa."

      No, kyllähän miehet usein valvovat vauvan kanssa vaikka aamulla on töitä. Naiset nukkuvat ja makaavat perse homeessa vaikka ovat äitiyslomalla.

    • Anonyymi

      Systerini on onneksi ottanut tavallisen näköisen kilttimiehen parisuhteeseen. Meikäläinen kyllä ojentaisi jotain mulqvistia. Nyt ei onneksi tarvitse.

      • Anonyymi

        Kiltti mies ei ole yhdyssana.


    • Anonyymi

      ""Miten näissä tutkimuksissa on voitu määritellä miehen ulkonäön taso? Ei sille asialle olemassa mitään mittaria.""

      Suuri naisjoukko tinderissä määrittelee miesten tason. Kukaan yksittäinen nainen ei määrittele miehen tasoa vaan sen tekee suuri naisjoukko. Kun joku mies saa tuhat kertaa enemmän tykkäyksiä kuin joku toinen mies, niin kyseessä on silloin komea ja haluttu mies, vai väitätkö, että joku mies saa kivalla profiilitekstillä tuhat kertaa enemmän tykkäyksiä kuin joku toinen jonka profiiliteksti on tylsä?

      • Anonyymi

        Tuohan on kehäpäätelmä. Ensin sanotaan että naiset kiinnittävät miehissä huomiota vain miehen ulkonäköön jonka vuoksi esimerkiksi Tinderissä komeat paljon tykkäyksiä ja mätsejä. Kysymykseen, mistä tiedetään niiden paljon tykkäyksiä saavien miesten olevan komeita, vastaus kuuluu: siitä että ne miehet saavat paljon tykkäyksiä.

        Kehäpäätelmä on sellainen että A perustellaan B:llä ja B A:lla. Esim:
        Työntekijä Antti kysyy, miksi työntekijä Pekka saa samalla koulutuksella ja samalla työkokemuksella samasta työstä vähemmän palkkaa kuin Antti. Pekka vastaa: saan enemmän palkkaa kuin sinä koska teen työni paremmin kuin sinä. Antti kysyy: mistä tiedät että teet työsi paljon paremmin kuin minä? Pekka: tiedän sen siitä että saan parempaa palkkaa.

        Vrt. Mistä tiedät että eniten tykkäyksiä saavat miehet ovat nimenomaan komeimmistoa? Vastaus: Siitä että he saavat eniten tykkäyksiä.


    • Anonyymi

      ""Ensin sanotaan että naiset kiinnittävät miehissä huomiota vain miehen ulkonäköön jonka vuoksi esimerkiksi Tinderissä komeat saavat paljon tykkäyksiä ja mätsejä.""

      Näin se on. Samalla tavalla miehet kiinnittävät huomiota naisten ulkonäköön ja missinaiset saavat naisista eniten tykkäyksiä, mutta onko sillä mitään merkitystä kun missinaiset ei tykkää ja pariudu alas päin kun missinaiset haluavat lähes aina tasoisensa mallimiehen seksiin tai parisuhteeseen? On todella harvinaista, että missinaiset pariutuisivat alas päin, jos he kuitenkin pariutuvat, niin usein kyse on miehen statuksesta, julkisuudesta tai rahasta. Yläpään miehet ovat kuitenkin valmiita antamaan seksiä alempitasoisille naisille, koska valinnanvaraa ei ole niin paljon kuin samantasoisilla naisilla mikä johtaa siihen, että naiset saavat tunteen olevansa samantasoisia kun komea mies on kerta tykännyt tai harrastanut seksiä, eikä tavisnaisille kelpaa enää tavismies kun on kerta päässyt komean miehen makuun, mutta komea mies halusi vain seksiä, joten tavisnaisen on turha selittää kuinka kaikki miehet etsivät seksiä. Itse meni ulkonäkö edellä, niin luulisi tämän olevan molemmille win-win.


      ""Mistä tiedät että eniten tykkäyksiä saavat miehet ovat nimenomaan komeimmistoa? Vastaus: Siitä että he saavat eniten tykkäyksiä.""

      Näin juuri. Miten tämä voi olla sinulle epäselvää? Kukaan yksittäinen nainen ei määrittele miehen tasoa vaan tason määrittävät suuri naisjoukko josta sitten muodustuu keskiarvo kun otanta on isompi, enkä minäkään mene torilla kysymään yhdeltä naiselta minkä tasoinen hänen mielestään olen ja pidä sitä sitten totuutena. Isompi otanta tarvitaan.

      Ulkonäöltä 7/10 mies voi tehdä profiilin ilman profiilitekstiä ja sitten profiilitekstillä, mutta profiilitekstillä tehty profiili ei nosta mätsien määrää mitenkään radikaalisti. Samaan aikaan joku komea panoalfa vetää tuhansia mätsejä ilman profiilitekstiä, mutta sinä väität profiilitekstin tuovan mätsejä.

      • Anonyymi

        Googleta kehäpäätelmä. En jaksa enää selittää.

        Etkö ihan oikeasti tajua ettei se voi mennä niin että ilmiö A perustellaan ilmiöllä B ja ilmiö B puolestaan ilmiöllä A?

        Tyypillistä kehäpäätelmiä:

        Raamattu on totta koska Raamatussa sanotaan niin.

        Ne miehet, jotka saavat eniten tykkäyksiä, ovat sitä komeimmistoa, koska hehän saavat eniten niitä tykkäyksiä ja tykkäykset menevät komeille. (Eli tykkäysten määrä muuttaa miehen kuin miehen komeaksi?)

        Omena on parempi hedelmä kuin appelsiini koska appelsiini on huonompi hedelmä kuin omena.

        Komeat saavat paljon tykkäyksiä koska tykkäykset menevät komeille.

        En koskaan erehdy. Tiedän sen siitä että olen aina oikeassa, joten en voi olla väärässä kun sanon etten koskaan erehdy.


    • Anonyymi

      Itsevarmuus on eriasia kuin renttu. Kun olet itsevarma otat riskejä. Rentut yleensä vain koetaan itsevarmoina, mikä ei ole absoluuttinen totuus sillä he eivät vain välitä paskaakaan mistään. Joten itsevarmat eivät siis ole automaattisesti renttuja.(itsestäänselvyys varmasti monelle) Tuntuu että varsinkin nuoremmilla naisilla tahtovat mennä puurot ja vellit sekaisin näiden kanssa ja lopulta ollaan sitten tästä syystä yh-äitejä.🤣

    • Anonyymi

      On totta, että komeasta omenasta tykätään enemmän kuin tavallisen näköisestä appelsiinista eli miljoonasta ihmisestä 600.000 saattaa tykkää komeasta omenasta ja loput 400.000 valitsee tavallisen näköisen appelsiinin, koska kyse on myös mausta ja monet appelsiinistä pitävät eivät tykkää omenasta, joten he valitsevat jo senkin takia appelsiinin.

      Mutta komeat miehet saavat tinder sovelluksissa monen tuhatkertaisen määrän enemmän tykkäyksiä tavismiehiin verrattuna. Jos tavismies saa 5 tykkästä, niin komea mallimies saa ainakin 5000 tykkäystä, koska naiset ovat laumaeläimiä. Tuhatkertainen määrä siis.

      Kun otetaan miljoona naista, niin 999.000 naista tykkää komeasta miehestä ja vain tuhat naista tykkää tavismiehestä. Tavismiehen 1000 tykkäystä kun kerrotaan tuhannella, niin saadaan tuo 999.000 tykkäystä joka siis on komean miehen määrä. Komealla miehellä tuhatkertainen määrä enemmän tykkäyksiä.

      Komea mies saa siis 399.000 tykkäystä enemmän kuin komea omena, koska naiset ovat laumaeläimiä.

      • Anonyymi

        Miten komea mies voi 399 000 kun Tinderissä on n. 25000 suomalaista naista. Tuskin sama nainen antaa enempää kuin yhden tykkäyksen..Tinderissä on yhteensä n. 100 000 suomalaista käyttäjää.


    • Anonyymi

      ""Miten komea mies voi 399 000 kun Tinderissä on n. 25000 suomalaista naista. Tuskin sama nainen antaa enempää kuin yhden tykkäyksen..Tinderissä on yhteensä n. 100 000 suomalaista käyttäjää.""

      Siis 999.000 tykkäystä. Missä siinä viestissä luki suomalaiset naiset? Puhuttiin naisista, ei suomalaisista naisista. Voimmehan leikkiä ajatuksella, että otetaan kaikki tinderin naiset mukaan ja leikkiä ajatuksella vielä siten, että he asuvat suomessa, jolloin he osuvat komeiden ja tavismiesten rajauksiin ja voimmehan vielä tämän lisäksi leikkiä ajatuksella lisää ja tuplaa naisten määrä kahteen miljoonaan.

      Miten joidenkin on niin vaikea käsittää se, että kun otantaa lisätään, niin ero komeiden ja tavismiesten välillä kasvaa entisestään? Jos tuo määrä tuplataan kahteen miljoonaan, niin 999.000 tykkäyksen sijasta komealla mallimiehellä on 1.998.000 tykkäystä kun tavismiehellä niitä on tuhannen sijasta 2000.

      Tavismiehellä on viisi tykkäystä, komealla miehellä on 5000 tykkäystä eli ero on vähintään tuhatkertainen ja kun otantaa lisätään, niin ero miesten välillä kasvaa entisestään.

      Ja nyt joku varmaan tulee ja kertoo mutku kauniit naisetkin saavat tykkäyksiä yhtä paljon, niin saavat, mutta kun kauniilla naisella ei ole mitään syytä panna tai pariutua alas päin toisin kuin miehillä ja miehillä se syy on seksi mikä saa naiset kuvittelemaan. Se on se miesten ja naisten ero.

      • Anonyymi

        Yhä hölmömmäksi menevät nämä palstaprinssien jutut. He kertovat satuja komeiden miesten tuhansista mätseistä. Komealla miehellä on muka tuhansia mätsejä pelkästään panoseuraa varten!.

        Vastasin, ettei se ole edes mahdollista Suomen kokoisessa harvaan asutussa maassa, jonka väkiluku on 5,5 miljoonaa ja jossa ei ole suurkaupunkeja. 150 kilometrin etäisyydellä ei kerta kaikkiaan löydy tuhansia naisia.

        Siihen palstaprinssi vastasi, että hänhän puhui naisista eikä suomalaisista naisista.

        Just. Eli väittääkö palstaprinssi, että panoalfa, joka haluaa vain seksiä eikä mitään muuta, etsii mätsejä myös ulkomailta?

        Jotta niitä mätsejä olisi tuhansia, komean miehen täytyisi ostaa Tinder Plus jolla voi vaihtaa olinpaikkansa vaikka Australiaan.. Komea mies voisi valita olinpaikakseen jonkun New Yorkin; sieltä hän saisi tuhansia mätsejä koska siellä riittää naisia.

        Mutta juurihan sanoit että kone mies haluaa vain panoseuraa! Miksi hän etsisi panoseuraa valtameren takaa? Totta kai hän haluaa ne naiset mahdollisimman läheltä jotta seksiä järjestyy nopeasti silloin kun tekee mieli. Panotreffien pitää järjestyä jo illaksi.


        VAIKKA hän asuisi paikassa missä on mahdollista saada tuhansia mätsejä (kuten New Yorkissa), , niin miksi ihmeessä niitä mätsejä pitäisi olla tuhansia? Ensinnäkään kenenkään miehen mieskuntoa ei riitä tuhannen naisen tyydyttämiseen..

        Toiseksi liian isosta määrästä on vaikea löytää ketään. Tuhansien naisten joukkoon eksyy. Se on ihan älytön määrä, siitä on vain riesaa! Eihän sellaisesta joukosta ketään löydä.

        Jos komea mies haluaa vain ja ainoastaan panoseuraa, niin ihanteellinen määrä mätsejä olisi n. 50, ja kaikki parinkymmenen kilometrin säteellä. Jo hän on niin haluttu ja tavoiteltu ja naisten palvoma kuin väität, niin kyllä 50 mätsiä riittää hänen tarpeisiinsa. Siitä joukosta saa aina jonkun naisen seurakseen, kun alkaa tehdä mieli seksiä, ei muuta kun soittelemaan naisia läpi. Jos ensimmäiselle ei sovi tänä iltana, niin viimeistään neljäs tai viides nainen sanoo että totta kai voit tänä iltana tulla, minä pistän valkkaripullo jääkaappiin odottamaan.

        Tuo äskeinenkin oli pelkkää mielikuvitusta. En usko että löytyy komeita miehiä joilla olisi edes 50 naisen haaremi odottamassa.

        Se ainakin on varmaa ettei kenelläkään ole tuhansia!


      • Anonyymi

        Jos ko ea mies -kuten sinä väität - saa helposti 5000 tykkäystä, niin miksi hänellä olisi "tarve panna alaspäin"? Tuossa määrässä on vaikka miten paljon huipputason kaunottaria. Äijällä jolla on noin mahdottomasti kysyntää ei ole mitään syytä panna muita kuin missitason kaunottaria. Niitä missityyppisiäkin mahtuu 5000:een niin monta ettei hän ehdi panna niitä kaikkia. Mieskuntokaan ei riitä. Ihminen hänkin on eikä masiina.

        Ja palstaprinssit jankkaavat että tavisnaisen on helppo saada komea mies seksiin. Toisaalta komealla miehellä on tuhansia tykkäyksiä ja toisaalta hän panee lihavia yh-äitejä???? Ei kuulosta loogiselta. Miksi komea mies edes vilkaisisi tavisnaisia? Kertokaa palstaprinssit kun te kaiken tiedätte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ko ea mies -kuten sinä väität - saa helposti 5000 tykkäystä, niin miksi hänellä olisi "tarve panna alaspäin"? Tuossa määrässä on vaikka miten paljon huipputason kaunottaria. Äijällä jolla on noin mahdottomasti kysyntää ei ole mitään syytä panna muita kuin missitason kaunottaria. Niitä missityyppisiäkin mahtuu 5000:een niin monta ettei hän ehdi panna niitä kaikkia. Mieskuntokaan ei riitä. Ihminen hänkin on eikä masiina.

        Ja palstaprinssit jankkaavat että tavisnaisen on helppo saada komea mies seksiin. Toisaalta komealla miehellä on tuhansia tykkäyksiä ja toisaalta hän panee lihavia yh-äitejä???? Ei kuulosta loogiselta. Miksi komea mies edes vilkaisisi tavisnaisia? Kertokaa palstaprinssit kun te kaiken tiedätte.

        Just.

        Komealla miehellä on tuhansia mätsejä. Komea mies panee koko ajan alaspäin. Miksi? Tuhannesta mätsistä löytyy ihan riittävästi seksiin valmiita huipputason naisia. Eivät kauniit naiset NIIN harvinaisia ole.


    • Anonyymi

      Tinderissä kannattaa pitää kilometrirajaa. Mätsit pitää löytää säällisen matkan.päästä. Oletko onnellinen jos saat mätsin Uudessa Seelannissa asuvan naisen kanssa?

    • Anonyymi

      ""Just. Eli väittääkö palstaprinssi, että panoalfa, joka haluaa vain seksiä eikä mitään muuta, etsii mätsejä myös ulkomailta?""

      Kuules hölmö. Se oli ajatusleikki jos otantaa lisätään, niin tykkäysten ero komeiden ja tavismiesten välillä kasvaa komeiden miesten hyväksi. Se siis oli AJATUSLEIKKI.

      Joka tapauksessa tuo on ihan tavallista, että tinderissä monilla tavismiehillä on 5 tykkäystä ja komeilla miehillä tykkäyksiä on 5000 tykkäystä eli ero on tuhatkertainen. Tämä nyt ei sinällään yllätä, mutta se yllättää, että tavismiehen tasoisella tavisnaisella saattaa hyvinkin olla myös 5000 tykkäystä.

    • Anonyymi

      ""VAIKKA hän asuisi paikassa missä on mahdollista saada tuhansia mätsejä (kuten New Yorkissa), , niin miksi ihmeessä niitä mätsejä pitäisi olla tuhansia?""

      Kirjoitin tykkäyksistä, mutta sekoitit ne taas jälleen kerran mätseihin, mutta suomessakin on mahdollista saada tuhansia mätsejä. Tämä on ihan testattu juttu. Jos miehellä tai vaikkapa naisella on 5000 tykkäystä, niin sinä, enkä myöskään minä ole mikään sanomaan heille, että saat mätsää 5000:sta tykkäyksestä vain 50 mätsihaaremiisi.


      ""Jos komea mies haluaa vain ja ainoastaan panoseuraa, niin ihanteellinen määrä mätsejä olisi n. 50""

      Olen samaa mieltä, että ihanteellinen määrä on esim. 50 mätsiä kun eihän siinä ehdi mitenkään keskustella kaikkien kanssa. Kun komeilla miehillä on tuhansia naisia mätsihaaremissa, niin moni nainen jää lehdelle soittelemaan. On ihmisiä, jotka voivat pitää 50 tyyppiä mätsihaaremissa vaikka he saisivat tuhansia ihmisiä mätsihaaremiinsa. Sitten on ihmisiä, jotka haalivat tuhansia ihmisiä mätsihaaremiinsa, enkä minä tuomitse heitä siitä. Jokainen taplaa tyylillään.

      • Anonyymi

        " On ihmisiä, jotka voivat pitää 50 tyyppiä mätsihaaremissa vaikka he saisivat tuhansia ihmisiä mätsihaaremiinsa. Sitten on ihmisiä, jotka haalivat tuhansia ihmisiä mätsihaaremiinsa"

        Onko sellaisia ihmisiä todella olemassa? Tiedätkö varmasti että sellaisia ihmisiä on jotka huvikseen keräävät ihmismätsilaumaa pelkästään panoja varten, esim
        50 naisen laumss Tunnetko jonkun sellaisen ihmisen, vai vainko oletat, arvelet, kuvittelet ja päättelet että sellaisia on?

        Jos todella tunnet tuollaisia ihmisiä niin enpä voi muuta kuin kummastella. Mitä ihmeen porukkaa sinä tuttavapiiriisi haali? Minun tuttavani ovat tavallisia ja normaaleja ihmisiä eivätkä ufoja ja kummajaisia.

        En todellakaan usko että Suomen rajojen sisällä on mahdollista saada tuhansia mätsejä! Tinderissä on n. 100 000 käyttäjää josta miehiä 75000. Edes missitasoinen seksiä etsivä nainen, joka pyyhkisi oikealle KAIKKI miehet, ei saisi tuhansia mätsejä. Hänestä eivät tykkäisi esim:
        - parisuhdetta etsivät miehet
        - homomiehet
        - miehet joilla on enemmän tai vähemmän perverssiä erityistoiveita kuten että naisen pitää olla lihava, vanha, mahdollisimman nuori, ruma, rokonarpinen, raskaana, tietyn rotuinen, tietyssä ammatissa kuten sairaanhoitaja, , pyörätuolissa, nunna, neitsyt, alle 150 cm pitkä, prostituoitu, lihava, anorektisen laiha, kalju, vanha tms. mitä tuo nainen ei olisi


      • Anonyymi

        Jos miehellä tai vaikkapa naisella on 5000 tykkäystä, niin sinä, enkä myöskään minä ole mikään sanomaan heille, että saat mätsää 5000:sta tykkäyksestä vain 50 mätsihaaremiisi."

        Sinä esität tämän oletuksena. Tuo olikin uutta. Tähän mennessä sitä ei ole esitetty oletuksen vaan faktan muodossa. Täällä palstaprinssit nimenomaan väittävät että kaikilla komeilla miehillä tosiaan ON tuhansia mätsejä. Siis että se on komeiden miesten kohdalla normi.


    • Anonyymi

      ""Onko sellaisia ihmisiä todella olemassa? Tiedätkö varmasti että sellaisia ihmisiä on jotka huvikseen keräävät ihmismätsilaumaa pelkästään panoja varten, esim
      50 naisen laumss Tunnetko jonkun sellaisen ihmisen, vai vainko oletat, arvelet, kuvittelet ja päättelet että sellaisia on?""

      Kyllä, kuten jo sanoin: niitä ihmisiä on laidasta laitaan eli joillekin riittää se 50 mätsiä ja jotkut haalivat tuhansia mätsejä. Mikä sinä olet vetämään jonkun rajan mätseille jota ei voi ylittää? Jos itsellesi riittää 50 mätsiä, niin joillekin muille ei välttämättä riitä.

      Jos naiset kerjäävät keppiä komealta mallimieheltä, niin kyllä jotkut mallimiehet ottavat komeasta ulkonäöstään kaiken hyödyn irti ja kasvattavat mätsihaaremiaan. Ainakin löytyy pantavaa just silloin kun haluttaa, eikä jotkut komeat mallimiehet jätä tykkäämättä sen takia, että joku tavismies jossain päin suomea saisi siitä mätsin.

      • Anonyymi

        "Jos naiset kerjäävät keppiä komealta mallimieheltä, niin kyllä jotkut mallimiehet ottavat komeasta ulkonäöstään kaiken hyödyn irti ja kasvattavat mätsihaaremiaan. Ainakin löytyy pantavaa just silloin kun haluttaa, eikä jotkut komeat mallimiehet jätä tykkäämättä sen takia, että joku tavismies jossain päin suomea saisi siitä mätsin"

        Nyt ruvetaan olemaan samoilla linjoilla. Käytit sanoja JOS jos ja JOTKUT. JOTKUT mallimiehet toimivat tuolla tavalla ja JOTKUT naiset toimivat kuvaamallasi tavalla. Vaikea väittää vastaan. Maapallolla asuu 7 miljardia ihmistä - kyllä siihen määrään mahtuu monensorttista lentäjää. Totta kai siihen määrään mahtuu tuollaisiakin kummajaisia. Maailmaan mahtui paljon hullumpiakin ihmisiä kuin panoaloja ja panoalfoja tavoittelevia naisia.

        Mutta Pyhä Palstatotuus on tähän mennessä ollut, että KAIKKI mallimiehet lentävät kukasta kukkaan ja KAIKKI naiset kuolaa at heidän peräänsä. Pyhä Palstatotuus sanoi niin, ja sanomaansa vedoten syyllisti kaikkia naisia ja demonisoi tiettyä miesjoukkoa pelkän ulkonäön perusteella.

        Totta ihmeessä Tellukselta löytyy panoalfamallimiehiä sekä panoalfojen perään läähättäviä naisia.

        Mutta se ei ole mikään normi! Se ei ole edes kovin yleistä. Useimmat komeat miehet eivät käyttäydy noin, ja hyvin harvat naiset käyttäytyvät noin.


    • Anonyymi

      ""En todellakaan usko että Suomen rajojen sisällä on mahdollista saada tuhansia mätsejä!""

      Tämä on testattu jo komean mallimiehen feikkiprofiililla eli voit lopettaa lässyttämisen tähän paikkaan.

      • Anonyymi

        Väitätkö että sait feikkiprofiililla tuhansia mätsejä, siis vähintään 2000? En usko. Valehtelet!


      • Anonyymi

        Tätä ei ole testattu komean mallimiehen profiililla. Voit lopettaa valehtelemisen tähän paikkaan.


    • Anonyymi

      ""Sinä esität tämän oletuksena. Tuo olikin uutta. Tähän mennessä sitä ei ole esitetty oletuksen vaan faktan muodossa.""

      Jos miehellä on tuhansia tykkäyksiä, niin hän kuuluu komeimmistoon ja tälläisiä miehiä tinderissä on, etkä sinä voi sille yhtään mitään, mutta harmittaahan se varmasti kun joku muu saa niin paljon tykkäyksiä, etkä sinä arvon palstahemmo. Miten voikin olla näin, että joku on palstahemmoa viehättävämpi? Miten?


      ""Täällä palstaprinssit nimenomaan väittävät että kaikilla komeilla miehillä tosiaan ON tuhansia mätsejä. Siis että se on komeiden miesten kohdalla normi.""

      Niin. Siis joillain miehillä on tuhansia mätsejä ja joillain miehillä ei. Äläkä nyt sekoita tykkäyksiä ja mätsejä. Ne on kaksi täysin eri asiaa.

      • Anonyymi

        "Jos miehellä on tuhansia tykkäyksiä, niin hän kuuluu komeimmistoon ja tälläisiä miehiä tinderissä on"

        Pyhä Palstatotuus on toinen. Pyhän Palstatotuuden mukaan kaikilla komeilla miehillä on tuhansia mätsejä. Siis kaikilla, ja nimenomaan komeilla ja nimenomaan mätsejä mätsejä eikä vain tykkäyksiä. Se sanotaan täällä yhä uudestaan: "Komealla miehellä on tuhansia mätsejä.".

        Nyt sitten vihdoin ruvetaan olemaan realistisemmilla linjoilla. Nyt kerrot että jollakin miehellä VOI olla tuhansia tykkäyksiä. Siis voi olla, ja tykkäyksiä, ja jollakin miehellä eikä kaikilla miehillä tai komeilla miehillä. Et puhu komeudesta mitään. Pisteet siitä.

        "harmittaahan se varmasti kun joku muu saa niin paljon tykkäyksiä, etkä sinä arvon palsta hemmo"

        Ei harmita yhtään ainakaan minua. Mitä minä tekisin tuhansilla tykkäyksillä? Minulle riittää yksi tykkäys, jonka saan omalta poikaystävältä. En ole koskaan ollut sellainen nainen jota miehet kääntyvät kadulla katsomaan. Olen enemmänkin tapettiin sulautuvaa hirulaistyyppiä. Usko tai älä, mutta ei haittaa. Katsos kun me tavisnaiset emme kadehdi missinaisia, emme hauku emmekä mustamaalaa heitä emmekä yritä kaikin tavoin estää miehiä kiinnostumasta heistä. Palstaprinssien agenda on yrittää estää naisia kiinnostumasta komeista miehistä, mutta meillä naisilla ei ole vastaavaa agendaa kauniisiin naisiin nähden. Minun puolestani miehet saavat mielin määrin ihailla minua kauniimpia naisia. Kun oma poikaystäväni ihailee minua, se riittää minulle.


    • Anonyymi

      ""Väitätkö että sait feikkiprofiililla tuhansia mätsejä, siis vähintään 2000? En usko. Valehtelet!""

      No mitä hemmettiä mulle intät ja kitiset? Ei kiinnosta lähteä sun kanssa lapselliseen juupas-eipäs leikkiin. Senkus teette jokainen feikkiprofiilin komean miehen kuvalla ja testaatte paljonko tulee tykkäyksiä ja mätsejä jos väitteeni epäilyttävät.

      • Anonyymi

        "No mitä hemmettiä mulle intät ja kitiset? Ei kiinnosta lähteä sun kanssa lapselliseen juupas-eipäs leikkiin. "

        Vaikka kuinka höpiset tuota stooriasi että komean miehen profiililla saat tuhansia mätsejä niin en usko. Ja kkaa vain mutta en usko. Suomessa ei ole naisten joukossa niin paljon Tinderin käyttäjiä että tuo voisi edes teoriassa olla totta. Eikä sinun tarvitse lähteä enää mihinkään uuteen leikkiin. Leikit jo nyt roolileikkiä noilla feikkiprofiilillasi. Eiköhän yksi leikki riitä.

        "Senkus teette jokainen feikkiprofiilin komean miehen kuvalla ja testaatte paljonko tulee tykkäyksiä ja mätsejä jos väitteeni epäilyttävät."

        Ai että kaikkien muidenkin pitäisi ruveta tuohon lapselliseen leikkiin nimeltä "tää olis tosi komea mies ja tää sais kauheasti mätsejä ja naiset olis hulluna tähän ja tää panos niitä kaikkia". Aikuisia ihmisiä ei kiinnosta. Lopetin roolileikit alle 10-vuotiaana.


    • Anonyymi

      ""Nyt sitten vihdoin ruvetaan olemaan realistisemmilla linjoilla. Nyt kerrot että jollakin miehellä VOI olla tuhansia tykkäyksiä. Siis voi olla, ja tykkäyksiä, ja jollakin miehellä eikä kaikilla miehillä tai komeilla miehillä. Et puhu komeudesta mitään. Pisteet siitä.""

      Jokaisella komealla miehellä (jolla siis on tuhansia tykkäyksiä) on mahdollisuus mätsää tuhansia naisia mätsihaaremiinsa. Jollekin komealle miehelle voi riittää sata naista mätsihaaremiin ja joku toinen komea mies voi taas vastaavasti haalia tuhansia naisia mätsihaaremiinsa. Miten tämä ei mene sinun pieneen päähäsi, että riippuu jokaisen komean miehen toimintatavasta?

      • Anonyymi

        "Miten tämä ei mene sinun pieneen päähäsi, että riippuu jokaisen komean miehen toimintatavasta?"

        Voi jessus! Siis että minä en tätä itsestään selvää asiaa tajua? Nytkö joku palstaprinssi syyttää minua siitä etten minä muka ymmärrä että miehet ovat yksilöitä, sekä rumat että komeat, ja että näinäollen on Idioottimaista laatia kuvauksia siitä miten komeat miehet toimivat, mitä haluavat, mihin pyrkivät - kun heissäkin on vaikka minkälaisia ihmisiä?

        Tuotahan me palstan naiset olemme koko ajan yrittäneet vääntää rautalangasta! Että yksi mies toimii yhdellä ja toinen toisella tavalla. Palstaprinssit sitä vastoin jankkaavat että kaikki komeat miehet sitä ja kaikki naiset tätä. Kaikki komeat ovat muka tunteettomia panoalfoja ja sitä rataa. Ikään kuin naiset ja komeat miehet olisivat klooneja eivätkä yksilöitä. Sitten kun joku nainen vastaa tuohon "kaikki komeat miehet pettävät ja huijaavat" -höpinään, että eivät suinkaan kaikki, kyllä komeissakin on kilttejä ja uskollisia, niin palstaprinssi vastaa: Ahaa, sinä siis väität että kaikki komeat miehet ovat kilttejä ja uskollisia. Ei, kukaan nainen ei ole väittänyt mitään sellaista, kukaan ei ole sanonut että kaikki.

        Me olemme koko ajan vastustaneet yleistämistä.

        Mene selittämään mieluummin jollekin ätmille että kaikki komeat miehet eivät ole samanlaisia eivätkä toimi ja ajattele samalla tavalla. Naisille tätä ei tarvitse kertoa koska tiedämme sen ennestään.


      • Anonyymi

        Suomessa kukaan ei voi saada tuhansia mätsejä. Piste.


    • Anonyymi

      Olen tässä pohtimassa elämää ja miettinyt että joko pitäisi luopua hyväksikäyttävistä pahoista pojista? Olen 24 vuotta valinnut vain "täydellisiä" pahoja poikia parisuhteeseen ja kärsinyt valinnoistani äärimmäisen paljon!!!! Yhtä kroonista tuskaa ihmissuhde-elämä.

      Varsinaisesti kumppania en nyt mihinkään tarvitse, haaveissani kokeilla suhdetta naisen ja mustan miehen kanssa, ne sellaisia toteutumattomia fantasioita. En vielä tiedä mitä nyt teen.

      Mutta pahoihin poikiin. Mistä minun pitäisi luopua? Bodatusta kropasta? Äärimmäisestä jännityksestä? Mistä muusta? Käyn terapiassa ja aion nyt todellakin tutustua itseeni ja olla hyvin varovainen sen suhteen etten päästä ketään hurmuria sotkemaan Minun ainoaa elämääni. Kyllästyn helposti ihmisiin ja siksikin varmaan aina arvaamattomat pahat pojat olleet sopivia valintoja. Vai kannattaako suosiolla elää loppuelämä yksin ja ostaa hierontapalvelut ammattilaiselta? Olen ihminen johon kiltit miehet ja ylipäätään kaikki miehet ihastuvat helposti enkä halua leikkiä kenenkään tunteilla.

      Millaista on seurustella ns kiltin miehen kanssa? Kostuuko siinä emätin? Näitä mietin..

      • Anonyymi

        Taitaa olla miehen rustaa a teksti. Naiset eivät kirjoita tuohon tyyliin.


    • Anonyymi

      Komeat miehet aivan varmasti ottavat komeasta sen hyödyn mikä otettavissa on ja yhtälö on muutenkin täysin mahdoton eli komeita jännämiehiä ei mitenkään riitä kaikille naisille.

      Jos haluaa toimia jännämiesten patjana, niin siitä vaan..

      • Anonyymi

        "Komeat miehet aivan varmasti ottavat komeasta sen hyödyn mikä otettavissa on "

        Ai että VARMASTI? Tunnen yhden tosi komean miehen joka ei ota ulkonäöstään "hyötyä irti". Hänellä ei ole minkään sortin kiinnostusta vieraissa käymiseen. Hän rakastaa vaimoaan ja on tälle uskollinen.


    • Anonyymi

      Tavisnaiset ei kiinnostu tavismiehistä, koska tavismiesten ulkonäkö ei sykäytä, kuten mallimiehen ulkonäkö ja mahla alkaa valumaan jo kun katsoo mallimiehen kuvaa ja niin paljon paremman näköistä miestä on saatavilla, varsinkin seksiin, niin miksi tyytyä tavikseen vaikka itse onkin ihan tavis vaan? Lisäksi tavismiehissä ei ole mitään haastetta ja tavismiehet saadaan sormia napsauttamalla parisuhteeseen. Tämän kaiken lisäksi tavismiehet nöyristelevät tavisnaisten edessä ja tekevät kaiken mitä naiset sanovat. Naiset haluavat miehen joka on mies. Mallimiehissä on HAASTETTA, koska mallimiehistä taistelee samaan aikaan lukuisat naiset.

      Joku nainen sanoi hyvin, että tunne voittaa aina järjen ja niinhän se on. Eihän se nyt ole mitenkään järkevää synnyttää lapsi/lapsia jollekin casanovalle joka lähtee lätkimään parisuhteesta kun lapset on pieniä. Ei ole lasten etu, että vanhemmat asuvat eri osoitteissa tai niin, että lapsella ei ole isää ollenkaan.

      • Anonyymi

        tavismiehet nöyristelevät tavisnaisten edessä ja tekevät kaiken mitä naiset sanovat"

        Älä valehtele! Tavikset ovat ilkeitä ja itsekkäitä eivätkä tee mitään mitä nainen pyytää. Tavikset machoilevat ja kukkopoikailevat aamusta iltaan. Komentelijoita ja epäkohteliaita sikoja he ovat.


      • Anonyymi

        "tavismiehet nöyristelevät tavisnaisten edessä ja tekevät kaiken mitä naiset sanovat. "

        Missä ja milloin tällaista muka tapahtuu? Mistä löytyy tavis joka tekee kaiken mitä nainen pyytää? Kyllä se on juuri toisinpäin! Tavikset eivät tee mitään mitä nainen pyytää!

        Paitsi jos tarkoitat nöyristelyllä lässyttämistä ja imartelua seksin toivossa ja/tai suoraa vonkaamista. Sitä kyllä tapahtuu. Valitettavasti.

        Voin kertoa ettei sellainen käytös todellakaan vetoa naisiin. Se on ällöttävää. Se on kiusaamista ja häirintää. Jo ennen nettiaikaa löytyi öklötysmiehiä jotka tyrkyttivät seuraansa esimerkiksi istuutumalla baarissa samaan pöytään lupaa kysymättä. He aloittivat imelän sössötyksen tyyliin "voi että oot nätti ja ihana nainen, kyllä pitää päästä tutustumaan sinuun, olet niin mahtava tyyppi". Nuo siat pyrkivät iholle. Jos heille antoi kohteliaat lähtöpassit tyyli muuttui heille päinvastaiseksi kuin veitsellä leikaten: alkoi haukkuminen ja huorittelu. Tuo mitä kutsut nöyristelyksi ei ole nöyryyttä vaan röyhkeyttä ja ylimieisyyttä.. Se on kieroilua, valehtelua ja epätoivoisia kömpelöitä manipulointiyrityksiä. Kieroilevat seksinkipeät tavikset ovat sikoja. Heidät kannattaa kiertää kaukaa. Vai muka nöyriä! Salli mun nauraa!.


    • Anonyymi

      Nuori nainen kertoi iltapulussa harrastaneensa seksiä 108 miehen kanssa.

      Siinä on nussittu ja naitu tappajaleukaisia menestyjä-alfoja oikein sarjatulella. Mutta ei varmaankaan ole uhrattu ajatustakaan sille, että voisi tehdä jotain hyvääkin ja pelastaa ne kokemattomat sipsejä syövät pulskat videopelaajapojat kokemattomuuden sekä yksinäisyyden ahdistavalta helvetiltä. Yksi seksikerta kunnollisen ja kiltin kilttimiehen kanssa ei pilaa tulevia nussintoja alfojen kanssa - päin vastoin: kiltin ja kunnollisen miehen tuottama säälittävä nylkytys saa alfan astumaksi tulemisen tuntumaan taivaalliselta.

      Tasa-arvoa ei ole.

    • Anonyymi

      Miehet on joko jännämiehiä tai taviskilttimiehiä eli ätmejä. Valitkaamme siitä. Ei kiitos.

    • Anonyymi

      Sielultaan rumat saa pakkeja ja sen ansaitsevat. Kaunis sieluiset pakkeja antavat 💩

      • Anonyymi

        Kun totuudentorvi tärähtää niin nämä jännämies haukkujat poistuu jmutta laittaa uuden uikutus aloituksen saman tien.samaa lataa täällä hamaan kuolemaan asti. Hyvä on elämä heillä.ihan kateeksi käy💩


    • Anonyymi

      Lyhytmies, rumamies, kilttimies. HAISTAKAA PASKA. Kukaan ei teitä täällä sääli,ei huoli,ei vaikka kuin ruikuttaisittette. Vika ei ole muissa vaan teissä itsessänne. VIKA ON TEISSÄ ITSESSÄNNE JA AJATTELUTAVOISSANNE. ARVOTTAMISESSANNE JA ARVOSTELUSSANNE. ETTÄ OLKAA HYVÄT.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Palstaulisijat ovat itse syypäitä tilanteeseensa.


    • Anonyymi

      ""Nuori nainen kertoi iltapulussa harrastaneensa seksiä 108 miehen kanssa.""

      Nuoret naiset haluavat jyräkyrvällä varustettuja jykeväleukaisia panoalfoja jotka nuolevat vielä lopuksi perswitunkin.

      • Anonyymi

        Onko näin?


      • Anonyymi

        No, jos nuo jykeväleukaiset pystyvät tyydyttämään naisen ja sinä sen sijaan et siihen pysty, niin ihanko tosissasi ihmettelet miksei kukaan huoli sinua? Se on voi voi. Ei käy sääliksi huonot rakastajat. Vetäkööt käteen. Miksi nainen harrastaisi seksiä jos mies ei vedä puoleensa eikä pysty tyydyttämään naista?


    • Anonyymi

      ""Väitätkö että sait feikkiprofiililla tuhansia mätsejä, siis vähintään 2000? En usko. Valehtelet!""


      Nykyisin poliittiset mielipiteet ovat korvanneet asiallisen tiedon pohdinnan ja tutkinnan. Tämä ilmenee niin mediassa kuin yliopistomaailmassakin. Kaikki erilailla ajattelevat, jotka eivät ajattele niin kuin on sopiva ajatella, ovat tyhmiä, hölmöjä, rasisteja, natseja, konservatiiveja, populisteja, äärioikeistolaisia jne. Oikein onkin väärin ja väärin onkin oikein. Kaikki on mustavalkoista ja yksipuolista. Ajatella saa vain jos ajattelee oikealla tavalla. Narsismi on tavoitelluin asia. Itsekkyyttä ja itsekeskeisyyttä palvotaan. Oikeuksia korostetaan, muttei velvollisuuksia. Vastuuta paetaan. Nykyisin kukaan oikein ajattelevista ei voi olla koskaan väärässä tai mistään vastuussa. Kaikki paha on niissä, jotka eivät ole samalla yhdellä tavalla ajattelevia. Mikä järjestelmä tästä tulee mieleen? Natsit? Jos siis ne jotka eivät ajattele vain nykyisellä ainoana oikealla vallitsevalla tavalla on "natseja" ja järjestelmä jossa kaikkien on ajeteltava samalla on natsijärjestelmä, niin olemmeko me kaikki siis natseja?

      • Anonyymi

        Älä hölötä. Kirjoitit että valehtelet kun väität saaneesi feikkiprofiililla tuhansia mätsejä. Et taatusti ole saanut. Siinä kaikki mitä sanoin. En jaksa lukea hölöhölövastaustasi jossa vedät tähän yliopistomaailman ja natsismin yms. sellaista mikä ei kuulu tähän ollenkaan.

        Minun väitteeni on että sinä valehtelit. Et ole saanut feikkiprofiililla tuhansia mätsejä.


    • Anonyymi

      No, jokainen mies voi itse kokeilla feikkiprofiililla ja moni mies on varmasti kokeillutkin ja monet miehet tietävät, että komeat mallimiehet saavat tuhansia mätsejä ja naiset ovat samantein ottamassa taksia alleen komean miehen luokse. Sitten seksin jälkeen naiset tavoittelevat komeita mallimiehiä parisuhteeseen, mutta eivät saa ja sitten itkevät miten ihan kaikki miehet etsivät seksiä:D

      • Anonyymi

        Miten olet voinut feikkiprofiililla selvittää, mitä tapahtuu sitten kun tavisnainen ja mallimies ovat harrastaneet seksiä? Et niin mitenkään!

        Väität selvittäneesi, että seksin jälkeen naiset tavoittelevat komeita mallimiehiä parisuhteeseen, mutta eivät saa ja sitten itkevät miten ihan kaikki miehet etsivät seksiä.

        Mitä ihmeen hölynpölyä tuo on? Miten ihmeessä sait tämän selville feikkiprofiilin avulla? Kyseessähän oli feikkiprofiili, joka ei johtanut oikeaan tapaamiseen eikä varsinkaan seksiin oikean mallimiehen kanssa. Sinä vaihdoit viestejä feikkiprofiilin turvin, siinä kaikki. Ja nyt muka tiedät jopa mitä tapahtuu seksin jälkeen. Haloo, herätys!

        Feikkiprofiilin avulla voit korkeintaan selvittää, millaisia viestejä naiset lähettävät komeaksi mallimieheksi luulemalleen henkilölle, Et MITÄÄN muuta. Ja tämänkin voi selvittää vain siinä tapauksessa että siellä toisessa päässä viestittelemässä on tosiaan ihan oikea nainen eikä jonkun miehen laatima feikkinaisprofiili. Palstaprinssithän ovat kertoneet tekevänsä sekä mies- että naisfeikkiprofiileja.

        Feikkiprofiilin avulla et voi mitenkään selvittää mitä viestittelyni jälkeen tapahtuu. Siis et mitenkään.

        Tyypilliseen palstaprinssin tapaan sekoitat faktan ja fiktion ja luulet että omassa päässäsi kehittelemäsi kuvitelma tapahtumien myöhemmästä kulusta on yhtä kuin totuus ja todiste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten olet voinut feikkiprofiililla selvittää, mitä tapahtuu sitten kun tavisnainen ja mallimies ovat harrastaneet seksiä? Et niin mitenkään!

        Väität selvittäneesi, että seksin jälkeen naiset tavoittelevat komeita mallimiehiä parisuhteeseen, mutta eivät saa ja sitten itkevät miten ihan kaikki miehet etsivät seksiä.

        Mitä ihmeen hölynpölyä tuo on? Miten ihmeessä sait tämän selville feikkiprofiilin avulla? Kyseessähän oli feikkiprofiili, joka ei johtanut oikeaan tapaamiseen eikä varsinkaan seksiin oikean mallimiehen kanssa. Sinä vaihdoit viestejä feikkiprofiilin turvin, siinä kaikki. Ja nyt muka tiedät jopa mitä tapahtuu seksin jälkeen. Haloo, herätys!

        Feikkiprofiilin avulla voit korkeintaan selvittää, millaisia viestejä naiset lähettävät komeaksi mallimieheksi luulemalleen henkilölle, Et MITÄÄN muuta. Ja tämänkin voi selvittää vain siinä tapauksessa että siellä toisessa päässä viestittelemässä on tosiaan ihan oikea nainen eikä jonkun miehen laatima feikkinaisprofiili. Palstaprinssithän ovat kertoneet tekevänsä sekä mies- että naisfeikkiprofiileja.

        Feikkiprofiilin avulla et voi mitenkään selvittää mitä viestittelyni jälkeen tapahtuu. Siis et mitenkään.

        Tyypilliseen palstaprinssin tapaan sekoitat faktan ja fiktion ja luulet että omassa päässäsi kehittelemäsi kuvitelma tapahtumien myöhemmästä kulusta on yhtä kuin totuus ja todiste.

        On tietenkin jokaisen oma asia, että kuinka paljon ronklaa tykkäyksien antamisen suhteen, mutta sovellushan itse ilmoittaa kuitenkin jokaisen tykkäyksen olemassaolosta, joten sen ei pitäisi jäädä epäselväksi, että moneltako on saanut tykkäyksen.

        Olen itse perustanut tuohon sovellukseen profiilin useita kertoja omilla kuvillani ja saanut ekan parin päivän aikana yleensä jtn 5-25 kpl osumia, mikä on todella vähän verrattuna siihen, että jotkut saavat sieltä helpostikin useita satoja osumia jo ihan muutaman päivän sisällä profiilin perustamisesta. Heille kyseisen sovelluksen käyttö varmasti onkin kannattavaa, koska se suosio, joka kuvastuu noiden satojen saatujen osumien kautta, riittää varmasti siihen, että ainakin osa tykkäyksen antaneista naisista on oikeastikin potentiaalisesti kiinnostuneita ja valmiita tapaamaan livenä. Tällainen määrä suosiota myös luultavasti takaa sen, ettei osumien saaminen tyrehdy sovelluksen tarjoaman alkubuustauksen jälkeen täysin vaan osumien saanti jatkuu suht hyvällä tasolla jatkossakin. Omalla kohdallani käy aina niin, että osumien saaminen loppuu yhdessä alkubuustauksen päättymisen kanssa.

        Käytännössä ulkonäön puolesta täydellisen tasotonkin mies voi saada alkubuustauksen aikana muutaman harvan osuman. Kuitenkaan osuman saaminen ei tarkoita, että sen antaja olisi oikeasti kiinnostunut käyttäjästä, jolle on tykkäyksen antanut, vaan naiskäyttäjissäkin on jonkun verran niitä, jotka swaippaavat oikealle jokaisen profiilin kohdalla. Kun itse olen perustanut sinne kokeeksi profiileja toisten miesten kuvilla, niin aika moni tykkäyksen antanut käyttäjä on ollut sama, jolta olen saanut tykkäyksen myös omilla kuvillani. Nämä naiskäyttäjät eivät myöskään aloita minkäänlaista keskustelua, joten on luultavaa, että nämä kyseiset naiskäyttäjät antavat tykkäyksen jokaiselle vastaantulevalle profiilille ilman sen suurempaa harkintaa..

        Joten mikäli et saa miehenä vähintään 100 osumaa jo aivan muutaman ensimmäisen päivän aikana, ulkonäkösi ei todennäköisesti riitä herättämään romanttisseksuaalista kiinnostusymta yhdessäkään sovellusta käyttävässä naisessa.


    • Anonyymi

      ""Feikkiprofiilin avulla et voi mitenkään selvittää mitä viestittelyni jälkeen tapahtuu. Siis et mitenkään.""

      Mulle se kertoo aika paljon naisesta kun on muutaman viestin jälkeen lupaamassa seksiä ja ottamassa taksia alle komean feikkiprofiilin kämpille. Ai niin mut eihän ne seksiä harrastaisi kuitenkaan vaan katsoisivat yhdessä romanttista elokuvaa ja pitäisivät toisiaan kädestä, vai mitä:D? Pitäisi olla pikku tonttuna ikkunan takana seuraamassa miten panoalfa ottaa naisen:D Sekään ei sinulle riittäisi ja seuraavaksi kysyisit menikö muna varmasti pimppiin:D

      Naisilla on noissa sovelluksissa tuhansia tykkäyksiä (ei siis mätsejä vaan tykkäyksiä, joillain naisilla voi olla tuhansia mätsejäkin) ja silti monet naiset valittavat, että miehet etsivät vaan seksiseuraa eli naiset menevät ulkonäkö edellä ja tavoittelevat parisuhteeseen sellaisia miehiä joita eivät voi saada. Tottakai naiset menevät ulkonäkö edellä kun miehet panevat alas päin.

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä tuo alaspäin paneminen tarkoittaa? Ilmeisesti lähetyssaarnaaja-asentoa jossa mies on päällä ja panee allaan makaavaa naista, siis panee alaspäin?


    • Anonyymi

      Alas päin paneminen tarkoittaa sitä, että mies kelpuuttaa alempitasoisen naisen vain seksiin, eikä aikomuksena siis ole alkaa parisuhteeseen.

      Hassua tässä naisten valituksessa on se, että joku mies jolla on 20 tykkäystä, saa parisuhteen helposti, mutta sitten nainen jolla on 2000 tykkäystä, valittaa kuinka ihan kaikki miehet etsivät seksiseuraa. Miten voikin sattua, että kaikki 2000 miestä etsii naisesta vain ja ainoastaan seksiä?

      Olisko vaikka näin:
      -naisella on 2000 tykkäystä
      -2000 tykkäyksesta nainen operoi mätsihaareminen ehkä 50
      -kaikki 50 miestä on naista tasokkaampia ja kelpuuttavat naisen vain seksiin
      -nainen valittaa, että kaikki miehet etsivät seksiä

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa alempitasoinen nainen? Emme elä sääty-yhteiskunnassa missä ih.isen status määräytyy syntyperän, esim. aatelisarvon perusteella. Nyky-yhteiskunta rakentuu nimenomaan sille periaatteelle, ettei ole olemassa ylempi- ja alempitasoisia ihmisiä vaan kaikki ovat tasavertaisia kansalaisia. Joten mitä täällä jatkuvasti höpistään ylempi- ja alempitasoisista ihmisistä? Onko tämä jotain kluks kluks kalan -tyyppistä rotuoppia?


    • Anonyymi

      "Mitä tarkoittaa alempitasoinen nainen?"

      No, ehkä tämän vois kääntää toisin päin eli mitä tarkoittaa alempitasoinen mies ja tämän kysymyksen voisit esittää tinder naisille kun tinderissä on miehiä jotka saavat tuhansia tykkäyksiä ja sitten on miehiä jotka saavat pyöreät nolla tykkäystä.

      Ja mitä tämä palstanaisten hokema "ätmi" tarkoittaa? Sanakirja antoi vastaukseksi "leikillinen muunnos ATM:stä (alemman tason mies)"

      • Anonyymi

        Et kyllä tajua toisten ihmisten ajatusmaailmasta yhtään mitään!

        Siis luuletko tosissasi, että jos nainen pyyhkii miehen vasemmalle niin se tarkoittaa että hän pitää miestä itseään huonompana ja alempitasoisena??!!

        Herramunjee!

        Pyyhin miehen vasemmalle koska hän ei sovi MINULLE. Se EI tarkoita että pidän häntä alempitasoisia ja itseäni liian hyvänä hänelle. Me emme vain sovi yhteen. En todellakaan rupea siinä miettimään mitään saatanan tasoja!

        Hän lentää vasemmalle esimerkiksi koska asuu liian kaukana tai on väärän ikäinen. Tai koska huomaan jo profiilitekstistä että haluamme eri asioita ja/tai ettei meillä luultavasti ole mitään yhteistä. Tai koska hänellä ei ole profiilitekstiä ollenkaan, joten hän ei herätä minussa mitään mielenkiintoa. Ei pelkkä valokuva mitään kerro. Tekstittömät pyyhin aina vasemmalle.

        Ja joo, syy voi olla sekin ettei hän valokuvan perusteella ole minun tyyppiäni. Siis ei ole minun TYYPPIÄNI - millä ei ole mitään tekemistä joidenkin hemmetin "tasojen" kanssa. Se ettei hän ole minun tyyppiäni EI tarkoita että hän on ruma tai "alempitasoinen". Tatuoinnit ja parta ovat minusta vastenmielisiä joten tatuoitu tai parrakas mies lentää vasemmalle. Joku toinen nainen voi olla ihan heikkona partaan ja tatuointiin ja heittää nimenomaan parrattomat vasemmalle. Samoin lennätän vasemmalle miehen joka kirjoittaa huonoa suomea, sekä miehen joka esiintyy valokuvissa ilman paitaa, sekä miehen jonka valokuva on niin himmeä ja epäselvä ettei siitä näe mitään. Itselläni on hyvät, selkeät ja ajantasaiset kuvat ja hyvä profiiliteksti, ja edellytän samaa mieheltä.

        Mitä ihmeen paskaa tämä tasoista jauhaminen on olevinaan? Ihmiset ovat samanarvoisia. Kaikki vain eivät sovi yhteen kaikkien kanssa.

        Ai että miehet panevat "alempitasoisten" naisten kanssa? Hyi helvetti! Onko sinulla tapana seksiä harrastaessa I miettiä naisen tasoa ja määritellä itsesi Hä tä paremmaksi tai huonommaksi? Oksetus!.

        Millä perusteella ja oikeudella joku pitää itseään toista ihmistä ylempitasoisempana? Ja jos pitää, niin miksi edes lähestyy tuota alempaa huonorotuista ihmistä? Saati harrastaa seksiä?!

        Oksetus!🤮

        Naisilla ei siis saisi olla mitään vaatimuksia ja toiveita, ja jos on, niin se on muka heti nirppanokkaisuutta ja todiste siitä että nainen pitää miestä alempiarvoisena? Kuule kun asia ei ole niin. Parisuhde nyt ei vain toimi kenen tahansa kanssa.

        Et sinäkään huolisi ketä tahansa naista. Ja väitän, että jos sinä etsit parisuhdetta, niin aika moni nainen saa sinulta pakit vaikka hänessä ei olisi varsinaisesti mitään vikaa - siis vain siksi että ko. kunnollinen, sievä ja mukava nainen ei sovi sinulle. Onko siinä helvetti aina kyse jostain tasoista?


    • Anonyymi

      Kun tinder nainen lupaa viestitellessä seksiä komealle feikkiprofiilille, niin ei he mitään seksiä kuitenkaan harrastaisi vaan katsoisivat komean miehen luona romanttista elokuvaa, joisivat punaviiniä ja pitäisivät vain ja ainoastaan toisiaan kädestä. Sitten elokuvan jälkeen nainen poistuisi varmuudella omaan kotiinsa ja vaikka palstaätmi pikkutonttuna näkisi oikeasti aidon komean miehen naisen päällä, niin pikkutonttu ei voi varmuudella nähdä, että komean miehen jyräkyrpä menee naisen limalompakkoon. Todistustaakka on väitteen esittäjällä eli pikkutontulla.

      • Anonyymi

        Tämäkö on sinun mielestäsi aivan erityisen tärkeä asia - siis että mitä tapahtuu kahden sinulle ventovieraan ihmisen treffeillä? Kuuluuko tämä asia muille kuin sille naiselle ja sille miehelle? Miten ketään voi loputtomasti kiinnostaa, mitä kaksi hänelle ventovierasta ihmistä tekee keskenään? Siis kaksi ihmistä, joista kumpaakaan et ole koskaan edes tavannut, jonka kummankaan nimeäkään et tiedä ja jotka eivät taatusti kuulu sinun elämääsi. Ymmärtäisin oikein hyvin että asia kiinnostaa sinua, jos tuo nainen olisi vaimosi tai tyttöystäväsi. Ymmärtäisin vielä senkin, että asia kiinnostaisi, jos tuo nainen olisi joku muu läheisesi kuten exäsi, siskosi, tyttäresi tai äitisi. Tai vaikka naapurisi tai työtoverisi, tai hyvän kaverisi vaimo. Mutta mikä ihmeen juoruakka sinä olet kun loputtomasti pohdit ventovieraiden ihmisten seksielämää? Hanki itsellesi oma elämä!


    • Anonyymi

      Kyllä mua ainakin kiinnostaa mihin tää kaikki johtaa eli kun naiset paneskelevat vain komeita jännämiehiä, niin parisuhteita ei synny, eikä silloin synny myöskään lapsia ja kymmenien vuosien päästä eläkkeet jää saamatta.

    • Anonyymi

      Chad Thundercock eli Santtu Jyräkyrpä. Chad eli Santtu on mies, joka on 190 cm pitkä, harrastaa urheilua, näyttää komealta, ei näe sen paremmin opiskeluissa kuin töissäkään pätkääkään vaivaa, mutta selviää kaikesta helposti, koska ulkonäkönsä ja karismaattisen olemuksensa takia saa kaiken anteeksi ja yleensäkin ihmiset pitävät Chadia noiden takia ihan mielettömän hyvänä tyyppinä. Ei sitoudu kehenkään muuhun kuin Stacyyn eli isotissiseen, pyöreäpeppuiseen ja ampiaisvyötäröiseen Janetteen. Tästä huolimatta perus pullero ja tylsä Becky eli tavis Tiina haluaa väkisin jakaa seksiä Chadille, koska ei pysty hyväksymään sitä, ettei tule ikinä saamaan Chadia uskolliseen ja pitkään parisuhteeseen.

    • Anonyymi

      Kiltit miehet tekee sen virheen, että ovat ensin mukavia ja odottavat että siitä seuraa seksi.

      Pitää olla ensin seksi ja vonkaus. Sitten vasta aletaan mukavaksi. Tätähän naiset kaipaa, seksuaalista miestä, jonka sitten "kesyttävät" mukavaksi.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe