Poikkeuksellisen komea mies on naiselle huumetta.

Anonyymi-ap

On se tullut nähtyä, että kun samoihin ympyröihin rantautuu joku todella komea mies, niin se on naisille kuin huumetta. Miehen komeat kasvot ja katse ovat naisille huumetta. Naiset alkavat kilpailla miehestä ja haluavat hänet omakseen siviilisäädystä ja iästä huolimatta. Mitä se nyt kullekin naiselle tarkoittaa: seurustelua, seksiä, äidillistä hoivaa tai muuten vain yleistä omistushalua. Kaikkien naisten on pakko saada juuri se sama mies, eikä kukaan muu kelpaa. Naiset ovat laumaeläimiä. Kun laumassa yksi havaitsee hyvännäköisen miehen, niin koko lauma pyrkii kiireen vilkkaa apajille. Nopeat syövät hitaat. Vaikka maailma olisi täynnä miehiä, niin vain ne parhaat kelpaavat naisille.

23

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella komeat miehet ovat ainoita, joita naiset kykenevät vilpittömästi rakastamaan. Tavismiehen kanssa nainen on aina rationaalisista syistä, ei intohimoisesta rakkaudesta.

      • Anonyymi

        tyhmä, naiset ovat kyvyttömiä rakastaa ketään kuin itseään ja siksi he tarvitsevat sinua viereen, joka 'täydentää hänet'


    • Anonyymi

      Erona on se, että miehet kiihottuvat jo suht hyvännäköisestä naisesta. Varmaan ainakin 60 % saa miehissä aikaan tuon reaktion. Ei tarvitse olla mikään superkaunis nainen.

      Sen sijaan naiset ryhtyvät laumaeläiminä ja pillu märkänä jahtaamaan vain tosi kovan luokan YT-miestä, eli 10 % tai 5 % miehistä aiheuttaa naisissa tämän reaktion.

      • Anonyymi

        penis seisoo ja sylkii vetyä, mutta sitä ei riitä kuin pieneen pahan oloon


      • Anonyymi

        Naisethan todellisuudessa todella harvoin alkavat yhdestäkään miehestä kilpailla. Osalla naisista tietenkin on kova kilpailuvietti ja he saattavat noin toimia, mutta isona massana naiset nimenomaan ei tee noin. Liikut ilmeisesti kovin kilpailuviettisten naisten seurassa.


    • Anonyymi

      et voita muslimia, koska täydellinen muslimi mies nussii naisten ohella miehiä kuten pikkuveljeä, mikä lisää viehätysvoimaa

    • Anonyymi

      Tuo kertookin sitten niistä tuttavapiirisi naisista. Totta, osaan naisita vaikuttaa noin. Osa naisista taas ei reagoi komeaan mieheen sen kummemmin kuin muihinkaan. Osa taas jopa karttelee kovin komeaa miestä.

      • Anonyymi

        kiertelee ja kaartelee kunnes osuu ja uppoaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiertelee ja kaartelee kunnes osuu ja uppoaa

        Ai sellaisiako ne sun tuttavapiirisi naiset ovat?


    • RAKASTUMINEN on samojen aivohermoratojen toimintaa, jotka huumeilla kemiallisesti huijattuna aiheuttavat riippuvuuden. Rakastuminen ja huumeriippuvuus on siten SAMA ilmiö. 🌹👀

      • Anonyymi

        Hoitomuotojen perusteella taitaa huumeriippuvuus lääkehoitoineen olla helpompi hallittavissa kuin rakkaus luontaishoitoineen :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hoitomuotojen perusteella taitaa huumeriippuvuus lääkehoitoineen olla helpompi hallittavissa kuin rakkaus luontaishoitoineen :)

        Ei ole lääkehoitoa, jolla huumeriippuvuuden voi katkaista. Jos olisi, asia olisi hyvin yksinkertainen. On olemassa korvaushoito, mutta se on aina vaarassa riistäytyä korvaavan aineen huumekäytöksi.

        Ei ole myöskään hoitoa, jolla rakastumisen voisi katkaista. Jos olisi, yksipuolisessa rakastumisessa ja renttuun rakastumisessa tällainen hoito olisi tervetullut. 🌹👀


    • Anonyymi

      Voi, voi, teitä miehiä, kun te ette ymmärrä ollenkaan naisia ja heidän valintojaan.

    • Anonyymi

      Tinderissä ja muissa deittisoftissa 1-5% miehistä on tuhansia naisia mätsihaaremissa, niin mun mielestä on tyhmää tulla kirjoittamaan tänne, että me miehet emme ymmärrä naisia. Kyllä me ymmärrämme.

      Ette kai te nyt oikeesti väitä, että tavismies saa kivalla profiilitekstillä tuhansia naisia mätsihaaremiinsa?

      • Anonyymi

        Mitä kukaan tekee tuhansilla mätseillä? Ei niiden kaikkien kanssa ehdi edes viestitellä, saati soitella ja tavata. Tuhat mätsiä on vähän sama juttu kuin tuhat hammasharjaa. Mitä niillä tekee? Kadehtisitko ihmistä jolla on tuhat hammasharjaa? Luultavasti et. Pitäisit häntä sekopäänä. Tuhatta mätsiä kadehdit. . Sitä paitsi sinä et voi tietää kuinka monta mätsiä toisella ihmisellä on. Keksitte juttuja omasta päästäsi. Vaikka se olisikin totta niin kuuluuko tämä asia sinulle? Huolehdipa vain omista asioistasi. Juoruämmä olet!


      • Anonyymi

        Jos tavismiehellä on kiva profiili ja hän on itsekin kiva, hän ei halua tuhatta mätsiä koska sellaisesta joukosta ei löydä etsimäänsä. Hänellä on korkeintaan parikymmentä mätsiä kerrallaan eikä hän halua enempää. Hän ei unissaankaan kutsu niitä naisia haaremikseen. Hän ei halua haaremia. Hän etsii ihmissuhdetta ja yhtä naista. Kiva tavis vähät välittää siitä kuinka monta mätsiä jollain toisella on.

        Vain idiootti puhuu mätseistä haaremina. Haaremi on suljettu tila josta ei pääse pois koska siellä on vartijat ja haaremin haltija omistaa haaremin asukkaat. Vain idiootti kuvittelee omistavansa ne joiden kanssa hän on saanut mätsi.

        Palstaprinssit luulevat että mätsit muodostavat heille ikioman haaremin. Ehei. Kuule palstaprinssi. Et sinä omista heitä. He voivat vapaasti poistua mätseistäsi milloin haluavat.


    • Anonyymi

      Kukahan näitä tän tyylisiä aloituksia oikein kirjoittelee? Onko kyseinen henkilö suoli24:n palkkalistoilla vai joku urpo jolla ei ole mitään muuta elämässä.
      Lopputulos on kuitenkin sama, pelkkää paskaa.

      • Anonyymi

        Kiristääkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiristääkö?

        Aloittajalla kiristää. Hänellä on pakkomielle komeisiin miehiin. Tulisi kaapista ulos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittajalla kiristää. Hänellä on pakkomielle komeisiin miehiin. Tulisi kaapista ulos.

        No mikäs se sinulla kiristää, sulkijalihasko?


    • Anonyymi

      Nyt puhut palturia jos puhut aikuisista naisista. Rumakin mies voi olla komea.Tapamiten katsoo silmin ja puhuu edessä olevalle henkilölle merkitsee jokaiselle naiselle paljon. Sama puhelin ei ole kädessä .Kuin ääni jota ei pilattu savukkeilla ja juomisella!

    • Anonyymi

      Vain parasta parhaille,meille naisille,koska olemme sen arvoisia🙂

    • Anonyymi

      Mistä tämä tuli nähtyä? Työpaikallako? Oliko niiden naisten joukossa sinun tyttöystäväsi kun olet noin poissa tolaltasi?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe