Palstaprinssien kateus

Anonyymi-ap

Palstaprinssit ovat tempaisseet jostain hatusta kuvitelman, että komealla miehellä = jännämiehellä = mallimiehellä = panoalfalla on tuhansia mätsejä. Ja komea mies panee aamusta iltaan. Vain panee ja panee, ei edes yö eikä nuku. Komea mies ei käy töissä, ei tapaa kavereita eikä harrasta mitään. Eikä tietenkään koskaan halua olla ihan vain itsekseen. Ehei, komea mies tarvitsee naisen alleen 24 tuntia vuorokaudessa. Ei ole aikaa muuhun kuin panemiseen. Hänellä on ihan uskomaton potenssi!

Palstaprinssit ovat vihreinä kateudesta. Tuhansia mätsejä! Kyllä tuhansille naisille on tarvetta ja jokaiselle naiselle on käyttöä!

Komeilla miehillä on myös tuhansia hammasharjoja, tuhansia kahvikuppeja, tuhansia kampoja, tuhansia uimahousuja, tuhansia pipoja, tuhansia eteisen mattoja ja tuhansia pöytälamppuja. Kaikille löytyy käyttöä! Hitsi kun komeilla menee lujaa!

Palstaprinssit itse joutuvat tyytymään ehkä 20-30 mätsiin. Eihän se riitä mihinkään. Kyllä yhdellä miehellä pitäisi olla ainakin sata naista.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensin naiset rellestävät nuorella iällään ja ovat intiimisti komeiden jännämiesten kanssa. Sitten kun keski-iän kriisi uhkaa siinä 30-40 vee hujakoilla niin heillä tulee kiire pariutua ja hankkia lapsia, ellei niitä komean jännämiehen kanssa jo ole, jolloin he vaihtavat jännämiehet kiltteihin miehiin joista tulee heidän lastensa isiä. Harmi vaan kilttimiesten kannalta kun joutuvat tyytymään kulutettuihin tapauksiin ja lapset ovat varsinainen riesa useimmille ihmisille, varsinkin jos eivät ole omia. Totean näin koska näin asiat suurpiirteisesti menevät ja se on sitten voivoi jos joku ei kestä kohdata näitä tosiasioita.

      • Anonyymi

        Sinun pitää nyt kohdata yksi suomen kielen oikeinkirjoitukseen liittyvä tosiasia: kiltti mies ei ole yhdyssana.


    • Anonyymi

      Naiset rellestävät nuorella iällään ja ovat intiimisti komeiden jännämiesten kanssa ja kun on lapsi ja ero komean jännämiehen kanssa, niin sitten kelpaa se Tauno Tavismies joka ei kelvannut silloin kun nainen oli lapseton, mutta Tauno ei ole enää kiinnostunut elättäjän roolista vaan jatkaa lapsettomien naisten etsimistä vaikka ulkomailta.

      • Anonyymi

        Mitä mitä mitä? Eikö Tauno huoli minusta? Sydämeni murtuu!

        Puhumattakaan siitä miten julmetun mustasukkainen olen venäläiselle Nadjalle, joka menee kihloihin Taunon kanssa saadakseen viisumin Suomeen ja päästäkseen pois Putinlandiasta.

        P.S. Tietysti Nadja jättää Tanen heti kun on saanut oleskeluluvan Suomesta, mutta se on toinen tarina. Kuule Tauno, kyllä Nadja silti sinua rakastaa, luota siihen!


    • Anonyymi

      "P.S. Tietysti Nadja jättää Tanen heti kun on saanut oleskeluluvan Suomesta, mutta se on toinen tarina. Kuule Tauno, kyllä Nadja silti sinua rakastaa, luota siihen!"

      Siellä päässä on nainen joka puhuu oman sukupuolensa eli naisten toimintatavoista. Suomessa se on suomalaisilla naisilla sitä, että kunnollisia taviksen näköisiä miehiä ei huolita parisuhteisiin ja ulkomaalaisilla naisilla se on sitä, että miehiä käytetään vain hyväksi. Tämän kaiken jälkeen on turha puhua mistään rakkaudesta. Ei naiset voi rakastaa miestä, varsinkaan tänä päivänä, koska uuden miehen löytäminen on niin helppoa ja jos joku mies ei tanssi naisen pillin mukaan, niin mies vaihtoon ja seuraava tilalle.

      • Anonyymi

        Mutta on se väärin että komealla miehellä on tuhansia hammasharjoja!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe