Ymmärtääkö mies

Anonyymi-ap

Hyväksikäyttävänsä törkeästi naista?

Komea seksikäs mies ihan tietoisesti roikottaa VUOSIA eri naisia pantavana mutta minkäänlainen suhde ei kelpaa vaikka hän ottaa kaikki parisuhteen hyödyt itselleen (raha ruoka keskustelu)

Ymmärtääkö mies tekevänsä väärin kun hyväksikäyttää ihastuneita naisia seksiin ym? Jos nämä naiset eivät olisi rakastuneita/ihastuneita niin tietenkään eivät suostuisi seksiin.

16

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin objektiivisesti sanottuna kyse puhtaasti hyväksikäytöstä minkä toisen tunteet mahdollistaa. Mies suuttuu verisesti hyväksikäyttö sanasta vaikka juuri sitähän hän tekee.

    • Anonyymi

      Se on se itsekunnioituksen puute jos suostuu olemaan toisen alistettavana. Jos ei omaa itsekunnioitusta niin silloin on myös helposti muiden vietävissä.

      • Anonyymi

        Et vastannut kysymykseen


    • Anonyymi

      Aikuinen ihminen, mies tai nainen, vastaa itse omista teoistaan.
      Minä en voi kyseisen miehen puolesta vastata yhtään mitään. Enkä kenenkään muun miehen, koska olen nainen.

      En ymmärrä mitä kitiset, tiedät että miehellä on useampia naisia, silti olet sen kanssa. Ei mahdu minun ymmärykseen tollanen itsensä väheksyminen.

      Jos sinä, tai ne muut naiset, suostutte vapaaehtoisesti toistuvasti saman miehen kanssa seksiin, ja vieläpä vuosikausia annatte vedättää, niin kyllä se on täysin sun ja niiden muiden naisten oma vika.
      Tähän kävisi hyvin jonkun tv-sarjan (olikohan Pulttibois) Kikkeliskokkelis, mitäs läksit ja perään sitä saa mitä hyväksyy.
      Ei tule sympatiaa eikä empatiaa täältä päin sulle.

      • Anonyymi

        Ei hänellä ole samaan aikaan useampia. (Asumme käytännössä yhdessä joten ei epäilystä). Hän vaan kieltäytyy minkäänlaisesta suhteesta vaikka vuosia kulunut. Ja käytännössä elää kuin olisi suhteessa. Sanoo ettei meillä ole suhdetta eikä tule.


    • Anonyymi

      Nyt hipihipi sinkkupalstalle esittämään kysymys. Siellä ne tietää näitä asioita!

      • Anonyymi

        Ai mutta sinähän olit jo siellä ollutkin!


    • Anonyymi

      Ongelma on pelkästään semanttinen. Teillä on eri sanat ja jopa eri näkemys todellisuudesta, vaikka todellisuus sinänsä on yhteinen.

    • Anonyymi

      Ap:lle; Ei mies vedätä sinua, eikä hyväksikäytä törkeästi. Mies on sanonut sinulle toistuvasti suoraan; teillä ei ole suhdetta; teillä ei tule olemaan suhdetta tulevaisuudessa. Mies on täysin rehellinen sinulle.
      Sinä annat miehelle nämä (raha ruoka keskustelu) täysin vapaaehtoisesti.

      • Anonyymi

        Tietyllä tapaa kyllä hyväksikäyttää ap:ta. Kuten sanottua ihminen tekee aina valinnan miten toimii heikommassa asemassa olevalle, ts. kaikki ei sorry heikompia, vaikka siihen mahdollisuus olisi. Ap:n tilanteessa ap on heikompi, kun hänellä on tunteita ihmiseen, jolla ei selkeästi ole tunteita häneen.


    • Anonyymi

      Helsingissäkin on panttikonttoreita.

    • Anonyymi

      Tällaiset miehet eivät hae itselleen kumppania, johon sitoutua. Nauttivat vapaudesta, saavat aina mieleistä seuraa, tietävät miten toimia, naiset ovat heille seuraa ja sama nainen ei kauaa mukana roiku. Alussa nainen saa prinsessa kohtelua ja ottaa sen ilolla vastaan (kuin kukka kämmenellä).

      Tähän vaikuttaa miehen toiminta, joka on aluksi hyvää naista kohtaan, muuttuen ajan saatossa vähemmän arvokkaaksi. Jolloin nainenkin tajuaa, että on ollut sammakkona liedellä (pannussa), jossa veden kuumuessa, tulee hätä päästä pois pannusta.

      Ikävä olla pelinappulana toisen luomassa pelissä. Toisilla on sellaiseen toimintaan valmiudet. Eikä tunne edes huonoa omaa tuntoa, koska kokee asemansa niin vahvaksi, että voi näin toimia. Miesten kesken on puhetta top-10 miehistä, joilla on varaa valita ja sen he myös monesti tekevät, koska naiset sen mahdollistavat.

      (Naiset himoitsee heitä, joiden seurassa on niin kivaa "imartelee" heitä). Mielikuvat syntyy markkinoimalla asioita, luoden fantasiaa. Liian hyvältä tuntuvat asiat harvemmin ovat sitä, sen itsekin miehenä oppinut vanhemmiten. Tällä kirjoituksella ei ole tarkoitus pahoittaa mieliä, vaan enemmän avata silmiä.

    • Anonyymi

      aloittaja, mies on sanonut sinulle VUOSIA ettei hän seurustele kanssasi eikä aio koskaan sitoutua sinuun. Olet omasta vapaasta tahdostasi miehen kanssa. Ei sinua kukaan hyväksikäytä. Jos et ole tyytyväinen tilanteeseen,lopeta suhde.

    • Anonyymi

      En ymmärrä... Eikö muka hyvä seksi adoniksen antamana riitä kuittaamaan kaikki naiselle aiheutuneet maalliset kustannukset ja henkiset kärsimykset??? Btw.nainen pantavana...kuulostaa "lahnailulta"...ja ihmettelen miten muka joku vuosis sellaista jaksaa höylätä.

      • Anonyymi

        No mitä nainen olettaa? Osoittaa vaan naiiviutta ehkä mies haluaa entisen takas kun hetken sinun kanssa ollut ja tajunnut virheensä. Sinä olet hyväksynyt hänen tapansa toimia nyt alkaa mies toipua ja tekee lähtöä. Ja sen sinullekin selväksi ettei voi jatkaa kanssasi mutta harmiksesi olet jo koukussa siksi alkaa päätä huimaa ja olosi kun olisi käyttänyt sinua vaikka sinäkin teit sitä myönnä pois. Tiesit erosta ja lapsesta


    • Anonyymi

      Suurella todennäköisyydellä mies tietää, miten asia on.
      Sitoutumishalu tulee siinä vaiheessa, kun naiset alkavat kieltäytymään.

      Muutamalla entisellä ja edesmenneellä kansanedustaja/ministerillä oli vaimo ja muutama varapano. Silti vaimot seivoivat miestensä rinnalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe