Vieläkö on kirjekavereita?

Anonyymi-ap

Nuorempana laitettiin ilmoitus lehteen ja etsittiin itselle kirjekavereita, tuntemattomia ihmisiä, joiden kanssa sitten läheteltiin kirjeitä. Minullakin joku oli vähän aikaa. Onkohan tapa ihan kadonnut, koska se on nykyään ainakin liian vaarallista? Pitäisi olla PL-osoite, johon kirjeet pitäisi toimittaa.

Kirje on kyllä kaunis vanha tapa, joka harmi kyllä on digitalisaation ym. myötä kadonnut. Enää ei opeteta kuulemma kaunokirjoitustakaan kouluissa.

Nyt kun ei tiedä, mitä kriisejä on edessä, postikortit, kirjeet ja postimerkit voi alkaa tehdä taas kauppaansa, jos sähköt ja operaattorit katkeilee.

Minulla on ikävä kirjeitten ja postikorttien lähettämistä. Kortteja nyt joskus tietysti tulee läheteltyä, lähinnä onnitellessa.

6

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olishan se kivaa mutta jos ne kirjeenvaihdot olisi palstaluokkaa niin ei viittis moneen postimerkkiin rahoja tuhlata. Saatika kirjekuoreen. Mutta sen kyllä voi tehdä vaikka tokmannin mainoksesta.

    • Anonyymi

      Itse uskon että ihmiset etsii kirjekaveruusjutuissa jotain sellaista mitä ei ole olemassa elämässä eikä kyllä missään virtuaalimaalimassa. Paljon parempi tutustua livessä ihmiseen ja ehdottaa jotain kommukoitia face to face! Ja yks asia. Mies ja nainen ei voi olla kavereita joten kanattaa mainita suoraan mitä haluaa jutella ja kestää se mitä siitä tulee!
      Minulla oli yksi ihminen jonka kanssa kirjoitettiin kirjeitä ja sitten tekstareita ja tuo tekstari oli ihan kiva! Lyhyestikin voi jutella syviä!

    • Anonyymi

      Vieläkö on villihevosiaaaa

    • Anonyymi

      Kun joka kotiin oli mahdollista hankia netti.Pikku hiljaa kirjekaverit ihan lapsuudesta katosi Netin taakse some. Alussa oli s-posti. Kun naiset jäivät työstä ,Tai ikinä tekemättä työtä eläkeelle tai työttömiksi löysivät F.B. ihmelisen maailman .Älypuhelimet ja pika viesti kuin instagram.Alkoivat elää kuplassa. Niinhän Arman pojantähden alla 15.9.22. ohjelmassa asiantuntija sanoi. Some ,FB.vieroittaa ihmiset todellisesta elämästä.Ei ole aikaa tavata ei haluakaan .Moni vanhempi nainen muokaa kuviaan ja vartalo kokoaan suodattimella ja livenä ei henkilö edes tuntisi. Lisäksi jos näkee kerran 5 vuodessa. Puhu muuta kuin asiaa. Puhe on kuin pika viesti. Ilman että sanoo yhtään mitään.Tietoinen valinta en ole some F.B/instagram.En hankkinut älypuhelin. MIKÄ RAUHAA SIHEN MYÖS KÄTKEYTYY. terv. vanha nainen 69v. elämässä kinni ilman edellä mainittuja some forumeita itä Helsingistä

      • Anonyymi

        Sekö on sitten parempi että näillä keskustelusivuilla sitten valittaa miten ei ole sitä eikä tätä kun yksin asuu ? Aina olet toisia myös moittimassa kun eivät elä niinkuin sinä. Mitä hittoo sulle kuuluu kenenkään tekemiset ja miten elämäänsä elää jos sillä ei ole mitään vaikutusta sinun elämääsi muuta kuin jaksat räkyttää milloin naisten viinin juonnista ja milloin mistäkin. Tympii lukea näitä sinun rutinoitasi joka palstalla. Kannattaisko vähän miettiä sitä omaakin elämää ja katsoa peiliin eikä aina vaan toisia moittia.
        FB on hyvä foorumi pitää yhteyttä kauempanakin asuviin kavereihin, ei joka päivä tarvitse soitella eikä tekstiviestejä lähetellä. Viestejä voi fb:n kautta laittaa mihin aikaan vain eikä silloin häiritse jos ei just sillä hetkellä toinen ole tavoitettavissa.


    • Anonyymi

      Kasvotusten tutustuu mielenkiintoiseen ihmiseen on asioitten kertominen ja vastaanottaminen vaikeaa.

      Nykyaikana olisin todella varovainen menemään sähköpostia pidemmälle. Jos menisin sähköpostin vaihtoon niin eka asia ehdoista sopiminen ja niiden hyväksyminen voi olla työntakana! Ne asiat kannattaa vaikeudesta huolimatta kirjoittaa esiin ja kumpikin sitten päättää mitä päättää!

      Mutta netti on vaikea paikka tälläiseen. Eikä kirje saati viestikaveruuden ehdottaminen ole face to face kaverillekkaan kovin luontevaa! Itselläni olisi lähellä vastakkaisen sukupuolen ihmisiä joiden kanssa haluaisin keskustella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe