Vieläkö on kirjekavereita?

Anonyymi-ap

Nuorempana laitettiin ilmoitus lehteen ja etsittiin itselle kirjekavereita, tuntemattomia ihmisiä, joiden kanssa sitten läheteltiin kirjeitä. Minullakin joku oli vähän aikaa. Onkohan tapa ihan kadonnut, koska se on nykyään ainakin liian vaarallista? Pitäisi olla PL-osoite, johon kirjeet pitäisi toimittaa.

Kirje on kyllä kaunis vanha tapa, joka harmi kyllä on digitalisaation ym. myötä kadonnut. Enää ei opeteta kuulemma kaunokirjoitustakaan kouluissa.

Nyt kun ei tiedä, mitä kriisejä on edessä, postikortit, kirjeet ja postimerkit voi alkaa tehdä taas kauppaansa, jos sähköt ja operaattorit katkeilee.

Minulla on ikävä kirjeitten ja postikorttien lähettämistä. Kortteja nyt joskus tietysti tulee läheteltyä, lähinnä onnitellessa.

6

260

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olishan se kivaa mutta jos ne kirjeenvaihdot olisi palstaluokkaa niin ei viittis moneen postimerkkiin rahoja tuhlata. Saatika kirjekuoreen. Mutta sen kyllä voi tehdä vaikka tokmannin mainoksesta.

  • Anonyymi

   Itse uskon että ihmiset etsii kirjekaveruusjutuissa jotain sellaista mitä ei ole olemassa elämässä eikä kyllä missään virtuaalimaalimassa. Paljon parempi tutustua livessä ihmiseen ja ehdottaa jotain kommukoitia face to face! Ja yks asia. Mies ja nainen ei voi olla kavereita joten kanattaa mainita suoraan mitä haluaa jutella ja kestää se mitä siitä tulee!
   Minulla oli yksi ihminen jonka kanssa kirjoitettiin kirjeitä ja sitten tekstareita ja tuo tekstari oli ihan kiva! Lyhyestikin voi jutella syviä!

  • Anonyymi

   Vieläkö on villihevosiaaaa

  • Anonyymi

   Kun joka kotiin oli mahdollista hankia netti.Pikku hiljaa kirjekaverit ihan lapsuudesta katosi Netin taakse some. Alussa oli s-posti. Kun naiset jäivät työstä ,Tai ikinä tekemättä työtä eläkeelle tai työttömiksi löysivät F.B. ihmelisen maailman .Älypuhelimet ja pika viesti kuin instagram.Alkoivat elää kuplassa. Niinhän Arman pojantähden alla 15.9.22. ohjelmassa asiantuntija sanoi. Some ,FB.vieroittaa ihmiset todellisesta elämästä.Ei ole aikaa tavata ei haluakaan .Moni vanhempi nainen muokaa kuviaan ja vartalo kokoaan suodattimella ja livenä ei henkilö edes tuntisi. Lisäksi jos näkee kerran 5 vuodessa. Puhu muuta kuin asiaa. Puhe on kuin pika viesti. Ilman että sanoo yhtään mitään.Tietoinen valinta en ole some F.B/instagram.En hankkinut älypuhelin. MIKÄ RAUHAA SIHEN MYÖS KÄTKEYTYY. terv. vanha nainen 69v. elämässä kinni ilman edellä mainittuja some forumeita itä Helsingistä

   • Anonyymi

    Sekö on sitten parempi että näillä keskustelusivuilla sitten valittaa miten ei ole sitä eikä tätä kun yksin asuu ? Aina olet toisia myös moittimassa kun eivät elä niinkuin sinä. Mitä hittoo sulle kuuluu kenenkään tekemiset ja miten elämäänsä elää jos sillä ei ole mitään vaikutusta sinun elämääsi muuta kuin jaksat räkyttää milloin naisten viinin juonnista ja milloin mistäkin. Tympii lukea näitä sinun rutinoitasi joka palstalla. Kannattaisko vähän miettiä sitä omaakin elämää ja katsoa peiliin eikä aina vaan toisia moittia.
    FB on hyvä foorumi pitää yhteyttä kauempanakin asuviin kavereihin, ei joka päivä tarvitse soitella eikä tekstiviestejä lähetellä. Viestejä voi fb:n kautta laittaa mihin aikaan vain eikä silloin häiritse jos ei just sillä hetkellä toinen ole tavoitettavissa.


  • Anonyymi

   Kasvotusten tutustuu mielenkiintoiseen ihmiseen on asioitten kertominen ja vastaanottaminen vaikeaa.

   Nykyaikana olisin todella varovainen menemään sähköpostia pidemmälle. Jos menisin sähköpostin vaihtoon niin eka asia ehdoista sopiminen ja niiden hyväksyminen voi olla työntakana! Ne asiat kannattaa vaikeudesta huolimatta kirjoittaa esiin ja kumpikin sitten päättää mitä päättää!

   Mutta netti on vaikea paikka tälläiseen. Eikä kirje saati viestikaveruuden ehdottaminen ole face to face kaverillekkaan kovin luontevaa! Itselläni olisi lähellä vastakkaisen sukupuolen ihmisiä joiden kanssa haluaisin keskustella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   3631
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1630
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   74
   1346
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1205
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1127
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   995
  7. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   326
   969
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   933
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   867
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   860
  Aihe