miehen seksisuhteet

Anonyymi-ap

Olen ollut vuoden ajan suhteessa miehen kanssa ja olemme asuneet myös yhdessä puolisen vuotta. Molemmilla taustalla viime vuonna avioero tahoillamme, tulimme molemmat petetyiksi ja jätetyiksi. Meillä on paljon rakkautta, läheisyyttä ja seksiä ja vietämme kaiken ajan yhdessä töitämme lukuunottamatta.

Olen painottanut miesystävälleni koko ajan uskollisuuden tärkeyttä ja olemme käyneet keskustelun siitä, mikä on pettämistä. Keväällä kuitenkin mieheni jäi kiinni seksin metsästyksestä, viestiketjuja oli hänellä useita eri naisten kanssa. Mies väittää, ettei ole tavannut ketään, viestitellyt vain. Löysin myös mieheltä valikoiman erilaisia seksileluja, joista osa ostettu meidän suhteemme aikana ja käytettyjä. Näistä en ole mieheltä kysynyt.

En ole tottunut tällaiseen pettämiseen. Olen luullut, että pettämistä tapahtuu lähinnä juovuspäissä ja heillä, kenellä ei ole seksiä. Mies on hyvin takertunut minuun ja sitten kuitenkin paljastuu jotain tuollaista. Hän itse antoi selitykseksi, että kaipaa seksiltä asioita, joita ei ole kehdannut pyytää minulta. Tämä voi olla totta, mutta minusta tuntuu, että hän pettää minua edelleen.

Onko hänellä seksisuhteita ja miksi? Vai onko hän seksiriippuvainen? Itse haluaisin seksiä useita kertoja päivässä, mies on vähemmän aktiivinen osapuoli. En vain pysty ymmärtämään, että miksi hänen pitää hakea seksiä muualta, kun olen valmis kaikkeen mitä hän pyytää. Lasten vuoksi tilanne on sellainen, etten halua miestä tässä vaiheessa jättääkään. Tuntuu vain erittäin epäreilulta, että suhteemme on näin tuore ja silti en riitä hänelle.

9

687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilanteesi kuulostaa siltä, että voisi olla hyväksi miettiä ja tunnustella itseltäsi, mitä sinä tahdot. Kuinka paljon olet valmis sietämään pettämistä ym. tasapainotonta ja epäkypsää käytöstä, ja miksi.
      Olette kumpikin eronneet tahoillanne vähän aikaa sitten, jo pelkästään eron työstäminen vaatii yleensä oman aikansa. Toki on hienoa jos tapaa sopivan uuden kumppanin, omat selvittämättömät asiat vaan seuraavat uuteen suhteeseen jollei niitä tunnista ja tiedosta.
      Ehkä voisit kydä keskustelemassa tilanteestasi jossain?

      • Anonyymi

        Keskustelua olen miettinyt, mutta arki on muutenkin niin täyttä etten tiedä jaksanko ottaa enää yhtä aikataulutettavaa asiaa lisää.
        Suhteessa on kaikki muuten hyvin, mutta kyllähän se ihmetyttää miten toinen voi satuttaa niin paljon samalla kun väittää paljon rakastavansa vai valehteleeko toinen koko ajan rakastavansa. Tulen hulluksi, kun en tiedä mitä uskoa! Ja samaan aikaan tiedän ansaitsevani paljon parempaa ja myös saavani sitä, jos tästä suhteesta lähtisin. Mutta on tässä paljon hyvääkin.


    • Anonyymi

      Mutta ettehän asu saman katon alla, ettehän?

      Kuten tiedät, sinun ensisijaine velvollisuu, oikeus ja laillinen vastuu kuuluu lapsillesi.
      Vieraat miehet tulevat ja menevät elämässäsi. Sinun ei tarvitse edes esitelä niitä lapsillesi!

      Nyt kun tuo tuli selväksi, kertomasi nykyisen miehen käytos kuulostaa kovin epäilyttävältä. ( Muuten , missä sinä harrastat seksiä monta kertaa päivässä! ovatko lapsesi jo aikuisia ja pois kotoa?)

      Mitähän jos laittaisit jäitä hattuun ja rauhoittuisit.

      Käytä jatkuvan seksiajattelun sijaan aivojasi muuhunkin.

      • Anonyymi

        Saman katon alla asutaan ja molempien lapset ovat melkein täysi-ikäisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saman katon alla asutaan ja molempien lapset ovat melkein täysi-ikäisiä.

        Voi olla kovin kiusallista lapsille, että äiti harjoittaa seksiä useamman kerran päivässä kotona. Kaikkea sitä kuuleekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla kovin kiusallista lapsille, että äiti harjoittaa seksiä useamman kerran päivässä kotona. Kaikkea sitä kuuleekin.

        Lasten edessähän sitä harrastetaankin. Tietysti. Haloo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lasten edessähän sitä harrastetaankin. Tietysti. Haloo.

        No vaikka ei harjoitettaisikaan lasten edessä. Äiti poistuu tasaisin väliajoin kymmenen kertaa päivässä makuuhuoneeseen tyypin kanssa, jota on heilastellut noin vuoden. Nyt aikuiset järki käteen niin kuin olisi jo.


    • Anonyymi

      On kyllä sen verran seksikeskeistä aloittajan elämä, että tuskin on lastensuojelulle vieras uusperhe; viimeistään uusperheen lapset ovat tehneet ilmoituksen itsestään, jos meno on tuollaista huushollissa.

    • Anonyymi

      varmaan sanoo vielä,että`` tästä on pitkä matka pettämiseen``😁😁 ja kaikkea muuta yrittää selittää jotta löytää sen asian jonka sinä uskot,sorry

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe