Maailmankaikkeus arvostelee gruusialaiset sultsinat!

Tilanne on kiristynyt! Apteekeista on joditabletit ja käteinen loppuneet! Herätessäni avasin Hesarin ja etsin tietoa mahdollisesta ydinsodasta! Pääaiheena olikin pallo, joka oli jäänyt Oulunkylän Ostarin valomainoksen päälle! Ostari puretaan, eikä tiedetä, mitä tilalle! Kuka enää tarvitsee Venäjän ohjuksia?
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000009120218.html

Hotelli Tornissa kesällä KGB- nainen levitti kesällä myrkkykaasua kahvilassa! Kolme tarjoilijaa joutui sairaalahoitoon! Olikin kaardemummo- mummo! Ensimmäinen tarjoilija oli vissiin nauttinut liikaa punaviiniä edellisenä iltana ja tullut huono olo! Luuli mummon kaardemummummoa kemialliseksi aseeksi ja kertoi asiasta toisille tarjoilijoille, jotka myös sairaistuivat vakavasti! Asiakkaille ei kerrottu ja he pysyivät oireettomina! Kyse oli joukkopsykoosista! Kuka enää tarvitsee terroristejä?

Ville Haapasalo toi Suomeen georgialaiset juustosultsinat eli hatsapurit! Nyt ostin neljä, kun oli tarjouksessa! Isoisäni äidin sisko leipoi samannäköisiä sultsinoita - pyöreitä, vehnäjauhoreuna ja mannapuuroa sisällä! Muunlaiset sultsinat ovat piraattituotteita! Näissä manna oli korvattu suolaisella juustolla ja lopputulos ei ollut herkullinen, vaikkakin lihottava! Nämä olivat Liepuskan hatsapureja Nilsijästä! Arvosana 3/10. Liian raskaita ja suolaisia!

Paljon on ollut netissä mainontaa: "Mies, kestät tämän tuotteen ansiosta sängyssä jopa 2 tuntia!" Minä kestän usein kymmenenkin tuntia, varsinkin viikonloppuisin! Kannattaa tehdä ennen sänkyynmenoa pikku lenkki ulkoilmassa ja juoda sen päälle lämmintä maitoa!

Kalju ja Konkurssinen joutu Venäjällä neljäks päiväks putkaan ja karkoitettiin loppuelämäksi maasta! On nyt Afganistanissa Talebanien vieraana! Ei enää yhtään uutta neuvostomosaiikkia! Teki elämänsä videon pari kuukautta sitten Kazakstanissa, Baikonurin entistä avaruusmaailmaa etsien! Ehkä kaikkien aikojen paras Youtubea varten tehty video:
https://www.youtube.com/watch?v=0fZ-r5Qe3tM

Vuoden huuhaa- hetelmä: keittobanaani, jonka raatimme nimesi uudelleen sopivammin, heittobanaaniksi!

Toinen, jonka voisin arvostella on pomeranssisiemenet! Tämä on suomeksi "pomegranate" eli granaattiomena! Granaattiomenan siemet poistavat tehokkaasti verisuonista plakin! Kehitysmaissa sinne laitetaan räjähde sisälle ja siemenet avaavat verisuonet! Lidlissä purkki on reilu puoltoista euroa! Hyvää on ja liemikin on juotava, sillä sekin avaa verisuonet!

2

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luin että sulttaanirusinat. Onko heittopanaanilla bumerangimaisia taipumuskia Muoto on ainakin sellanen. Panaani tule takas. ei irtoo sormet kun on niin pehmee. toisaalta kerran hertsikassa jotkut tiputti kerrostalosta vesi-ilmapallon. lätsähti viereeni. mitä olis tapahtunut jos ois osunut päähän?

      • Ne ovat niitä katujengejä, järjestäytynyttä porukkaa! Ne hankkii niitä vesiilmapalloja pimeästä tor- verkosta. Jos alkaa kitisemään lätsähdyksistä, niin voi pian saada vesipistoolista.

        Onko se Sulttaani tunnettukin rusinamerkki, jotenkin kuulostaa tutulta? Rusinat tulivat Suomeen vuoden 1923 rusinalaivalla. Laiva lähti Brasiliasta, kyydissään viinirypäleitä, mutta moottoririkko pysäytti laivan kulun keskelle Atlantia kolmeksi viikoksi ja neuvokkaat matruusit ripottelivat rypäleet tyyrpuuriin ja paarpuuriin ja ne säilyivät hengissä rusinoina. Sitten laiva laski Hangon laituriin, elokuussa 1923 ja Suomi sai ensimmäiset rusinansa. Sitä ennen niitä oli laitettu vain maksalaatikkoon ja porvaristo simaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe