Ilmestyskirjan peto tunnistettu

Anonyymi-ap

Kumpi on tärkeämpää tälle ajalle, tunnistaa peto vaiko hänen merkkinsä.
Jos tunistetaan jalan jäljet, mutta ei kulkijaa, on rosvo merkeistä huolimatta karkuteillä.
Jos tunnistetaan peto, mutta ei tunnisteta hänen tapojaan merkitä askeleitaan, voidaan joutua pedon merkitsemäksi saaliiksi.
Monet pitävät mikrosirua pedon merkkinä, ja monelle raha on paholaisen verta, joka merkitsee omistajansa paholaisen merkille.
Yhtä kaikki, heille ei selviä, kuka on paholaisen merkin takana oleva peto ja kuinka se tunnistetaan.
Vastauksia etsitään kaikkialta muualta kuin raamatusta, vaikka raamattu on itsensä tulkki.

Mikrosirut ja erilaiset valvonta välineet, ovat kyllä pedon hallussa olevia välineitä, mutta niiden avulla kumarretaan muutakin kuin petoa.

Tekniikka on aina ollut pedon etsijöiden hampaissa, mutta junakaan ei ollut peto, vaikka radan päästä löytyikin hirviö.
Mikrosiru ei ole peto ja rahakin on vaihdon väline, jolla peto hallitsee kaupan, työelämän ja kirkollisen toiminnan aikatauluja omalla jumalattomalla tavallaan.
Kuitenkaan kansa ei tunnista petoa, sillä se pukeutuu karitsan vaatteisiin, ja rakentelee sille kirkkoja, saaden sen kumartamaan itseään.

Raamatun tuntomerkit pedosta löytyvät raamatusta ja Lutherin kirjoituksista. "Ompa paavi eli antikristus rohjennut muuttaa Jumalan kymmentä käskyäkin muuttaen sapatin sunnuntaiksi".
Kahdeksan raamatun kohtaa Danielin kirjasta ja Ilmestyskirjasta vahvistaa Lutherin käsitykset oikeiksi.
Paavi ei ole Kristuksen viransijainen maan päällä, vaan Pyhä Henki, sen pitäisi olla kaikille selvä asia: Vicarivs Filii Dei=666 kirjainten numeroarvot ison tietosanakirjan mukaan.
Historia ja raamattu kertovat pedosta ja sen merkistä samalla tavalla, eikä Jumalan ikuinen merkkikään ole salassa raamatun sivuilta.
1. Ensimmäiseksi peto menee Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
2. Toiseksi peto muuttaa ajat ja lait ja surmaa Jumalan pyhiä.
3. Kolmanneksi pukeutuu helakan punaan ja purppuraan, joka on katolisen kirkon tunnusväri.
4. Neljänneksi asuu kaupungissa jossa on seitsemän kukkulaa, eli Roomassa.
5. Viidenneksi peto saa kuolinhaavan ja paranee.
6. Kuudenneksi hallinta-aika 1260 vuotta ennen kuolinhaavaa jolloin säkkipukuiset todistajat, (vanha ja uusi testamentti) levitettiin omalla kielellä Latinan sijasta, joka on pedon kieli nykyäänkin.
7. Seitsemanneksi on maan porttojen ja kauhistusten äiti eli äitikirkko joka on Rooma.
8. Kahdeksanneksi saa kaikki pienet ja suuret kumartamaan itseään sen jonka kuolinhaava parani eli paavin.
Nykyinen Eurooppa todistaa kaiken oikeaksi katolisen kirkon vaikutusvallan kasvaessa ja sunnuntailakien korostuessa.

Pedon muuttama lepopäivä "sunnuntai" on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli vuodesta 321 jKr. lähtien.
Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoita lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

Vertailukohteet. 2.Moos.31:12-18 ja Ilm.13:11-18
5.Moos.6:1-8 Jumalan merkki ja pedon merkki vastakkain rangaistuskin sama, eli kuolemantuomio.
Jumalan merkin rikkomisesta tuomio on iankaikkinen ja pedon merkin kohdalla se on pedon aikakauteen liittyvä rangaistus.

ylifariseus_1

142

1878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kopioit tänne sellaisen nimimerkin tekstejä, joka ei edes enää kirjoittele koko suomi24 palvelussa, siis kuollut nimimerkki.

      Teksti tunnustaa siis Rooman seitsemän vuoren kaupungiksi. Tutkitaanpa asiaa vähän lisää.

      Kertooko Ilmestyskirja oikeasti lopun ajoista? No ei. Ilmestyskirja ei kerro oikeasti lopun ajoista. Esimerkkinä Ilmestyskirjan Luvut 17 ja 18, ne eivät kerro lopun ajoista. Ilmestyskirja on kirjoitettu noin 95jKr. eikä sen kuulijakunta/lukijat olleet 2000-luvun kristityt vaan 100-luvulla eläneet ihmiset. Ymmärtääksemme Ilmestyskirjaa meidän on ymmärrettävä mitä tuon ajan ihmiset ajattelivat. No katsotaan.

      Jae 17 puhuu Babylonista. Mikä Babylon on? Vanhan testamentin mukaan Babylon oli se kaupunki, joka tuhosi Israelin kansan ja sen kaupungin. Naista kutsutaan jakeessa 17 Babyloniksi eli nainen on se kaupunki.

      Nainen oli myös rikas: Johanneksen ilmestys 17:4-6 "4. Nainen oli pukeutunut purppuraan ja helakanpunaan ja koristautunut kullalla, jalokivillä ja helmillä. Kädessään hänellä oli kultainen malja, joka oli täynnä iljetyksiä ja hänen haureutensa saastaisuutta. 5. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, johon sisältyy salaisuus: Suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten Äiti. 6. Minä näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hänet nähdessäni minä ihmettelin suuresti."

      Samoin oli Rooma oli rikas ja vauras.

      Tuo nainen istui seitsemän vuoren päällä: Johanneksen ilmestys 17:9 "9 Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu. Ne ovat myös seitsemän kuningasta."

      Mikä kaupunki oli rakennettu seitsemän kukkulan päälle?

      Rooma

      Johanneksen ilmestys 17:18 "Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kuninkaita."

      Ihan niin kuin Roomakin. Ja mikä valta vainosi Jumalaan uskovia? Johanneksen ilmestys 17:6 "Minä näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hänet nähdessäni minä ihmettelin suuresti."

      Kyse on jälleen Roomasta!!! Ja vielä varmistukseksi Ilmestyskirja sanoo, että: Johanneksen ilmestys 17:18 "Nainen, jonka näit, ON se suuri kaupunki, joka HALLITSEE maan kuninkaita."

      Hallitsee eli aikamuotona on preesens, hallitsee juuri nyt, 100-luvulla jKr., ei 2000-luvulla eikä sen jälkeenkään. Kyseessä on siis Rooman kaupunki ja valtakunta.

      Näin siis Raamattu selittää itseään. Samoista kertoo myös luku 13. Lisäksi luku 13 kertoo pedon merkistä. Keisari Nero oli ensimmäinen Rooman keisari, joka teloitti kristittyjä. Aiemmin jo sanottiin, että peto vainosi kristittyjä. Keisari Nero on hepreankielisten numeroiden perusteella laskettuna 666.

      Entä puhuuko Ilmestyskirja samaa sanomaa kuin saman Raamatun Jeesus? Kyllä ja ei. Varsinkin EI! Ilmestyskirja puhuu monilla tavoin Jeesuksen hyvää sanoma vastaan. Se on oikeastaan täysin Jeesuksen sanoman vastainen. Se ei voi olla Jeesuksen ilmestys ihmiskunnalle.

      Jeesus vastusti väkivaltaa ja puhui rakkauden puolesta. Ilmestyskirja puhuu väkivallan tekojen tekemisestä ja tuhoamisesta. Jeesus puhui omaisuuden keräämistä vastaan. Hän kehotti tavoittelemaan mieluummin Jumalan valtakuntaa ja lahjoittamaan omaisuutensa pois.

      Ilmestyskirja lupaa uskovaisille suuria rikkauksia, kultaa jalokiviä yms. Jeesus kehotti olemaan nöyrä ja toisten palvelija. Hän torui opetuslapsia, jotka olivat vallan perässä ja halusivat arvostusta vallan rappusissa. Hän korosti kaikkien palvelemista laupiaan samarialaisen tapaan.

      Ilmestyskirja laittaa kristityt hallitsemaan ja tuomaroimaan toisia. Rooman vallan aikaan vauraat ja arvoasteikon yläpäässä olevat eivät olleet nöyriä, eivät kunnioittaneet muita kuin toisia rikkaita tai ylimysluokan jäseniä. He keräsivät rikkauksia. Roomalaiset tuhosivat kristittyjä väkivaltaisilla tavoilla.

      Ilmestyskirjan ihannoimat asiat olivat HEIDÄN ihanteitaan, eivät Jeesuksen. Jeesuksen maailmassa vain sellaiset pääsivät taivasten valtakuntaan,  jotka auttoivat vähäosaisia, olivat nöyriä toisten palvelijoita ja rakastivat lähimmäisiään, eivätkä tehneet väkivallan tekoja. Ilmestyskirja on kertomus ylivallasta ja toisten hallitsemisesta sekä rikkauksista, jotka näiden harjoittajat perivät.

      Kysymys kuuluukin: onko Ilmestyskirja yhteneväinen Jeesuksen sanoman kanssa? Onko se Jeesuksen Ilmestys? Ilmestyskirjan kirjoittaja kyllä hyväksyy Jeesuksen ja hänen ajatusmaailmansa mutta ajaa itse ROOMALAISTA ideologiaa. Onko tämä kirja täten Jeesuksen todistuksen mukainen? Vai ajaako se Neron, 666 pedon merkin, asiaa? Ilmestyskirjan mukaan kristittyjen pitäisi hallita muita ja käyttää väkivaltaa asemansa saavuttamiseen. Poissa olollaan loistaa nöyryys.

      • Anonyymi

        Saksalainen professori Andeas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666.

        Martti Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksalainen professori Andeas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666.

        Martti Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.

        1234567---

        Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666.

        Ihmisen numero.


      • Anonyymi

        "Kertooko Ilmestyskirja oikeasti lopun ajoista? No ei. Ilmestyskirja ei kerro oikeasti lopun ajoista. Esimerkkinä Ilmestyskirjan Luvut 17 ja 18, ne eivät kerro lopun ajoista."

        Tuollainen johtopäätelmä on toki äkkiseltään mahdollinen, jollei paneudu Ilmestyskirjaan ja Raamattuun syvemmin.

        Ilmestyskirja kertoo lopunajasta eli sen kirjoitushetkestä eteenpäin aina maailman uudeksiluomiseen asti.
        Ilmestyskirja siis kattaa varsin pitkän ajanjakson.

        Ilmestyskirjan luvut 17 ja 18 kertovat paljon myöhemmistä ajoista kuin Neron ajasta.
        Danielin kirjassa sekä Paavalin teksteissä näistä kerrotaan myöskin.
        Ja varsin yhdensuuntaisesti.

        Raamatussa portto kuvaa Jlasta luopunutta seurakuntaa, joka on ottanut vaikutteita epäjumalan palvelemisesta.
        Babylon kuvaa oikean ja väärän jlanpalveluksen sekoitusta. Mukana siis paljon epäjumalanpalvelusta.
        Nainen pedon selässä kuvaa luopioseurakuntaa, joka alkaa vainota Jlan oikeaa seurakuntaa.
        Alkaa taistella Jeesusta vastaan.
        Juottaen haureuden viinillä kansoja eli opettaen vääristeltyä kristillisyyttä.
        Tämän naisen sanotaan olevan myös kaupunki, joka hallitsee maan kuninkaita.
        Erityisesti keski-ajalla Rooma eli katolinen kirkko hallitsi kaikkia maallisia valtioita.
        uskonpuhdistukseen asti ja sitä seuranneisiin uskonsotiin, jossa Suomi Ruotsin osana oli vahvasti mukana.


    • Anonyymi

      Tieko numerosarja, että toisen nimimerkin käyttäminen on paitsi valehtelua, myös palstan sääntöjen vastaista?

      • Anonyymi

        Tähän ylifariseuksen kirjoitukseen, on ylifariseuksen lupa, laittaa eri palstoille.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän ylifariseuksen kirjoitukseen, on ylifariseuksen lupa, laittaa eri palstoille.

        1234567---

        Tähän ylifariseuksen kirjoitukseen, on ylifariseuksen lupa, laittaa eri palstoille.

        1234567---

        Arkikieleemme on pesiytynyt omahyväistä, ulkokultaista ja tekopyhää tarkoittava sana fariseus . Sana on peräisin evankeliumeista, joissa fariseukset kuvataan Jeesuksen kiivaiksi vastustajiksi. Eli saatanan kätyrit !
        Vai lupa ylisaatanalta!!!

        "Sapatti on ihmistä varten eikä ihminen sapattia varten", Jeesus sanoi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän ylifariseuksen kirjoitukseen, on ylifariseuksen lupa, laittaa eri palstoille.

        1234567---

        Arkikieleemme on pesiytynyt omahyväistä, ulkokultaista ja tekopyhää tarkoittava sana fariseus . Sana on peräisin evankeliumeista, joissa fariseukset kuvataan Jeesuksen kiivaiksi vastustajiksi. Eli saatanan kätyrit !
        Vai lupa ylisaatanalta!!!

        "Sapatti on ihmistä varten eikä ihminen sapattia varten", Jeesus sanoi.

        ylifariseus_1:nen tietoineen eroittuu täysin tavallisista fariseuksista.

        1234567---


    • Anonyymi

      Pieto on ollut useita, mutta kuka on antikristus ? Siinäpä hyvä kysymys.

      • Anonyymi

        Pieto on ollut useita, mutta kuka on antikristus ? Siinäpä hyvä kysymys.
        Anti kristus on 1800 luvun harhaopit ja Islam.
        1800 luvun lahkot ovat vain ihmisten sekasin istäjiä ja rahan kerääistä pelastukseen.
        Heillä tie ei ole oikea,vaan sekoistus ja se on epä miellyttävä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieto on ollut useita, mutta kuka on antikristus ? Siinäpä hyvä kysymys.
        Anti kristus on 1800 luvun harhaopit ja Islam.
        1800 luvun lahkot ovat vain ihmisten sekasin istäjiä ja rahan kerääistä pelastukseen.
        Heillä tie ei ole oikea,vaan sekoistus ja se on epä miellyttävä..

        "kuka on antikristus ?"

        Antikristus on Jeesusta vastaan toimiva taho, joka tekeytyy Jeesuksen seuraajaksi.
        Mutta tuo kristilliseen opetukseen vääristeltyjä opetuksia eli epäjumalanpalvelusta.

        2Joh1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.
        8Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan.
        9 Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika.


    • Anonyymi

      Tieto on sellaista, että paljon on täytynyt miehen tutkia.

    • Anonyymi

      "Tähän ylifariseuksen kirjoitukseen, on ylifariseuksen lupa, laittaa eri palstoille.

      1234567---"

      Esiinnyit siis vale-nimimerkillä ja nyt kun jäit kiinni, yrität selitellä, ikään kuin Sanna Marin valheitasi. Kyllä asia olisi pitänyt mainita jo aloituksessa.

      • Anonyymi

        No kun numerosarja ei osaa itse opettaa. Mutta eipähän fariseuskaan sitä osaa. Kukapa tuota nyt uskoisi? Ei ole kovin uskottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kun numerosarja ei osaa itse opettaa. Mutta eipähän fariseuskaan sitä osaa. Kukapa tuota nyt uskoisi? Ei ole kovin uskottavaa.

        Tietoa otetaan yleensä ymmärtäväisiltä. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on.

        Ymmärtäväinen Martti Lutheri tunnisti Ilmestyskirjan pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedonluvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666
        YMMÄRTÄVÄINEN Adventisti ylifariseus_1:nen hyvin ymmärretävää hänen kirjoituksensa.

        Harvassa ovat ymmärtäväiset.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietoa otetaan yleensä ymmärtäväisiltä. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on.

        Ymmärtäväinen Martti Lutheri tunnisti Ilmestyskirjan pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedonluvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666
        YMMÄRTÄVÄINEN Adventisti ylifariseus_1:nen hyvin ymmärretävää hänen kirjoituksensa.

        Harvassa ovat ymmärtäväiset.

        1234567---

        Eipä sinullakaan tuota ymmärrystä tunnu riittävän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietoa otetaan yleensä ymmärtäväisiltä. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on.

        Ymmärtäväinen Martti Lutheri tunnisti Ilmestyskirjan pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedonluvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666
        YMMÄRTÄVÄINEN Adventisti ylifariseus_1:nen hyvin ymmärretävää hänen kirjoituksensa.

        Harvassa ovat ymmärtäväiset.

        1234567---

        Olivat väärässä, sillä mitään 666 lukua ei ollut koskaan olemassa. Oikea lukuarvo on 616!!!
        Tämä fakta romuttaa kaikki teoriasi! Se tekee sinusta valeopettajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olivat väärässä, sillä mitään 666 lukua ei ollut koskaan olemassa. Oikea lukuarvo on 616!!!
        Tämä fakta romuttaa kaikki teoriasi! Se tekee sinusta valeopettajan.

        Ilm.13:18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun, sillä se on ihmisen luku. JA SEN LUKU ON KUUSISATAA KUUSIKYMMENTÄ KUUSI.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä sinullakaan tuota ymmärrystä tunnu riittävän.

        Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aika tulee täysin paljastamaan harhaopit ja valhe opetukset.

        EI ole tämäkään minun keksintöä !

        Arvostettu Piispa Eero Huovinen kirjoitti Ilta Sanomissa 5.11.1999 Vapaa sana. Seuraavasti: Vuoden 1973 Alusta virallinen maallinen viikkokalenterimme on alkanut maanantaista. Vielä 1970-luvun alusta viikkomme alkoi sunnuntaista. KRISTITYT OLIVAT JO VARHAIN KEKSINEET TEHDÄ SAPATIN JÄLKEISESTÄ PÄIVÄSTÄ VARSINAISEN JUHLAPÄIVÄN, VAIKKA YLEINEN LEPOPÄIVÄ SIITÄ TULI VASTA 300-LUVULLA.

        Monet seuraavat tätä keksintöä, sunnuntaikokouksineen ja sunnuntaipyhäkouluineen.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jesaja kirjoittaa: Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt ja hyljänneet iankaikkisen liiton.

        1234567---


      • Anonyymi

        Vielä lisään, ei itse keksittyä, vaan täyttä totuutta ylifariseukselta. Löydät myös totuuden Adventismipalstalta: ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä lisään, ei itse keksittyä, vaan täyttä totuutta ylifariseukselta. Löydät myös totuuden Adventismipalstalta: ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.

        1234567---

        Adventismipalstalta: ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.


        ADEVENTISIMI ON PETO ,1800 luvun roskaa amerikasta.
        Olet yksi heistä,pahan tuojasta !
        Kaikki amerikan lahkot ovat vain PELON JA AHDITUKSEN TUOMAA sekä rahankeräystä varten.
        Niin saastaista sakkia !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä lisään, ei itse keksittyä, vaan täyttä totuutta ylifariseukselta. Löydät myös totuuden Adventismipalstalta: ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.

        1234567---

        ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.

        William Miller

        tämä 1840 -luvun typerys..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee täysin paljastamaan harhaopit ja valhe opetukset.

        EI ole tämäkään minun keksintöä !

        Arvostettu Piispa Eero Huovinen kirjoitti Ilta Sanomissa 5.11.1999 Vapaa sana. Seuraavasti: Vuoden 1973 Alusta virallinen maallinen viikkokalenterimme on alkanut maanantaista. Vielä 1970-luvun alusta viikkomme alkoi sunnuntaista. KRISTITYT OLIVAT JO VARHAIN KEKSINEET TEHDÄ SAPATIN JÄLKEISESTÄ PÄIVÄSTÄ VARSINAISEN JUHLAPÄIVÄN, VAIKKA YLEINEN LEPOPÄIVÄ SIITÄ TULI VASTA 300-LUVULLA.

        Monet seuraavat tätä keksintöä, sunnuntaikokouksineen ja sunnuntaipyhäkouluineen.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jesaja kirjoittaa: Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt ja hyljänneet iankaikkisen liiton.

        1234567---

        "Aika tulee täysin paljastamaan harhaopit ja valhe opetukset."

        No niinpä! Ole siis varuillasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee täysin paljastamaan harhaopit ja valhe opetukset.

        EI ole tämäkään minun keksintöä !

        Arvostettu Piispa Eero Huovinen kirjoitti Ilta Sanomissa 5.11.1999 Vapaa sana. Seuraavasti: Vuoden 1973 Alusta virallinen maallinen viikkokalenterimme on alkanut maanantaista. Vielä 1970-luvun alusta viikkomme alkoi sunnuntaista. KRISTITYT OLIVAT JO VARHAIN KEKSINEET TEHDÄ SAPATIN JÄLKEISESTÄ PÄIVÄSTÄ VARSINAISEN JUHLAPÄIVÄN, VAIKKA YLEINEN LEPOPÄIVÄ SIITÄ TULI VASTA 300-LUVULLA.

        Monet seuraavat tätä keksintöä, sunnuntaikokouksineen ja sunnuntaipyhäkouluineen.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jesaja kirjoittaa: Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt ja hyljänneet iankaikkisen liiton.

        1234567---

        Kristityillä mikään päivä ei ole toistaan parempi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vielä lisään, ei itse keksittyä, vaan täyttä totuutta ylifariseukselta. Löydät myös totuuden Adventismipalstalta: ILMESTYSKIRJAN PETO TUNNISTETTU.

        1234567---

        Niin ... mikä se peto on ?


    • Anonyymi

      "Martti Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi."

      Tämä ei ole luterilaisten palsta!

      • Anonyymi

        Lutherilta löytyi ymmärrystä, tätä ymmärrystä ei ihan joka pojalta löydy.

        1234567---


      • Anonyymi

        Helluntalaiset kirjoittelevat myös Luterilaisella palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntalaiset kirjoittelevat myös Luterilaisella palstalla.

        Helluntalaiset kirjoittelevat myös Luterilaisella palstalla.

        Helluntalaiset voi kirjoitella pedon ja tulen palstalla.osio 1800-luku ääliöt!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lutherilta löytyi ymmärrystä, tätä ymmärrystä ei ihan joka pojalta löydy.

        1234567---

        Eikä löydy näköjään sinultakaan. Etkö ymmärrä, miten ylimielisiä kommenttisi ovat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä löydy näköjään sinultakaan. Etkö ymmärrä, miten ylimielisiä kommenttisi ovat?

        Ymmärrän, että Lutherilta, Saksalaiselta professorilta, samoin kuin ylifariseus_1:seltä, löytyy ymmärrystä ja viisautta.

        1234567---


    • Anonyymi

      2.Tessalonikalaiskirje:2
      -DigitalioByrocracio-

    • Anonyymi

      Dan.7:3 Biblia (1776) Ja neljä suurta petoa nousi merestä, aina toinen toisten muotoinen kun toinen.

      • Anonyymi

        Dan.7:3 Biblia (1776) Ja neljä suurta petoa nousi merestä, aina toinen toisten muotoinen kun toinen.

        venäjä,kiina,p-korea,iran


    • Anonyymi

      Eikö antikristuksen rinnalla toimi myös väärä profeetta, jota se tarvitsee avukseen?

      Profeettahan on ehdottomasti jokin uskontoon liittyvä taho tai henkilö, joka siis mahdollistaa väärän kristuksen valtaan pääsyn ja nousun.

      • Anonyymi

        Karitsansarvinen peto. Yhdysvallat on se valta, jota kaksisarvinen karitsan näköinen peto kuvaa.


      • Anonyymi

        Eikö antikristuksen rinnalla toimi myös väärä profeetta, jota se tarvitsee avukseen?

        William Miller on apuna 1840 yhdysvallat ja noita vainot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karitsansarvinen peto. Yhdysvallat on se valta, jota kaksisarvinen karitsan näköinen peto kuvaa.

        Venäjän symboli on kuvaavasti kaksinaamainen kotka.


    • Anonyymi

      Peto on monessa muodossa,kuten uskon lahkoissa jotka,eivät oikeasti kuulu tänne.Kuten amerikan 1800-luvun lahkot amerikassa ja Suomessa.
      Ne eivät ole alkujaan muuta kuin ihmisen pelon tuottamaa ja orjuuttavaa pirun oppia !
      He nykyopin ns.1800 luku,kätyrit puhuvat ja puhuvat,hyvä elleivät polta ihmisiä kun lahkolaisuus on sairaus.(mielen sekoittaja ,paha tekee).
      Heillä on vertaukisia Raamatusta ja muka toimivat oikein mutta heidän perustajansa on pahan opin saaneet.
      He puhivat sunnuntaista,että se olisi pahapäivä mutta ymmärtämättömät ei ymmärrä,että päivällä ei ole merkistystä,kun vain lepäät.He pahan kertojat tarttuvat juuri pieniin asioihin vaikka olisi suuriakin.
      He ovat vasta pieniä piruja vaikka osaavat kiusata kovin.
      He huutvat ja pelkäävät kuin saastaiset,kirjoittavat asioita pelolla ja tuholla.
      NÄILLÄ SAATANOILLA EI OLE RAKKAUTTA, vaan ainainen pelko !
      Tälläisiä ihmisiä en toivoisi olevan,toisten alistajia !

    • Hyvää pohdintaa , mutta raamattu kaikkine versioineen kertoo ,että pedonmerkki on hallintaväline jolla on maksuun liittyvä oikeus.

    • Kysymys sitten kuuluukin portto ja peto ovat 2 eri asiaa.
      Portto käyttää hyväkseen pedon eli hallitsijan valtaa.
      Portto on käyttänyt hallitsijoiden valtaa babyloniasta asti.
      Porton juuret merkitään babylonialaiseksi
      Portto on haureuden ,pahuuden henki , eksytyksen henki.
      Portto on sitä Iisebelin henkeä ja on ollut saatanan väline vaikuttaa maailman johtajiin alusta asti.
      Ilmestyskirja kertoo näistä hallitsijoista.
      Vuoret ovat myös Kuninkaita.Ne on niitä järkähähtämättömiä hallitsijoita eri vuosituhansina.

      Pedot on niitä jotka pitävät valtaa .Osa on kansasta nousevaa ja osa on pedon hallintajärjestelmää.
      Jokainen voi päätellä myös tämän lopunjakson jossa alle 100v ja siirryttiin hevosrattailta kuurakettiin ja kuka tuo eksytyksen on tuonut tähän aikaan.
      Nyt ihmisiä on ja lisää tulee miljardeja.
      Nyt on eksytettävää ennätys paljon .
      Panokset on kovat.

      • Anonyymi

        Nyt ihmisiä on ja lisää tulee miljardeja.

        Ovatko he ennen eläineitä vain uusia sieluja?
        Onko kiertokulku elämässä,että opit mitä Isä opettaa.
        Kun en minä et sinä opi tässä elämässä täydelliseksi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ihmisiä on ja lisää tulee miljardeja.

        Ovatko he ennen eläineitä vain uusia sieluja?
        Onko kiertokulku elämässä,että opit mitä Isä opettaa.
        Kun en minä et sinä opi tässä elämässä täydelliseksi?

        Jumala on luonut sieluja vain rajallisen määrän.
        Raamatun tässä meidän ajan osiossa puhutaan täyteydestä joka on tullut täyteen.
        Eli määrä ja lopun tapahtujat vyöryvät.
        1 ihminen ja 1 sielu.
        Seuraava vaihe taivaallinen keho ja uusi ulottuvuus Jumalan seurassa siis ne joita ei karsita pois sillä sielut ovat ikuisia mutta valinnan mahdollisuuden takia monet käyttävät aikansa väärin ikuisuuden kannalta.
        Osa häviää pois Jumalan kasvojen edestä.


    • Ilmestyskirja kertoo lopunjaksosta sekä menneistä hallitsijoista alusta asti ja kertoo yhden hallitsijan niistä olevan ja yksi tulee.
      Rooma oli silloin.
      Yksi on sama kuin muinaisuudessa ?????? Mikä?

      • Anonyymi

        Paavilla ei ole tällä hetkellä valtaa.
        Paavinvalta sai kuolinhaavan Ranskan vallatessa Rooman v. 1798 ja vangitessa paavin. Näytti siltä, että se merkitsi loppua paavikunnalle. Englantilainen historioitsija Thomas Carlyne kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan. Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.

        Ilm.13:3. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        Antavat voimansa ja valtansa pedolle. Ilm.17:12, 13.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paavilla ei ole tällä hetkellä valtaa.
        Paavinvalta sai kuolinhaavan Ranskan vallatessa Rooman v. 1798 ja vangitessa paavin. Näytti siltä, että se merkitsi loppua paavikunnalle. Englantilainen historioitsija Thomas Carlyne kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan. Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.

        Ilm.13:3. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        Antavat voimansa ja valtansa pedolle. Ilm.17:12, 13.

        1234567---

        Paavi kuuluukin porttoon eli väärien uskontojen mahtiin jonka juuret on babyloniassa ja siten saatanassa.
        Tämä portto käyttää hyväkseen petoja ja sarvia eli hallitsijoita kuninkaita.


    • Kuninkaat antavat voimansa pedolle eli sille saatanan voimalla toimivalle tyranni hallinnolle joka hallitsee maailmaa sillä hetkellä.
      Sarvet oli niitä johtajia jotka vielä ei ollut tullut mutta nyt tässä jaksossa on.
      Tämän hetken vaihtoehdot pedoksi.
      USA
      VENÄJÄ
      KIINA ja järjestelmiä YK , WHO ja vastaavat.
      Kaikki ovat järjestelmässä palvelemassa saatanaa joka pian fyysisesti astuu esiin.
      Meidän aikana.
      Nyt on jo digitaalinen passi olemassa maailmalla.
      Kun sinulla on saatanan määräämät pisteet kasassa saat tankata auton.
      Monelle varmaan tuli yllätyksenä.
      Seuraava vaihe että tulee siru tms vastaava pedonmerkki ja saat ostaa kaupasta kun sinulla on rokoteet mitä saatana määrää... ei rikoksia.... yms yms tarkemmin näemme pian varmasn 15v sisällä.
      Oletteko kristityt valmiina !!!!

      • Anonyymi

        raamatun "peto"
        on kylläkin hengellinen peto > eksytykset, harhaopit.


      • Anonyymi kirjoitti:

        raamatun "peto"
        on kylläkin hengellinen peto > eksytykset, harhaopit.

        Katso mistä ne pedot nousee.Toinen maasta..toinen merestä.
        Maa on poliittinen hallinta järjestelmä.
        Meri on kansoja yms eli ihmisten liikkeelle laittamasta asiasta ?
        Portto on erikseen.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Katso mistä ne pedot nousee.Toinen maasta..toinen merestä.
        Maa on poliittinen hallinta järjestelmä.
        Meri on kansoja yms eli ihmisten liikkeelle laittamasta asiasta ?
        Portto on erikseen.

        eksytykset tulleet "maitse ja meritse"

        "Voi teitä , te kirjanoppineet fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte
        MERET ja MANTEREET tehdäksenne yhden käännynnäisen ; ja kun joku
        on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin
        te itse olette." Mt: 23: 15

        "Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja
        sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä"
        Ilm: 13: 1

        helluntailaisten "pilkkaavat nimet" >
        lasten kastamista helluntailaiset pilkkaa mitä ihmeellisimmillä ja halventavilla
        nimityksellä, kun eivät usko Kristukseen, vaan heille kaste on oma teko, ja Kristus tulee
        sitten kakkosena perässäpäin.
        Kun kristityille Jeesus on aina ja kaikessa : ensimmäinen > Jumalan teko, "Jumalan suuri
        lahja"


      • Anonyymi kirjoitti:

        eksytykset tulleet "maitse ja meritse"

        "Voi teitä , te kirjanoppineet fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte
        MERET ja MANTEREET tehdäksenne yhden käännynnäisen ; ja kun joku
        on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin
        te itse olette." Mt: 23: 15

        "Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja
        sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä"
        Ilm: 13: 1

        helluntailaisten "pilkkaavat nimet" >
        lasten kastamista helluntailaiset pilkkaa mitä ihmeellisimmillä ja halventavilla
        nimityksellä, kun eivät usko Kristukseen, vaan heille kaste on oma teko, ja Kristus tulee
        sitten kakkosena perässäpäin.
        Kun kristityille Jeesus on aina ja kaikessa : ensimmäinen > Jumalan teko, "Jumalan suuri
        lahja"

        Oliko tämä joku helluntai kaste palsta ?


    • Anonyymi

      mrhyvis ja 12345678-9 10 taistelevat täällä:)
      lahkosaunomista ja rääkymistä:)

      • Ei kylläkään minkäänlaista taistelua vaan keskustelua.
        Ollaan kylläkin erimieltä , mutta siinä tulee keskustelua ja se on hyvä .
        Keskustelu on hyvä asia.


    • Pedonmerkki ja antikristus ovat hyvin pian näkyvissä eli keskustelu on erittäin tärkeää.

      • Anonyymi

        Hyvin olet ymmärtänyt, että keskustelu on erittäin tärkeää.

        1234567---


      • Anonyymi

        Pedonmerkki ja antikristus ovat hyvin pian näkyvissä eli keskustelu on erittäin tärkeää.

        On hyvin pian näkyvissä:)) uuno !
        Kyllä se on uskonnon riitaisuudessa,sen minkä amerikan paskakasa toi Suomeen lahkot ja uskovat 1800-lukuun samopin,kuin Suomen/Ruotsin takapajuiset 1800 lahkot..
        Perkule jos ihminen on niin tyhmä että uskoo 1800 sepitykseen,niin kaalipää on sekaisin.
        Teillä,heikoilla lahkolaisilla on aina peto näkyvissä,eikö vain?
        Se näkyy kaikessa,sillä PELKO ON HYVÄ alistus tapa !
        Pelon kylväminen,on hyvin tiedetty Hitlerin ja Stalinin murhaajien tapaan ja nyt muut käyttävät sitä alistaekseen ihmisiä.
        He saatanan kätyrit,he käyttävät pelkoa aseenaan..MUTTA EI KOSKAAN RAKKAUTTA ,nämä saatanan pirut!


      • Anonyymi

        Pedonmerkki ja antikristus ovat hyvin pian näkyvissä.
        Missä?
        Sun hanurissa?
        Tätä on on just lahkon pelko kerroin..
        Kohta se on..kohta tuomio,kohta paska housussa..

        Älä kehtaa,kun et osaa !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pedonmerkki ja antikristus ovat hyvin pian näkyvissä eli keskustelu on erittäin tärkeää.

        On hyvin pian näkyvissä:)) uuno !
        Kyllä se on uskonnon riitaisuudessa,sen minkä amerikan paskakasa toi Suomeen lahkot ja uskovat 1800-lukuun samopin,kuin Suomen/Ruotsin takapajuiset 1800 lahkot..
        Perkule jos ihminen on niin tyhmä että uskoo 1800 sepitykseen,niin kaalipää on sekaisin.
        Teillä,heikoilla lahkolaisilla on aina peto näkyvissä,eikö vain?
        Se näkyy kaikessa,sillä PELKO ON HYVÄ alistus tapa !
        Pelon kylväminen,on hyvin tiedetty Hitlerin ja Stalinin murhaajien tapaan ja nyt muut käyttävät sitä alistaekseen ihmisiä.
        He saatanan kätyrit,he käyttävät pelkoa aseenaan..MUTTA EI KOSKAAN RAKKAUTTA ,nämä saatanan pirut!

        Ota lääkkeesi.
        Sinun kannattaa mennä sinne ateistien osastolle ja pysyä siellä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pedonmerkki ja antikristus ovat hyvin pian näkyvissä.
        Missä?
        Sun hanurissa?
        Tätä on on just lahkon pelko kerroin..
        Kohta se on..kohta tuomio,kohta paska housussa..

        Älä kehtaa,kun et osaa !

        Mene sekoilemaan ateisti osastolle.


    • Anonyymi

      Se löytyi, se löytyi. Mikä löytyi ? No peto.

    • Anonyymi

      Amerikan lahkot taas höpisee..

    • Anonyymi

      Vain lahkolaiset uskovat tuollaiseen hölynpölyyn kuten, pedonmerkkeihin, lopunaikoihin, ihmeparantajiin... Ihmeparantajatkin sopisivat esittämään temppujaan sirkukseen ja tivoliin.

      • Anonyymi

        Ilmestyskirja on hyvin mielenkiintoinen, varsinkin tänä aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirja on hyvin mielenkiintoinen, varsinkin tänä aikana.

        Jaa, miksi? Sehän on kirjoitettu 100-luvulla sen ajan ihmisille. Kertoo heidän omasta ajastaan. Mikä siitä nyt niin kiinnostavan tekee?


    • Anonyymi

      Olisikohan tämä Putte sitten ilmestymiskirjan tarkoittama peto?

      • Venäjäkin liittyy lopun tapahtumiin.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Venäjäkin liittyy lopun tapahtumiin.

        Ilmestyskirja kirjoitettiin kohderyhmänään kirjoitusajankohdan ihmiset. He, siis Jeesuksen seuraajat, eivät tunteneet Venäjää. Sen ajan maailmankuvassa maailma päättyy Etelä-Saksan Etelä-osiin. Miksi sitten ilmestyskirja käsittelisi Venäjää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirja kirjoitettiin kohderyhmänään kirjoitusajankohdan ihmiset. He, siis Jeesuksen seuraajat, eivät tunteneet Venäjää. Sen ajan maailmankuvassa maailma päättyy Etelä-Saksan Etelä-osiin. Miksi sitten ilmestyskirja käsittelisi Venäjää?

        Kyllä profeetat tunnistivat Venäjä-Russian jo muinoin. Hes. 39.


    • Anonyymi

      Peto ja merkki on jo löydetty aikoja sitten.

      1234567---

      • Anonyymi

        Peto ja merkki on jo löydetty aikoja sitten.

        1234567---

        Kyllä niin,peto on amerikkalsiissa uskon suuntauksissa.Ne ovat pahoja ja alistavia.
        Rahat ja omaisuuden vievät joutavilla ihmisen pirun hörinöillä,saastat.
        Niin paljon amerikkalaiset lahkot on ihmisiä kussut silmään,että häpeisivät loiset!


    • Anonyymi

      Minä näin ilmestyskirjan pedon keskihölmökuppilassa sillä oli halpahallin halvat huulipunat poskilla roikkorinnat iso maha ja liian pieni toppi .

      Yritti tehdä tuttavuutta ja kingetä mukaani yöksi mutta pääsin pahasta irti juoksin kippolasta ulos ja kolme korttelin matkan kotiini lukitsin ovet ja näin pelastuin ...oletko sinä kohdannut pedon ja pelastunut

      • Anonyymi

        Minä kauan sitten näin ratikassa ihka oikean pedon.
        Nousin kyytiin ja maksoin matkani kuljettajalle.

        Kun lähdin kulkemaan keskilattiaa, havaitsin välitasanteella isokokoisen miesoletuksen jolla oli päällään kamala mekko, käsilaukku, linttaan astutut korkokengät, sukat makkaralla, peruukki vinossa ja kamalasti sotkuista väriä naamalla. Hänen kainalossaan oli siihen juuri ja juuri ylettyvä poikarakastaja, muutoin suht. normaalin näköinen, paitsi "vaimokkeensa" rinnalla. Mulla oli naamassa pitelemistä, etten räjähtänyt nauruun. Miesoletettu / muunsukupuolinen / transu tuijotti minua tiukasti ja vihaisesti, poikaystävä taas hymyili ystävällisesti. Istuuduin penkille ja yritin olla nauramatta.

        Yksi kamalimpia näkemiäni petoja. En tohtinut edes kuvitella, miltä tuo pariskunta mahd. vaikutti, esim. vesisängyssä telmiessään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä kauan sitten näin ratikassa ihka oikean pedon.
        Nousin kyytiin ja maksoin matkani kuljettajalle.

        Kun lähdin kulkemaan keskilattiaa, havaitsin välitasanteella isokokoisen miesoletuksen jolla oli päällään kamala mekko, käsilaukku, linttaan astutut korkokengät, sukat makkaralla, peruukki vinossa ja kamalasti sotkuista väriä naamalla. Hänen kainalossaan oli siihen juuri ja juuri ylettyvä poikarakastaja, muutoin suht. normaalin näköinen, paitsi "vaimokkeensa" rinnalla. Mulla oli naamassa pitelemistä, etten räjähtänyt nauruun. Miesoletettu / muunsukupuolinen / transu tuijotti minua tiukasti ja vihaisesti, poikaystävä taas hymyili ystävällisesti. Istuuduin penkille ja yritin olla nauramatta.

        Yksi kamalimpia näkemiäni petoja. En tohtinut edes kuvitella, miltä tuo pariskunta mahd. vaikutti, esim. vesisängyssä telmiessään.

        Minä kauan sitten näin ratikassa ihka oikean pedon.
        Nousin kyytiin ja maksoin matkani kuljettajalle.

        Kun lähdin kulkemaan keskilattiaa, havaitsin välitasanteella isokokoisen miesoletuksen jolla oli päällään kamala mekko, käsilaukku, linttaan astutut korkokengät, sukat makkaralla, peruukki vinossa ja kamalasti sotkuista väriä naamalla. Hänen kainalossaan oli siihen juuri ja juuri ylettyvä poikarakastaja, muutoin suht. normaalin näköinen, paitsi "vaimokkeensa" rinnalla. Mulla oli naamassa pitelemistä, etten räjähtänyt nauruun. Miesoletettu / muunsukupuolinen / transu tuijotti minua tiukasti ja vihaisesti, poikaystävä taas hymyili ystävällisesti. Istuuduin penkille ja yritin olla nauramatta.

        Yksi kamalimpia näkemiäni petoja. En tohtinut edes kuvitella, miltä tuo pariskunta mahd. vaikutti, esim. vesisängyssä telmiessään.

        Halusitko mukaan?


    • Anonyymi

      Peto ja väärä profeetta heitetään lopulta ikuiseen helvetin tulijärveen. Ilm. 19:20. ja 20:10.
      Viimeinen tuomio siis kohtaa kaikkia. Katso video siitä:
      https://youtu.be/RgzKN44mRA8

    • >>Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.>>

      Lutherin kirkko sai kuolinhaavan Stalingradissa talvella 1942/1943.

      Mutta kuolinhaava alkoi parantua ja nyt koko maailma ihmettelee meidän Sannaa.

    • Anonyymi

      Te puhutte pedosta?

      Teissä kaikissa elää peto,uskonnoissa ja varsinkin lahkoissa amerikan.
      Kaikki ovat saatanaterimieltä kaikesta,kuten poliitikot.
      Mikään uskon lahkon suuntaus ei ole oikein,sillä he ovat juuri pedon oksia.
      Kaiken he haluyavat muuttaa erillaiseksi,kuin alkuperä on.
      Heillä on amerikkalainen saatana takana,tämä tuo riitaa ihmisten välille,kun jotkut on eksyneet nuoreen amerikalaseen tai Suomalaiseen lahkosuuntauksen,jotka on erillaisia.
      Monellakin suuntauksella on ihme saatanallisia taikatemppuja ja kuvioita palvomiseen,ihmisen alistamista,ohjaamista väärin,rahan keruuta,hoito kokouksia..
      Näin se saatana osaa tehdä näille työnsä! ja uskoo..

    • Anonyymi

      Herää pahvi, välinpitämättömyys oli totalitarisaation airueena.
      -repent-

    • Katsokaa näitä globalistien toimia.
      Siinä on yksi asia mikä jyllää taustalla.
      Suomen päättäjät kun hakevat klau silta tietoa kuinka tämä maakin ajetaan alas.
      Digi id passi ja kontrollointi on jo viemässä pedonmerkki aikaa kohti eli hallintaa.
      Samaa on maailman laajuisesti.
      Korona rokotukset oli harjoitus ja katsokaa kuinka nöyrästi kaikki on talutusnuorassa ja ne jotka ei suostunut tapettiin ihan päämiehiä myöten.
      Oletteko tietoisia tästä .
      Mitä ajattelisitte jos muutama hallitsija olisi oudosti sattunut kuolemaan maailmassa kun ei suostunut ottamaan korona rokotteita kansalleen.
      Voisiko tällaista tapahtua vai onko se pahaa unta.
      Tämä kuitenkin tapahtui ja katsokaa kun pedon järjestelmä ei kerro meille mitään.
      On vain venäjä paha ...venäjä paha.
      Ruuan hinta nousee venäjän syy..
      Bensan hinta ja venäjän syy..
      Viljanhinta nousee venäjän syy vaikka oli ylitarjontaa niin hinta nousi ja venäjän syy.
      Eikö kellot yhtään soi kuka on ottannut Suomen infon hallintaan.???? Satoja asioita ja venäjän syy...Sähkön hinta ja venäjän syy...Suomessa ,ruotsissa, ranskassa yht äkkiä tehdään huoltoja ydin voimaloissa ja hinnat huipussan!!!!
      Onko arvauksia ???Koneet muka ei toimi ????
      Onko kirves laitettu puunjuurelle.

    • Herää Suomen kansa..Herää prinsessan unesta.

      • Anonyymi

        Olemme jo heräneet ja todenneet, että ilmestyskirja oli oikeassa, tämä sinksari-Putte on se kauan odottamamme peto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme jo heräneet ja todenneet, että ilmestyskirja oli oikeassa, tämä sinksari-Putte on se kauan odottamamme peto.

        Onko Putte Ortodoksi ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Putte Ortodoksi ?

        On Ortodoksi.


    • Anonyymi

      Uutinen COP27- ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen JA MUISTUTTI OSALLISTUJIA AJATUKSESTAAN SUNNUNTAIN ASETTAMISESTA KOKO MAAILMAN LEPOPÄIVÄKSI MAAILMAN PELASTAMISEKSI.

      • Anonyymi

        Nykyinen Eurooppa todistaa kaiken oikeaksi, katolisen kirkon vaikutusvallan kasvaessa, ja sunnuntailakien korostuessa. Näin kirjoitti ylifariseus kirjoituksensa loppuosassa.

        Menemme vääjäämättömästi niitä aikoja kohti, kun peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi. Ilm.17:12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat VALLAN niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. 13. NÄILLÄ ON YKSI JA SAMA MIELI, JA HE ANTAVAT VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

        Viimeinen koetus ennen Jeesuksen toista tulemista. Vastakkain tulevat olemaan pedonmerkki sunnuntai, ja Jumalan merkki sapatti. Valitkaamme oikein, sillä Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia. Kolmannen enkelin varoitussanoma.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyinen Eurooppa todistaa kaiken oikeaksi, katolisen kirkon vaikutusvallan kasvaessa, ja sunnuntailakien korostuessa. Näin kirjoitti ylifariseus kirjoituksensa loppuosassa.

        Menemme vääjäämättömästi niitä aikoja kohti, kun peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi. Ilm.17:12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat VALLAN niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. 13. NÄILLÄ ON YKSI JA SAMA MIELI, JA HE ANTAVAT VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

        Viimeinen koetus ennen Jeesuksen toista tulemista. Vastakkain tulevat olemaan pedonmerkki sunnuntai, ja Jumalan merkki sapatti. Valitkaamme oikein, sillä Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia. Kolmannen enkelin varoitussanoma.

        1234567---

        Voi mennä vielä aikaa, ennenkuin tosi koetukset tulevat.


      • Anonyymi

        Kuinka helluntailaiset suhtautuvat tähän uutiseen ?


      • Anonyymi

        Paavi ei nuku, eikä torku !
        Paavin sanoma tässäkin. Kotimaa24 3.8.2014. Paavin 10:nen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Kaikki etenee pienin harppauksin ajassamme, lopunaikoja kohti mentäessä.

        1234567---


    • Anonyymi

      Ei helvettiä ole,uskokaa jo !

      • Anonyymi

        Tuli tekee lopun, niistä, jotka eivät peri taivastenvaltakuntaa. On toinen kuolema heille.

        Niin on Jumala maailmaa rakastanut, ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuli tekee lopun, niistä, jotka eivät peri taivastenvaltakuntaa. On toinen kuolema heille.

        Niin on Jumala maailmaa rakastanut, ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi.

        1234567---

        1234567---, oppisi on suoraan paavilta ja katoliselta kirkolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1234567---, oppisi on suoraan paavilta ja katoliselta kirkolta.

        Ei paavi ole yksin, paavin näkemyksillä on kannattajia tyttäriä, ja monia muitakin.

        1700-luvun Luterilaiset virret kertovat. Virsi 240. 11. Syntymät' on se ihminen wiel', Kuin juonet kaikk' kirjoittaa taitaa, Joit joukkons' kans' Paawi on ajatell', Pettääksens' joka maan paikkaa', Monell' muodoll', Säätyins' seuroill', Kardinalein kawalill' neuvoill', Munkkein menoill', Nunnain eloill', Jesuittain jumalattomain juonill.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei paavi ole yksin, paavin näkemyksillä on kannattajia tyttäriä, ja monia muitakin.

        1700-luvun Luterilaiset virret kertovat. Virsi 240. 11. Syntymät' on se ihminen wiel', Kuin juonet kaikk' kirjoittaa taitaa, Joit joukkons' kans' Paawi on ajatell', Pettääksens' joka maan paikkaa', Monell' muodoll', Säätyins' seuroill', Kardinalein kawalill' neuvoill', Munkkein menoill', Nunnain eloill', Jesuittain jumalattomain juonill.

        1234567---

        Niin ja karitsansarvinen peto, nostaa sunnuntain jalustalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja karitsansarvinen peto, nostaa sunnuntain jalustalle.

        Pitääpi paikkansa !


    • Anonyymi

      nostetaan, on paljon asiaa.

    • Raphael Warnock voitti Georgiassa. Baptisti. kannattaa aborttioikeutta ja homojen avioliittoja.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      Täältä löytyy pedonmerkki.

    • Anonyymi

      Tutkikaa tarkoin tätä ylifariseuksen kirjoitusta, niin kaikki selvenee.

      1234567---

    • Anonyymi

      nostetaan.

    • Anonyymi

      Täältä löytyy peto ja merkki.

    • Anonyymi

      Matteus 12: 35-41 📖
      35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.
      36 Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.
      37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."

      38 Silloin muutamat kirjanoppineista ja fariseuksista vastasivat hänelle sanoen: "Opettaja, me tahdomme nähdä sinulta merkin".
      39 Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.
      40 Sillä niinkuin Joonas oli meripedon vatsassa kolme päivää ja kolme yötä, niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä.
      41 Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas.
      🦈
      Kristityt viettävät pyhäpäivää Sunnuntaina, Kristuksen ylösnousemuspäivänä. Jom Rison / Sunnuntai on "Joonaan merkki".

      Kristusta vihaavat ylifariseukset nimittävät tätä päivää "pedon merkiksi".

      Matteus 12: 30-32 📖
      30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.
      31 Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
      32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

      - Tuleva pedonmerkki on joko pentagrammi (viisikanta, saatana sarvineen), tai
      - heksagrammi (okkultistinen taikamerkki kuusikanta, "daavidintähti", kuvaa mm. miehen ja naisen yhdyntää: kaksi kolmiota, fallos ja kohtu päällekkäin).

      • Anonyymi

        Kullakin saa olla näkemyksensä, sinulla oma näkemyksesi, ja ylifariseuksella omansa. Onneksi ollaan vielä ajassa, että on sananvapaus.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kullakin saa olla näkemyksensä, sinulla oma näkemyksesi, ja ylifariseuksella omansa. Onneksi ollaan vielä ajassa, että on sananvapaus.

        1234567---

        Kyllä tulee vielä aika, että sananvapaus kiristyy. Laitetaan monen suut tukkoon.


      • Anonyymi

        Ken ei ymmärrä pedon merkkiä, niin sitten sitä luullaan Kristusta vihaavaksi. Eivät ymmärrä mistä tässä sunnuntai pedonmerkissä on kysymys. Ei suinkaan vihasta.

        1234567---


    • Anonyymi

      Tämä sanoma ei koskaan vanhene.

      1234567---

    • Anonyymi

      Mistähän tuohon alkuun on tupsahtanut tuo Anonyymi-ap ?

      Täällä joku kirjoittaa eri palstoilla tällä merkillä Anonyymi-ap

      Tätä en nyt ymmärrä, mitä tämä tarkoittaa ?

      1234567---

      • Anonyymi

        Tuleppas -ap nyt vastaamaan miksi käyttäydyt noin ?

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuleppas -ap nyt vastaamaan miksi käyttäydyt noin ?

        1234567---

        On melkein jokaisessa aloituksessa nykyään, tämä -ap


    • Anonyymi

      nostetaan.

    • Anonyymi

      Nyt kaikki joukolla lukemaan totuutta pedosta ja merkistä. Ymmärtäväisen ylifariseuksen kirjoitus.

      1234567---

      • Anonyymi

        Eiköhän jätetä nuo kirjoitukset lukematta ja keskitytään Herramme Jeesuksen merkkien tutkimiseen.
        Utelias ihminen on kiinnostunut enemmän pedon merkeistä kuin Jeesuksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän jätetä nuo kirjoitukset lukematta ja keskitytään Herramme Jeesuksen merkkien tutkimiseen.
        Utelias ihminen on kiinnostunut enemmän pedon merkeistä kuin Jeesuksesta.

        On tärkeää tunnistaa peto ja pedonmerkki, muuten on vaara jäädä pedon saaliiksi. Jumalan viha tulee kohdistumaan pedon kumartajiin, josta kolmas enkeli varoittaa.

        Jumalan merkki on sapatti. Sapattisin Jeesuskin meni synagoogaan.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän jätetä nuo kirjoitukset lukematta ja keskitytään Herramme Jeesuksen merkkien tutkimiseen.
        Utelias ihminen on kiinnostunut enemmän pedon merkeistä kuin Jeesuksesta.

        Olikohan niillä vähän uteliaisuutta jotka menivät aikoinaan Nooan rakentamaan arkkiin ?

        kysynpävaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olikohan niillä vähän uteliaisuutta jotka menivät aikoinaan Nooan rakentamaan arkkiin ?

        kysynpävaan.

        Kirjoituksessa on todella paljon asiaa. Mitä useammin lukee senselvemmin aukeaa.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoituksessa on todella paljon asiaa. Mitä useammin lukee senselvemmin aukeaa.

        1234567---

        Jatkan vielä. Niin ja monella ymmärrys lisääntyy.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkan vielä. Niin ja monella ymmärrys lisääntyy.

        1234567---

        Miksihän sinulla ei ymmärrys lisäänny, kun kirjoitat tuota samaa valhetta:
        "Jumalan merkki on sapatti"???

        Raamatun mukaan Jumalan merkki on Jeesus Kristus. "Tämä on teille merkkinä, te löydätte lapsen, seimessä makaamassa..."

        Adventisteilla on omat merkit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksihän sinulla ei ymmärrys lisäänny, kun kirjoitat tuota samaa valhetta:
        "Jumalan merkki on sapatti"???

        Raamatun mukaan Jumalan merkki on Jeesus Kristus. "Tämä on teille merkkinä, te löydätte lapsen, seimessä makaamassa..."

        Adventisteilla on omat merkit.

        Tämähän on totuus, että Jumalan merkki on sapatti 2.Moos.31: 12, 13.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on totuus, että Jumalan merkki on sapatti 2.Moos.31: 12, 13.

        1234567---

        Oletko tyhmä vai etkö tajua lukemaasi. Tuo 2. Moos 31
        sanottiin israelilaisille. Oletko israelilainen:
        "Ja pitäkööt israelilaiset sapatin, niin että he viettävät sapattia sukupolvesta sukupolveen ikuisena liittona. Se on oleva ikuinen merkki minun ja israelilaisten välillä;"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tyhmä vai etkö tajua lukemaasi. Tuo 2. Moos 31
        sanottiin israelilaisille. Oletko israelilainen:
        "Ja pitäkööt israelilaiset sapatin, niin että he viettävät sapattia sukupolvesta sukupolveen ikuisena liittona. Se on oleva ikuinen merkki minun ja israelilaisten välillä;"

        Raamattu on yksiselitteinen sapatin alkuperästä eikä sillä ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa. Sapatti yhdistetään juutalaisiin vain sen vuoksi, että he ovat tuhansien vuosien aikana viettäneet sitä, mutta se ei tee sapatista juutalaista. Jumala siunasi ja pyhitti seitsemännen päivän luomisviikon lopussa, tuhansia vuosia ennen heprealaisen kansakunnan syntyä. Sana heprealainen esiintyy Raamatussa ensimäisen kerran vasta Ensimäisen Mooseksen kirjan 14. luvun 13, jakeessa.


    • Anonyymi

      Kyllä kaksi säkkipukuista todistajaa Vanha ja Uusi Testamentti.

      1234567---

    • Anonyymi

      Kun tekoälylle annetaan päätäntä valta ihmiskunnasta = Pedon valta.

    • Anonyymi

      Uudelleen luettavaksi. Tässä olisi paljon tietoa helluntailais pastoreillekin.

      1234567---

    • Anonyymi

      Jäi kahdet jäljet yksinkin.

    • Anonyymi

      Myöskin ylifariseus kirjoittaa: Säkkipukuiset todistajat Vanha ja Uusi Testamentti.

      1234567---

    • Anonyymi

      Tästä kirjoituksesta löytyy pedonmerkki.

      • Anonyymi

        Hyvin löytyykin.


    • Anonyymi

      Pistää miettimään !

    • Anonyymi

      Olette kuin pikkulapsia. Täysin pahan vallassa ja sekundapappinne vietävissä.
      Teidän pitäisi käydä tutkituttamassa päänne.

    • Anonyymi

      Ilmestyskirjan peto on huoruus, tuhatkasvoinen portto, jolla ratsastaa maailman päämiehet, ja tämä porton aikakausi on nyt menossa.
      Porton töillä hivuttautuu tuhatkasvoinen portto maailman johtajia tyydyttämään saadakseen osansa vallasta, ja näin tämä seitsenpäinen lohikäärme kasvattaa uusia ja uusia lonkeroita, hallitsee kunnes tulee loppu.

      • Anonyymi

        >>>"maailman johtajia"<<<

        "se saa KAIKKI , pienet ja suuret , sekä rikkaat että köyhät , sekä vapaat että orjat , panemaan
        merkin oikeaan käteensä tai otsaansa" Ilm: 13:

        ei siis sanota mitään pelkästään maailman johtajista..


    • Anonyymi

      Hyvin selitetty peto ja merkki.

    • Anonyymi

      "Ilmestyskirjan peto tunnistettu"
      Löydät sen lähimmästä peilistä.

      • Anonyymi

        Peto löytyy ylifariseus_1:sen kirjoituksesta.


    • Anonyymi

      nostetaan.

    • Anonyymi

      Ymmärrys laajenee, kun tutkii kunnolla kirjoitusta.

      1234567---

    • Anonyymi

      Yöksi lukemista !

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä näkökyky ylifariseus_1:sellä.

      1234567---

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe