Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kylläpä on saanut taas lähiaikoina lukea

Anonyymi-ap

kuinka nuorillakin ihmisillä sydämet pysähtyy..eihän taas mikään liity mihinkään mutta mutta trendi on ollut kovasti nouseva tässä reilun vuoden aikaan.korona rokotteen yhteyttähän ei saa puhua koska se on turvallinen :D eiku.....

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jalkapallotähti Matt Le Tissier: Nuorten ja terveiden urheilijoiden COVID-rokotusten jälkeiset kuolemat tutkittava


      Englantilainen jalkapalloilija Matt Le Tissier haluaa tietää, miksi monet nuoret ja terveet urheilijat kuolevat sen jälkeen, kun koronavirusrokotteet (COVID-19) otettiin käyttöön. Vielä huolestuttavampaa on hänen mukaansa se, että viranomaiset eivät näytä välittävän asiasta.

      ”Olen nähnyt niin monia ihmisiä, niin monia tapauksia, joissa nuoret, hyväkuntoiset ja terveet urheilijat ovat romahtaneet pelikentällä”, Le Tissier sanoi GB Newsin juontajalle Mark Steynille.

      ”Se ei vain ole normaalia, ja silti media näyttää normalisoivan sen, eikä kukaan näytä kiinnittävän minkäänlaista huomiota tähän valtavaan nousuun, joka on tapahtunut. Ja se, että näistä urheilulajeista vastaavat viranomaiset eivät huomaa sitä tai eivät kutsu tutkimuksia koolle, on mielestäni aivan pöyristyttävää.”

      Hän sanoi myös, että hän on yrittänyt saada tapaamista jalkapallon ”vallanpitäjien” kanssa yrittäen esittää heille todisteita ja osoittaa, mitä on tapahtumassa, koska he eivät näytä haluavan itse tutkia kuolemantapauksia.

      ”Mielestäni se on rikollista”, ex-jalkapallotähti sanoi.

      Why Did England Waste Matt Le Tissier? - Late Tackle Magazine
      Sydänkohtausten ja sairauksien äkillinen lisääntyminen kymmenillä urheilijoilla useissa eri urheilulajeissa herätti lääketieteen asiantuntijoiden, kuten Pfizerin entisen johtajan, tohtori Michael Yeadonin, huomion, joka yhdisti nämä tapaukset rokotteisiin. Jopa Centers for Disease Control and Prevention myönsi sydänlihastulehduksen ja mRNA-rokotteiden välisen yhteyden ja totesi, että näiden kahden välillä on ”todennäköinen yhteys”.

      Le Tissier on myös aiemmin ilmaissut huolensa rokotusten osuudesta urheilijoiden äkillisiin sairauksiin. Englantilainen jalkapalloilija John Fleck romahti viime vuonna ottelun aikana. Entinen englantilainen jalkapalloilija ja urheilutoimittaja Trevor Sinclair keskeytettiin radiolähetyksessä, koska hän sanoi, että ihmiset kysyivät, liittyikö Fleckin sairaus rokotteeseen.

      Joulukuussa Le Tissier kysyi uudelleen COVID-ruiskujen ja urheilijoiden äkillisten sairastumisten välisestä yhteydestä sen jälkeen, kun kolme muuta urheilijaa sairastui otteluiden aikana (liittyy asiaan: ”Kuolettavat pistokset: Edes terveet teini-ikäiset, urheilijat ja lääkärit eivät ole turvassa COVID-19-rokotteilta”).

      Helmikuussa Le Tissier puhui Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa keskustellakseen ammattilaisjalkapalloilijoiden keskuudessa ilmenneistä ongelmista. Hän sanoi, että 17 vuotta kestäneen uransa aikana urheilijana hän ei ole nähnyt kertaakaan, että joku olisi poistunut kentältä sydänongelmien vuoksi. Mutta viime vuonna, Le Tissier lisäsi, eri puolilta maailmaa oli tullut niin paljon raportteja urheilijoista, jotka olivat menehtyneet sydänongelmien takia.

      ”En ole tehnyt mitään oletuksia. Pyydän vain, että joku ottaisi hieman vastuuta ja sanoisi, että jotain on tekeillä”, hän sanoi. ”Halusin vain kiinnittää viranomaisten huomion siihen, että jotain on tekeillä, että tämä ei ole aivan oikein. Ja meidän on selvitettävä tarkka syy siihen.”

      Tiedot osoittavat sydänlihastulehduksen ja COVID-rokotteiden välisen yhteyden
      Viimeaikaiset ruumiinavaustiedot useista tutkimuksista osoittivat sydänlihastulehduksen ja COVID-rokotteiden välisen yhteyden. Journal of the American Medical Association (JAMA) -lehdessä helmikuussa julkaistussa CDC:n tutkimuksessa todettiin myös, että nuorilla miehillä sydänlihastulehduksen riski oli 133-kertainen sen jälkeen, kun he olivat ottaneet Pfizer-rokotteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarkoitat kai viime aikoina, lähiaikoina viittaa tulevaisuuteen.

      • Anonyymi

        Lähiajat kattaa myös menneisyyttä...ja trendi on nouseva myös tulevaisuudessa


    • Anonyymi

      Lähes puolen tunnin kimara urheilijoiden sydänongelmista:
      https://www.bitchute.com/video/ZxBrZIfv7PNA/
      Enne piikkejä, montako näitä nähtiin vuosittain? Tuskin yhtään ja nyt niitä on ollut viikottain.
      Tosin lääkärit väittävät, että näissä uusissa bootereissa on muutettu koostumusta, koska enää ei muodostu magneettisia kohtia kehoon, kun grafiini ja geelivaha reagoivat sähkömagneettisiin kenttiin ja muodostavat magneettisen rakenteen. Uudet boosterit näyttät steriloivan molempien sukupuolten sikiöt, jos ne yleensä syntyvät elävinä, koska rokotteista on löydetty aborttipillereiden sisältämiä aineosia.

    • Anonyymi

      Kuoli äkillisesti dokumentti tulossa tässä esittely:

      https://www.brighteon.com/f49d737e-aef1-466e-aeb1-d8466e566e50


      Kuolemat lisääntyneet räjähdysmäisesti mrna rokotetuissa syynä ei korona vaan mrna.
      Näistä ei saa keskustella media vaikenee .Lääkärit pelkäävät ammattinsa puolesta .

      Totuus esille.

      Itävallan hallinto-oikeus on jo aikoja sitten todennut laajassa tutkimuksessa, että PCR-testaus on kelvoton koronaviruksen diagnoosiin. Tieteelliset faktat ja tutkimukset eivät vaikuta suomalaisiin ”asiantuntijoihin”, koska valheelliset PCR-testit ovat keino johtaa ihmiskuntaa harhaan väärillä COVID-positiivisilla.

      Kansainvälinen tieteellinen yhteisö onkin jo pitkään vaatinut COVID-testauksen lopettamista täysin hyödyttömänä. Mutta rokotelobbari Lehtoselle nimenomaan PCR-testit ovat kätevä tapa väittää kaikenlaista. Jopa rokotelobbari Mika Salminen joutui lopulta myöntämään, että pelkkä testattu COVID-positiivinen ei tarkoita oikeasti koronaan sairastunutta.

      Taustalla todennäköisesti korona`?
      Tutkimukset ovat äskettäin vahvistaneet, että koronavirus on 10-kertaisesti vähemmän tappava kuin on luuloteltu. Samaan aikaan esimerkiksi lapsikuolleisuus on noussut 755 %, kun koronarokotukset aloitettiin lapsille. Mutta mitäpä tieteestä, kun tarjolla on vastuun siirtävä ”todennäisyys”.

      koottua tietoa koronasta ja mrna rokotteesta , joita media ei kerro:

      https://www.elinahytonen.fi/

      https://injektiopiikki.com/2022/11/08/laitetaan-totuuden-puu-kasvamaan-jokainen-oksa-on-tarkea/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe