Sotatilalait osaan Venäjää ja ulkomaahan

Anonyymi-ap

Sanakikkailua. Ei muuta tilannetta mitenkään. Surkuhupaisesti maailmanhistorian eka tapaus, jossa valtio julistaa sotatilan naapurivaltioonsa! Melkoista pelleporukkaa kreml täynnä.

26

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Susta ei ole yhtään mihinkään. Sä olet itse pelle

      • Anonyymi

        Sä olet kuohittu pässi.


      • Anonyymi

        Eikö teille Putinin trolleille ole vielä annettu parempaa mallivastausta tähän aiheeseen? Vai oliko koko aloituksen teksti liian vaikeaa ryssäläiselle käännöskoneelle ja päätit vain tölväistä henkilökohtaisuuksilla kun et ymmärtänyt?


    • Anonyymi

      Usa yrittää heikentää Venäjää käymällä sotaa Ukrainan avulla. Sotarikos.

      • Anonyymi

        Ei puututa!
        Usa päättää kaikesta kaikkialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei puututa!
        Usa päättää kaikesta kaikkialla.

        Usa päättää kaikesta,Se on ohi nyt on venäjä ja kiina


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei puututa!
        Usa päättää kaikesta kaikkialla.

        Ettei voi väittää, etteikö ollu kova sana se, kun sauli alkoo oliko UN kokouksessa näpäyttää bidenputineita, samanarvoistamana nenille alkaman pikkusuurmiehenä ojentamaan mitä ko. suurvaltojen tulisi tehdä omilla ydinasearsenaaleillaan..

        Itse katsoin saulia, ja mietin siinä itsekseni, että mistä ihmeestä sauli tuollaista rohkeutta on itsessään viime tingan viime tingassa löytänyt.

        sauli oli tuossa kuvainnollisesti jo siinä tilanteessa, että sakset jo koskettivatkin Suomen itsemääräämisoikeuden sitovaa kaulapantaa.

        Meillä on sanna joka saattaa tajuta pian michel - von der liar kusetukset ja aukoo kinuskeille ja puteille sekä dominoi mennentullen zeleä neuvotteluhuoneissa. Ja sauli joka läpsäyttää vehkeellään bideniä suoraan sisäposkelle. sekä pian pieraisee suoraan tekopaavinkin suuhun - ja täällä porukka vielä ihmettelee missä on suomalainen sisu?

        Heh. noh, tossa sitä suomalaista sisua, kerrakseen. Muttei sisu toimi ilman jatkuvuutta ja nimenomaan me vs. ulkoiset -vakilähtöasetelmaa. Viisautta on se, että tajutaan, että samalla MAAAAAAAANtieteellisellä alueella asuvat olemme sitä samaa "ryhmää", meihin kaikki päätökset vaikuttaa; eikä niin että sveitsiläiset päättää, RISKITTÄ, ja me totellaan, kuin jtk agility taikka toko-koiria oisimme, täystuhomuodossa. Tottakaihan he siellä hieroo käsiään ja kuolaa mm. siellä, että "typerät suomalaiset tekee just kuten käskimme, hirn hirn hirn".

        Minä olen valmis lyömään koko Suomen hyvinvoinnista ja nykyään jo olemassaolosta vedon, että tää ärsysanna, ryhdistäytyneenä, noinee pääpiirteittäin samoinee ministereinee ja eduskuntinee, ilman ulkoasaneltuja, ja em. alleviivaten, eheyttää tän maan alle kuukaudessa täysperikadon partaalta sivistyksen kautta suoraan pyhäksi.

        Mutten koe, että tuota tahdotaan. Ei haluta tarpeeksi lujaa elää, jotta ulkoasaneltu täysperikatopaska hylättäisiin. Ja kuten sanoin, suomalaisvenäläisten pelkkä epäsuora positiivinen ihmisarvoa noudattava kohtelu, jk sekin oli hyvä alku välttää täyskontakti, ei yksiselitteisesti tule riittämään. Pitäisi jotenkin yltää korkeammalle lännen ja oman itsenkin perseennuolennasta ja korostaa kansainväliselle yhteisölle se, että Suomi on liian sivistynyt tullakseen venäjän tuhoamaksi (vaikka se siirtäisi sodan Suomesta sotilasliitto Norjaan, mitä jenssi taas ei tuhatvarmasti tahdo, ja mm. siksi Suomesta aiotaan ilman kahta sanaa suuvaltojen sotatanner).. Tuo on nimeltään "kevyt-inspiroivaa-dominointia".

        sanna tuohon yltää, luonnollisestikin, niin tahtoessaan.

        Vaikeeta toteuttaa?
        Ei.
        Vaan mahdotonta. Sekä toivotonta.


    • Anonyymi

      No sotatilalait ja liikkumiskiellot ovat merkki siitä, että Venäjällä ja vallatuilla alueilla on alkanut sissisota ja sabotaasien tekeminen.

    • Anonyymi

      Putin julistaa kuntakokeilun Luhanskiin ja Donetskiin.

      • Anonyymi

        Sotelait donetskin alueelle? Sitten se on menoa.


    • Anonyymi

      Pitäkää kiinni housuistanne, Venäjän suur hyökkäys vasta 3-4 vko päästä. En saa orgastmia ennen. Luen iltapäivälehtien otsikkoja marraskuun lopusta aina tammikuun loppuun., jolloin Ukrainan on puolta pienempi. Jäljelle jää köyhä, vailla luonnonvaroja. Eu elätettäviksi jäävä Tynkä-ukraina.

      • Anonyymi

        Onko tuo nyt sitten kuinka isosti ilon aihe. Tuon seurauksenahan lössii kuolee aivan vitusti, puolin ja toisin. Kuinka moni niistä rukoilee, aidosti katuen, ennen kuolemaansa, pelastaakseen edes oman sielunsa?

        Mitä vitun väliä elämällä edes on, jos missaa elämän tarkoituksen pointin - ja sen kokemisen.

        Täähän on hengellisyyttä vaille pelkkää eläimellistä villiyttä, eikö. Pakanuutta.

        Suomi nousi 2ms ainoastaan lujan kristinuskon ja siitä luonnollisesti syntyvän YHDESSÄ TEKEMISEN kautta. Kysykää saulilta, joka on jo väinämöisen ikäinen pula-ajasta, uudelleenrakentamisesta, vaikeista ajoista, kaveria ei jätetä -ilmapiiristä, saunotessa kännissä avautumisista ja muusta jotka aitoa suomalaisuutta ovat. Tää ulkoasaneltu mädätys koittaa tuhota kaiken sen voimakkuuden suomalaisuuden kulttuurista, joka olemassaolomme tässä laatuluokassa maailmalaajuisestikin mitattaen ylipäänsä mahdollisti.

        "Tuhoa energia ja tuhoat talouden. Kontrolli sitten ravintoa ja kontrolloit ihmisiä".

        Tässä toistuu tietyllä tapaa "Suomen senaatin toimet nälkävuosina".

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuret_nälkävuodet

        Mutta tällä kertaa ei lähde vaihtoon pelkästään valtion obligaatiot. Vaan Suomen kansan koko olemassaolo venäjän sodan täystuhossa.

        Ukrainalla on meihin verrattuna, kuten sauli jo sanoikin, eri; taustat. Eri historia. On täten vähintäänkin epäoptimaalista samaistaa Suomea konkretian tasolla ukrainan nykyfyysisrealiteetteihin. Meidän suhdeluku, verrattaen ukrainaan suhteessa venäjään, on 450x altavastaava.

        ...

        Miettikää.

        45m vs 5.5m;
        n.9x populaatio HR-eroavaisuus.

        200k sotilasta vs 10m riskitekijäallokaatio per ukr nyt ja Suomi perään; täyden LKP jälkeen pohjolan "turvaamiseensa". 50x

        9 krt 50 on 450x huonompi tilanne kuin ukrainalaisilla vikojen 8kk aikana, jos täyskontakti valitaan kokea. Huom. ei prosettia, vaan suorastaan KERTAA.

        Tuossa olisi painettava tuo negatiivisin aikein valuva ven joukkio hevonhiiteen sinne sotilasliittoaan vastaan norjan suuntaan; Ja tuokin on huippuskenaario, jossa segregointeja ynnä neutronipommituspaskaa ei olisi sittenkään tapahtunut, koska suomenvenäläisässä, jk on muuten lahja suoraan Yläkerrasta nimenomaan tätä tilannetta varten, oltaisiin pelattu heitä SUOJELEVASTI. Ja sanoin sen, ettei neutraali pos. ote tulisi riittämään, vaan että sen asenteen tulisi olla aidosti jämerä ja EROTTAUTUVA muihin rajamaihin verrattuna, siten että Suomi olisi sittenkin ollut se rationaalinen ja sivistynyt, mitä Suomi, verrattuna tuohon itäblokkiin joka nyt, viro etunenässä, on jo alkanut sanella Suomelle kirjoittamattomia sosiaalisia sääntöjään, koska tottakaihan Suomen tulee ottaa ensidamaget sodan ensiaallossa eestin sijaan, koska Suomihan oli idiootti eikä mennyt natoon heti ekan mahdollisuuden auetessa.

        Jos segregointi lopetetaan, täysin, ja mediasodanlietsonta rauhoitetaan niin, ettei noi suomenvenäläisten lahtaukset alkaisikaan ja venäjä minisiirtää unk ja turkin ratifikointien välissä (elleivät siis samanaikaisesti tuota päätä tehdä, jolloin perforaatio tapahtuu samantein), tilanne menee tälläviisii sittenkin siten, että baltiat ottaa täyspommitukset, konvetionaalisena, norjassa & ruoattissa alkaa Suomeen tarkoitetut suurmätöt ydiniskuinee. Ja suomalaisten rooli kolmannen ms eka-aallossa oli olla aaseja, jotka olivat liian hyödyllisä murhattavisksi venäläisillä asevoimilla, KOSKA olivat LIIAN sivistyneitä nimenomaan suomevenäläisiä kohtaan saadakseen neutronipommituksia.

        En tiedä miten voisin kertoa tämän selkeäsanaisemmin, mutta tässä paras skenaario, jk meillä olosuhteet ja asenteet ja viritelmät ja REAALItodennäköisyydet huomioiden on, on TEKNISESTIkin se tukholman profetia.

        En käsitä miten täystuhopaskasta voidaan muka nousta tuon kerronnan selvitymistasolle, koska nykyasetelmilla ko. on absoluuttisen mahdoton, mutta tuossa se reaali-optimaalisin eniten ideaali ja vähiten kehno ratkaisumalli todella on. Se on ainut tapa välttää täyskontakti. Menkööt sinne vitun norjaansa valtalaisia jne vastaan. Kun lähtevät tuon toimenpiteen jälkeen lähi-itään, kinuskit tulee vesi-haaskalle, pohjoisen kautta.. Ne onkalot niitä kiinnostaa, maanalaiset siis. Sitten tulee independence day IRL paska, joka onkin sitten jo vaarallisin mitä on ylipäätään olemassa.

        Kertokaa minulle, te jtk viisaampia takuuvarmasti olette, ja tuota aidosti tarkoitan, kuinka hevonvitussa tästä nykyilmapiiristä, jossa itsekkyys ja suorastaan typeryys vallitsee hyveinä, voisimme koskaan selvityä kansakuntanta seuraavista 4.1-vuodesta, joista nuo kolme kokonaisuutta tulevat olemaan Suomen maaperällä tapahtuvia arkirealiteetteja?

        En minä sitä ainakaan koe realismina. Ei sitten millään näillä asennevammoilla. Ei ilman suurheräämisiä kristinuskon periaatteisiin, edes. Eikä tuota kinuski kuviota ilman sannaa toimivana JA täystuunattuna, eikä todellakaan viimeistä ilman samanaikaista kansallistason yhteisrukousta, jo tuossa kohtaa pitkineeki "tuttuus luo turvallisuutta" - tyyppisinee historioinee.

        Mahdotonta, Ja toivotonta.


    • Anonyymi

      Venäläiset vain itse voivat tuohon vaikuttaa. Aika näyttää.

      • Anonyymi

        Hyvä ihminen, etkö käsitä, että ko ihmiset MIELTÄVÄT tän asian niin, että taistelevat jo suoraan olemassaolostaan?

        Sitten vielä oli noita affirmointikonfirmaatiota päälle, joissa sanottiin oliko UKn vaiko minkä taholta, että venäjä pitää hoitaa.

        saulin havainto, taikka kertoma havainto, on korrekti. putinilla on tässä oma henki liossa. Koko "kansansa" tulevaisuus. sauli lienee ymmärtänyt sen, ettei putin pelleile, vaan "ei maailmaa ilman venäjää" ei ollut se mitä sanoi - vaan se mitä sanoi ja mitä myös tarkoittaa. vitun putini meinaa aidosti lähettää strategiset ydinkärjet matkaan ilman huolen häivää. Hän todella on "ilman yhtään mitään rajaa". En ollekaan ihmettelisi jos sillä jopa No Limits - PMC for life, omalla kielellänsä, - tatuointi olisi heppinsä yllä häpykarvoituksessaan.

        Tän siitä saa, kun innostaa KGBn upseerit ydinasepaneelin taakse. KGB on sellainen elementti, että venäjällä ja missä vitun tahansa muuallakin, paikallismafiakin paskoo vihreetä verta kun noista edes kuulee. puten taustat ovat olleet absoluuttinen häikäilemättömyys. Eli siis niin, että:

        Matthew McConaughey Charlie Hunnam:in se 2019 leffa olisi se paikallismafia, joka noita KGBläisiä kauhistelee paskanjäykkinä.

        Eivät ole dominoitavissa, muuten kuin !inspiroiden!. Se sitten joko osataan tehdä, taikka he dominoivat itse. Noin yksikertaista homma on putinin kanssa. Sitten .. Xi. siinä ei ole enää kyse dominoinnista taikka sosiaalisuudesta. Vaan suoraan intensiteetistä. Siinä joko mieltävät sinut itseään huomattavasti väkevämmäksi, taikka olet entinen. Meillä on tuota varten Jeesuksen itsensä antama ärsysanna, jk vielä tutustuu omaan minäänsä, intensiteetteinee päivinää, tai sitten sitä ei tuoKAAN jaksa vittuakaan kiinnostaa; molempi liianvähänliianmyöhään? Mutta koska meidän sanna ei toimi omana itsenään, vaan jonain 5-7% versiona itsestään, ja tuokin ainoastaan parhaana päivänään, niin kuinkas sitten kinuskeja vastaan vääntää. Ai niin, ja sannakin tarvitsee täsmätoimintajärjetelmät, joita tuossa hyödyntää ja ne pitäisi osata ulkoa ja tilannetajuisesti ja vielä omanlaisentukemana niissä neuvottelutilanteissa kaikenlisäksi. Ei sanna yksinään pärjää tuossa vaikka tietäisi kaikki antiikin salat ulkoakin. Koska kinuskit väsyttää aina maksimiin asti. Noin ne toimii. Noin ne voittaa.

        Mahdotonta. Toivotonta.

        Ihan sama.


    • Anonyymi

      >>Surkuhupaisesti maailmanhistorian eka tapaus, jossa valtio
      julistaa sotatilan naapurivaltioonsa! >>

      Oikea supervaltajohtaja hoitaisi Ukrainan malliset, heikosti aseistetut talonpoikaisarmeijat nurin omalla ylivoimaisella asevoimallansa. Oman ilmaherruuden alla koko sota olisi hoideltu alle kuukaudessa loppuun.

      Putin ei ole supervaltajohtaja. Konttoristi Putin kikkailee julistamalla toimistoltansa käsin sotatiloja ulkomaisilla alueille.
      Kumipäänä siellä luulee, että tällaisilla naurettavilla paperinpyörityksen harjoituksilla on yhtään mitään vaikutusta sodan kulkuun.-

      • Anonyymi

        Kuulostaa ihan Putinin seuraavalta jämerältä operaatiolta sotatoimissansa. Julistaa Itä-Ukrainan alueille ulkonaliikkumiskiellon.

        Silloin Ukrainan armeijalla ei ole mitään mahdollisuutta tunkeutia alueelle. Ne ei pysty tulemaan, kun on Putinin asettama ulkonaliikkumiskielto päällä.


      • Anonyymi

        Totta, tuo ilmaherruus realiteetti olisi ollut valtava etu. Javelinit tekivät tuon suhteen tosin hommansa. Huippuhalpoja aseita verrattuna helikoptereihin ja hävittäjiin / sotilasdroneihin.

        En tiedä olisiko kestänyt kuukauttakaan, jos massatuhoamissota olisi mennyt päälle. Uskoisin, ettei haluttu tappaa ukrainan siviiliväestöä, koska muutenhan olisivat jo ven arsenaali huomioiden kaikki kuolleita; tuossa onni onnettomuudessa lienee se, että ovat sentään venäläisten sukulaiskansaa?

        Ei tuo tosin kyllä mikään tyhmä veikkovelmunen ole. Ja vaikkakin itse ainoastaan alempaa yläluokkaa älyllisesti, on siellä taustalla enemmänkin kuin varmasti ylimmän yläluokan mieliä rakentelemassa tulevia siirtoja, joista putin & co. sitten valkkaa mieleisensä. Ja hyvin pitkälle tulevaisuuteen.

        Paperipyöritys lienee esileikkiä. Sitten näillä uusilla alueillaan tapahtuu putinin vihollisten hokkuspokkuksia, jk sitten oikeuttaa putinin duumineen pikku HOKKUSPOKKUKSIIN. Josta seuraa välitön sodan laajeneminen.

        Alkuperäinen hahmotelmani oli se, että tuossa ovat sittemmin vuorossa baltiat koska olivat kohtuu agressiivisia, ja että niiden jälkeen sota valuu turkki-kreikka kuvioon; jotka siis jokatapauksessa valit. toteutuvat.. Muttei se noin voi enää millään nyttemmin mennä, koska Suomessa on alkanut etujemme vastaisesti venäläisten segregointi vaikka sanna-haavisto-pelttari tervettä, järkevää linjaa vetivätkin, aiemmin; joka johtaa täysin väistämättä suomenvenäläisten lahtaamisiin; mikä oli ven näkövinkkelistä ukr-versionaan toissijainen syy ukrainan ns. interventiolle. Ensimmäinenhän oli vuoden 2008 bukarestin naton itälaajenemissopimuksen dilemmaksi valuman jalkautuminen käytännön reagoinniksi. Uskon vahvasti siihen, että ellei pelttari olisi tullut vahvasti esille sillä näkemyksellään, jossa jokainen ven ei ole turvallisuusuhka, meillä olisi ollut jo tässä syksyn aikana ensimmäinen "vahinko"ohjus puolellamme huomauttamassa siitä, että seuraava tulee suoraan neutroniydinkärjellä varustettuna. Johan alleviivasivat sen, ettei tässä ole kyse mistään bluffista. Tuo taitaakin valit. olla se vihoviimeinen varoitusmuoto, jonka vihamielismaiksi mieltämänsä kuulivat..

        Itse koen venäläisvaltionjohdon erityisen, poikkeuksellisen, häikäilemättömäksi, josta kielii mm. se, että paljon heidän allaan oleva ruohojuuritason rikollisuuskin, väkevyystasoltaa, kansainvälisen alamaailman piirissä, on sellaista, että venäläisiä kunnioitetaan (lue pelätään) eniten. Heillä, selvityäksesi, taikka varsinkaan menestyäksesi, on sinun pitänyt tehdä kirjaimellisesti kaikki minkä olet vaan voinut tilaisuuksia itsellesi väkipakolla luoden - ja huom.! vieläpä KAIKEN aikaa. Tuonkaltaisessa elämäntyylissä ei ole ollut sijaa toisen hyvinvoinnin huomioimisille, eikä mentaaliselle läskille vaan ainoastaan puhtaalle egoismille. Ja kun tausta on tuo, on joko todella, todella raju, taikka suoraan jo ilman yhtään mitään rajoja.

        Näillä on vaikutuksensa. Mutten pidä kovinkaan realistisena sitä, että kaikki, kaikkialla, kaiken aikaa niitä tietenkään kykenisi oivaltamaan. Kullakin yksilöllä kun on se oma maksimipotentiaalinsa, älyllisesti. Sitten voi valita, joko itsepäistyy ja sallii sisäiselle narsistillemme vallan rakastella itseään peilinedessä, luullen lopun elämää olevansa maailmassa kaunehin, taikka realistisoitua ja myöntää se, että kyllähän maailmassa nyt aina kutakin itseään fiksumpi, viisaampia ja kauniimpia on ollut, on ja tulee aina olemaan.

        Menestyksen avaimen voit lainata saulin kaulasta. Hän kertoi siitä, että lukemisen kautta voi nostaa omaa luovuustasoa. Mutta mitä hän ei kertonut, on se, että kommunikoidessamme itseämme viisampien kanssa, itsekeskeisyytemme hälvenee jos niin valitsemme, ja tilalle tulee aidon yhdessämenestymisen into. sauli on käyttänyt tuota elämässään mielestäni menestyksekkäästi, toisten kuulemista. Se taitaakin olla saulin vahvin yksilöominaisuus. En tiedä sitten kuinka todennäköistä on se, että heivaisi ulkoasaneltujen kuulemiset sekunda-asemaan sisäisten mielipiteiden edeltä, mutta kyllä siinä on yksilö, joka on ilman muuta älynnyt JATKUVAN oppimisen tuoman lisäarvon. putinilla on täysin sama ominaisuus. bidenillä, vähemmän. xillä paljon. olafilla todella paljon - ja tällä kaikkien käytöksensä vuoksi haukkumalla sannalla, vaikkei sitä todellakaan, mistään hinnasta voisi uskoa, on laadullisestikin eniten.

        Siksi sanna menestyi, maallisesti ajateltuna. Hän tapasi oppia erehdyksist. Kun ulkoasaneltu alkoi, sannan ainut oleellinen virhe oli se, että hän sekundarisoi itsensä ulkoasaneleviatahoja miellyttääkseen. saman teki myös sauli, ja siksi tämä maa on äärimmäises vaarallisessa tilanteessa. Etten sanoisi, että periaatteessa jo entinen.

        Tuon eka korjausliike, on se, että sanna lukisi sen vanhan blogikirjoituksen aivottomista lampaista, ja näkisikin sen kaiken kirjoittamansa ns. kaikkien äidin -näkökulmasta. Jos hän tuntee sääliä valtavaa kärsimystä kohtaan mikä tapahtuu, armokorjaus seuraa kyllä.

        Ellei tunne... on "hommat" hoidettu.


    • Anonyymi

      Idän ihmemiehellä housuissa paniikin lisäksi haiseva löysä. Ei vieläkään uskaltanut julistaa täysmittaista sotaa Ukrainaa vastaan vaan jättäytyy sanahelinän asteelle. Tuollainen hienovarainen säätely tulee tiensä päähän ja siellä odottaa Natojoukot. Se oikea vihollinen. Sen jälkeen ei tarvitse käydä proxysotaa ukrainassa.

      • Anonyymi

        Juurikin noin. Ja sitten brics iraneineen, jne kehittävät hegeliaanisen dialektiktin jossa on MUKA pakko valita yksi kahdesta suurliittoumasta. Tuossa kohtaa me alloikoiduimme ns. länteen, ja koska olimme raja-maa, ja koska itärajanaapuri oli suoraan toisen suurliittoutuman suurvaltapääpelureista, mitään ei Suomesta jäänyt jäljelle. (Ellei kuin ihmeenkaupalla lindgreni-puheloinen-yms saa aikaiseksi täyskontaktin poliittismilitaristista välttämissuunnitelmaa, joka saisi ven kanavoitettuu norjan rajalle sotilasliittoa vastaan vääntämään - joka myös sellaisenaan sitten toteutetaan, tukholman profetian mukaisesti).

        Tässä balanssissa olivat aate vs maantieteelliset tosiseikat, ja koska valittiin aate, niin faktat sitten tasapainottivat täystuhomuodossa harhaiset toiveajattelut normaaliuudesta. Ei sellaista ole, solidaarisuus on fakta eikä sopimuspohjaista. Sopimukset ovat moniulotteisia paskapapereita, joiden maailman mittaluokan strategioiden syvin tarkoitus salataan poikkeuksetta. Meidän kohdalla sopimus kuuluu niin, että "räksyttäkää ja provosoikaa vaan, kyllä me teitä sitten autamme kun sodan vain ensin Suomeenkin sytytätte". Todellisuudessa, vitun putinin "länsi taistelee viimeiseen suomalaiseen" on nimenomaan se, mitä tässä on nyt tapahtumassa. Eikä se ole ainoastaan länsi vaan länsi venäjä. Ja myöhemmin kinuskit vedenhimoisina varmistamassa "hommat". Ja minä kerron tuohon, Suomen asiayhteydessä, sen ontologisimman syynkin. Se johtuu siitä, että täällä tunnetaan Evankeliumi, eli voidaan rukoilla, luoda aitoa yhtenäisyyttä ja sen kautta suoraan suojakuvuttaa tämä väestö suoraan Luojan ihmeillä, ja vielä vakavempaa, innostaa muitakin maita kokeilemaan täysin samaa ja vakavinta, pelastaa edes yksi sielu kuolemanJÄLKEISELTÄ helvetiltä. Saati 5.6m!

        Minua etoo miten venäjällä eläviä on valtiojohdon toimesta sorrettu läpi historian. Ja minua kuvottaa se, kuinka länsi uhraa tässä Suomen venäjän alle oikeuttaakseen sittemmin laajimmat sosiaaliset hyväksynnät venäjän tuhoamiselle.

        Mutta tuo by-pass:i tarvitsisi niin jämeriä kristinuskon väkevyden ympäröimiä oivalluksia, niin lujia suunnanvaihtoja ja niin EPÄtotalitaristisia otteita, että lienee sanomattakin selvää, että tämän valtion annetaan koska tahansa mieluummin vajota itsetuhoon kuin että kävisikin niin, että virheet myönnettäisiin, vastuu kannettaisiin ja eheyttävä kristinusko nykymaailmanmenon Suomessa syrjäyttäisi. Ja tuo yksilötason kognitiivinen dissonanssi on tismalleen se, mihin satana onnistumisensa perustaa. Sille on kansantajuinenkin tietoisustasonimitys. Se on:

        Y-L-P-E-Y-S

        kuusi kirjainta; maailman tuhoisin yksittäinen sana. Varmin tapa rajoittaa ihminen KAIKELTA rationaalisuudelta ja ainut tapaa saada ihminen välttämään rakkaus - ja sitä kautta oma onnellisuutemme - sekä etenkin yhteys Yläkertaan ja kuolemanJÄLKEINEN ikuinen pelastuksemme ulottuvuusrealiteetilta nimeltä helvetti.

        Ylpeys on sivistyksen vastakohta. Samoin kun on välinpitämättömyys pyhyyden. Jotka saman ilmiön eri sanoja ovat, jossa alkukantaisuus sekä suoraan villiys koetaan sivistyksenä, ja pahimmillaan jopa pyhänä. Joka taas kokonaisuutena ei ole mitään muuta kuin sitä, että retardismi paskantärkeilee. Miksi se snobbailee? No siksi, koska paskassa ei ole koskaan substanssia. Se on pseudointellektualismia. Ja kun näet jopa sannan, huipunhuiput-laadukkaan ihmisen, jolla jopa asemaakin olisi, fanittavan tuollaista feikkitason ilmiskeidaa, tajuat, että tämä todella on Suomen loppu.

        En jaksa uskoa positiiviseen käänteeseen tässä tarinassa. Moni uskoo sen olevan sotilasliittoutuminen, ja olkoot he oikeassa ja minä väärässä. Toiset uskovat siihen, että kunhan tarpeeksi vain nuollaan EUn säärikarvoja myötäkarvaan, niin kyllä niistä vielä suolaisuus jsk häviää. Taikka, että kyllähän sisäistä eripuraa kestetään, kunhan vain ulkoisesten tahojen saneluvalta Suomen päätöksenteon yli säilyy.

        Kauan aikaa sitten, oli sama tilanne. Fraasi meni näin:

        "Emme ole ruotsalaisia, emmekä venäläisiksi halua tulla - olkaamme siis suomalaisia!".

        Jos tuo muistetaan, siniRISTIlippu laitetaan ylikansallisten lippujen tilalle ja omaksi itseksemme tulemme, tyyliin alta aikayksikön, jotain voidaan vielä suuuuuuurella vaivannäöllä, osittain edes, pelastaa.

        Mutta jos venäjä ehtiikin hyökätä, ja kansallinen yhtenäisyys on kristinuskoton, ilman positiivista YHTEISTÄ nimittäjää, aidostikin, sannan mainitsemat "meet vaan ja hoidat hommat - konsepti-kusetus" olivat ulkoasanelevien tahojen iloksi Suomen osalta tasan tässä.


    • Miksi Putin julisti sotatilan vallatuille alueille? No, Venäjän propagandan mukaan vallatut alueet ovat venäjämielisiä ja niiden asukkaat piti vapauttaa Kiovan natsien sorrosta. Kun alueet oli vallattu niin kansa (edelleen propagandan mukaan) äänesti alueiden Venäjään liittämisen puolesta.

      Vallattujen alueiden johto todella on venäjämielisiä, mutta ovatko asukkaat? Eivätpä taida olla. Taitavat ihmiset miehitetyillä alueilla olla enemmänkin ukrainamielisiä, mikä aiheuttaa ongelmia alueita Venäjän puolesta hallitsemaan asetetuille vallankäyttäjille eli siis suoraan sanottuna Venäjän kätyreille. Voidakseen hallita ukrainamielistä väestöä alueiden venäjämielinen johto siis tarvitsee sotalait eli sortolait.

      Mitä kauheuksia vielä tulemme näkemään? Raakuuksilla ei tunnu olevan rajaa kun Putinin Venäjä pyrkii alistamaan ihmiset tottelevaisiksi imperiumin alamaisiksi.

      • Anonyymi

        Kyllä ne siellä venäjämielisiä ovat, ei epäilystäkään. Jos Venäjä ei olisi puuttunut tilanteeseen, ukrainan natsit olisivat tappaneet kaikki venäläiset itäukrainassa.


      • Anonyymi

        Kiinnostava tuo vertauksesi; Että poikkeustilalait ovat sortolakeja, joilla haetaa väestökontrollia.

        Enpä olekaan sitä nähnyt ennen noin sanoiksi koskaan puettavan.

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ettei putinilla ole yhtään mitään rajaa. Eikä ole suinkaan ko. urheilulajissaan ainoa. Ei lähellekään.


    • Anonyymi

      Putinin hallinnon julkilausuttuna logiikkana on ollut, että he voivat julistaa minkä tahansa alueen itselleen kuuluvaksi, esim. Suomen ja sitten julistaa sinne vaikkapa sotatilan. Venäjän kanssa toimiessa ei minkäänlaiset kanssakäymisen säännöt ole voimassa.

      • Anonyymi

        Just noin, lukuunottamatta vikaa oletustasi.

        On olemassa säännöt, venäjänkin kontekstissa. Mutteivät ne ole valtaorietoit. pakkoviritelmiä, ehei, koska jos noita käyttää, eli kova kovaa vastaan - T.A.K.T.I.I.K.O.I.T.A. niin putinien sotastrategien STRATEGIAT pesee noi mennen tullen.

        Kanssakäyminen tulee perustua aitoon tasavertaisuuteen. Joihin sannan nahkarepunkantaja, anna-maja, ja se pyörtynyt ministeri ilman muuta, pikkusen ohjeistettuina tottakai, halutessaan yltäisivät ja se anon kolmasvarapuheenjohtaja, se joka kuvasi iiriksen läskejä parlamentissa ja sille teoilleen kaikki nauroivat, ja miksei sannan pääminsteri-illan vasurissaankin istunut. Ja itseasiassa, nyt kun tarkemmin ajattelen, niin kivinenkin siis tää PVn johtaja voisi periaatteessa toimia, osana ryhmää, putinin Suomen kontekstissa edes osittain rauhoittamaan.

        He voivat, mutta kysyn sinulta ja teiltä kaikilta sitä, haluavatko he, tosiasiallisesti niin tehdä. Etupiiripyyntö tuli merkittävästi sen JÄLKEEN kun Suomen vittuilut alkoivat. Prosessina: Provoja, etupiirivaatimus, emotionaalinen reaktio, sotilasliittoratkaisu - seuraa sota. Tuossa kansallinen turvallisuus on unohtui täysin ja valittiin ulkoasaneltu pitkään ennen tietoisuuteemme suunniteltu yliprosentuaalisella tasolla varmistettu täystuhoomme johtava tie, josta täällä kerroin, mutta jota KUKAAN ei kirjoittamieni 2-vuoden aikana uskonut. sauli alkaa tähän ulkoasaneltuun kusetukseen hitusen havahtua, muttei vielä täysin, ennen kun ensimmäinen ohjus ilmatilassamme sitten paineaaltoa aihettaa. sanna taas elää kuin viimeistä päivää, jk päivä, joten realiteettitietoinen on kyllä, mutta kognitiivisessa dissonanssissa melkein satavarmasti, koska ei paneudu täystuhoriskiin TÄYSILLÄ.

        Ei ole mitään väliä EUlla, koska se valit. romahtaa, vaikka huippuhyvähän tuollain liitto on, pienille maille varsinkin, kuten Suomelle. Ja yleensäkin euroopanmantereella, jossa kristillinen arvomaailma yhdistää kansoja. Muttei se pidä, koska se ei ole vanha systeemi. Joten huomionsiirto siis Suomeen. Suomessa taas on väheksytään aivan täysin sairaalla tavalla oman sosiaalisen pääoman realilisäarvonmuodostuspotentiaalia, eikä oikeastaan lainkaan sitä tuon tähden hyödynnetä; joka on lontoon 100% vastakohta. Minä näin siellä, kun triljonääri pysähtyi ja kuunteli jokaikisetä kohtaamansa ihmistä hyvin tarkasti, ja poikkeuksetta oppi ja hienosääsi taikka trendivaihtoi uuteen riippuen siitä, miten tilannekohtainen informaatiovirta kulki. Eikä ollut ainut. Siellä tieto merkitsi paljon enemmän kuin halvat valta-asemat taikka valta vallan vuoksi. He vahvistivat itseään ensin, ja vasta sitten alkoivat ihmetellä muita. Täällä taas monesti valitaan ihmetellä muita valit. projisoiden lähinnä, mieltäen oma itse jo täydelliseksi. Iso virhe.

        Kerroin, että mm-alafoorumista pitäisi - tai siis olisi pitänyt, kun aikaa vielä oli rutkasti - tehdä valtiojohdolle VAIHTOEHTOISIA toimintamalleja LUOVA elin, joka entiteettinä olisi jäsennellyt toimivat ratkaisut ihan vaan paperiesitelmiksi ulkoasaneltujen täystuhopaskaan vievien rinnalle. Niistä olisivat sitten EK taikka saulisannat taikka ihan sama ketkä VALITA strategisimmat. Nyt kaikki mitä tapahtui oli ulkosaneltu täystuhopaskastrategia, jonka kehyksien SISÄpuolella saulisannat jne kumppanit hiukan yrittävät luonnostaankin edes hitusen puolustaa Suomen ja Suomen kansan ja samalla itsensäkin etua. Se ulkoasaneltu ... sen perimmäinen idea on siinä, että sille on oltava lojaaleita itseuhraukseenkin asti. Ja tässä kohtaa, tuota sitten Suomelta pyydetään, kenenkään sitä aiemmin tajuamatta, vaikka siitä täällä monestikin mainitaa oli. Eikä ainoastaan minulta.

        Pyysin monesti sitä, että tästä väestä jtk tänne kirjoittelevat aktiivisemmin, montako, 50-100-150 max, tehtäisiin IRL puolelle tenkkapoo ryhmä, ihan sama missä, vaikka pikku retriittinä jossain leirintäalueella taikka kylpylässä taikka miten vaan ja näiden ideoita sitten hyödynnettäisiin Suomen kansaa palvelevalla tavalla. Sanoin jopa, että jättäkää minut ulkopuolelle, mutta tehkää itse tuollainen kokonaisuus, josta sitten sanna ministerittäreinee voisi saada TUKEA ja hyötyä Suomen omalle maailmanmenolle.

        sanna katsoo kieroon olaffia, joka pölli meiltä uniperin väittäen vaikka sitten, että rahat tulee jsk perässä. Että saksa on lojaali uudelle uljaalle maailmalle, mutta sitten kuitenkin osti edelleen kaasua venäläisiltä nanohintaan. Ja sanna antoi italiaan n mrd ja siellä ollessaan comolla, jk on muuten ihan jees aluetta, jk paikallispolitiikkoko oli, kiitoksena, alkoi sannaa sitten solvata, jne. yms ym. sanna hakee solidaarisuutta konglomeraatioista. Ei niissä tuota ole, vaan pelkästään takarivin paikka yhteiskuvassa, jk on tismalleen se, mikä sannaa itseään suosii, koska se nimenomaan kertoo sen, kuinka vitun kusettajia ulkoiset toimija tosiasiallisesti ovat

        Ja. Minua harmitti pitkään sannan suru. Mutta sitten tajusin, etten minä voi koskaan silmiään totuudelle avata, vaan se joko alkaa itsestään, taikka elää valhetta


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe