Sarvipään woke-pisteet

Anonyymi-ap

Tein HS:n woke-testin, ja tulokseni oli 20/30. "Olet melko woke."

Testin johdannossa sanotaan: "Korkeat woke-pisteet saaneilla on enemmän masennusta ja ahdistusta."

Minulla ei ole kyllä lainkaan masennusta tahi ahdistusta. Elämä on mukavaa. 🌞 Haluaisin että se olisi mukavaa kaikilla muillakin, mutta tiedän, etten voi koko maailmaa parantaa.

Olen monessa suhteessa etuoikeutettu. Kun tässä maailmassa ymmärtää, mistä naruista kannattaa vetää, on aika vähän rajoituksia onnellisen elämän toteutumiselle. Olen myös saanut nauttia ympärilläni elävien ihmisten tuesta ja rakkaudesta.

Testi jätti minulle yhden suuren kysymysmerkin: jos haluaisi maailman olevan parempi paikka, edellyttääkö se sitä, että tiedostava ihminen itse koskee tuskaa? Toisin päin muotoiltuna: koska olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni, olenko asemani vuoksi vain hyödytön kermapylly, jonka toivetta paremmasta maailmadta tai jopa konkreettisia toimia sen puolesta ei voi ottaa huomioon?

🦄

12

195

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jaa sulla on tämmöinen promosivu nyt auki

  • Anonyymi

   ” Testi jätti minulle yhden suuren kysymysmerkin: jos haluaisi maailman olevan parempi paikka, edellyttääkö se sitä, että tiedostava ihminen itse koskee tuskaa? Toisin päin muotoiltuna: koska olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni, olenko asemani vuoksi vain hyödytön kermapylly, jonka toivetta paremmasta maailmadta tai jopa konkreettisia toimia sen puolesta ei voi ottaa huomioon?” Nyt jäin kyllä jo monttu auki aivan, en todella tiädä mitä sanoa. Päätä itse positiivisuuden asteikko

  • 23/30

  • Anonyymi

   "Testi jätti minulle yhden suuren kysymysmerkin: jos haluaisi maailman olevan parempi paikka, edellyttääkö se sitä, että tiedostava ihminen itse koskee tuskaa? Toisin päin muotoiltuna: koska olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni, olenko asemani vuoksi vain hyödytön kermapylly, jonka toivetta paremmasta maailmadta tai jopa konkreettisia toimia sen puolesta ei voi ottaa huomioon?"

   En tehnyt itse testiä, joten en kommentoi sitä lainkaan. Sen sijaan tuo yllä esittämäsi näkökulma on sellainen, jota olen itsekin usein pohtinut. Mä en itsekään koe suurta ahdistusta ja maailmantuskaa. Joo välillä vituttaa, mutta se tunne ei jää minuun kiinni. Mä olen perusposittivinen ihminen, joka näkee hiton paskassakin tilanteessa aina jotain hyvää ja omaan vielä sarkastisen huumorintajunkin. Eli siis todellakin miksi oletuksena on, että jos toivot mmailmalle parempaa, niin pitää kokea tuskaa? Onko sen tuskan kautta oikeasti koskaan lopulta tullut mitään hyvää? Auttaako kipuileminen ja angstaaminen luomaan parempaa maailmaa ja kehittämään innovaatioita?

  • Anonyymi

   Hyi helkkari. Woke ihmiset on niin aivopestyjä ja epämiehekkäitä että itse en ikinä seurustelis yhdenkään "miehen" kanssa joka saa woketestissä yli 5/30.

   • Anonyymi

    Itte sanoisin että on wokeja ja wokeja. Toinen pääty on järkevä ja muut ihmiset huomioon ottava, kun taas toinen vetää kaikesta herneitä nenään ja huutaa kaikkia vähänkin eri mieltä olevia rasisteiksi.


  • Anonyymi

   5/30 👍 inhoan nykytermejä ja lyhenteitä. WOKE hereillä?? Päinvastoin, woke on melko jotain melko ei mitään melko jossain yhtä hyödyllinen kuin tuuliviiri, näyttää tuulen suunnan ja siinä kaikki.

  • Anonyymi

   Woke on lapsellinen ääriliike joka pyrkii puritanistiseen ja totalitaristiseen utopiaan.
   Woke vahingoittaa naisten oikeuksia pyrkimällä mitätöimään 'biologisen naisen' käsitteen ja näin tehden tyhjäksi kaiken feministisen työn jota tähän mennessä on tehty.
   Woke ratsastaa sateenkaariliikeellä politisoiden seksuaalisen suuntautumisen, tehden näin hallaa myös seksuaalivähemmistöile kunnes he tajuavat ettei heidän seksuaalisuutensa ole poliitisoitavissa (osa on jo tajunnut).
   Woke on rasismia jossa demonisoidaan valkoinen heteromies jopa niin pitkälle, että muut ihmiset tarvitsevat turvahuoneet mihin päästä pakoon valkoisia poikia, jotka woken mukaan ovat kaikki kolonialisteja, patriarkkoja ja sovinisteja.
   Woke ei aiheuta kuin eriytymistä,, vastakkainasettelua ynnä muuta kärsimystä.
   Kukaan järkevä ihminen ei ajattele, että maailma paranee lisäämällä kärsimystä oli se sitten omaa tai muiden. Mutta kun katsoo wokettajien aiheuttamaa kårsimystä ja taantumuksellisuutta, niin toivoo että he saisivat vastata teoistaan.
   Wokessa ei ole järkeä.
   Älä ole pro woke.
   Cancel woke.

  • Anonyymi

   5/30, aika paljon tuli pisteitä

  • Anonyymi

   5 Pistettä. En todellakaan ole woke ja olen erittäin onnellinen siitä.

  • Anonyymi

   Jaa, en tunne määritelmää ” woke” eikä voisi vähempää kiinnostaa, huoh!

   • Anonyymi

    Kannattaa ottaa selvää ennenkuin joudut tekemisiin heidän kanssaan.
    Se miten he kohtelevat sinua riippuu täysin ihosi pigmentistä, sukupuolestasi ja seksuaalisesta suuntautumisestasi.
    Mitä fiksumpi olet, sitä kovempaa he huutavat sanojesi päälle.... koska järki on heidän pahin vihollisensa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   44
   1188
  2. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   127
   1112
  3. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   123
   1064
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   78
   1062
  5. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   823
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   26
   708
  7. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   34
   611
  8. Sille Rakkaudelle joka on tarkoitettu

   Meijän on pakko yrittää kun muita vaihtoehtoja ei ole. Eikä sitä voi jättää tekemättä.
   Rakkaus ja rakastaminen
   74
   588
  9. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   231
   555
  10. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   96
   552
  Aihe