Paska itsetunto 18v poika

Anonyymi-ap

Oon 18 vuotias poika. Onko normaalia että oon vielä neitsyt ja mulla on vaan 2 parisuhdetta takana joista pisin kesti vaan kuukauden. En osaa lähestyä tyttöjä ja pidän itseäni ihan helvetin huonona ihmisenä huonon itsetunnon takia. Voiko olla mahdollista että joskus nelikymppisenäkin oon vielä neitsyt eikä mulla oo mitään kokemuksia parisuhteista. Kyllä mä ymmärrän että oon vielä nuori ja kokematon mut jos mä kuitenkin oon 18v ja en oo ees välttämättä valmis ekaan kertaan. Se vaan tuntuu ihan mahdottomalta ja liian vaikeelta asialta. Kyllähän moni on vielä mun ikäsenä neitsyt mutta oon ymmärtäny että se ei oo kiinni siitä että ne ei ois valmiita siihen vaan syy ois joku muu. Musta tuntuu että en vaan pystyis siihen. Enkä mä haluais viivyttää asiaa johonkin lähemmäs kolmekymppiseen asti ihan sillä että tulis aika monelle varmaan yllätyksenä että oon neitsyt esim. parisuhteessa.

9

190

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Opettele elämään niin, että käyttäydyt muita kohtaan samoin kuin toivoisit heidän käyttäytyvän sinua kohtaan. Hyvä käytös auttaa aina paremmin eteenpäin kuin huono. Ole jalat maassa, elä maalaa mitään pilvilinnoja elämääsi. Pyri olemaan oma itsesi, älä ole joku toinen. Puhu totta, älä valehtele niin sinusta tulee itse varmempi ihmisenä.

   Luota itseesi enemmän kuin muihin. Koska aina on niitä, joihin ei voi luottaa. Tee hyviä asioita, opettele ne hyvin, kun osaat jonkun asian hyvin se synnyttää itse varmuutta. Pikku asiat, kun toteutuu hyvällä tavalla, antaa se paremmat edellytykset saada hyvää myös enemmän. Hyvä ruokkii lisää hyvää, hyvä parempi mieli on aina parempi kuin se päinvastainen.

   Älä ota stressiä asioista, joihin et voi vaikuttaa enempää. Ihmisillä on luonne-eroja, siksi ei kannata jokaisesta tuottavuudesta pettyä. Ajattele enemmän sitä, että ette olleet toisille niitä oikeita. Älä kiirehdi asioilla, Malta enemmän, silloin paremmat edellytykset onnistua. Kaikilla tulee pettymyksiä, ota niistä opiksi hyvällä tavalla. Myönteinen suhtautuminen asioihin kantaa aina paremmin.

   Älä mollaa itseäsi, ajattele ennemmin, että olet itsesi paras ystävä. Sinä olet se jonka kanssa elät ja joudut tulemaan toimeen aina. Siksi älä valehtele itsellesi vaan pysy totuudessa, tee itsestäsi mielummin parempi sinä. Silloin tuleva näyttää sinulle valoisammalta. Elämä on oivalluksia.

  • Anonyymi

   Kannattaa varata aika tutkimuksiin jossa selvitetään mahdollinen homoseksuaalisuus joka usein estää tai vaikeuttaa normaalien ihmissuhteiden solmimista naisten kanssa. Lääkärissä voidaan myös mitata siitin ja tutkia kivekset. Usein nämä kolme (homoseksuaalisuus, pieni/mikropenis ja kehittymättömät kivekset) liittyvät yhteen ja vaativat tukea sekä lääkehoitoa. Nyt vaan rohkeasti lääkärin vastaanotolle, mitä aiemmin hoidot aloitetaan niin sitä parempi on ennuste että vielä voit nauttia normaalista parisuhteesta ja terveestä sukupuolielämästä.

  • Anonyymi

   Jos on ollut kuukauden jonkun naisen kanssa niin se ei ole parisuhde.Et voi sanoa että olet ollut parisuhteessa jos olit kuukauden koska siinä ajassa ei tutustu naiseen tai mieheen riittävästi. Ensin tapaillaan ja tutustutaan 6 kuukautta ainakin ennen ja sitten vasta sovitaan että seurustellaanko. Parisuhteessa nukutaan yhdessä ja saunotaan ja tehdään asioita yhdessä.

   18 vuotiaana menin yökerhoon iskemään tyttöjä itse ja siten sain seksiä. Ekan kerran seksiä harrastin 15 vuotiaana naapurin tytön kanssa johon tutustuin 13 vuotiaana.

  • Anonyymi

   Ole armollinen ja kärsivällinen itseäsi kohtaan ja anna itsellesi aikaa kypsyä. Ei sinulla ole mikään kiire. Minua ei ainakaan haittaisi, vaikka ilmenisi, että mies on neitsyt vielä vanhemmallakin iällä. Tärkeintä ei mielestäni ole kokemus, vaan halu oppia. Sillä, että jonain päivänä haluat oppia tuottamaan nautintoa rakkaallesi, peittoat monta "kokenutta", mutta sellaista, jota ei naisen nautinto kiinnosta.

   Älä ajattele omaa itsetuntoasi ja mitä muut sinusta ajattelevat, vaan mene tapaamaan naisia sillä ajatuksella, että haluat itsellesi sopivan, siis omalle luonteellesi sopivan kumppanin, joka ei arvostele sinua, vaan joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Ja että haluat ryhtyä parisuhteeseen hänen kanssaan siksi, että haluat rakastaa häntä ja saada hänetkin tuntemaan olonsa hyväksytyksi. Myös naissukupuolesta löytyy yksilöitä, joilla on huono itsetunto, ja jotka siten voivat ymmärtää sinua. Yhteen päätyessänne voitte sitten auttaa toisianne parantamaan sitä

  • Anonyymi

   Oppaat naisen saantiin löytyy internetistä. Tutustu PUA-kulttuuriin ja manosfääriin, kannattaa aloittaa Redditissä olevan r/theredpill-keskusteluosion sivupalkin lukemisella. Treenaa itsesi alfaksi, hommaa hyvätuloinen työ niin voit lopulta valita naisesi etkä tyytyä ensimmäiseen yksinhuoltajaan mikä vastaan tulee. Jos jotain haluaa, sen myös tulee saamaan.

   Tsemppiä!

  • Minulla oli ensimmäinen parisuhteen tapainen vasta 24 vuotiaana. Ja olin silloin vielä neitsyt. Mikä sitten on normaalia? Korjaa huono itsetunto ja opettele juttelemaan naisille. Sulla on vielä hyvin aikaa.

  • Anonyymi

   Siis vasta 18 v hei haloo nyt säähän oot vasta poikanen.
   Eikä tuo neitsyys oo mikään kummallinen juttu, ei sillä oo meekitystä vaan aivan muilla asioilla.
   Me mentiin miehen kanssa yhteen 20v ja kumpikin oltiin neitsyitä ja koin että oon vielä tosi nuori ja mieakin niin nuori että neitsyys oli ihan normi juttu. Tai mies oli 23 ja mää 20.
   Sun arvo ei riipu siittä oletko neitsyt vai et islamissa naisen arvo avioliittoon mennessä riippuu kyseiseatä asiasta mikä on johtanut moniin pahoihin asioihin kuten tyttölasten sukupuolielinten silpomisiin.
   Ymmärrän että asia mietityttää ja huolettaakin mutta voi kun saisit käännettyä asian niin että olet arvokas ja tärkeä. Jokainen ihminen on yärkeä eikö vain? Et ole yhtään poikkeus. Jokaista tarvitaan ja kukaan ei voi olla joku toinen vaan hän on ainutlaatuinen itsensä myös sinä.
   Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun menet kauppaan moni näkee sinut, ja heillä jokaisella syntyy jokin ajatus näkemästään. Joku voi ostaa smanvärisen takin kuin sinulla koska huomasi että aa, ompa kivan värinen takki, jollekkin herää kaihoisa muisto lapsuudestaan katsellessa kävelytyyliäsi joku toinen taas joutuu väistämään sinua ja varaamaan kipeälle jalalleen joka muistuttaa häntä siittä asiasta mikä elämässä on tärkwontä jne jne....
   Puhuttelet kaiken aikaa kaikkaille mitä on ympärilläsi ja vaikutat.
   Jos paikallasi olisi joku toinen ei sw olisi enää sama asia sillä hän yekisi siat wri tavalla kuin sinä ja hänen vsikutuksensa olisi taas erillainen, oman näköisensä.
   Me ihmoset olemme erillaisia mutta jokaista tarvitaan.
   Ja se että olet tällä hetkellä neitsyt ei tarkoita sitä että olisit poikkeus siinä mielessä koska suurin osa Suomalaisista18v "miehistä" ovat neitsyitä,

   • Anonyymi

    Ja mää teen hulluna kirjoitusvirjeitä 😆😆 tämmösenä se on tallattava 🏃‍♀️


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja mää teen hulluna kirjoitusvirjeitä 😆😆 tämmösenä se on tallattava 🏃‍♀️

    Ja korjaan, muistin väärin eli 40% menetti neitsyytensä täysiikäisyyden jälkeen kun oli vertailtu tutkimustuloksia.
    Joskus tuo luku oli että suurin osa menetti 18 ikävuoden jälkeen.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   412
   1647
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   25
   1238
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   12
   902
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   892
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   824
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   35
   813
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   735
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   50
   612
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   549
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   510
  Aihe