Mies, muisteletko ketään naista elämäsi naisena

Anonyymi-ap

Mies, oletko kokenut sellaista intohimoa johonkin naiseen, että et häntä ole voinut unohtaa? Oletko etsinyt häntä, löytänytkin ehkä, mutta et voi saada omaksesi? Mikä hänessä oli niin kiehtovaa? Kerro! Tahtoisin olla Hän ja salarakastaa sinua toiset 30 vuotta.

20

850

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eipä tule elämän naisena mietittyä ketään aina toisinaan miettii kuinka mahtaavat elämässään pärjätä mu siinäpä se suurinpiirtein elämässä kun pitäis osata mennä eteen päi eikä junnata menneessä

  • Anonyymi

   Yksi nainen elämässäni on ollut ylitse muiden josta en ole ehkä koskaan päässyt yli. Mitään erityisen kiehtovaa en osaa hänestä mainita mutta jotain hänestä löytyy mitä muilla ei ole tarjota.

   • Anonyymi

    Juuri sellainen nainen haluaisin olla hänelle jota kaipaan, sellainen olen ehkä ollutkin, koska hän ei ole minua unohtanut. Olen vain häätänyt hänet pois, takaisin omaan maailmaansa, jotta mitään ei särkyisi, jotta en varastaisi hetkiä hänen oikeasta elämästään. Jotta en satuttaisi ja tulisi satutetuksi. Taas. On helpompi näin. Toivon heille hyvää.
    Olet vastannut 03:18. Sinäkin siis valvot öitä ja ajattelet - oudolla tavalla se lohduttaa ja rauhoittaa minua. Tuntuu lohdulliselta ajatella että joku ymmärtää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri sellainen nainen haluaisin olla hänelle jota kaipaan, sellainen olen ehkä ollutkin, koska hän ei ole minua unohtanut. Olen vain häätänyt hänet pois, takaisin omaan maailmaansa, jotta mitään ei särkyisi, jotta en varastaisi hetkiä hänen oikeasta elämästään. Jotta en satuttaisi ja tulisi satutetuksi. Taas. On helpompi näin. Toivon heille hyvää.
    Olet vastannut 03:18. Sinäkin siis valvot öitä ja ajattelet - oudolla tavalla se lohduttaa ja rauhoittaa minua. Tuntuu lohdulliselta ajatella että joku ymmärtää.

    Mistä tiedät ettei hän ole sinua unohtanut, pidättekö yhteyttä vieläkin? Minkä pelkäät särkyvän mikäli tapasitte? Mitä satuttamista teille tapahtui puolin ja toisin?


  • Anonyymi

   Olen kokenut ja en todellakaan ole voinut häntä unohtaa. En ole etsinyt, koska jotenkin vain tiesin että tiemme vielä kohtaa uudelleen eli löytänytkin olen. Toivottavasti tänään nähdään edes vilaukselta. Niin päivä muuttuu heti aurinkoisemmaksi.

   • Anonyymi

    Olen iloinen puolestasi, toivon paljon aurinkoisia hetkiä, suloisia kohtaamisia, jos niin on tarkoitettu. Itkettää. Niin kaunista kiintymys on...


  • Anonyymi

   Oih sitä mustaa silmää en unohda jonka häneltä sain

  • Anonyymi

   Kyllä minut muistetaan !

  • Anonyymi

   Muistelen yhtä, jolta sain vähän myös vasta kaikujakin, epäileväinen olin ja olen edelleen, mut tuntemukset joita hänessä aistin olivat mieleisiä. Siksi edelleen mielessä. Googlettelin ja sain tietää, että meillä oli ikäeroa yli 20-v. Hän oli työkuvioissa minua paremmassa asemassa.

   Siksi jätin kaiken vain mielikuvieni varaan, joita muistella hyvällä, huonoina päivinä. Voisin jopa vanhemmiten sanoa kiitos hänelle, jos kohtasimme toisemme hyvällä tavalla, jossa sama sähkö olisi aistittavissa. Häntä muistelen hyvällä, ehkä lopun elämän, jollen sitten löydä mieleistä kumppania rinnalleni.

   Pienillä asioilla voi olla mahdollisuus tuottaa hyvää mieltä, asenteella on merkitystä. Ajattelematta asiaa syvemmin. Olin otettu niinä hetkinä, kun sain häneltä niitä tuntemuksia, joita en silloin uskaltanut vastaanottaa. Riittämättömyyden tunne oli kai itsellä silloin päällimmäisenä mielessä. Pelkoa epäonnistua, siksi en tehnyt mitään sen hyväksi.

  • Anonyymi

   Vaikka minulla on ollut upeita naisia ystävinä, niin naista, jonka tapasin v 20 joulukuussa, hänen kaltaistaan en ollut koskaan aikaisemmin tavannut.

   Mitä hänessä oli sellaista, joka jätti pysyvän jäljen oli hänen lämpönsä minua kohtaan, hänen avarakatseisuus viehätti minua suuresti. Hän osasi näyttää myös tunteensa aidosti niin surussa kuin ilossakin. Kaikki mitä hän teki, niin hän ajatteli enemmänkin toisen ihmisen parasta kuin itseään.

   Valitettavasti yhteytemme on tällä hetkellä katkenneet. Tiedän kuitenkin mitä hän on tänäkin vuonna tehnyt niin opintojen kuin töidenkin osalta. Vaikka hänenkään elämä ei ole ollut aina helppoa, niin tiedän, että hän on todellinen taistelijasielu. Hän menee vaikka läpi harmaan kiven.

   Olisin halunnut hänet kumppanikseni, mutta kaikki haaveet ja suunnitelmat eivät aina toteudu.

   Kuitenkin ajattelen häntä päivittäin ja hänellä on ikuinen paikka sydämessäni ❤️.

   m

  • Anonyymi

   Tottakai muistan entistä puolisoani lämmöllä. Hän onneksi elää ja voi hyvin.

  • Anonyymi

   Sinun kannattaisi unohtaa nämä palstat ja keskittyä oikeaan elämääsi. Pidä kotisi siistinä, ulkoile usein ja ota uusi mies elämääsi. Saat varmasti vielä onnen!

   • Anonyymi

    Kivat sosiaaliohjaajaneuvot osaat kyllä kirjoitella näihin epäuskottaviin aloituksiisi mies.


  • Anonyymi

   Muistelen toisinaan naista jonka tapasin eroni pyörteissä melkein 20 vuotta sitten. Olimme tunteneet jo toisemme harrastuksen parista, mutta eräällä reisulla tapahtui se klik. Meillä oli lyhyt kiihkeä suhde mutta hän oli edellisen suhtensa vuoksi jotenkin rikki ettei siitä tullut mitään. Olisin halunnut hänet kokonaan, en vain käymään elämässäni. Heleä nauru, kaunis hymy ja mikä vartalo.

  • Anonyymi

   Muistan. Edesmennyt äitini oli.

   • Anonyymi

    🤗äidit on❤️


  • Anonyymi

   Jep. Muistelen omaa heikkouttani ja miten sorruin naimisissa olevaan naiseen niin moneksi vuodeksi. Veti kyllä tyylillä kölin ali meikäläistä. Onneksi tajusin minkälainen nainen on kyseessä. Onnea vaan herralle parisuhteessa. Ei mikään tasapainoisin ihminen jonka kanssa olla ja elää.

  • Anonyymi

   Muista naisen jota en ole unohtanut vieläkään , rakastan häntä etelleen v 1986 kun loppui suhde.

  • Anonyymi

   Se nainen jonka tapasin 20 vuotta sitten on ollu välillä kateissa 1.5-3 vuoden välein vietetään yhdessä yömme. Ja aamun tullen joudun lähtemään kotiin perheen luokse nyt on taas mennyt 2 vuotta että en ole kuullut hänestä mitään ennenkuin toissa viikonloppuna ja haluaisi nähdä kuin myöskin. En ole naimisissa mutta jos en ennen 40 ole naimisissa otan hänet itselleni ja rakastan ja halaan joka päivä

  • Anonyymi

   Juu kyllä muistelen ihanaa Mxxxxa nimistä naista ja rakastan myös edelleen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1709
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   1441
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   73
   1437
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   107
   1251
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1029
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   974
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   77
   971
  8. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   864
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   803
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   39
   798
  Aihe