Se löytyi? Taivaassa käynyt mies!

Anonyymi-ap

Se löytyi? Taivaassa käynyt mies?


Suomi24 Kristinusko: evlut, helluntailaisuus?

Kun Suomessa nyt on liikkeellä"se löytyi" kampanja, jossa miljoonabudjetilla ja mainos-markkina-miehillä-ja naisilla tyyräten koetetaan kalastella ja houkutella suomalaisia taviksia uskonnollisten porukoiden jatkeeksi - niin - mikä selittää sen, että
• taivaassa käynyttä miestä ei ole mainosmarkkinoille osattu hyödyntää?

Nimittäin? Ei joka ukko ja akka, ei herra eikä narri ole taivaassa visiteerannut?

Mutta tämä tyyppi (ainakin itse kehuu) olleensa taivasmatkalla! Eikö sellaisen, joka kertoo nähneensä sekä JUMALAN, että JEESUKSEN! (Jeesuksella oli kuulemma "hiukset"?) - Eikö sellaista pitäisi nostattaa?

On siis outoa etteivät helluntailaiset ole keksineet noin spesiaalia miestä ottaa mainosmiesten listalle?

(Se jokin mainoskirja, jota jaetaan kampanjan hehkuttamiseksi, sitä ei ole joka kotiin riitänyt. Mutta netissä on kuvagalleria niistä tyypeistä, jotka on valittu vetonauloiksi.)

Mutta annetaan puheenvuoro tälle huipputason saarnamiehelle! Näin hän kehuskelee. . . .

• MrHyvis 2022-10-22 13:17:01 "Itse olen käynyt kerran taivaassa ja vaikka se ei kovin loistava käynti minun kannalta ollut niin näin niitä mitä on olemassa ja tulossa. "

• MrHyvis 2022-10-22 13:36:22 "Tuo Jumalan lähes kohtaaminen taivaassa oli tuollainen kokemus ,että menin kyykkyyn tai ihan lyttyyn kun näin valtaistuimen. ... ,ja siihen minun reissuni äkkiä loppui. Ei ihminen kestä Jumalan edessä"

• MrHyvis 2022-10-22 13:19:09 "Itsekkin Jeesuksen olen nähnyt ,mutta kasvoja en tarkkaa n kun kasvot oli sumun peitossa . Yritin kyllä käännellä itse kulmaa , mutta ei onnistunut.
Hiukset kyllä näin ja hahmon , mutta en kasvonpiirteitä. Se oli kuin kielletty."

Kun häneltä em:ssa yhteydessä joku kysyi, oliko kyseessä ilmestys vai konkreettinen audienssi ja tapaaminen - hän vastasi: pikemminkin ilmestys....


Taivasmatkoja niin ja näin?
---------------------------------

On kyllä näkynyt kertomuksia ja on kirjoitettu kirjoja ja muita postilloja, joissa kerrotaan ihmisten "käyneen taivaassa" - ja tulleen takaisin. Ja että on oltu kuolleina ja sitten - hupsista vain! - tultu elävien markkinoille takaisin?

Tästä MrHyvis ei ole mitään näyttöä ja todistetta asiassa. Vain hänen omat sanansa. Niistä ei kukaan ota selkoa? Faktaa vai fiktiota?

Näitä tämän lajin kokemuksia syntyy monista syistä. Hyvin usein hallusinaatioita siivittävät erilaiset "aineet". Syntyy trippejä, kun on sopivasti aivoja stimuloivia tuotteita. Kyllä narkkarit on niitä kertoneet. Joillakin aineilla matka päättyy hyvinkin karmeisiin kokemuksiin.. . . Eri aineilla on erilaiset vaikutukset.


Taivasmatkaaja ja netin "kallonkutistaja"?
--------------------------------------------

Tämä MrHyvis näyttäisi olevan kovin monipuolinen mies? (Sitäkään asiaa ei ole varmistettu! Netin trollit eiintyvät milloin mitenkin.)

Tutkinnallisen orientaation tasolla huomio kiinnittyy siihen, että
• samana päivänä 22.10.2022,
• ja samoina kellonaikoina klo 12.49 - 18

MrHyvis nimittäin pystytti Kovan Luokan NettiTohtorin praktiikan eräällä keskustelupalstalla!

Huomio kiinnittyy "taivasvisiitistä" informoimisen ja "kallonkutistajana" esiintymisen ajalliseen ja kausaaliseen syy-suhteeseen!

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605229/nayttoa--miten-quotuskonnollinenquot-viha-nakyy-naisia-vastaan---(osa-4)

Kun hän piti tuota "praktiikkaansa" em:ssa keskusteluketjussa, hän ehti muutaman tunnin aikana julistaa pitkän sarjan "diagnooseja". Tuosta vain! Ihmiselle - nettikrjoittajalle - jota ei ole koskaan tavannut, eikä siis voikaan tuntea ko. ihmisen elämää!

Näin syntyy hypoteesi: saiko MrHyvis taivasvisiitillä jonkin erikoisluvan? Luvan ryhtyä leikkimään ja näyttelemään lääkäriä, ammattilaista. Omin luvin. Annetaan sanansija nyt itselleen taivasmatkalaiselle...

(menee intresantiksi...)

(Aloitus jatkuu)

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Se löytyi? Taivaassa käynyt mies!


      Vihakirjoituksia naisiin suunnattuna, laitonta lääkärintoimen näyttöä!
      ---------------------------------------------------------------------------------

      Naisvihamielisen hyökkäyksen hän aloitti jo 21.10.2022

      • MrHyvis 2022-10-21 06:37:14 "Ja niinhän raamattu puhuu lopunajalle niistä ....Kohtaloaan nurkuvista naisista eli mikään ei ole heille hyvin. Valitusta , napinaa, juoruilua. Tällaiset ei monesti saa kutsua kun heidän ns taitonsa huomataan."

      • MrHyvis 2022-10-21 19:46:54 "Uskoville miehille sanon .Tämä aloittaja on sairas. Turhaa on yrittää keskustella.Jääköön omaan rauhaansa. Ei kannata keskustella."


      Kun hänelle huomautettiin laillisista raameista:

      • Anonyymi 2022-10-22 10:40:14 "Sorry. Vain laillistetut lääkärit saavat tehdä diagnooseja. Ei kukaan nettipalstan anonyymi sanailija. Sellaiset arviot ovat täyttä roskaa. "

      - MrHyvis aloitti kuin kiihdysajon, jossa tulvan tavoin jakeli näitä tautimäärityksiä!

      • MrHyvis2022-10-22 11:25:14 "Onko tämä yksinpuhelua kaksisuuntaiselta."

      • MrHyvis 2022-10-22 11:27:20 "Kohtaloaan nurkuvat ämmät ja niitä riittää. Onneksi on vielä oikeita hyviä naisia ja suloisia jotka saa miehen huomion kauniilla nöyryydellä ja alamaisella käytöksellä. On on upeita sellaiset naiset."

      • MrHyvis 2022-10-22 11:39:50 "Aloittajalle suosittelen hoidattamaan päänsä. Ihan varmasti kannattaa. Patoumat on jo sitä luokkaa ,että nuo täytyy saada kuntoon. Ne ei lähde järjettömyyksiä kirjoittamalla vaan hakeutumalla hoitoon."

      • MrHyvis 2022-10-22 12:39:32 "Eihän kristinuskossa naista alisteta vaan Rakastetaan.Se ,että jos naisen päänuppi näkee asian ylösalaisin niin hoitoon tuollainen on ohjattava ennenkuin pahenee. Itse teen analyyseja lähes joka päivä ja kuuluu työhön."

      • MrHyvis 2022-10-22 13:28:07 "Ihan hyvin menee naiseni kanssa.Juuri äsken pusuteltiin Rakkaudessa . Oikein kaunista Rakkautta. "

      • 2022-10-22MrHyvis 13:29:07 "Jos nyt alkaisit ymmärtämään ,että ohjaan kaltaisiasi sopivaan hoitoon työkseni. "

      • MrHyvis 2022-10-22 13:48:06 "Niin sanon uudestaan hoidan mieleltään järkkyviä jatkohoitoon ammatikseni."

      • MrHyvis 2022-10-22 14:18:39 "Huomaatko itse millaisia väitteesi ovat. Mitä mieltä olet siitä ,että ovatko ne todelliset vai itsesi keksimät ja värittämät. Onko sinulla mikä lääkitys päällä ?Jos haluat kertoa niin katson aiheuttaako päällekkäisyydet tuon juttusi. "

      • MrHyvis 2022-10-22 13:32:39 "Aloittaja on henkisesti sairas. Toivotaan ,että saa hoitoa ajoissa. Pahalta näyttää tilanne. Kaikkea hyvää tietenkin hänelle."

      • MrHyvis 2022-10-22 13:56:02 "Niin jos on vaikeaa ymmärtää niin kirjoitan kolmannen kerran ,että työkseni yritän saada mielent potilaat hoitoon . Ammattini puolesta huomaan kyllä täällä nämä jotka hoitoa tarvitsevat. "

      • MrHyvis 2022-10-22 18:43:51 "Kyllä se sinulla helpottaa kun saadaan asiat kuntoon. Toivottavasti sinä sentään et ole sos.terveys puolella töissä."

      • MrHyvis 2022-10-22 14:37:20 Mene oikeesti hoitoon. Sinun yrityksesi on todella säälittäviä."

      • MrHyvis 2022-10-22 18:20:54 "Ai selvisi.No lyödäänkö vaikka vetoa ,että teen sitä työtä mitä sanoin tekeväni. Katsotaan kuka on pelle ja kuka ei .Käykö ?

      (Aloitus jatkuu)

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Se löytyi? Taivaassa käynyt mies!


      MrHyvis? Laillistettu lääkäri vai huijari?
      ------------------------------------------------

      Kun tuohon em. maksimaaliseen pommitukseen otti kantaa se henkilö, johon MrHyvis oli tuon törkeän solvaus-ja herjauspakettinsa kohdistanut - mitä siitä?

      • Anonyymi 2022-10-22 14:04:42 "Mene sitten sinne töihisi. Ja jos olet laillistettu lääkäri, niin kerropas ihan ensin nimesi ja milloin olet lääkärin linsenssi saanut. Ja onko se voimassa, vai onko lääkärinokeudet otettu pois. Nimittäin terveydenhoidon ammattilaisia et onnistu petkuttamaan. On nähty sitä ja tätä.
      - Tämä paikka ei ole mikään kliininen vastaanotto. Eikä myöskään paikka, jossa joku puoskari kyttää toisia. Sitä sanotaan stalkkaamiseksi. Vainoksi, joka kriminalisoitiin vuonna 2014.
      - Jos olisit aito? - näkisit kyllä että aloittajan "kognitiiviset, psyykkiset ja henkiset kyvyt ovat huipputasoa." (= niin on lausunut laillistettu lääkäri - ei aloittaja...") On myös todettu, että ao:n stressinsietokyky on erittäin vahvaa...
      - Sinä et ole "ammattilainen" vaan leikit fiktiotasolla... Mutta - kaikkiin tuollainen hämäyssatu ei tehoa. Siis: Seuraavaksi - kerro nimesi ja rekisterinumerosi jolla olet lääkäriksi rekisteröity."

      • MrHyvis 2022-10-22 14:12:16 "En tietenkään kerro nimeäni mutta 4 kerran.Tutkinnot löytyy ja taas maanantaina normisti töihin ja näitä "terveitä" taas laittamaan kuntoon. Potilaita kyllä riittää ja tämä saitti sen osoittaa. Toki upeaa kun saa auttaa. "

      • Anonyymi 2022-10-22 13:50:18 "Aloittajaa ei kukaan laillistettu lääkäri ole koskaan todennut henkisesti sairaaksi! ( Nivelreuma ja keliakia eivät ole "henkisiä sairauksia"!)

      Lopuksi
      ----------

      Hän tilasi itselleen uuden tittelin:

      Uskonnollisen naisvihan Kulta-Mitali-Mies! Kuka (OSA 5)
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17608684/uskonnollisen-naisvihan-kulta-mitali-mies!---kuka--(osa-5)

      Näillä eväillä on liian korkea kynnys uskoa, enempää "taivasmatkoista" kuin terveydenhoidon ammattilaisesesta! Ehkä molemmat nostatukset ja hypetykset on pantava saman selityksen alle?

      Mutta se, että joku nettipalstalla ryhtyy näyttelemään lääkäri, jopa psykiatrian tasoa - se asia on liian vakava laittomuus, jotta se menisi datasiirtojen kalmistoon läpihuutojuttuna. Seuraukset on kestettävä.

      JK: Merkille pantavaa on, että em:ssa ketjussa (Kulta-Mitali-Mies) näkyy peräti 19 poistettua viestiä. Miksi ja kuka? Ja mitä sisälsivät ne viestit jotka tulipalokiireellä
      pykättiin datasiirtojen kalmistoon?

      Törkeää jatkotoimintaa
      ----------------------------
      Ne viestit eivät olleet "sääntöjen" vastaisia. Ne sisälsivät aitoja ja autenttisia tekstejä, sen ihmisen kommentteja, jonka MrHyvis otti törkeiden ja laittomien "puoskaridiagnoosiensa" objektiksi.

      Ehkä tämä "taivaassa käynyt mies" sai konsultaatiota siihenkin, miten sensuroidaan toisen kirjoituksia, tallataan sananvapautta?

      Tiedä häntä?

    • Anonyymi

      Miksi mollaa toista? Eikö sulla ole parempaa tekemistä? Katsoisit mieluummin vaikka peiliin niin näkisit oman syntisyytesi. Käytöksesi lähentelee kiusaamista. Kenties olitkin koulukiusaaja jo lapsena, sitten työpaikkakiusaaja. Nyt olet selvästikin nettikiusaaja!

      • Anonyymi

        Kuules sinä, jolla tuntuu olevan kykloopin silmä? Pulueellinen asenne Menen mieluummin nuhtelemaan tätä, joka "mollasi" oikein kovimman päälle.!

        Jos sanot "amenen" kaikille noille törkeille kommenteille,(jotka ovat julkista kiusaamista) niin asetut samojen syntien osavastuuseen.


        Anonyymi
        2022-10-24 09:34:58Nettiherjaaja, MrHyvis..• MrHyvis 2022-10-21 06:37:14 "Ja niinhän raamattu puhuu lopunajalle niistä ....Kohtaloaan nurkuvista naisista eli mikään ei ole heille hyvin. Valitusta , napinaa, juoruilua. Tällaiset ei monesti saa kutsua kun heidän ns taitonsa huomataan."

        • MrHyvis 2022-10-21 19:46:54 "Uskoville miehille sanon .Tämä aloittaja on sairas. Turhaa on yrittää keskustella.Jääköön omaan rauhaansa. Ei kannata keskustella."


        Kun hänelle huomautettiin laillisista raameista:

        • Anonyymi 2022-10-22 10:40:14 "Sorry. Vain laillistetut lääkärit saavat tehdä diagnooseja. Ei kukaan nettipalstan anonyymi sanailija. Sellaiset arviot ovat täyttä roskaa. "

        - MrHyvis aloitti kuin kiihdysajon, jossa tulvan tavoin jakeli näitä tautimäärityksiä!

        • MrHyvis2022-10-22 11:25:14 "Onko tämä yksinpuhelua kaksisuuntaiselta."

        • MrHyvis 2022-10-22 11:27:20 "Kohtaloaan nurkuvat ämmät ja niitä riittää. Onneksi on vielä oikeita hyviä naisia ja suloisia jotka saa miehen huomion kauniilla nöyryydellä ja alamaisella käytöksellä. On on upeita sellaiset naiset."

        • MrHyvis 2022-10-22 11:39:50 "Aloittajalle suosittelen hoidattamaan päänsä. Ihan varmasti kannattaa. Patoumat on jo sitä luokkaa ,että nuo täytyy saada kuntoon. Ne ei lähde järjettömyyksiä kirjoittamalla vaan hakeutumalla hoitoon."

        • MrHyvis 2022-10-22 12:39:32 "Eihän kristinuskossa naista alisteta vaan Rakastetaan.Se ,että jos naisen päänuppi näkee asian ylösalaisin niin hoitoon tuollainen on ohjattava ennenkuin pahenee. Itse teen analyyseja lähes joka päivä ja kuuluu työhön."

        • MrHyvis 2022-10-22 13:28:07 "Ihan hyvin menee naiseni kanssa.Juuri äsken pusuteltiin Rakkaudessa . Oikein kaunista Rakkautta. "

        • 2022-10-22MrHyvis 13:29:07 "Jos nyt alkaisit ymmärtämään ,että ohjaan kaltaisiasi sopivaan hoitoon työkseni. "

        • MrHyvis 2022-10-22 13:48:06 "Niin sanon uudestaan hoidan mieleltään järkkyviä jatkohoitoon ammatikseni."

        • MrHyvis 2022-10-22 14:18:39 "Huomaatko itse millaisia väitteesi ovat. Mitä mieltä olet siitä ,että ovatko ne todelliset vai itsesi keksimät ja värittämät. Onko sinulla mikä lääkitys päällä ?Jos haluat kertoa niin katson aiheuttaako päällekkäisyydet tuon juttusi. "

        • MrHyvis 2022-10-22 13:32:39 "Aloittaja on henkisesti sairas. Toivotaan ,että saa hoitoa ajoissa. Pahalta näyttää tilanne. Kaikkea hyvää tietenkin hänelle."

        • MrHyvis 2022-10-22 13:56:02 "Niin jos on vaikeaa ymmärtää niin kirjoitan kolmannen kerran ,että työkseni yritän saada mielent potilaat hoitoon . Ammattini puolesta huomaan kyllä täällä nämä jotka hoitoa tarvitsevat. "

        • MrHyvis 2022-10-22 18:43:51 "Kyllä se sinulla helpottaa kun saadaan asiat kuntoon. Toivottavasti sinä sentään et ole sos.terveys puolella töissä."

        • MrHyvis 2022-10-22 14:37:20 Mene oikeesti hoitoon. Sinun yrityksesi on todella säälittäviä."

        • MrHyvis 2022-10-22 18:20:54 "Ai selvisi.No lyödäänkö vaikka vetoa ,että teen sitä työtä mitä sanoin tekeväni. Katsotaan kuka on pelle ja kuka ei .Käykö ?

        -----------------------------------------------------------------


        Jos sinä Anonyymi
        2022-10-24 09:34:58

        Olet sitä mieltä, että tuollainen "mollaaminen" on oikein ja luvallista ja hengellistä , etä voi olla Totuuden Jumalan valtakunnassa.!


      • Anonyymi

        Aloittaja ei ole nettikiusaaja. Mutta ne hermostuvat, joihin totuuden sana kolahtaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules sinä, jolla tuntuu olevan kykloopin silmä? Pulueellinen asenne Menen mieluummin nuhtelemaan tätä, joka "mollasi" oikein kovimman päälle.!

        Jos sanot "amenen" kaikille noille törkeille kommenteille,(jotka ovat julkista kiusaamista) niin asetut samojen syntien osavastuuseen.


        Anonyymi
        2022-10-24 09:34:58Nettiherjaaja, MrHyvis..• MrHyvis 2022-10-21 06:37:14 "Ja niinhän raamattu puhuu lopunajalle niistä ....Kohtaloaan nurkuvista naisista eli mikään ei ole heille hyvin. Valitusta , napinaa, juoruilua. Tällaiset ei monesti saa kutsua kun heidän ns taitonsa huomataan."

        • MrHyvis 2022-10-21 19:46:54 "Uskoville miehille sanon .Tämä aloittaja on sairas. Turhaa on yrittää keskustella.Jääköön omaan rauhaansa. Ei kannata keskustella."


        Kun hänelle huomautettiin laillisista raameista:

        • Anonyymi 2022-10-22 10:40:14 "Sorry. Vain laillistetut lääkärit saavat tehdä diagnooseja. Ei kukaan nettipalstan anonyymi sanailija. Sellaiset arviot ovat täyttä roskaa. "

        - MrHyvis aloitti kuin kiihdysajon, jossa tulvan tavoin jakeli näitä tautimäärityksiä!

        • MrHyvis2022-10-22 11:25:14 "Onko tämä yksinpuhelua kaksisuuntaiselta."

        • MrHyvis 2022-10-22 11:27:20 "Kohtaloaan nurkuvat ämmät ja niitä riittää. Onneksi on vielä oikeita hyviä naisia ja suloisia jotka saa miehen huomion kauniilla nöyryydellä ja alamaisella käytöksellä. On on upeita sellaiset naiset."

        • MrHyvis 2022-10-22 11:39:50 "Aloittajalle suosittelen hoidattamaan päänsä. Ihan varmasti kannattaa. Patoumat on jo sitä luokkaa ,että nuo täytyy saada kuntoon. Ne ei lähde järjettömyyksiä kirjoittamalla vaan hakeutumalla hoitoon."

        • MrHyvis 2022-10-22 12:39:32 "Eihän kristinuskossa naista alisteta vaan Rakastetaan.Se ,että jos naisen päänuppi näkee asian ylösalaisin niin hoitoon tuollainen on ohjattava ennenkuin pahenee. Itse teen analyyseja lähes joka päivä ja kuuluu työhön."

        • MrHyvis 2022-10-22 13:28:07 "Ihan hyvin menee naiseni kanssa.Juuri äsken pusuteltiin Rakkaudessa . Oikein kaunista Rakkautta. "

        • 2022-10-22MrHyvis 13:29:07 "Jos nyt alkaisit ymmärtämään ,että ohjaan kaltaisiasi sopivaan hoitoon työkseni. "

        • MrHyvis 2022-10-22 13:48:06 "Niin sanon uudestaan hoidan mieleltään järkkyviä jatkohoitoon ammatikseni."

        • MrHyvis 2022-10-22 14:18:39 "Huomaatko itse millaisia väitteesi ovat. Mitä mieltä olet siitä ,että ovatko ne todelliset vai itsesi keksimät ja värittämät. Onko sinulla mikä lääkitys päällä ?Jos haluat kertoa niin katson aiheuttaako päällekkäisyydet tuon juttusi. "

        • MrHyvis 2022-10-22 13:32:39 "Aloittaja on henkisesti sairas. Toivotaan ,että saa hoitoa ajoissa. Pahalta näyttää tilanne. Kaikkea hyvää tietenkin hänelle."

        • MrHyvis 2022-10-22 13:56:02 "Niin jos on vaikeaa ymmärtää niin kirjoitan kolmannen kerran ,että työkseni yritän saada mielent potilaat hoitoon . Ammattini puolesta huomaan kyllä täällä nämä jotka hoitoa tarvitsevat. "

        • MrHyvis 2022-10-22 18:43:51 "Kyllä se sinulla helpottaa kun saadaan asiat kuntoon. Toivottavasti sinä sentään et ole sos.terveys puolella töissä."

        • MrHyvis 2022-10-22 14:37:20 Mene oikeesti hoitoon. Sinun yrityksesi on todella säälittäviä."

        • MrHyvis 2022-10-22 18:20:54 "Ai selvisi.No lyödäänkö vaikka vetoa ,että teen sitä työtä mitä sanoin tekeväni. Katsotaan kuka on pelle ja kuka ei .Käykö ?

        -----------------------------------------------------------------


        Jos sinä Anonyymi
        2022-10-24 09:34:58

        Olet sitä mieltä, että tuollainen "mollaaminen" on oikein ja luvallista ja hengellistä , etä voi olla Totuuden Jumalan valtakunnassa.!

        Jäi sitten se peiliin katsominen välistä...ymmärrän.


      • Anonyymi

        Oleko ihan SOKEA? Tämä MrHyvis lateli kymmeniä solvauksia ja vihakirjoituksia yhden ihminen (naisen) päälle. Eikö HÄN mollannut?

        Nyt sinä puolueellinen ryhdyt sättimään tuollaisten törkyviestien uhria?
        Käytöksesi viittaa jo ihan sadistiseen tasoon..


    • Anonyymi

      Anonyymi
      2022-10-24 09:34:58

      Olepas hyvä ja mene itse peilin eteen, niin näet syntiä josta tehdä parannus...

      Nimittäin?

      Tämä MrHyvis?

      A) Ensin hän postaili siis nuo kymmenet irvokkaat mustamaalaus-diagnoosit.
      Mollausta? Kyllä.

      B) Sitten hän on jo 22 kertaa sensuroinut pois mm. sen kommentin, jossa tämä mollattu kirjoittaa faktaa.

      Kukahan se mollaaja on? Ja?

      • Anonyymi

        Niin, sinulta meni lapsi pesuveden mukana...


    • Anonyymi

      Joku (hurskas?) koettaa mentoroida Aloittajaa näin:

      Anonyymi 2022-10-24 09:34:58

      Miksi mollaa toista? Eikö sulla ole parempaa tekemistä? Katsoisit mieluummin vaikka peiliin niin näkisit oman syntisyytesi. Käytöksesi lähentelee kiusaamista. Kenties olitkin koulukiusaaja jo lapsena, sitten työpaikkakiusaaja. Nyt olet selvästikin nettikiusaaja!
      ----------------------------------------------------------------------------

      Aloittaja palauttaa realiteetteihin:

      Jos sinä = Anonyymi 2022-10-24 09:34:58

      Ihan ihanalla kiitoksella olet valmis ottamaan ITSE vastaan tuon kaiken sontaveden, jota tämä MrHyvis tykitti tähän Aloittajaan 22.10.2022, niin...?

      Kaikki eivät ole niin "kehittyneitä"?
      Eivätkä kaikki seiso peilin edessä?
      Eikä peili kerro kuin naamataulun ja kropan?

      Jumala taas katsoo sydämeen, sisimpään. Ja se "peili" on Raamatun sana.

      Se sanoo mm. "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi."
      Laittomien diganoosien lausuminen on pahimman lajin väärää todistusta.
      Se täyttää rikoslain 24:8-9 § tunnusmerkistön, on rangaistava teko.

      "Joka sanoo sinä "hullu" - on ansainnut - minkä?
      Tämä MrHyvis leimasi siis kymmenillä "tautinimikkeillä" aloittajan. Hulluksi.

      Mitä siis Jeesus sanoo? Matt 5: 22

      Jos sinä, joka moitit Aloittajaa "mollaamisesta"
      - jos sanot amenen siihene että Mrhyvis leimasi "hulluksi" ihmisen, niin olet sittean asiassa osallinen. Sitä sanotaan juridisesti "yhteisvastuulliseksi teossa":

      Kannattaa mennä "Raamattu-peilin" eteen, eikä seisoa tavallisen peilin edessä!

      • Anonyymi

        Niinpä?

        Jokainen voi kysyä ITSELTÄÄN miltä tuntuisi, kun netissä ladataan hirveitä "hullun" määrityksiä?

        Tykkäisitkö siitä - ihan tosi paljon?
        Kääntäisit toisenkin posken, ja koko kroppasi - että iske vain lisää?

        Hups?

        Sellaiset Yli-Ihmiset eivä elä tolkun maailmassa. . .

        Kyllä Herramme Jeesus oli myös yhdenvertaisen "oikeuden" asialla!

        Ja Hän on sitä edelleen.
        "Minä olen sama eilen tänään ja iankaikkisesti."

        JK. on luultavaa, ettei Jeesus olisi pyytänyt sapattipöydän kunniapaikalle miestä, joka oli juuri äsken lausunut toiselle "olet hullu" - hullu -henkisesti sairas-.. ja- ja.

        Luultavimmin Jeesus olisi pannut täytäntöön sanktion, kurituksen?
        Matt 5:25-26.

        Ja niin Hän tekee tänäänkin. Tämä solvaaja MrHyvis on jätetty siihen "vankilaan" josta vasta aika hänet voi päästää? Ehkä hän Jumalan kurituksen alla oppii sen, ettei:

        A) Kehuskele taivashöpötyksillään?
        B) Ettei sorru syntiin, jossa lähimmäistä lyödään valhesanoilla?


    • Anonyymi

      Paavali varoittaa Kolossan uskovia näistä pöyhkeiljöistä, jotka koettavat nostattaa itseään kerskaamalla "näkyjään". Kuten tekaistuilla "taivasmatkoillaan". Että näkivät (muka) Jumalankin (jota Raamatun mukaan kukaan ei voi nähdä!) Että näkivät (muka) Jeeseuksenkin.


      • "Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama.
      • - eikä pitäydy häneen, joka on PÄÄ ja josta koko ruumis, nivelten ja jänteiden avulla koossa pysyen, kasvaa Jumalan antamaa kasvua." (Koloss 2:18-19)

      • "Teidän voittajan palkintoanne ei saa riistää teiltä kukaan, joka nöyryyttää itseään kieltäymyksin, vajoaa näkyihinsä ja palvoo enkeleitä. Sellaisen ihmisen tekevät hänen omat tyhjät ajatuksensa ylpeäksi, eikä hänellä ole yhteyttä Kristukseen, PÄÄHÄN, joka huolehtii koko ruumiista ja pitää sitä nivelten ja jänteiden avulla koossa, niin että se kasvaa Jumalan tarkoittamalla tavalla." (Koloss 2:18-19)

      Tällaiset satusedät ja -tädit ovat pahimman lajin eksyttäjiä.

      Aivopesuun alttiit, infantiilit ihmiset, manipulointiin taipuvaiset? He saattavat jopa haksahtaa?

      Tällainen eksyttäjätyyppi on siis tämä MrHyvis. Mutta sinänsä on hvä, että hänen "sudenkarvansa" nousivat esille ja päivänvaloon! Että hän Omin Sanoin ja Kommentein todisti mitä "laatua" on? Kehuttu "Taivasmatka" ei häntä jalostanut?

      • Anonyymi

        Anna jo olla! Etkö osa päästää irti! Jeesus kehotti kääntämään toisenkin posken!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna jo olla! Etkö osa päästää irti! Jeesus kehotti kääntämään toisenkin posken!

        Sen kuin käännät. Kerropas itse milloin olet tehnyt niin?

        ( Älä sinä sekaannu siihen asiaan, joka ei väittömästi kuulu sinun reviirillesi!)

        Katsoa voi ja arvioida, mutta et olea taho konsultoimaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna jo olla! Etkö osa päästää irti! Jeesus kehotti kääntämään toisenkin posken!

        Kaikki asiat ottavat aikansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen kuin käännät. Kerropas itse milloin olet tehnyt niin?

        ( Älä sinä sekaannu siihen asiaan, joka ei väittömästi kuulu sinun reviirillesi!)

        Katsoa voi ja arvioida, mutta et olea taho konsultoimaan...

        - Et siis ole oikea taho toimimaan konsulttina. Jumala kyllä ohjaa milloin pitää kääntää toinen poski. Taikka milloin vastustaa vääryyttä, pahuutta, valheita?
        Raamattu neuvoo: "olkaa Jumalalle alamaiset, mutta vastustakaa perkelettä niin se teistä pakenee."


    • Anonyymi

      Siis- ei MrHyvis taivaassa käynyt. Oli vain hallusinaation vallassa...

      • Anonyymi

        Sehän oli ilmeistä. ja siinä samassa "tilassa" sitten sekosi leikkimään kallonkutistajaa!


    • Anonyymi

      Jaa. Moni on käynyt sekä Helvetissä että Taivaassa, Niiden välissä elävät tietämättään melkein kaikki.

      • Anonyymi

        Ainakin mielikuvissaan on moni käynyt, faktoja ei niinkään ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin mielikuvissaan on moni käynyt, faktoja ei niinkään ole.

        Luuletko siis, että kyse on paikasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko siis, että kyse on paikasta?

        Niinpä! Kysehän on henkimaailmasta. Henget eivät elä paikoissa.


    • Anonyymi

      Jeesus sanoi hänelle: "sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ovat ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe" Joh: 20: 29

      "Taivaassa käynyt" > . . . , mitäs uskoa se on, kun uskoo sitten kun näkee !??

      • Anonyymi

        MrHyvis ei käynyt taivaassa. Oikeasti.


    • Anonyymi

      Mikähän siinä on, että Jeesus piti hulluksi leimaamista niin pahana ja ankarana syntinä, että lausui näin:
      " Joka sanoo Sinä HULLU, on ansainnut helvetin tulen." Matt 5:22

      Jumalan mielestä täytyy olla vakavaa, jos solvaa toista ihmistä hulluksi?

      • Anonyymi

        Tulkintakysymys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulkintakysymys.

        Kannattaa kunnioittaa Jumalan mielipidettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa kunnioittaa Jumalan mielipidettä.

        juuri niin.


      • Anonyymi

        Jospa hulluna pidetty ei ole hullu vaan riivattu.

        Joten silloin riivatun hulluustiagnoosin tekijä on syypää väärintuomitsemiseen.

        Tai jokin vastaavanlainen väärä tiaknostinen tuomijo.

        Itse en uskalla sanoa ketään hulluksi, koska se suututtaa Jumalaa. En ymmärrä, mutta toisen sanominen hulluksi on synti jostakin syystä. Hulluksi sanominen on haukkumasanana käytettynä synti jos tarkoituksena on alaspäin niskasta puristaen painaa hullua/riivattua.



        Selef Urge


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa hulluna pidetty ei ole hullu vaan riivattu.

        Joten silloin riivatun hulluustiagnoosin tekijä on syypää väärintuomitsemiseen.

        Tai jokin vastaavanlainen väärä tiaknostinen tuomijo.

        Itse en uskalla sanoa ketään hulluksi, koska se suututtaa Jumalaa. En ymmärrä, mutta toisen sanominen hulluksi on synti jostakin syystä. Hulluksi sanominen on haukkumasanana käytettynä synti jos tarkoituksena on alaspäin niskasta puristaen painaa hullua/riivattua.



        Selef Urge

        Jospa hulluna pidetty ei ole hullu vaan riivattu.


        Faktaa on, että kaikki "hulluina pidetyt" eivät ole riivattuja.

        On pahojen henkien aiheuttamia ongelmia.
        On fyysisten sairauksien aiheuttamia oireistoja, kuten "kaatumatauti" eli epilepsia.

        Kun lääketiede oli vielä lapsenkengissään, luultiin kaatumatautikohtausta riivauksen syyksi!

        Epilepsia on aivojen sähköisen järjestelmän häiriö, neurologinen sairaus.

        Mutta?

        Viisasta on ettei kukaan rupea "lääkäriä leikkimään"- Netissä eikä missään.


    • Anonyymi

      Tämä MrHyvis on omilla teksteillään todistanut, että.... Pimeys on pimeyttä, se ei parane kerskumalla taivasmatkoista!!

    • Anonyymi

      Mahtoiko tää taivaassa piipahtanut mies olla hellari?
      Niissä piireissä kun aina kehutaan joka lajin ihmeitä!!

    • Täytyy kehua ,että töitä on tehty kirjoituksen eteen.
      Hyvä. Pisteet siitä.
      Plus pisteet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      >>>"taivaassa käynyt . . .

      Raamattu: "Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa" Joh: 3: 13

      tällaisia valheita ne ääriuskovat syöttää , ja ihmiset vielä uskoo kaiken mitä lahko-saarnaaja höpisee !

      • Anonyymi

        Siis? Tämä mies käyttää nimikerkkiä MrHyvis näillä S24 palstoilla - on kehuskellut että "kävi taivaassa!-

        Niin kuin tämän aloituksen alussa on kirjoitettu.

        Mutta ei Aloittaja, eikä moni muukaan olen tuollaista satua uskonnut,
        siksi se on nostettu esiin -varoittavana esimerkkinä!


    • Anonyymi

      Baal ei käy yhteen, ei se käy.

    • Mitä uutta auringon alla?

      • Anonyymi

        Ei siis mitään, sanoi kuningas Salomo jo 3000 vuotta sitten. (Saarn 1:9-10)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo , näitä sekoilijoita nousee kuin sieniä syyssateella!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe