Suku hylkäsi

Anonyymi-ap

Olin ennen tiiviisti yhteydessä sukuuni.

Muutama vuosi sitten tapahtui.
Menin vanhemmilleni käymään ja ihmettelin kun kaikki on paljon siistimpää kuin normaalisti. Juttelin vanhempieni kanssa niitä näitä ja ihmettelin kun he olivat hieman outoja. Sitten alkoi tulla autoja pihaan ja kysyin että mitä nyt tapahtuu. Sanoivat että Ilonan (nimi muutettu) synttärit pidetään täällä tänään. Oikea syntymäpäivä olisi ollut parin päivän päästä, johon olin lahjan ostanut vaikka ihmettelin kun kutsu tulee heiltä yleensä paria viikkoa ennen eikä sellaista ollut näkynyt. Sanoin kohteliaasti että jaa no jos on juhlat niin lähdenkin kotia kohti. Onneksi ei vielä siskoa eikä synttärisankaria näkynyt. Tai olisin voinut onnitella kyllä. Onnittelin sitten tekstarilla kun ei vastannut puhelimeen. Ei siihen tekstariinkaan vastattu.

Sen jälkeen ei ole tullut kutsuja kenenkään juhliin.
Sitten sain kuulla että siskoni on saanut uuden lapsen.
Se oli vähän sellainen asia mikä painoi mieltä että ei edes sellaisesta asiasta voida edes ilmoittaa. Kuulin asiasta puolituntemattomalta ihmiseltä kaupassa. Olin hieman yllättynyt asiasta mutta vastasin vain että juu niin kävi. Päätin vain että olkoot sitten niin, vaihdoin puhelinnumeroani ja poistin kaikkien sukulaisteni numerot puhelimesta.

En oikein tiedä mitä olen tehnyt.

6

311

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   olitko liian tiiviisti yhteydessä, se voi olla rasittavaa todella

  • Anonyymi

   Kaikesta päätellen sinulla on kusipäinen perhe. Vähintä mitä lähimmiltä perheenjäseniltä pitäisi voida vaatia on, että selitetään mikä on vialla jos joku on vialla. Ihmisellä on suu sitä varten että sillä voi tuottaa puhetta ulos ja ilmaista itseään selkeästi kun joku asia vaivaa. En voi ymmärtää miten joku perhe voi kohdella yhtä jäsentään noin. Jätetään ulkopuolelle mitään selittämättä, ja jätetään arvailemaan yksinään mistä kenkä puristaa.

   Sympatiat sinulle!

   • Anonyymi

    Keneltäkään voi mitään vaatia lähinnä toivoa että ymmärtää itse edes yrittää elämässään ja sukulaisiltaan kaikkeista vähiten voi vaatia jos ei itse laita tiukkaa ristiin auttakseen sukulaisiaan edes silloi kun pystyisi


  • Anonyymi

   Minä laitoin vuosia sitten välit poikki perheeseeni kirjeen välityksellä. Koska olen sitä mieltä että jos jokin on vialla tai jos tekee niinkin radikaaleja ratkaisuja että päättää laittaa välit kokonaan poikki, ovat muut perheenjäsenet oikeutettuja tietämään selityksen miksi näin tapahtuu.

   Selitin kirjeessä yksityiskohtaisesti miksi niin tein. Lähetin kirjeen ja lopetin yhteydenpidon. Kolmisen vuotta meni etten ollut tekemisissä. Sitten kuolemantapauksen johdosta minuun otettiin yhtyettä ja palautin perheeni takaisin kuvioihini. Palaamiseni jälkeen välirikosta ei puhuttu sanaakaan. Kaikki oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

   Myöhemmin sain tietää että muut perheenjäsenet eivät tienneet minun laittaneen välit poikki. He luulivat että olin mitään selittämättä kadonnut kuvioista. Joku perheenjäsenistäni, joka oli kirjeeni hakenut postilaatikosta oli pantannut tämän tiedon muita. Hän oli lukenut kirjeen, hävittänyt sen ja antanut muiden olla siinä uskossa että minä olen niin kusipäinen ihminen, että vain katoan yhtäkkiä perhekuvioista kenellekään mitään perustelematta. Yksi perheenjäseneni kuoli tietämättä syitä miksi laitoin välit poikki. He olivat vain ihmetelleet miksi en vastannut puheluihin enkä tullut jouluiksi kotiin yms. Ei ole vieläkään selvinnyt kuka kirjeeni luki ja jätti kertomatta asiasta muille.

   Yksi manipulaattori perheenjäsen voi sotkea muidenkin perheenjäsenten välit. Eikä siinä auta välttämättä vaikka itse yrittäisit olla suora rehellinen ja avoin. Aloituksen kuvauksesta tulee vähän samanlainen tilanne mieleen. Joku on pielessä mutta kukaan ei kerro mikä. Joku manipuloi perhesuhteita.

   Todella kusipäistä toimintaa muutenkin ihmissuhteissa tollainen. Mutta kun kyse on lähimmistä perhesuhteista se on vieläkin pahempi.

  • Anonyymi

   Vanhempia voi manipuloida joku aikuinen lapsi ja muut aikuiset sisaret kärsii, totta joka sana.

  • Anonyymi

   Tollanen manipulointihan on hyvinkin yleistä jopa viranomaisetkin tekee sitä. eihän se muutoin haittaa, mutta kun se perkele vaan haittaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   3307
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   56
   1409
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1176
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1172
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   64
   1004
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   933
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   848
  8. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   812
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   780
  10. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   283
   757
  Aihe