64v mies pettynyt minuun

Anonyymi-ap

Olemme töissä, meillä on periaatteessa asiat ok, on lapsia 5 ja lastenlapsia, töitä, koti, mökki, matkoja,tavaraa, terveyttä aika hyvin. Pärjäämme hyvin arkielämässä. Niinpä mies yllätti kuukausi sitten purkamalla tuntojaan. Ei ole miehellä enää mitään hyvää odotettavissa (minusta moni olisi tyytyväinen siihen mitä miehellä on). "Sinäkin vaimo siinä aviopuolisona olet ollut pettymys, Tein 40v sitten huonon valinnan. Olet tylsä, arkipäiväinen, estoinen, pitkästyttävä, mielikuvitukseton." Pyysin että mennään jonnekin keskustelemaan ja yritän korjata ja parantaa itseäni. Mies ehdottomasti kieltäytyy, koska vanha koira eli minä en opi enää uusia temppuja. Mies kieltäytyy myös puhumasta mistään. Sulkee suunsa. Teemme arkiset askareet mutta asiasta ei voi puhua. Mies hiljenee. Kerran sanoin että onhan meillä monta lasta. No se oli silloin. Nyt on nyt.

Esimieheni sanoi joskus että suuttunut puhuu totta. Niinpä uskon että mieheni on sitä mieltä minusta mitä sanoi. Se oli vihaa.

Mielestäni olen ollut tavallinen vaimo lapsineen ja töineen. Omaisuutta mies ei jaa, mene jonnekin vuokralle, sanoi eilen.

4

224

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osta 50-luvun korsetti. Jo syttyy liekki uudelleen.

  • Anonyymi

   Oletko kunnioittanut ja ihaillut miestä. Mies kaipaa sitä. Raamatullinen suhde

  • Anonyymi

   Eihän vain olisi alkavaa dementiaa, kuullostaa nimittäin siltä. ANoppini oli tuollainen puuskahtelija ja vihainen ennen kuin todettiin Alzheimerin tauti.

  • Anonyymi

   Ystävän neuvo. Ei avioeroa, tai pesänjakoa. Tohvelit voi laittaa ovenpieleen kärjet tupaan päin, jos sattuu kiire - villityksessä, niin juoksee oikeaa suuntaan.
   Miehelle voi tulla hormoonihumala tuossa iässä. Vaatii vaimolta hieman taidollista elämän ja pelisilmää pitää koti kuitenkin läjässä siihenasti kun hormoolihumala on ohi.

   Jonkun kohdalla on saattanut käydä hormoonihumalassa se, että aidan takana ei ollutkaan sitä, mitä odotti ja sitten nolotti tulla takaisin.
   Viisas vaimo - voi sanoa, että tule sitten takaisin, kun aika koittaa ja kuten tätini sanoi, kun mies hyppäsi aidantaakse, käymään, että voihan se olla, että se on monen vitun mies. Piti silti talon paikallaan. Maailma kantaa monta tarinaa ja miehissä voi olla tätä avioliiton - hormoonihumalaa tuossa ikävaiheessa.

   Se vain on ikävintä, että voi tuoda nupinnokassa jotain, joka on pidempiaikainen hoidettava. Eräs vanharouva tuumasi, kun sukupoliklinikalla jonotti ukkojen keskellä, sanoi eräs hoitaja, tämä on miesten laitos, niin "ukosta tässä onkin kyse"!
   Kyllä siinä varmaan ukkoa kyrpi, kun hepissä oli haavaumia hormoonihumalan jälktaudista ja niitä syviä haavoja penslasivat kuntoon.
   Olisipa jäänyt tupaan.
   Nyt, kun tuo itäraja on onneksi kiinni, moni suomalainen leskimies haki sieltä ikävän tervetuliaisvaivan, matkamuistoksi. Maatuskassa on monta ulottuvuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   462
   2119
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1495
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   443
   1457
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   96
   1193
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   250
   1086
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   969
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   85
   875
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   836
  Aihe