Venäjän Imperiumin kylmä tasvot - Putinin ansiot

Anonyymi-ap

https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-pyrkii-siviilien-maksimaaliseen-tuhoamiseen/#28ff2a0d
”Venäjä pyrkii siviilien maksimaaliseen tuhoamiseen”

Presidentti Vladimir Putin korostaa mielellään Venäjän Syyria-operaation tähtäävän islamistiterroristien kukistamiseen. Tenzerin mukaan totuus on kuitenkin toinen.

– Venäjän iskuista Syyriassa ovat vain hyvin pieni osa on osunut jihadistiryhmiin, hän toteaa.
Putinin terveiset lännelle

Venäjä pommitukset kohdistuvat Goyan mukaan syyrialaisiin sairaaloihin osin siksi, että Kreml ei halua päästää kuvia niissä hoidettavista siviileistä kansainväliseen levitykseen.

– Venäläisethän eivät ole idiootteja. He hallitsevat informaatiosodankäynnin erinomaisesti ja pyrkivät välttämään sen, että väkivaltaisia kuvia on saatavilla. Jos halutaan löytää kuvia esimerkiksi vammautetuista lapsista, on mentävä sairaalaan. Tämä on osasyy siihen, että he maalittavat sairaaloita, Goya sanoo.

Vaikka Venäjä luonnollisesti kiistää syyllistyneensä sotarikoksiin Syyriassa, niistä on Slate.fr:n mukaan kertynyt todisteita yllin kyllin.

– Putinin osalta kyse on sen osoittamisesta, että länsi on pelkurimainen, että hän voi toteuttaa massiivisia sotarikoksia kansainvälisen yhteisön hätkähtämättä ja että kansainvälisellä oikeudella ei ole vähäisintäkään arvoa, Nicolas Tenzer toteaa.

Jos läntiset johtajat olisivat kiinnittäneet enemmän huomiota Tšetšenian toiseen sotaan, edes Syyrian tapahtumat eivät hänen mukaansa olisi kenties yllättäneet heitä siinä määrin kuin nyt tapahtui.

– He olisivat ehkä kyenneet ennakoimaan Georgian 2008, Ukrainan 2013 ja Syyrian 2015. Mutta Tšetšeniasta ei aikoinaan oikeastaan kukaan puhunut.

Putin pyrkii taistelemaan länttä vastaan laittamalla Ukrainan kylmästä kärsivät miljoonat liikkeelle EU-maihin tuhoamalla infrastuktuuria, voimalaitoksia, ehkä sen padon.

Ei pedolle riitä mikään. Ei se ole koskaan turvassa niinkauan kuin joku ajattelee toisin kuin hän itse!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

    ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
    Maailman menoa
    539
    1541
   2. Tajuan, että tein virheen

    kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
    Ikävä
    73
    1341
   3. Mulla on ikävä sitä aikaa

    kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
    Ikävä
    54
    1121
   4. Martinan jorailut

    Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
    Kotimaiset julkkisjuorut
    240
    1033
   5. Sano sano todella

    Onko sinulla Ikävä minua?
    Ikävä
    66
    810
   6. Arvaapa mies

    montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
    Ikävä
    71
    772
   7. Miehet hoi!

    Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
    Ikävä
    38
    695
   8. Hyvää perjantaita haaveisiin

    Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
    Ikävä
    92
    659
   9. Voiko yksi kohtaaminen

    jäädä pysyvästi mieleen?
    Ikävä
    45
    650
   Aihe