Haluan kertoa

Anonyymi-ap

Ehkä tämä juttu ei kuulu tänne tai ehkä kuuluukin, mutta kerrompa silti.

Aikoinaan, kun olin nuorempi ja vielä kuin gaselli vikkelä silmistäni ja jaloistani kuin myös suustani eräs hyvä ystäväni tuli kylään luokseni.
Siinä sitten keittiössä keskustelimme monensyisiä jaarituksiamme eelämän suloisuudesta kuin sen karikoista, kun yhtäkkiä huomasimme, että pihaan ajaa auto. Uyeliaita kun olimme, hinauduimme ikkunan eteen vierekkäin seisomaan ja silmät odottavina innostuksesta jutskasimme että keitähän tuolta nyt tulee ja että kiva saada seuraa jne.
Noooh autosta nousee siskoni sekä miehensä että heidän lapsensa. Ahaa, heillä onkin uusi auto, siksi en tunnistanut. No eipä siinä mitään, huiskuttelin ikkunasta ilon kare huulillani ja silloin tuo ystäväni sanoo, että voi herttinen, onko tuo sinun siskosi mies, vastaan että kyllä on. Ystäväni hämmästyneenä huohottaa ja panikoi kuinka onkin komea kyseinen mies ja kuinka hänen jalkojaan ihan heikottaa, miettii istuutumista katsellen lähintä tuolia ja kädetkin jo vapisee. Miettii siinä miten päin olisi kun on niin ballan komea mies sisään tulossa ettei ole kuunaan nähnyt.
Minä taas menen sanattomaksi, hämmennyn tosissani ja katson ikäänkuin sivusta jotain näytelmää seuratessani ka erini reaktiota enkä saa oikein kiinni mistään mitä on sillä hetkellä tapahtumassa, koskapa kyseinen mies on sellainen josta olen aina kuullut väheksyviä kommentteja ulkonäon suhteen sillä hän on lyhyt, kalju. Ja rumasti jos sanon mutta totuus sekin että hänellä on hyvin ulkinevat silmät, sanovat että mulkosilmät laihoissa kasvoissaan sekä todella kierot hampaat.
Siinä hetkessä ymmärrän konkreettisesti sen kliseisen sanonnan jossa väitetään kauneuden olevan katsojan silmissä. Ymmärrän senkin, ettei kauneus ole rumuuden vastakohta vaan rumuus on ihmisten keksimä asiaa jota oikeasti ei ole edes olemassakaan.

Mutta sen mää haluan vielä sanua että takastakaa toisianne!! Päähänpitkijoita riittää ja omaneduntavoittelijoita, itsensä nostajia ja toisten kustannuksella omaa egoaan pönkittäjiä, hekin rikki menneittä jossain vaiheessa elämää. Mutta siis hyvyys sitä ei ole koskaan liikaa. Ja kauneus, sekin on sisäistä.

3

191

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näinhän se on, mitään absoluuttista kauneutta ei ole. Onhan sitä tutkittu ja joitan symmetrisiä kasvoja kuvaillaan kauneimmaksi, mutta silti makuja on monia. Ja pitää ollakin,

  • Anonyymi

   Niin toisen silmissä toinen näyttää hyvältä ja toisen ei. Jonkun silmissä nainen tai mies näyttää maailman kauniinmalta tai koimeimmalta. Ja toiset ei kiinnit mitään huomioo siihen ihmiseen, mitä itse ihailee. Se on sitä ihastumista johonkin.

  • Anonyymi

   Oho, aito positiivinen kommentti sanomalla varustettuna...tuota noin, se sinun ystäväsi alkoi kiinnostaa syystä tai toisesta...:), pelkkä yhteensattuma tietenkin, mutta...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2166
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1390
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1246
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   447
   1007
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   27
   778
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   683
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   657
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   112
   629
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   80
   597
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   63
   546
  Aihe